- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosgeri21
tag
válasz
korcsillio #10323 üzenetére
Ha még most lemented a 8.1-et, akkor biztos. Ha nem, akkor nem biztos.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
korcsillio #7126 üzenetére
Nekem is ilyen, 8.1-el is, reménykedtem benne, hogy a w10 megoldja de ugyanolyan maradt pl. ha otthon fellépek megyek dolgozni ott is + 1-2 upc wi-free, mire hazamegyek kell egy trelefon restart.
-
galmat
aktív tag
válasz
korcsillio #7008 üzenetére
Hát igen, Edge-ben nincs adatforgalom csökkentés, ami hiányzik, de amúgy gyors böngésző. Csak pl. ha görgetsz lefelé, olykor irreálisan sokat ugrik (máshol is a rendszerben, szóval ez nem Edge hiba, de ott nagyon kijön). Vagy ha pl. fogod az ujjad és lenyomva tartod és szép lassan akarsz lefelé "görgetni", akkor túlérzékeny az egész, ugrál, remeg az oldal az ujjad alatt. Ez meg programozási hiányosság, nemtörődömség. Nézd meg egy iOS-ben milyen szépen lehet lassan scroll-ozni. És nem idéntől, hanem mióta Safari létezik iPhone-on.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
korcsillio #7008 üzenetére
már nem azért, de mit olyan nehéz megszokni egy böngészőn?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
korcsillio #6981 üzenetére
A könyvjelzőket Nekem sem szinkronizálja de a jelszavakat igen
-
klz80
tag
válasz
korcsillio #5304 üzenetére
Üdv, két hete használom elsődlegesként a 930-asomat, 536-os legújabb kiadással. Nekem tökéletes. Gyors, minden megy rajta, nem melegszik, szerintem merülni se merül sokkal jobban, mint a 8.1 alatt. HR utáni friss rendszerre tettem fel, és utána belaktam. Ja, az áruház ami egyedül gond, nekem csak úgy telepítette le az alkalmazásaimat, ha aktív volt az áruház, tehát előtérben ment és nem kapcsolt ki a kijelző se. Illetve automatikusan nem frissít. De tényleg ennyi amit hibának felhoznék.
-
válasz
korcsillio #5304 üzenetére
Igen, 8.1. Nekem is ment vissza 1320-ra. Majd frissítek a véglegesre.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest