Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
válasz
zsoltzsolt #7198 üzenetére
Nem tudok ilyenről, esetleg ha kijön az RTM, akkor majd csinálnak egyet - persze nem a Microsoft-tól kell ilyesmit várni, nekik nem érdekük.
A Youtube-on találsz összehasonlító videókat, jobbat most hirtelen nem tudok.
-
chipesz
őstag
válasz
donceleger8 #7196 üzenetére
Szia, nekem 640 XL van, azon is napi szinten használom, teljesen vállalható már.
Egyedül az sms-app force-close-olt amint megnyitottam egy üzenetet, de ma leszedtem a Skype Messaging Preview-t, majd letöröltem, s így megjavult a beépített Skype + Üzenetek is. Ne kérdezd miért.Viber-t nem használok, de például a Messenger sokkal jobb, mint 8.1-en, nincs a sok Folytatás... felirat.
-
donceleger8
őstag
Sziasztok!
Lumia 930 van nekem, és olyan kérdésem van, hogy a legutolsó build mennyire használható mindennapos használatra? Nagyon kíváncsi vagyok már a Windows Phone 10-re, és van egy olyan érzésem hogy idén nem fog megérkezni. Apróbb hibák nem nagyon zavarnának, telefonálni, fényképezni, videózni és böngészni tudjak elsődlegesen, illetve a vibert használom napi szinten. Ha azt mondjátok egészen használható már akkor szívesen feltenném rá.
-
cildren
tag
Sziasztok!
Frissítettem a legújabb insider preview-ra(egy ideje halogattam). Van glance de nemtudom lelőni, hogy mutassa az órát... Lumia 640
Valami ötlet? -
Partyface007
őstag
válasz
tomboy0013 #7184 üzenetére
nálam működik is sőt van értesítési hang DE
jó lenne ha be lehetne állítani csúcsidőt és különböző csengőhangot a profilokhoz...
-
Gusztáv
addikt
válasz
gabancs #7191 üzenetére
A Nokia a Glance-t össze vissza használta, egyik készülékbe bekerült, másikba meg nem. Ezzel szemben az MS úgy néz ki konzekvensen használja minden készülékben, és erősen reklámozza is. Pont ezért nem fognak szarakodni az értesítési leddel a 735-ön, mert nem ez az irányvonal. Persze ettől egy Acer, Lg vagy más oem készülékben simán feltűnhet, mert a lehetőség megvan, de MS telefonba én nem várnám.
-
Gusztáv
addikt
válasz
gabancs #7179 üzenetére
A 735-höz az MS-nek sok köze nem volt, azt még a Nokia tervezte, valószínűleg az ő partizán akciójuk volt, hogy raktak bele egy ledet. A 10-be opciósan bekerült az értesítési led támogatás, de ez az oem-ek szól, nekik kell hozzá a szükséges driverről gondoskodni. Szerintem MS telefonban soha nem lesz, mivel náluk a Glance screen reklámozott selling point. És pont ezért a régi Nokiákba sem lesz aktiválva, szerintem.
-
Zsoleszhun
addikt
Hoppá hoppá!
Ha a tárcsázó billentyűzeten elkezdek beírni egy számot pl: 0670935.... akkor behívja a telefonkönyvet és elkezdi szűkíteni a találatokat!
Ez csak Nekem újdonság? vagy vót máá? Eddig csak droidon láttam ilyet -
Glenda
addikt
válasz
Plazmacucci #7149 üzenetére
Nem, az a Loading... és a Resuming...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #7183 üzenetére
előlapon van, és tud villogni ha történik valami. mi kell még?
nem lehet nem is véletlen, hogy pont az az egy telefon kapott beépített értesítési ledet, amelyik már elég magas szériába tartozik, de nincs fizikai gombsora...
-
tomboy0013
veterán
Most már van egyesített levelesláda az Outlook mail alkalmazásban. Igaz nálam valamiért nem csinálja meg az összesített fiókot.
-
tomboy0013
veterán
válasz
ZavaBalazs #7182 üzenetére
Az nem igazán értesítési led
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #7176 üzenetére
Az összes olyan készülék, aminek a fizikai gombjai háttérvilágítottak.
-
HaZse
őstag
válasz
gabancs #7168 üzenetére
Mondd, Te most direkt csinálod a fesztivált, vagy ennyire gyerekes vagy?
"Tehát cirka 2 év alatt még mindig nem sikerült működésre bírni ezt a nyomorék LED-et." Nem is tudtam, hogy 2016. júliusa van. Amúgy meg a Lumia 735-öt nem is 2014. júliusától lehet kapi, hanem 2014. szeptemberétől, tehát picivel több, mint 1 éve. [link]
"Aztán vannak olyan telefonok, aminek a kijelzője erre alkalmatlan, ezért tették bele a LED-et." A Lumia 735 és 730-on kívül mutassál még legalább 2 telefont, amin van értesítő LED elhelyezve.
Amúgy a Lumia 930-aon sincs értesítő led és Glance sincs. Tehát a butuska elméleted megbukott.
-
tomboy0013
veterán
válasz
gabancs #7179 üzenetére
Nem a 930 nem ilyen. 1 fajta lumia jött ki értesítési leddel, lehet terveben volt a dolog de aztán meggondolták magukat mit kell ezen fennakadni? Bejelentve sosem volt, hogy a 735-ben lesz led ha jól rémlik, szóval semmi megtévesztés vagy hazugság sincs a dologban ha esetleg még ez is felmerülne. Ez legyen a legnagyobb probléma, hogy egy tavalyi középkategóriás készülék nem kapja meg a led villogás fuknciót. Miért ne gondolhatnák meg magukat út közben? Jobb a glance nem véletlenül ezt tették az újabb modellekbe és nem ledet. Akkor meg minek erőltessék? Tök felesleges. Már a 8.1 esetén is az volt. Más lett az elképzelés és kész. De persze fel is lehet háborodni, vagy el lehet fogani a dolgot.
"Még is mit szólnál ahhoz, hogy veszel egy új kocsit, benne van a kézifékkar, de nem működik?
Veszel egy mikrót, de a legkisebb fokozat nem működik? Sorolhatnám."
Ezeket a buta példákat meg hagyjuk már, A kocsik kézifékkel jönnek ki alapból, a lumiáknál sosem volt alap az értesítési led, nagyon nem ugyanaz. A mikrósról ne is beszéljünk... Nincs benne logika.Mellesleg nem 2014 nyári modell a 735 hanem őszi csak a pontosság kedvéért
-
gabancs
addikt
válasz
tomboy0013 #7176 üzenetére
Még mindig nem érted!
A Lumia 735, 2014 Júliusában jelent meg. Nyilván nem egy hónap alatt tervezték meg, gyártották le. Na most. Eleve értesítési LED-el tervezték, nem véletlenül került a panelre. Tehát cirka 2 év alatt még mindig nem sikerült működésre bírni ezt a nyomorék LED-et.
Nem én találtam ki, ők tervezték ilyenre. Ráadásul, ha jól emlékszem a 930 is ilyen.Tehát ne gyere nekem a végleges w10-el, mert ennek már kezdetektől így kellene működni. De, hogy a legutolsó w10-ben sincs benne, az egyenesen szánalmas.
És magasról lesz@rom, hogy működik e, vagy sem, eddig is megvoltam nélküle. De egy ekkora cégtől ez elvi kérdés. Ennyire komolyan veszik magukat? Vagy csak simán ennyire lesz@rják a vevőket? Egyáltalán mi a céljuk a mobilfronton? Szóval ELVI kérdés. Teccik érteni?
Már csak azért is, mert mire talán működne ez a LED, már lecseréljük a telefont.
Még is mit szólnál ahhoz, hogy veszel egy új kocsit, benne van a kézifékkar, de nem működik?
Veszel egy mikrót, de a legkisebb fokozat nem működik? Sorolhatnám.Beletették, nyilván kifizetették velünk. Na nem azon a 2 dolláron van a hangsúly, hanem elvi dolog.
Ez nem egy dzsunka kínai másfél éves cég, ez az MS. -
galmat
aktív tag
Frissült az Outlook Posta és Naptár, és végre visszatért a 8.1-ben is ismert egyesített levelesláda!
-
tomboy0013
veterán
válasz
gabancs #7168 üzenetére
Ha nem tudom miről besszélek akkor kérlek sorold fel azokat a régi modelleket a 735 kivételével amiben van értesítési led és megéri plusz fejlesztéseket csinálni egy funkcióért. Amiben nincs glance meg értesítési led azon mégis mit fog változtatni az értesítési leddel kapcsolatos fejlesztés. arról nem is beszélve, hogy még ki sem aadták a végleges rendszert és nem tudjuk se te se én, hogy mi várható ezen a téren. Úgyhogy marha felesleges vitát robbantottál ki a semmivel.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Zsoleszhun #7161 üzenetére
Az üzenet eddig is megjött, az, hogy ezután egy kis fogyasztású led-et is villogtatni kell, a fogyasztáson nem sokat fog változtatni.
-
Воланд
titán
-
gabancs
addikt
válasz
tomboy0013 #7167 üzenetére
Alapvetően nem tudod miről beszélsz! Van ugye a Glance tudású telefonok, oda nem kell. Aztán vannak olyan telefonok, aminek a kijelzője erre alkalmatlan, ezért tették bele a LED-et. Tehát benne van, így volt eredetileg is tervezve. De, hogy egy MS szintű programozó csapat képtelen legyen megoldani, hogy működjön is, az kabaré. És szégyen.
-
tomboy0013
veterán
-
gabancs
addikt
válasz
tomboy0013 #7165 üzenetére
"szinte az összes telóba ott van a Glance..."
De csak szinte!
-
tomboy0013
veterán
válasz
gabancs #7164 üzenetére
Kit érdekel a kikapcsolva töltés, én csak azt mondom, hogy nem tudom min vagy meglepődve, hogy a led értesítésből sem lett semmi, nem az az egyetlen funkció ami még mindig sehol sincs. Erre hoztam példának a kikapcsolva töltést meg az óriási csempéket mert arról is voltak konkrétumok. Ennyi. Én a led-es hisztit sem értem mikor szinte az összes telóba ott van a Glance és a jövőben ezt láthatóan tovább viszik mert a 950-ekbe és az 550-be is ott van. Ha van Glance meg felesleges a Led.
-
gabancs
addikt
válasz
tomboy0013 #7162 üzenetére
Nem igazán értem, mi ez a kikapcsolva töltés hiszti. Mi ebben az akkora poén, hogy ennyire fáj a hiánya?
-
csacsi67
addikt
válasz
Zsoleszhun #7161 üzenetére
Ezt gondold át még1 mert ez nem teljesen igy van . Van egy olyan hogy push ami egyedül IOS rendszeren müködik tökéletesen se droidon se winen nem . Pont anno nexus 4-nek volt ilyen push hibája .
-
Zsoleszhun
addikt
Szerintem meg a hibák száma fog csak növekedni az értesítési leddel pl: nem megy le deep sleep-be emiatt hamarabb lemerül... Ne legyen igazam!
-
-
Glenda
addikt
válasz
Plazmacucci #7144 üzenetére
Hát, pedig a Win10 már lefagyni is tud
-
D1L1ZS
őstag
Akkor ha jól értelmezem, nem lesznek egyelőre android appok WP-re; de talán lesznek majd helyettük IOS appok. Jobban járnánk sztem az IOS appokkal, mert sokkal igényesebbek mint az androidosak...
-
-
Glenda
addikt
válasz
Plazmacucci #7141 üzenetére
úgy sincs Windows alternatíva Note helyett
950XL?
1320 user here, mindenképp phablet lesz a következő telefonom.
-
-
chipesz
őstag
válasz
Zsoleszhun #7139 üzenetére
Vagy egy Lumia Motorolás szilikontokkal.
-
-
Воланд
titán
muhahaha
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
korcsillio #7126 üzenetére
Nekem is ilyen, 8.1-el is, reménykedtem benne, hogy a w10 megoldja de ugyanolyan maradt pl. ha otthon fellépek megyek dolgozni ott is + 1-2 upc wi-free, mire hazamegyek kell egy trelefon restart.
-
csacsi67
addikt
válasz
tisti1965 #7125 üzenetére
Nem oldja meg router re-start valamint kapcsold ki a telefont és nyomd a hangerö gombot le és ugy dugd a pc-re ne ilyedj meg egy felkiáltojel fog megjelenni a win7 meg kell keresni a drivert,várj egy kicsit mig megkeresi a drivert huzd le a telot a pc-röl és nyomd a bekapcsologombot.Majd ujra dugd rá.De ha kell feltöltöm a winusb drivert.
-
tisti1965
aktív tag
Hol tudom megnézni,hogy mennyi helyem van még? A régi tarterület segédet keresem
-
korcsillio
addikt
Ha újra akarok csatlakozni egy wifire csak a telefon újraindítása után tudok.Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
tisti1965
aktív tag
Hello
Teljesen jó a 10 a 930-on,van viszont két dolog ami nem megy,és ehhez kellene segítség.
1. Nem látja a telefont a pc
2. Nem talál egy olyan wifit,amit 8.1 alatt használtam
Ezekre kellene valami megoldás.HR megoldaná vajon? Nem szeretném csak végső esetben -
csacsi67
addikt
Ha meg van a rom felrakod a gépedre ezt a progit Nokia Software Updater for Retail az létre hozz egy mappát a Program Data mappaban Nokia néven ott megkeresed a mappán belül a Packages azon belül a product mappát és bemásolod a romot egy mappába .Gondolom azt a romot megtaláltad amit leszedett teljes mappát át másolod ugy ahogy van RM-..... ilyen formában.Egyszerüen leirva a Microsoft mappábol átmásolod ugy ahog y ott van .
-
csacsi67
addikt
Szerintem igen én probáltam 735 meg 930 is mindegyiken müködik .Egy gond lehet max nem lesz elérehtö a 8.1 valahová el kell menteni amit leszed romot . Én ha felraktam a 10 mindig ezzel állitom vissza a 930-at mivel telekomos és független romot raktam rá és simán vissza engedte rakni a 8.1 .
-
gabancs
addikt
válasz
kutitomi73 #7111 üzenetére
Ennek a verziónak ez a bug-ja.
-
kutitomi73
aktív tag
Újra raktam a,win10-et mert többszőr ujra indult.Egyesével raktam vissza minden alkalmazást.A fényképek alkalmazás csak a drive-be feltöltött képeket látja!🙁 Ami az sd kártyán van azt nem.Mi lehet a gond?
-
csacsi67
addikt
válasz
L3oN1o7 #7107 üzenetére
Ez segit neked keress egy magyar product kodos sw-t és azt szed le a többi meg le van irva ha elakadsz irj. A vpl kkiterjesztésü fájlra figyelj. [link]
Ezekek közül kell neked valamelyik ebben van magyar nyelv finn sw független.
059S4J7 (fekete változat)
059S6R9 (szürke)
059S6R8 (fehér) -
HaZse
őstag
válasz
L3oN1o7 #7107 üzenetére
Ez egy Olasz szolgáltatói rom. Az, hogy magyar nyelv is benne legyen, ahhoz másik program kell, amivel a magyar rom-ot tudod feltenni.
Ha jól emlékszem, akkor ezek kellenek hozzá:
Nokia DataPackage Manager 2013.7.5.msi
NokiaCareSuiteForStore-5.3.112.1425.exe
UserGroupsConfiguration.cfg -
L3oN1o7
újonc
Sziasztok.
Hozzáértői segítséget szeretnék kérni. Fejlesztői előnézetbe telepítettem a WIN10-et viszont nem tetszett és a Windows Device Recovery Tool nevű programmal visszaraktam a 8.1-et. Eddig nincs is semmi gond viszont ami ez után jött már meghaladta a tudásomat. Amikor újraraktam az egészet és bejött a kezdőképernyő valamiféle 3 Tre.it. Magyar nyelvet nem is lehetett kiválasztani így a telefonom (Lumia925) nyelve angol nyelvű és a nyelvi beállításokban sem sikerült beállítanom a magyar nyelvet és letölteni sem tudom csak a billentyűzetet. Na már most utána még két frissítést beajánlott amit le is töltöttem de ezután sem lehet beállítani a magyar nyelvet. Van 3 képem amit felteszek hátha ti okosabbak vagytok és tudtok megoldást a problémámra. A telefont 3-szor raktam újra a fenti programmal és csináltam már gyári beállítások visszaállítását is de még mindig ugyanaz van. SIM kártyával és anélkül is raktam már újra de semmi. Ezen kívül semmi más problémám nincs mert minden szuper rajta csak angol. Ha valakinek esetleg valami ötlete van vagy találkoztatok már ilyennel akkor megköszönném a segítséget.
-
toyone
őstag
-
BiP
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #7095 üzenetére
Nekem is így. (most 230)
Addig még van 15 hónap eldönteni, mi legyen, hova tovább. Vágásokkal együtt is 105GB marad az utolsó hónapokban is, az meg csak elég lesz addig. (most foglal 30-at a boxom).
1 év meg hosszú idő, rengeteg változás jöhet még, majd 2017 elején elkezdek aggódni. -
gabancs
addikt
válasz
kutitomi73 #7100 üzenetére
Nézegettem, de nem jöttem rá én sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- LEGO klub
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Háztartási gépek
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest