Hirdetés

Aktív témák

• Steelmanus

addikt

válasz Clemi #17728 üzenetére

Ez tisztesseges munka volt gratulalok, eros geped van igy Nalad ezek szerint jobb hogy van elotoltes termeszetes hogy ugy fogod hasznalni. Az enyem a kozepkategoria beleposzintu gepe talan azert jobban eszre venni a valtozasokat hiszen sokkal lassabb igy esetleg jobban szembetuno a dolog. Most eppen ebed utan azzal szorakozok hogy regebben is lehetett allitani az ertekeket. Az elso kugli talaltbol kiolloztam ezert olyan rendezetlen:
    Boot up sebesség:
    regedit, \HKEY_LOCALMACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Sesion Manager\Memory Management\PrefetchParameters
    Az értékek jelentése:
    3: XP stílusú prefetch: a smss boot időben betölti az általad használt alkalmazásokhoz tartozó dll-ket és a szolgálatások és driverek komponenseit, hogy azok gyorsabban indúljanak.(Eleinte gyorsítja a boot upot, majd később lassítja)
    2: 2k3 stílusú prefetch: csak a driverek és szolgálatások komponenseit tölti be boot időben.(gyorsítja a boot upot)
    1: csak driverek -||-.(Vitás, nem teszteltem)
    0: 2k stílusú: nincs prefetch, viszont addig nyavajog, mint a 2k.(Nyugdíjas boot up)
    Visszakapcsoltam az elotoltest es atallitottam a fentebb mar Registry beallitasoknal mindket elotoltot kivancsisagbol 2-re hogy valoban gyorsabb lesz-e a boot, hat mivel automatikusan beleptet talan kevesebb ideig latom a Udvozoljuk kepernyot, de Nalad nem ez a cel csak mint erdekesseget irom le.

Aktív témák