Hirdetés
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
gabancs #7168 üzenetére
Mondd, Te most direkt csinálod a fesztivált, vagy ennyire gyerekes vagy?
"Tehát cirka 2 év alatt még mindig nem sikerült működésre bírni ezt a nyomorék LED-et." Nem is tudtam, hogy 2016. júliusa van. Amúgy meg a Lumia 735-öt nem is 2014. júliusától lehet kapi, hanem 2014. szeptemberétől, tehát picivel több, mint 1 éve. [link]
"Aztán vannak olyan telefonok, aminek a kijelzője erre alkalmatlan, ezért tették bele a LED-et." A Lumia 735 és 730-on kívül mutassál még legalább 2 telefont, amin van értesítő LED elhelyezve.
Amúgy a Lumia 930-aon sincs értesítő led és Glance sincs. Tehát a butuska elméleted megbukott.
-
tomboy0013
veterán
válasz
gabancs #7168 üzenetére
Ha nem tudom miről besszélek akkor kérlek sorold fel azokat a régi modelleket a 735 kivételével amiben van értesítési led és megéri plusz fejlesztéseket csinálni egy funkcióért. Amiben nincs glance meg értesítési led azon mégis mit fog változtatni az értesítési leddel kapcsolatos fejlesztés. arról nem is beszélve, hogy még ki sem aadták a végleges rendszert és nem tudjuk se te se én, hogy mi várható ezen a téren. Úgyhogy marha felesleges vitát robbantottál ki a semmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest