Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisti1965
aktív tag
Hello
Mennyire stabil az új build?
Már nagyon szeretném 930 ra,viszont vállalati mail elérés fontos -
Švejk
őstag
Az előbbi egy bug, a build hibája.
Az utóbbi nekem is fennált, amíg nem csináltam hard resetet. Hard reset egyébként is kell mert anélkül béna az akkuidő, és lassabb a telefon.tomboy0013 Köszi, így már sikerült
Fuuu, nagyon kis cseles ez az Edge, nem szereti a Googlet, vajon miért
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013 #6588 üzenetére
A gond a gyári appal,hogy valóban full hd méretet ír 16:9-es képaránynál bármit állítok!
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Most feltelepitettem a legutobbi w10-et 1320-ra és az lenne nekem a gondom hogy a tárterület beállításoknál valami kína jel van és csak az sd-t irja de ha be akarom állítani hogy sd-re mentsen ott üres négyzet van . Az áruházbol meg hiábba akarok telepíteni bármit nem akarja azt irja hogy függöben van .
-
Švejk
őstag
Valami eszméletetlen über-brutál jó az új build, 640-en, megkockáztatom gyorsabb mint a 8.1!
De Edgeben még mindig nem tudok keresőmotort beállítani. Megnyitom a googlet, oké, onnan beállítások, keresőmotor megváltoztatása, és nem ajánlja fel a googlet hiába van megnyitva. HR előtt és után is ugyanez. Valakinek valami tippje?mdraco: 640-en nagyon korrekt, nem fogsz lassulást tapasztalni, egy usb kábelt meg szerezz be mindenesetre, nem nagy tétel
-
mdraco
őstag
Egyre jobbakat olvasok az utolsó buildról, már csak azon gondolkozom, hogy merjem-e felrakni a 640-re, mert nincs usb kábelem, hogy ha véglegesre csak 8.1-ről lesz csak lehetőség frissíteni.
-
kvcstms
csendes tag
én prognozát, azt simán engedi.
-
tomboy0013
veterán
válasz
gretzky77 #6574 üzenetére
Én tegnap nyomtam egy HR-t biztonsági mentés visszaállítás nélkül és alapból a telefonon volt a Lumia Camera 5 ami működik is szépen. Előtte viszont letöltöttem a Store-on keresztül a Lumia Camera 4-et(csak azt tudtam letölteni az 5-öt nem találtam) és indításnál átdobott a gyári kamera app-ba.
Tegnap csináltam 1-2 összehasonlító képet a gyári appal és a LC5-tel és nekem a gyári alkalmazással készült képek szebbnek tűntek, kevesebb volt a zaj a képeken és a színek is mintha jobban rendben lettek volna mint a LC5 esetén. Jah és a gyárival kevésbé tudom mosni a képeket bemozdulásnál. Nálam jobb mint a LC5. -
Gery1987
őstag
Úgy tűnik béna voltam.
Fórumtárs segítségével újra adtam egy esélyt a Win10-nek. És most király!
Minden működik ami előbb nem.
Egyenlőre frissít de most frankó.
Remélem így is marad.
-
-
HaZse
őstag
válasz
#40993792 #6541 üzenetére
"Edge-re semmilyen kihatással sincs a betűméret növelése, ami nekem gond (43 vagyok, a nagy kijelző épp emiatt kell
) . Remélem, majd kijavítják, hiszen korábban működött és amúgy is alap dolog. Most szemüveggel olvasható (igen kicsik a karakterek...), de ez nem normális."
Sajnos ebben én is zenész vagyok. 8.1 alatt az IE ezt a nagyítási dolgot lekezelte. (Benne is volt a beállításokban). Ez eléggé elszomorító, hogy az Edge-ben ez még mincs benne. Mert nekem is szükségem lenne rá így 40 évesen.
-
trytron
csendes tag
válasz
Zsoleszhun #6580 üzenetére
-
kvcstms
csendes tag
válasz
kutitomi73 #6579 üzenetére
nekem az ms időjárás appot nem engedi, csak az accuweathert.
-
Zsoleszhun
addikt
Csináltam egy windows-os html5 explorer/edge "házi versenyt"
Nokia 735 wp8.1.....Lenovo T420 windows10 pro....Nokia 930 windows10 preview
Jó lesz ez, ha egyszer kész lesz
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
Zárképernyőre ki lehet tenni az időjárást,mert nekem nem ajánlja fel! -
trytron
csendes tag
-
trytron
csendes tag
válasz
Tessier #6572 üzenetére
Szia!
Hogy érted azt, hogy lecserélték??? A store-ban? Én is tegnap raktam fel az új buildet, és HR után simán le tudtam tölteni a Lumia Camera appot... Nálam ez azért is fontos, mert a sima Kamera csak a teljes(1020-nál 34/38 Mpixel) felbontású képet lehet menteni, nem csinál pluszba 5Mpixeleset, és dng-be sem tud menteni. Egyébként az ez előtti build-ig nekem sem sikerült a Lumia Camerát HR után visszavarázsolni
-
Tessier
csendes tag
Tegnap a Lumia Camera-t lecserélték a sima kamera appra. Menüben tényleg minden feature ott van, de nálam csak 1440x1080-as (4:3), illetve 1920x1080-as (16:9) képeket csinál, függetlenül a méret és jpg/raw beállítástól. A képek alapján a rich mód sem megy, és az expozíció sorozat is csak egy képet csinál. Lumia 930. Másnál jó?
-
-
trytron
csendes tag
válasz
this is life #6568 üzenetére
Nekem 1020-on fut, általában sebességre hozza a 8.1et HR után, nagyon ritkán megröccen, és felvillan a betöltés, de az új buildnál ez tényleg ritka, a betöltés feliratot is alig tudom elolvasni... Nálam csak a glance beallitás tűnt el, a store ból frissíteni akarja magát csak nem megy...
-
kvcstms
csendes tag
na hr után most ezzel szembesültem, a személyre szabás, alkalmazások hangbeállítása részen, csak az üzeneteket hozza fel, mint alkalmazást, semmi mást.
-
-
kgb79
tag
válasz
#40993792 #6543 üzenetére
Üdv!
Két különböző töltővel próbáltam az egyik a sajátja, a másik pedig a l820 gyári töltője.
Nem eszméletlen lassú a töltés, kb 1,5x annyi idő kell a teljes feltöltéshez.
A telefon nem volt használatban közben, kicsit sem volt meleg. Még a töltő is csak épphogy langyos volt, pedig 10%-ról való töltésnél elég meleg szokott lenni.
Igazából nem is tudom, hogy az op rendszernek van-e köze a töltőáramhoz, vagy azt valami más szabályozza. -
trytron
csendes tag
A glance beállítások másnak sem működnek? Amikor tegnap feltelepüt a build még be tudtam állítani, működik is ahogy beálltottam, de változtatni már nem tudnék rajta... Az áruházból akar is frissülni, csak hibát dob... Másnál is ilyen?
-
kvcstms
csendes tag
ha csinálok egy hr-t az 581-es builden, melyikre fog vajon visszaállni? a telefon alaphelyzetbe állítására gondolok.
-
trytron
csendes tag
Sziasztok!
Aki nem tudta letölteni a Lumia Camerát az próbálja meg a Store, saját tartalmakból... Nekem onnan lejött a többi lumia appal együtt már az 572 buildnél is, az azelőttieknél nekem sem működtek.
-
confuser
senior tag
válasz
#40993792 #6541 üzenetére
Extrák+info rész "Lumia Denim"-nek írja a szoftvert, de máshol W10M-et ír és a valós build számot látja. A megjelenése és működése alapján egyértelműen nem Denim (ezen túl, nem is lehetséges az OTA downgrade, ha jól tudom
).
A kettő nem függ össze. A firmware és az OS lehet eltérő, nagyon sokszor volt már rá példa (PfD idején az OS mindig egy verzióval előrébb volt, mint a firmware).
-
Clemi
veterán
Most azt vettem észre, hogy a záró képernyőre a névnapokon kívül mást nem jelenít meg és az időjárás is eltűnt, pedig a frissítés után még ott volt.
Másnak is ilyen??
-
kisbodza
tag
Sziasztok! Nekem az értesítések nem jelennek meg az alkalmazásszalagon,email-eknél. Üzenetek, telefon FB megjelenik. Zárolási képernyn is már megjelennek az értesítések, de a Posta szalag nem jön fel egyik fióknál sem. Alkalmazásonként külön beállítottam az értesítéseket. Hang és rezgést levettem, de attól még szerepelnie kellene a redőnyben... Másnak is van ilyen hiba?
-
Gery1987
őstag
A 3. HR után is ugyanaz. Záróképen nincs óra,naptár és nem működik az időjárás sem. Alapvetően pedig jó a rendszer, de nálam veszettül bugos. A kezdőképernyő is szeret Betöltés felirattal fogadni.
Szerintem ebből 8.1-re vissza lesz.
-
kgb79
tag
Üdv!
Valamiért elég lassan tölt a telefon az új build-el. Más nem tapasztalt ilyet?
-
Zsoleszhun
addikt
Na rászántam magam, felraktam a tizet, meglepően gyors. A fiókommal összeakadt valami update után első induláskor kiírta, hogy HR kell mert nem ment az áruház meg kb. az összes program. HR után letöltött mindent, email, here, skype, viber megy, az edge rengeteget javult, kifejezetten jó és gyors. (4 órája megy)
-
Gery1987
őstag
Azt nem tettem hozzá hogy amikor a zárolási képet akarom beállítani akkor mutatja az órát és a napot is a kis képen. Csak amikor lezárom na akkor semmit nem mutat. Végig ment minden frissítés. Semmi plusz nincs fent. Az időjárás sem jó. Restart is megvolt a frissítés után.
-
tomboy0013
veterán
Teljesen felesleges volt újraindítgatni. Elég simán rákeresni egymás után többször és lefrissíteni mindent ami feljön. Mozgásadatok nálam sem megy. Remélem az Értékelés menü pont után most már szépen elkezdik kiszórni az Extrák-hoz is a frissítéseket új külsővel karöltve. Ideje lenne már így október végére befejezni a dizájnt végre a rendszer minden részénél. Így a Mozgásadatokat is végre le lehetne frissíteni.
-
lck
senior tag
Helló !
Nálatok Here Drive+ nem ad be sikertelen frissítést, illetve Windows Insider feltelepül ?
Nálam ezek vannak - gyári visszaállítás után is. ( 625 )Szerintetek, ha nem megy fel az Insider , később jöhetnek azért frissítések rá ?
Mert ha nem akkor inkább visszateszem a 8.1-t. -
HaZse
őstag
válasz
Gery1987 #6533 üzenetére
Az elején nekem sem volt időjárásom. Én úgy oldottam meg, hogy megvártam az áruházban lévő frissítés végét, majd újraindítottam.
Majd megint az áruházba mentem és megint kerestem frissítést. Majd ha talált, azokat letöltöttem és utána újraindítottam.
Ez mindaddig megcsináltam, amíg nem talált semmi frissíteni valót. (A mozgásadatok-at nem tudta valamiért frissíteni)
Maj utána működött az időjárás a helyadatokkal együtt.
Az óra nálam megy (Lumia 930)
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Nos hazaértem. Azonnal indítottam is egy HR-t de nem oldotta meg úgy tűnik. Ugyanúgy nincs a záróképernyőn óra és az MSN Időjárás sem működik. Most egyenlőre frissít meg amit kell felrakja magának. De gyanítom nem oldja meg a bajt. Itt valami más lesz.
-
moleculez
veterán
Na ahogy nézem, az Edge-nek már kellene szinkronizálni, de nem teszi, work or school acc.kell neki vagy MS acc. MS acc-l vagyok bejelntkezve megsem megy.
-
Clemi
veterán
Egyedül azt nem értem, hogy az ébresztő hangoknál miért nem lehet a rendszer saját hangjai közül választani nálam. Talán mert az áttelepítésnél elakadt 63%-nál, ahol fél óra helyben tötyörgés után kikapcsoltam és vissza?
Ezen kívül tényleg pöpec a rendszer szerintem -
MrCsiT
addikt
válasz
kvcstms #6482 üzenetére
Nekem semmiféle gondom nincs a csak próbaképp, most először elindított groove zenével.
Amit megcsinálhatnának, hogy az equalizerek elérhetőek legyenek a programból, ne a beállítások/extrák/hang alá kelljen elmászni egy-egy változtatásért, pff..HaZse: én az Insiderben tegnap este bejelöltem, hogy fast ring kell, és szépen le is töltődött az előző, nálam még 549-es build-re. Nem nyomtam HR-t, nem láttam értelmét, látszólag minden - ismert hibaként fel nem sorolt - dolog rendben működik az eszközön. Nálad miért kellett HR?
..illetve, belegondolva, van néha olyan, hogy pl. Áruházi frissítések keresésénél, villan egyet-egyet néha a kijelző (kikapcsol majd visszajön a kép), valamint, még az elején 1x a főképernyőre visszalépve kellett a rendszernek 1,5 mp, mire normális színekkel, nem szétesve jelent meg a kép.
..amúgy, azóta okés a build, az ismert hibákkal..
-
HaZse
őstag
Most teszi vissza HR után a mentésemet. Érdekes módon az előző mentésem megint nem látszik, csak az amit a HR előtt én csináltam.
A másik, hogy a bizt. mentésnél nem kért ellenőrzést. És végig is ment a visszaállítás.
Amúgy a HR után minden csont nélkül ment. Az áruház lehetne gyorsabb is, mert az eléggé lassan tölt be mindent, plusz a frissítések is lassan jelennek meg az áruházon belül.
Amúgy nagy megelégedéssel használom. Sőt azt vettem észre, hogy végre működik a bejövő hívás esetén a csengés és rezgés együtt.
-
Gery1987
őstag
válasz
tomboy0013 #6521 üzenetére
A szinkron már megvolt. Az időjárást ha megnyitom egyből az áruházba visz.
Minden megvan már. Csak a Google e-mail nincs.
-
Gery1987
őstag
válasz
tomboy0013 #6519 üzenetére
1 HR-t már kapott. Most szedi le a dolgait. Illetve tölti le az alkalmazásokat.
Ha kell max este kap egy újabbat mert megyek el itthonról. Nagyon max kikapcs/bekapcs amit addig kap.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Gery1987 #6518 üzenetére
HR-t csináltál? Ha nem akkor próbálozz meg vele. Nem kell neki pár nap, hogy működjön normálisan, mindent frissít a Store-ból meg leszinkronizálja az adatokat a fiókokból amik be vannak állítva és teljesen működőképesnek kell lennie. Ha ezt esetleg eddig nem vártad ki akkor várd meg és ha ezután is hibásan működnek dolgok akkor csináld meg a HR-t.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Én feltettem a legújabbat. Egyenlőre tetszik, de van pár dolog ami nem nagyon akar menni.
1. Időjárás app nem akar működni.
2. Nincs óra a locksreen-en.
3. Appok letöltése kicsit nehézkes.
4. Még egy kicsit lassú de gondolom kell neki pár nap.Tudnátok javaslatot adni mi lehet a gond?
köszönöm!
-
tomboy0013
veterán
válasz
#40993792 #6515 üzenetére
Ilyen még az évek alatt sosem fordult elő Win-es telóval nálam, szóval azért nem is egy mindennapi dolog.
Adtam amúgy egy HR-t a 930-nak gondoltam hátha javít az 581-es build általi aksi idő romlásomon, de most meg olyan gondom van, hogy nem hozott vissza csak 4 menü pontot az extrákba és természetesen az érintés rész nincs meg ami a duplakoppért felel. Van rá lehetőség, hogy visszakapjam vagy ismét adjak neki HR-t és hátha vissza talál? Biztonsági mentést direkt nem állítottam vissza mert régebbi build-ek esetén semmit nem jött vissza ez által az Extrák menübe.
Visszatért közbe mindenEgyébként HR után megjelent a sima Lumia Camera is amit sehonnan nem tudtam letölteni előtte.
-
kvcstms
csendes tag
nézegetem a groove zene hibakódját amit kidob (0xc00d11df) de sok okosságot nem találok rá.
-
törölt tag
Tesztelem én, csak mellette legyen ott az is, ami eddig bevált, biztos ami biztos.
Újabb HR után jött egy update, és nem települt, mert bent volt az SD. Egyszerűen nem értem, hogy mi baja a Microsoftnak az SD-vel, hogy már a 8.1-nél is gond ha bent van ilyenkor?arm1n_: Csinált ilyet, de aztán összeszedte magát és megjavult.
-
arm1n_
csendes tag
Üdv,
A képek alkalmazásban, ha a mappákra koppintok kidob.
Másnak is? -
kgb79
tag
válasz
#58000384 #6506 üzenetére
Gondolom azért, törölték, mert a Térképek alkalmazás már tud navigálni.
Így szeretnék rávenni az insidereket, hogy teszteljék. Szerintem van olyan jó, mint a Here Drive volt.
Ráadásul ha számítógépen keresel útvonalat a Térképek alkalmazással, akkor az telefonon is megjelenik majd az előzmények között és simán indítható a navigáció. -
tomboy0013
veterán
520-on remek az üzemidő, esti 90%-ról reggelre csutkára merült.
-
MrCsiT
addikt
válasz
#58000384 #6481 üzenetére
Ez a mondatod: "A billentyűzet nyelvét nem tölti le sehogy, azt írja, hogy nem sikerült." mit jelent?
Csak mert nálam annyi van a billentyűzetnél, hogy "magyar". Ehhez képest, még mit, és hol lehetne letölteni, nem értem?
..vagy Te nem magyar telefon és területi formátum beállítással használod, ezért merül fel ez a kérdés? -
törölt tag
válasz
chipesz #6500 üzenetére
Köszi, így továbblépett, elvileg letöltötte és a telepítést készítette elő (igaz, itt nem nagyon ment tovább). Viszont töröltem a Here Drive-ot, hogy újra letöltsem, erre kiderül, hogy valamiért leszedték a Store-ból, úgyhogy csinálhatok egy újabb HR-t, hogy visszakerüljön...
De utána megint megcsinálom amit írtál, remélem jó lesz.ghost364: Szerintem is nagyon jól megy, most már jól használható a 8.1 helyett is. A Store csak akkor döcögött nagyon, mikor 44 appot akart frissíteni egyszerre.
-
ghost364
senior tag
válasz
#58000384 #6481 üzenetére
Az enyémen már lassan 5 perce csak preparing to download van, nem úgy néz ki, mint ami működik.
Viszont nagyon fasza ez az új buid sebességre még az 520-on is. DPI scale szintén nagyon jó, és az egykezes mód is működik (csak minek). Bugot eddig még nem tapaszaltam. Kiscit lassab mondjuk a 8.1-nél, főleg alkalmazások elindításánál. A Store mef még mindig nagyon döcögős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Renault, Dacia topik
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest