Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Megpróbálom.
Memóriák úgyis "furcsák". Valamiért ezeket nem lehet 1Ghz-re húzni. A régi Kingston ramokat meg simán. Persze ez még nem feltétlenül a ram hibája.Amúgy lehetséges. Én is ezen gondolkodtam. Mivel 7 végén jóval többet megy a gép, kb 2x többet, mint 7köznap.
Az a gond, hogy abszolút nem melegszik a gép. 4db Coolink swif 2-es venti hűti keresztbe + a Hyper TX 3-as a procit. Alapon 26 fokos a proci, 38 fokos a GPU, 28 fokos a HDD, a ház belső hője pedig 23 fokos. Namármost ez terhelés mellett kb 5-6 fokot megy feljebb max...De mondom, az nekem is feltűnt, hogy hétvégén nagyobb a gyakoriság. Főleg az első 3 alkalom péntekre esett... Szal nem értem továbbra sem.
Most telepítem épp a frissítéseket a winhez.Az áramingadozást az az egy tény támaszthatja alá, hogy a restartok igen rendszertelenül és relatíve nagy időközzel jönnek elő. A fórum amit olvastam, hogy napi szinten több restartot is észleltek.
Amúgy most néztem Windows 7 Ultimate (Build: 7600)@lsc:
Szerintem próbáld te is a vinyó beállításokat, illetve az energiagazdálkodást. Hátha valamelyik beállítás segít. Nekem Xp-n volt olyan, hogy hibernációból nem akart felkelni az istenért se...
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest