Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
válasz
sanzi89
üzenetére
Annó az XP korában próbálkozgattam a dologgal, de néha nagyobb probléma történt, mintha hozzá sem nyúltam volna. Mindezek mellett az eredmény is kétséges volt.
Ezen mondatodat megfontolva szerintem most hagyd abba az egészet, míg még el sem kezdted, ha jót akarsz magadnak..
Azzal, hogy kigyomlálod fele cuccot, sebességben nem nyersz semmit(amugy nem értem mért kell még ezen gyorsítani
), csak saját magadnak okozol kellemetlenségeket, ahogy írtad az xp-vel kapcsolatban is. Amúgy meg egy csomó dolgot ki lehet szedni gyárilag is a win telepítés után, arról nem beszélve, hogy olyan verzió is van, amibe eleve bent sincs egypár dolog(pl media center)
Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Google Chromecast topic
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- VR topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), csak saját magadnak okozol kellemetlenségeket, ahogy írtad az xp-vel kapcsolatban is. Amúgy meg egy csomó dolgot ki lehet szedni gyárilag is a win telepítés után, arról nem beszélve, hogy olyan verzió is van, amibe eleve bent sincs egypár dolog(pl media center)