Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Sub-ZeRo: lehet félreértettétek, az a bajom, hogy bármilyen usb adattárolót telefon, fényképezőgép, pendrive, vinyó stb. kötög a gépre, mindig bejön ez az ablak, hogy óhajtom-e ellenőrizni a meghajtót... ezt nem akarom látni. Legyen olyan mint régen XP alatt minden, tehát benyomok egy usb cuccot, akkor nem ablakok ugrálnak fel elém ami idegesít, hanem végre dolgozhatok... szóval a meghajtók hibátlanok és a fájlrendszerük is. Csak ne jöjjön elő ez az ablak, ennyit szeretnék

cigam: Asus K52JR noti, elvileg csak Vista / Win 7 kompatiblilis a gép, sajnos mondjuk XP-re már Asus-ék sajnos nem nagyon akarnak gondolni, vannak driverek, de ugye nem még több gondot akar magának az ember. W7 64bit Ultimate nem eredeti fut rajta, de ettől függetlenül van eredeti is egy másik notin a családban, az is ugyan ezt csinálja W7 32bit Home E., suliban az 50db eredeti W7 Enterprise 64bit gépen is, és a létező összes W7-en amit valaha láttam. Betolsz a gépbe egy USB adattárolót, feljön ez a köcsög ablak

Mikor előjön az az ablak, akkor WUDFhost.exe ez a folyamat indul el, leírás szerint ez a "Windows illesztőprogram-alaprendszer - felhasználói módú illesztőprogram-keretrendszer" és a wudfsvc -hez van valami köze. Elsőre arra gondoltam, hogy letörlöm a fájlt, mert az ilyen magától elő jövő hülye ablakoktól fel tudnék robbanni, és anno az XP indulásakor is volt az a "Win eredeti élmény nemtom micsoda" nah azt is töröltem mikor eldurrant az agyam, mert hiába töröltem ki a regedit-ből, mindig vissza írta magát és nem hagyott békén. De ha már ugye futó folyamat, akkor nehézkes törölnöm, leállítottam a szolgáltatást, csatiztam egy usb adattárat, és lám-lám a WUDFhost.exe nem indult el, viszont a kedvenc ablakom még mindig előjön
Egyébként hagytam vizsgálgassa a telómat is, végzett azt mondta semmi gond. Reméltem, hogy valahogy megjegyzi a W7, hogy melyik eszközt ellenőrizte, és többet nem piszkálódik majd, kihúzom-vissza és megint bejön az ablak.
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PLC programozás
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként hagytam vizsgálgassa a telómat is, végzett azt mondta semmi gond. Reméltem, hogy valahogy megjegyzi a W7, hogy melyik eszközt ellenőrizte, és többet nem piszkálódik majd, kihúzom-vissza és megint bejön az ablak.