- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
válasz
BigManus #3281 üzenetére
Azért az erős túlzás, hogy teljesen használható. Nekem hívás után rendszeresen lefagy a kijelző, mármint nem a rendszer, hanem csak nem reagál az érintésre, ilyenkor újra kell indítani. A nem fogadott hívásokat (azaz amiket elutasítok) nem mutatja a hívásnapló, bejövő hívásra nem mindig jelez, valamint gyakran nem jönnek meg az sms-ek. De ezek csak az alapfunkciók.
Az Áruház nem fut háttérben és piszok lassú. Az Edge nagyobb oldalaknál összeomlik, de nem lép ki, csak lefagy, aztán ha újraindítom a címsorba nem tudok írni, mert fekete alapú lesz a szöveg. Ha sikerül is beleírni nem tölti be az oldalt, csak sokadik újranyitásra.
Ezek a hibák nem rögtön jöttek elő, hanem hetek alatt, eleinte sokkal jobb volt (főleg ez a Build, az előzőekhez viszonyítva mindenképp.)
Ja, másik: videót nem tudok csatolni például Messengerbe, ami nemrég jól jött volna.
Azért a következő Build-től már egy viszonylagos stabilitást elvárnék, igaz 512 RAM-tól nem várok csodát, úgy is lecserélem majd egy új Win10-es mobilra, de azért működjön. Hisz lassan ősz és ez még koránt sem nevezhető késznek. -
BiP
nagyúr
válasz
BigManus #3267 üzenetére
Igen, rezeg is meg csörög is (minden csengőhang elején rezeg egyet), de nem együtt.
Pont ezért volt a felvetés.
(Rövid csengőhanggal lehet trükközni, mert akkor sűrűbben rezeg egyet, de azért az mégsem ugyanaz).Hol vannak már a régi telók, ahol még a rezgésre is lehetett profilt állítani ?!
-
angelus8925
tag
válasz
BigManus #3149 üzenetére
Beállítottam, szinkronizáltam is, újraindítottam a telefont is, megint szinkronizáltam, vártam vele, de semmi, ugyan úgy van..
küldtem is a visszajelzést a Microsoft-nak (meg SMS írás közben sem sok mindent látni abból, amit épp gépel az ember, erről is írtam, meg képeket is csatoltam hozzá, javítgassanak csak..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest