- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
burasu4
senior tag
válasz
ZavaBalazs #6395 üzenetére
Jó lenne, mert én még az 536-os buildot használom.
-
Boonen007
őstag
válasz
ZavaBalazs #6395 üzenetére
Ezt a 4 órán belült hol olvastad? Meg, hogy ma lesz valami? Talán lesz nem?
-
BobTail
őstag
válasz
ZavaBalazs #6385 üzenetére
Minden héten hétfőtől csütörtökig vagyok fent Pesten, este hét / fél 8-ig edzek a Flóriánban, utána a Tiétek vagyok
-
no1r
őstag
ha valaki tudja, látott már kirakva valahol Bp-n 950et, az ne tartsa magában.
kíváncsi vagyok és elmennék meglesni. -
pprod94
aktív tag
Én a hétvégén videózgattam vele, és eléggé elszörnyülködve néztem vissza, amit produkált, igaz autókat videóztam, de nem ezt szoktam meg tőle (635). Szóval ezen a téren remélem fejlődnek még! Nekem is villódzik a kép videó készítésekor, de legalább a felvételt nem így tárolja.
-
bepken
veterán
válasz
pprod94 #6380 üzenetére
nekem a gyári kamera app megnyitáskor folyamatosan remeg
lehet vele képet lőni, videón sem látszik ez a remegés.
az más kérdés, hogy valóban rosszabb minőségű képeket csinál, mint 8.1 alatt. (bár hozzáteszem, hogy az 535 egyébként se képes nagy minőségre...nem is ezért van)
-
chipesz
őstag
-
big.petike
csendes tag
sziasztok
találkozott már olyannal valaki hogy adott egy lumia 830 wp 10 mobile build 10536 és a windows Windows Device Recovery Tool nem tudja visszatenni a wp 8.1 et mert olyan hibával megáll hogy lopás elleni védelem ellenörzése.
Valakinek valami ötlet hogy mi lehet a gond? mert igy nem nagyon tudom felrakni a következő Buildetköszi a segitséget
-
confuser
senior tag
válasz
chipesz #6372 üzenetére
Én nem várnék semmi extrémet tőlük. Tekintve a megfogalmazást (with the new builds), amit a Windows Central is figyelmen kívül hagyott (ők csak a mobilra fókuszáltak, pedig Gabe ezt sehol nem írta), szerintem csak ugyanazzal a buildszámmal jönnek ki egyszerre PC-n és mobilon.
Gabe azt írta, holnap (ottani) reggel majd mond további részleteket (jobb esetben a buildeket is kiadhatná...).
-
HaZse
őstag
válasz
Boonen007 #6370 üzenetére
Azért remélem, hogy nem csak egy fake video. Mondjuk eddig a 572-es build egész szépen muzsikál. Mondjuk egy-két alkalmazás (3rd) használata során dob egy újraindítást. No meg az outlook pósta értesítésnél a hang kiválasztásánál, ha az elejére mész, akkor onnan kilép.
-
confuser
senior tag
Ma már nem fog jelezni.
We are working on doing something we've never done before with new builds...but not today.
-
Švejk
őstag
Hip hip hurrá.[link]
-
confuser
senior tag
válasz
Tapipapi #6362 üzenetére
Milyen listában nem látod a 930-at?
@tomboy0013
Nem a keresőgombra gondolok, hanem arra, hogy ha elkezded írni a címsorban a keresendő szót, akkor a címsor felett dob ajánlásokat = live search. Ha ezekre kattintasz, az mindig Bing keresés lesz, de ha végigírod a szót és entert nyomsz, az már a beállított keresőmotor.@DeerDawe
Az utolsó két buildben nem volt Android alrendszer. De egyébként maga a Project Astoria nem is erről szól, hanem a könnyű portolásról, és nem a natív futtatásról. Az általad írt trükközéseket nem ismerem, de a mostani helyzetben nem hiszem, hogy működne. -
DeerDawe
tag
Előre is elnézést, ha hülye a kérdésem, de mostanában nem követem a topikot, sem a híreket, visszaálltam 8.1-re. De hamarosan ismét telepítem a 10-et.
A mostani legfrissebb build-ben benne van az android támogatás?
Illetve olvastam egy módszerről, amiben a Project Astoria áltál nem támogatott készülékeket is működésre lehet bírni. (Modell szám átírásával, vagymi...) Ezzel esetleg próbálkozott már valaki?
-
confuser
senior tag
válasz
tomboy0013 #6360 üzenetére
Illetve hiába van beállítva keresőmotornak a Google néha így is Bing keresést csinál... Ki érti az ilyen bugokat....
Elvileg úgy működik, hogy a live search rész az a keresőmotor csere után is Bing, de ha végigírod a címsorba amit keresni szeretnél, entert nyomsz, akkor a beállított keresőmotorral fog keresni.
Remélem ma jön valami új build, bár kétlem...
Tegnap azt írta Gabe, hogy ma vagy holnap. Úgyhogy inkább 50%-ot mondanék.
-
tomboy0013
veterán
Érdekes dolog még, hogy QR-kód beolvasóval megnyitok egy linket és annyit csinál mintha megnyomnám a keresés gombot, behozza Cortana-t vagy a keresést ha nem aktív Cortana...
Illetve hiába van beállítva keresőmotornak a Google néha így is Bing keresést csinál... Ki érti az ilyen bugokat....
Remélem ma jön valami új build, bár kétlem... -
Ice_Man22
senior tag
1 napi hasznalat utan, lumia 435 on jol mukodik a w10, nincs betoltes kepernyo, viszont a gephaz almenuibe kicsit nehezen lep be. Viszont vannak appok amiket nem frissit az aruhaz, nemtudom miert. Nalam mar csak a hivatalos w10 fog felmenni.
-
Tapipapi
tag
Svejk és DeerDawe. mindkettőtöknek köszönöm
-
Švejk
őstag
válasz
Tapipapi #6355 üzenetére
Én a WMPowerusert szeretem. Elemzések, sok hír, és gyorsan frissül.
-
Tapipapi
tag
Lehet amatőr kérdés, de lelkesen használom a wp10-et, azonban szeretnék utána olvasni mikor és milyen változásokkal jelennek meg a következő buildek. Tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol kis szöveggel körítve ilyesfajta igényeim kielégíthetem? Előre is köszi. Am szerintem jobb lett ez a build minden eddiginél, a 930-am szárnyal vele és eddig gyakorlatilag bug mentesen.
-
Švejk
őstag
válasz
tomboy0013 #6344 üzenetére
Lumia Camera Beta elérhető még, de az áruházban az se jelenik meg, rákeresve netről még azt le lehet szedni, a többit sajnos nem.
Elvileg a hivatalos Camera appban ott van minden funkció, de a 8.1-hez képest elég szar lett szerintem a képminőség. Vagy csak behaluzom.Tényleg, a stock Camera app nektek minőségben hozza a 8.1 szintet? Nem tudom hogy én képzelgek-e vagy tényleg jól látom.
-
nyesix
senior tag
Sziasztok!
megírnátok, hogy a waze hogy működik a mostanában kiadott bulideken? Nekem 830-ason van, 8.1 update2-vel de azon egy rakás...
Köszi
-
pprod94
aktív tag
válasz
tomboy0013 #6344 üzenetére
Én Áruházból simán letöltöttem a minap.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Giovan! #6348 üzenetére
+1
na, hogy valami tényleg témához kapcsolódó is legyen, pár napig még nálam van egy másodtelefon, amin fenn van az 572. amíg vissza nem megy a tulajához, picit nyomkodnám a 10-et rajta, de annyira nem vagyok benne otthon, hogy mi más, miből van már UWP app, stb. szóval tapasztaltabbakat kérdezem: pár tipp, hogy mi az amit mindenképp érdemes célirányosan kipróbálnom, amíg tehetem? (saját, napi használatú telóra nem tervezem feltenni)
-
Giovan!
addikt
-
HaZse
őstag
válasz
Giovan! #6345 üzenetére
Szerintem van köze, mert az insider feltelepítése után zavarodott össze a fiókom. Azért, mert nem a telefonon futtatott insider w10m-el van a baj, szerintem ez is idetartozik.
Ja, bocsi, itt csak a telefonnal kapcsolatos dolgokat lehet beírni. A fiókkal kapcsolatosat nem.... Értem.
-
Giovan!
addikt
válasz
Plazmacucci #6342 üzenetére
De legalább lenne bármi köze az Insider programhoz.
-
tomboy0013
veterán
A Lumia Camera-t vissza lehet valahogy varázsolni a telefonra? Google-lel sem találom.
-
HaZse
őstag
válasz
chipesz #6341 üzenetére
Hát az MS magyar szerkciója számomra egy rakás......
A faszi (kb. 40 perc tartás után) semmit sem tudott mondani, csak hogy írjam meg a problémámat a fórumon és majd a műszakiak 2-3 nap elteltével lehet, hogy válaszolnak majd rá.
No comment.
Az angolom meg nem olyan jó, hogy én itt folyékonyan írjak nekik.
-
-
HaZse
őstag
válasz
zsoltzsolt #6337 üzenetére
Mikor kiírja, hogy külső tárhelyre nem menthető, akkor lent a három pötty és ott be tudod állítani, hogy a belső tárhelyen melyik könyvtárba legyen elkészítve a mentés.
(Ha ezt hamarabb tudtam volna, akkor most nem szívnék az SMS mentéssel)
Jelenleg épp a telefont tartom, hátha sikerül valami "értelmes" emberrel beszélnem az MS-nél.
-
chipesz
őstag
Nem tudom, hogy ez a PH! hibája, vagy az aktuális build-é, de nektek fennáll az a hiba, hogy ha rámentek egy hivatkozásra, tök mást hoz be? Például a kedvencek közül kiválasztom ezt a topikot, erre behozza a privát üzeneteket. Ezt (jó esetben) úgy tudom megoldani, ha bezárom a lapot és újra megnyitom, de persze később megint előjön a hiba. Irtó idegesítő.
-
Thome
veterán
Nekem a gyárilag kiválaszthatóak közül van beállítva, de ha teljesen alapot készítek (csak időt állítok), akkor sem csipog.
Értesítési sávban megjelenik hogy elmulasztottam, de amikor csipognia kellene, tök sötét és néma, semmi sem tőrténik.
L930Heffi: Előző buildben én is így jártam, nem tudtam sehogy eltüntetni, alaphelyzetbe állítás segített.
-
Heffi
őstag
Sziasztok!
A Párom 735-én állandóan jelez egy olvasatlan sms-t a csempe és a zárolási képernyő is. Viszont az összes üzenet olvasott. El lehet ezt a téves jelzést tüntetni valahogyan?
-
Thome
veterán
Ezzel a 72-es builddel nektek sem ébreszt a riasztó?
-
HaZse
őstag
válasz
confuser #6323 üzenetére
Köszi. Megtaláltam, csak én voltam béna.
El is mentett 1725SMS-t. Olyanok is benne vannak, amiket 2013-ban kaptam és írtam, de majd holnap írok az MS chat felületén és megkérdezem, hogy hova tüntek a 2015. 01.01. től 2015. 10.21-ig kapott és küldött SMS-ek.
Ezzek a mentős progival csak az a baj, hogy egyben egy file-ban tárolja az összes SMS-t. Nincs ehhez egy külső win-es alkalmazás, ami ezt "dekódolja"?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
gyurkikrisz #6321 üzenetére
Ehhez tudsz linket? Nem találom,,
előre is köszi
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
gyurkikrisz #6321 üzenetére
köszönöm
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Zsoleszhun #6320 üzenetére
wifi analyzer preview néven létezik
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
gyurkikrisz #6319 üzenetére
Ez az egy app hiányzik csak a wp-ról, ha tudtok valami hasonlót ne tartsátok magatokban
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Zsoleszhun #6316 üzenetére
az utóbbi buildelben nincs astoria, de emlékeim szerint van w10m-re is külön ilyen app, store-ból tölthető
-
HaZse
őstag
Mindenkinek köszönöm a segítséget. Megpróbálok írni az MS-nek, de eddig nem találtam e-mail lehetőséget, hogy azon vegyem fel velük a kapcsolatot. (Így megmarad, hogy mit írtam és ők erre mit válaszolnak).
Eddig chat, telefon és postacímet találtam. Ha valaki tudja az e-mail címüket, akkor ossza meg velem.
Köszönöm.
Ezen kívül nekem tökéletes a jelenlegi rendszer. Kivéve, hogy az Edge nem tud nagyítani az oldalon, ha az mobil oldal. Pedig eddig az IE ezt tudta.
-
Zsoleszhun
addikt
Esetleg a Wifi Analyzer-t próbálta már valaki az astoriával?
-
Boonen007
őstag
Az egyik "nagyokos" én volta, de írtam is, hogy "Persze nem tudom milyen készülék." utalva erre a dologra. Azt pedig tartom, ha ilyen fontos dolgot tárolok a telefonon még véletlenül sem piszkálok hozzá addig ameddig kell, ha ment, ha nem ment ilyen esetben biztosra kellene menni.
Viszont még mindig hibába nekünk osztod az észt, az MS Supportal vedd fel a kapcsolatot ezért vannak.Más: "We are looking to flight a newer build than 10575 for Mobile, but will need another day or two."
-
HaZse
őstag
Aki itt az SMS mentést említi SD kártyára, az abba nem gondol bele, hogy nem mindenkinek van lehetősége oda menteni. Pl. nekem sincs, mert Lumia 930-asom van)
A webes mentéseim eddig voltak, de most a következő van csak:
Akkor a nagyokosak kérdezem, akik engem hibáztatnak, hogy akkor mondják már meg, hogy hol van nekem az előző mentéseim. Mert itt most azt látom, hogy a 2015. 10.21.-es mentésem is eltűnt, és helyette lett egy tegnapi mentésem.
A véleményem, hogy akkor is az MS hibázott, mert neki el kellett volna különítenie ezeket a mentéseket és nem letörölni őket, mert helyem az van bőven. (111GB szabad tárhelyem van az onedrive-ben)
-
Gusztáv
addikt
-
chipesz
őstag
válasz
angelus8925 #6308 üzenetére
Az integrált Skype már most is tetten érhető, de az általad felsorolt dolgok szerintem már nem kerülnek bele az RTM változatba, majd csak az elkövetkező időszakban jönnek.
Más: valaki feltenné a Pinball FX2-t a mobiljára, mert nekem force close-ol.
-
Boonen007
őstag
New build today?
vagy korai?
-
angelus8925
tag
Gabriel Aul szerint még rengeteg felhasználói élményt érintő változást fognak megejteni a fejlesztés során.
Lehet tudni, hogy mik is lesznek ezek? Pl. értelmes, azaz ergonomikus "fekvő" nézet, ikoncsere meg áttetsző értesítési sáv -mint az asztali rendszerben-, swipe használata ott, ahol csak lehet a kényelmesebb használatért, tehát valami értelmes is várható a már korábban beharangozottak mellé (jobbra-balra swipe és bővítmények használata a böngészőben => igencsak jó lenne egy adBlock; integrált skype alkalmazások)?
-
Švejk
őstag
Állítólag még jobbat kapunk
[link] -
tomboy0013
veterán
Belefutottam egy a 166-os build-ben látott hibába. Érintés érzéketlenné vált hívás után a kijelző, szerencsére egy kijelző ki-be kapcsolás meg is oldotta a dolgot.
575-ös build-nek se híre se hamva?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest