Hirdetés

Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz sfdrakex #34859 üzenetére

Megpróbálom.
    Memóriák úgyis "furcsák". Valamiért ezeket nem lehet 1Ghz-re húzni. A régi Kingston ramokat meg simán. Persze ez még nem feltétlenül a ram hibája.

Amúgy lehetséges. Én is ezen gondolkodtam. Mivel 7 végén jóval többet megy a gép, kb 2x többet, mint 7köznap.
    Az a gond, hogy abszolút nem melegszik a gép. 4db Coolink swif 2-es venti hűti keresztbe + a Hyper TX 3-as a procit. Alapon 26 fokos a proci, 38 fokos a GPU, 28 fokos a HDD, a ház belső hője pedig 23 fokos. Namármost ez terhelés mellett kb 5-6 fokot megy feljebb max...

De mondom, az nekem is feltűnt, hogy hétvégén nagyobb a gyakoriság. Főleg az első 3 alkalom péntekre esett... Szal nem értem továbbra sem.
    Most telepítem épp a frissítéseket a winhez.

Az áramingadozást az az egy tény támaszthatja alá, hogy a restartok igen rendszertelenül és relatíve nagy időközzel jönnek elő. A fórum amit olvastam, hogy napi szinten több restartot is észleltek.
    Amúgy most néztem Windows 7 Ultimate (Build: 7600)

@lsc:

Szerintem próbáld te is a vinyó beállításokat, illetve az energiagazdálkodást. Hátha valamelyik beállítás segít. Nekem Xp-n volt olyan, hogy hibernációból nem akart felkelni az istenért se...

Aktív témák