Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
Aktív témák
-
pcguru14
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Sziasztok!
Úgy döntöttem megosztom veletek az én véleményem is.

Hát kezdeném azzal hogy nekem nem tetszik, főként azért mer én sokat tesztelem a játékokat és előjáróban annyit hogy ez balul sült el! De nem a csak a játékokra kitérve, hanem a programokra és driverekre. Nekem van egy AMD configom és erre a configra tetem fel, nagy reménnyel. Sok jót hallottam róla, hát azt kell mondjam fele se igaz ( persze aki nem ért egyet észre vételei vannak nyugodtan írjon ) ezt kezdve az alaplapi driverekel ( Pl: Hangkártya ) és sorolhatnám a többit, de megjegyezném VISTA driverek voltak az igaz!
A videó-kártya driverekel sok gond nem volt, mivel Dx 10.1 -et tudja, ráadásul kevesebb dolgok is tett fel mint XP-n ( ez jó pont ). Itt kitérek a külsőre is, szépen meg kreált téma az alap, sok ramot nem is eszik ( 1Gb az ajánlott) persze ebbe a többi kis apróságot is bele sorolom. De itt vissza térnék az első pár mondatra. Az az szinte az összes játék "megvan halva" a windows 7 professional rendszeren, azt gondoltam hogy a Dx 9.0 játék nem indul el, de azt gondolni se mertem volna hogy a DIRT 2 aminek futni kell Dx 10.1 -en ki dob. Persze lehet nem én tudok valamit, de ez igy abszurdum úgy érzem. És szinte majdnem így van az összes játéknál.
( Persze azt hozzá tenném nem vagyok szakember. )
De viszont sokk jó pontot kapott tőlem a fürgesége és ügyessége miatt

Én ha 10 pontból értékelném akkor:"IRODAI FELHASZNÁLÁS" 10-ből 10 pontot kap!!
"OTHONI FELHASZNÁLÁS" 10-ből 6 pontot kap!!Két képet is mellékelnék: Kép1 Kép2
Várom a hozzá szólásokat, és szívesen várom a játék kérdésre a megfejtést ha van

Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest