Hirdetés

Aktív témák

• Mr.Skynet

senior tag

válasz cigam #33355 üzenetére

Sub-ZeRo: lehet félreértettétek, az a bajom, hogy bármilyen usb adattárolót telefon, fényképezőgép, pendrive, vinyó stb. kötög a gépre, mindig bejön ez az ablak, hogy óhajtom-e ellenőrizni a meghajtót... ezt nem akarom látni. Legyen olyan mint régen XP alatt minden, tehát benyomok egy usb cuccot, akkor nem ablakok ugrálnak fel elém ami idegesít, hanem végre dolgozhatok... szóval a meghajtók hibátlanok és a fájlrendszerük is. Csak ne jöjjön elő ez az ablak, ennyit szeretnék :B

cigam: Asus K52JR noti, elvileg csak Vista / Win 7 kompatiblilis a gép, sajnos mondjuk XP-re már Asus-ék sajnos nem nagyon akarnak gondolni, vannak driverek, de ugye nem még több gondot akar magának az ember. W7 64bit Ultimate nem eredeti fut rajta, de ettől függetlenül van eredeti is egy másik notin a családban, az is ugyan ezt csinálja W7 32bit Home E., suliban az 50db eredeti W7 Enterprise 64bit gépen is, és a létező összes W7-en amit valaha láttam. Betolsz a gépbe egy USB adattárolót, feljön ez a köcsög ablak :O

Mikor előjön az az ablak, akkor WUDFhost.exe ez a folyamat indul el, leírás szerint ez a "Windows illesztőprogram-alaprendszer - felhasználói módú illesztőprogram-keretrendszer" és a wudfsvc -hez van valami köze. Elsőre arra gondoltam, hogy letörlöm a fájlt, mert az ilyen magától elő jövő hülye ablakoktól fel tudnék robbanni, és anno az XP indulásakor is volt az a "Win eredeti élmény nemtom micsoda" nah azt is töröltem mikor eldurrant az agyam, mert hiába töröltem ki a regedit-ből, mindig vissza írta magát és nem hagyott békén. De ha már ugye futó folyamat, akkor nehézkes törölnöm, leállítottam a szolgáltatást, csatiztam egy usb adattárat, és lám-lám a WUDFhost.exe nem indult el, viszont a kedvenc ablakom még mindig előjön :W Egyébként hagytam vizsgálgassa a telómat is, végzett azt mondta semmi gond. Reméltem, hogy valahogy megjegyzi a W7, hogy melyik eszközt ellenőrizte, és többet nem piszkálódik majd, kihúzom-vissza és megint bejön az ablak.

Aktív témák