Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
éN79
addikt
Adott egy eredeti (hogy ezt miért kell kiemelnem
) Win7 64 bit ult. rendszer. A Win7-ről még az első időkben azt olvasgattam, hogy többek között azért jobb a Vistánál, mert kvázi mindent felismer, amit csatlakoztatsz rá, pl. usb-n keresztül. Ennek ellenére a Vista alatt működö ESI keycontrol 25 midi billentyűzetem nem ismeri fel. Driver a gyártó honlapján csak Vista 32 bites verziójához van, azzal természetszerűleg nem megy.
Valaki találkozott már hasonlóval illetve ötlete van esetleg valakinek a megoldásra? -
éN79
addikt
válasz
virkir
üzenetére
virkir és hackeeeee: köszönöm a válaszokat.
Igazándiból csak fél siker a siker.
Ha kikapcsolom az UAC-t, akkor használja a beállított parancsikont a megfelelő paraméterezéssel és profillal, ha a feladatütemezőt használom, akkor hiába ugyanazt a parancsikont adom meg neki, mint az indulópultban is működőt, a program elindul (amúgy a k10stat) de egy teljesen "üres", a valós könyvtárban leprofilozott helyett kvázi alap beállításokkal, a profilok elvesztésével.Immáron passzolom, hogy ha ugyanarra a parancsikonra mutatok, akkor mi a fenéért indul "más" állapotában a program.

-
éN79
addikt
Win7-ben (bár gondolom más win alkalmazásban is) hogyan lehet beállítani a startupban az alábbit?
Indítópultba bemásoltam a parancsikont, msconfig szerint benne is van az automatikusan induló programok között csak éppen a hatása marad el.
Mintha a parancsikon "tulajdonságok" menüjében kellene "szerkesztenem" de nem találom a megoldást, azaz hova és hogy kell beírni a .exe utáni rendelkezéseket?
D:\valahol\k10stat\K10STAT.exe -StayOnTray -NoWindow -ClkCtrl:2 -loadprofile:1
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Win7 64 bit ult. rendszer. A Win7-ről még az első időkben azt olvasgattam, hogy többek között azért jobb a Vistánál, mert kvázi mindent felismer, amit csatlakoztatsz rá, pl. usb-n keresztül. Ennek ellenére a Vista alatt működö ESI keycontrol 25 midi billentyűzetem nem ismeri fel. Driver a gyártó honlapján csak Vista 32 bites verziójához van, azzal természetszerűleg nem megy.