Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
chungee
üzenetére
kb igen. Általában egy rejtet partícióról indít egy ghost programot, ami felülírja az egész rendszerpartíciót, egy olyam lemezképfájlal, ami egy szűz rendszert tartalmaz.
A kérdés az, hogy szándékosan jutott el ide, vagy eleve így indul a gép?
Gondolom nincs a közelben egy pendrive, amin van valami live rendszer. ;-)
-
cigam
titán
válasz
chungee
üzenetére
Miért a recovery-t indítja?
Azok a képek csak voltak azon a gépen
,pláne, ha a recovery már 1-2 alkalommal felülírta a C: partíció 1 részét, a dokumentumok mappával 1ütt.Ha mákja van akkor másik partíción vannak a képek, de sanszos, hogy a winyó makkant meg, mivel a recovery is hibára fut.
-
Krystal_s
addikt
válasz
chungee
üzenetére
szia, pár napja nekem is ez volt a kérdésem h miért nem látja ( #40684-tól láthatod milyen válaszokat kaptam ). valószínű h rejtély marad melyik kis hülye frissítés kell neki. én még azokat is leírtam h miket nem tettem fel #40688, miután kérdezték tőlem h nincs-e közte olyan ami kötelező sp1-nek ? hát épp ez az h jó lenne tudni mi a kötelező neki...

értelmes egy telepítő ,mert elvileg az eddigi összes frissítést tartalmazza, hát akkor nem tök mind1 mi volt eddig feltéve ? tegye fel ami annyira kell neki.
a másik,amire kivi lennék, ha vki egy sima win7-et telepít, akkor a WU nem is ajánlja fel az sp1-et ? csak miután már egyesével felnyomta vki az összes frissítést ?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,pláne, ha a recovery már 1-2 alkalommal felülírta a C: partíció 1 részét, a dokumentumok mappával 1ütt.