Hirdetés
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
nekem sem tetszett a win7 amikor feltettem, jobban mondva, én csak egyvalamiért akartam felrakni az XP helyett, mivel tetszett a csili-vili asztal meg testreszabhatóság..de azt mondom, adni kell neki pár napot hogy kitapasztaljuk...
Azt aláírom, hogy 1-2-3 dolog bonyolultabban lett kivitelezve mint az XP esetében, persze haladni kell a korral, de ez nem kéne hogy azt is jelentse, hogy legyen minden komplikáltabb...ugyanakkor én már vissza nem tenném az XP-t...egy az, hogy amíg az XP-nek a gép bekapcsolásától fogva kellett 2-3 perc mire fel tudtam menni netre, itt ez kb. 30-45 másodperc.....nekem már ezért megérte....szal bíztatok mindenkit, hogy tegye fel...feltéve ha bírja a konfigja...
jah, és hiába új Op.rendszer, eddig nyomát sem tapasztalom, hogy a konfigomat jobban lefogná, mint az XP....
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest