Aktív témák
-
volvoguy
addikt
nekem sem tetszett a win7 amikor feltettem, jobban mondva, én csak egyvalamiért akartam felrakni az XP helyett, mivel tetszett a csili-vili asztal meg testreszabhatóság..de azt mondom, adni kell neki pár napot hogy kitapasztaljuk...
Azt aláírom, hogy 1-2-3 dolog bonyolultabban lett kivitelezve mint az XP esetében, persze haladni kell a korral, de ez nem kéne hogy azt is jelentse, hogy legyen minden komplikáltabb...ugyanakkor én már vissza nem tenném az XP-t...egy az, hogy amíg az XP-nek a gép bekapcsolásától fogva kellett 2-3 perc mire fel tudtam menni netre, itt ez kb. 30-45 másodperc.....nekem már ezért megérte....szal bíztatok mindenkit, hogy tegye fel...feltéve ha bírja a konfigja...
jah, és hiába új Op.rendszer, eddig nyomát sem tapasztalom, hogy a konfigomat jobban lefogná, mint az XP....
Aktív témák
- Linux Mint
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Valami baja van a tápomnak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszatér a Defender of the Crown: még idén jön a The Legend Returns
- Drón topik
- Gyúrósok ide!
- Path of Exile (ARPG)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest