- iPhone topik
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Íme az új Android Auto!
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
válasz
sanzi89
üzenetére
Annó az XP korában próbálkozgattam a dologgal, de néha nagyobb probléma történt, mintha hozzá sem nyúltam volna. Mindezek mellett az eredmény is kétséges volt.
Ezen mondatodat megfontolva szerintem most hagyd abba az egészet, míg még el sem kezdted, ha jót akarsz magadnak..
Azzal, hogy kigyomlálod fele cuccot, sebességben nem nyersz semmit(amugy nem értem mért kell még ezen gyorsítani
), csak saját magadnak okozol kellemetlenségeket, ahogy írtad az xp-vel kapcsolatban is. Amúgy meg egy csomó dolgot ki lehet szedni gyárilag is a win telepítés után, arról nem beszélve, hogy olyan verzió is van, amibe eleve bent sincs egypár dolog(pl media center)
Aktív témák
- PC Játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), csak saját magadnak okozol kellemetlenségeket, ahogy írtad az xp-vel kapcsolatban is. Amúgy meg egy csomó dolgot ki lehet szedni gyárilag is a win telepítés után, arról nem beszélve, hogy olyan verzió is van, amibe eleve bent sincs egypár dolog(pl media center)