- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
nekem sem tetszett a win7 amikor feltettem, jobban mondva, én csak egyvalamiért akartam felrakni az XP helyett, mivel tetszett a csili-vili asztal meg testreszabhatóság..de azt mondom, adni kell neki pár napot hogy kitapasztaljuk...
Azt aláírom, hogy 1-2-3 dolog bonyolultabban lett kivitelezve mint az XP esetében, persze haladni kell a korral, de ez nem kéne hogy azt is jelentse, hogy legyen minden komplikáltabb...ugyanakkor én már vissza nem tenném az XP-t...egy az, hogy amíg az XP-nek a gép bekapcsolásától fogva kellett 2-3 perc mire fel tudtam menni netre, itt ez kb. 30-45 másodperc.....nekem már ezért megérte....szal bíztatok mindenkit, hogy tegye fel...feltéve ha bírja a konfigja...
jah, és hiába új Op.rendszer, eddig nyomát sem tapasztalom, hogy a konfigomat jobban lefogná, mint az XP....
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iqos cigaretta
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest