- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Üdv!
A media centerrel kapcsolatban volna egy kérdésem. Az előző win telepítéskor a media centeren belül, vagy a filmek, vagy a dvd(vagy mindkettő) menün belül, volt egy olyan internetes TV szerűség. Nem nagyon tudom jobban leírni, remélem akinél van, tudja mire gondolok. Namost, akkor egy vodafone-os netem volt csak, így nem nagyon erőltettem. Most végre rendes net van, viszont közben újra lett telepítve a gép, és most nincs ez a menüpont az mce-ben. A windows frissítések mind fent(opcionálisak is).
Ha valaki tudja miről beszélek, elárulná, hogy lehet előhozni? Lehet nem érdemes, nemtudom milyen, de szerettem volna most kipróbálni, és rájöttem, hogy most meg nincs, és azért érdekelne a dolog..Előre is kösz

Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- SkyShowtime
- OLED TV topic
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Samsung Galaxy A50 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 12Hó Garancia
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest