- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Jazz
veterán
Win7 inkvizítorok.

Egy változtatási szándék nem a Win7 isten elleni támadás megnyilvánulása, csupán az isteni tökéletes rendszer személyreszabásának igénye és nem a gondviselő elleni támadás jele. Remélem nem kell megindokolni minden mozzanatot hogy igazolható legyen és ne égjek el máglyán.
Betűsimítást Pl. azért akarom kikapcsolni, mert Noti kijelzőn (Nekem) többet árt mint használ. Szellemképes és csúnya lesz tőle. A fekete fehér átmenetek színhibás pirosas szellemképet kapnak (nagyon kicsit, csak egy profi asztali tft-hez viszonyítva) de épp elég hogy zavaró legyen. IE meg azért nem kell mert van egy elmentett firefox profilom, ó dícsértessék IE.
- A Windows szolgáltatásainak be- és kikapcsolása-menüben nekem semmi nem jelenik meg. Üres. Miért?
- Clear Type szöveget már sikerrel kikapcsoltam, a képernyőn lévő betűtípusok simításának kikapcsolását is meglehet oldani valahogy?
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- GTA V
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Béta iOS-t használók topikja
- Kutya topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest