- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
tehát nincs, najó, mára asszem befejezem, így az utolsó dolog amit megkérdezek, csupán annyi volna, hogy számít az, hogy egy adott programot hova telepítek? XP-sként volt külön Games és Programok mappám, ezekbe raktam a játékokat, meg egyéb progikat, tehát nem a Program Files-ba...a Win7 esetében ha úgyanígy járok el, lehet ennek vmi negatív hatása? Csak mert épp az Assassin's Creed első részét telepítettem, amit úgye nem mai gamma...és automatikusan az x86-os Programfájlok mappát ajánlotta...én meg a Games-be raktam...csak vmiért nem ajánlotta fel az Ikon készítését...mindegy..játékok és egyéb programok esetében mindegy hova telepítek?
Általában a komolyabb rendszer-progikat szoktam az XP-nél a Program Files-ba rakni, mint pl. vírusírtók, tűzfalak, registry pucolók stb...ilyen tömorítőknek meg játékoknak csináltam ugye külön mappát...XP-nél ezzel nem volt semmi gond...itt lehet most?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest