Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Lyukasztják a Galaxy A27 kijelzőjét is
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
nekem sem tetszett a win7 amikor feltettem, jobban mondva, én csak egyvalamiért akartam felrakni az XP helyett, mivel tetszett a csili-vili asztal meg testreszabhatóság..de azt mondom, adni kell neki pár napot hogy kitapasztaljuk...
Azt aláírom, hogy 1-2-3 dolog bonyolultabban lett kivitelezve mint az XP esetében, persze haladni kell a korral, de ez nem kéne hogy azt is jelentse, hogy legyen minden komplikáltabb...ugyanakkor én már vissza nem tenném az XP-t...egy az, hogy amíg az XP-nek a gép bekapcsolásától fogva kellett 2-3 perc mire fel tudtam menni netre, itt ez kb. 30-45 másodperc.....nekem már ezért megérte....szal bíztatok mindenkit, hogy tegye fel...feltéve ha bírja a konfigja...
jah, és hiába új Op.rendszer, eddig nyomát sem tapasztalom, hogy a konfigomat jobban lefogná, mint az XP....
Aktív témák
- Battlefield 6
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konzol Screenshot
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest