- One mobilszolgáltatások
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Magisk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
használom a CCleaner, Wise Registry és Disk Cleaner progikat, hogy takarítsak a Registry-ben, illetve nem használt, csak a felesleges fájlokat letöröljem a gépről, ezzel meggyorsítva a rendszerem... ma meg bekapcsoltam, fekete képernyő, ezt írta ki:
Boot Image is Corrupt...vagy vmi hasonló..újraindítottam, most jó, de félek, hogy egyszer csak Kékhalál fogad...Nagyon jól sikerült a rendszer gyorsításod! Most gondolom boldog vagy, és imádod a nevezett programok fejlesztőt.... Szerintem nagyon sokszor elhangzott már itt a forumon, hogy NE piszkáljuk a registry-t ne törölgessünk a gépről külső programokkal, csak ha valóban tudjuk mit csinálunk, és pontosan tudjuk mi az amit törlünk....
Vedd elő a rendszer mentésed, és állítsd vissza az alaphelyzetet. Ha nincs, akkor kezdheted az újratelepítést.
Ja és a kérdésedre a válasz. Igen előfordulnak hasonlók, annál aki elpiszkálja a rendszert odafigyelés nélkül.
Aktív témák
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest