- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hopsz ezt benéztem, tényleg.

A szűrők is ok, már kezdem memorizálni. Mondjuk "módosításdátuma:" helyett lehetne "md:" , hogy ne legyen olyan hosszú.De ami még probléma :
Nem indexelt helyen nem is keres, csak kiírja hogy nem talált.
Az ok hogy jobb ha gyorsan, de ha nincs indexelve, akkor is kereshetne azért, vagy legalább valamit írjon ki, hogy tudjam hogy lehethogy van, csak több idő mire kiderül.
Van amikor kiírja, hogy "Nem indexelt helyen való keresés sokáig tarthat, ..." , de most nem írta ki.
MOD: Utóbbival úgy tűnik az a gond, hogy ott próbáltam, amit már hozzáadtam az indexeléshez, de még nem olvasta be az egészet. Amikor egy újat akarok hozzáadni az indexeléshez, ki is írja, hogy "A hely indexelése sokáig tarthat, és a befejeződéséig a keresési eredmény hiányos lehet."
Azt meg lehet nézni valahol, hogy adott mappának hol tart az indexelésével ?
Az "Indexelési beállítások" segédprogram ezt pontosan nem írja ki, bár azt látom belőle, hogy még csinál valamit, mert nő az indexelt elemek száma.
Amúgy ez a Indexelési beállítások hol található a rendszerben (Vezérlőpultban) ?
Kereső rögtön megtalálja, de azért kiváncsi vagyok.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest