- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
szundybence
aktív tag
válasz
Kendek #19238 üzenetére
Ennyire félreérthető vagyok? Szörnyű. Megpróbálom még egyszer:
Linuxon futó letöltésvezérlőt keresek. Ilyenből sok van. Nekem olyan kellene, aminél van prémium-beállítási lehetőség.
Ez azt jelenti, hogy nem a lassú letöltéssel töltesz, hanem előfizetsz és gyorsan tudsz tölteni. Hogy ez kinek éri meg és kinek nem, az nem ennek a topiknak a tárgya.
-
szundybence
aktív tag
válasz
Kendek #19231 üzenetére
Azt hiszem értem. De azt is elmondod (szájbarágósan) hogy mit kell csinálnom? Természetesen van két pendrájvom. Az egyik egy USB2-be van dugva, a másik, egy USB3-as pendrájv pedig az USB3-as kártyába. A winyón meg ott a Xubuntu rendszerem és beléptem a programodba is. Hogyan tovább?
-
szundybence
aktív tag
válasz
Kendek #19229 üzenetére
Köszönöm a választ! Tehát működni fog, ha veszek egy USB3-at tudó alaplapot? Mert ezt fontolgatom. Bár, ahogy mondod, ezt másképpen is meg lehetne oldani. Csak nem egészen értem, hogyan. Mert egy külön eszközön lévő boot-szektor még nem feltétlen teszi olvashatóvá az USB3-as pendrájvot. Vagy tévedek?
-
szundybence
aktív tag
válasz
Kendek #19033 üzenetére
"akkor nem tudom, hogy miért távolítódik el"
Hát ha már te sem tudod, akkor ennek valószínűleg nincs is megoldása. De miért csak nálam jelentkezik a hiba? Esetleg valami alkalmazás csinálja? Netán vírusom van? Vagy mi lehet?
Most kedvet kaptam ehhez a progihoz. Ismeritek?
Hát ez nem jött be.
-
szundybence
aktív tag
válasz
Kendek #19027 üzenetére
Nem mondom azt, mert fogalmam sincsen mi történik amikor a Systemback programoddal frissítek. A lényeg, hogy a "gyári" Firefoxot használom a Xubuntu 14.04.1-et. Azzal járok így. De nem elejétől. Egy jó darabig ez nem volt. Frissült szépen minden, a Firefox is magyar volt. Aztán egyszer bejött ez a bolondéria. Fogalmam sincsen semmiről. Én itt kérdezek, nem állítok. Ha mondod, hogy mit nézzek meg, azt megnézem és beírom ide, de magamtól ennél többet nem tudok csinálni. Tudsz segíteni?
-
spammer
veterán
válasz
Kendek #18783 üzenetére
-a kapcsolóval működik, köszi szépen, sok szarakodást megspóroltál nekem!
Tehát példa (az utókornak):
Exec=sh -c "cp -a %F /home/felhasznaloneved/tesztmappa ; notify-send -i icon-copy 'copying to tesztmappa'"
A végén notify szövegét idézőjelbe kell írni, de dupla idézőjel nem működik (mert ugye mindkét parancs az idézőjelek között kerül felsorolásra), így aposztróf jelek közé írtam a notify szövegét. Így működik, de szabályos-e, jó-e ez így, vagy érdemesebb másképp formázni?
-
spammer
veterán
válasz
Kendek #18781 üzenetére
Hála!
Frankó, akármerre gugliztam, nem találtam rá megoldást, köszi!
Viszont könyvtárakat (és benne lévő fájlokat) nem másol, pedig ez van beállítva (másoltam):
MimeType=inode;inode/directory;application;audio;chemical;image;message;model;multipart;text;video;x-conference;x-epoc;x-world
Mit kellene megadni neki, hogy mindenre vonatkozzon, cakk-pakk másoljon könyvtárt is az összes benne lévő fájllal együtt, ha rányomok?
__
(#18780) percival64 Köszi, próbáltam azzal is, de %F-et nem dobta át a scriptnek, így nem találta a fájl(oka)t.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Kendek #18708 üzenetére
Egészen pontosan: http://askubuntu.com/a/195033
-
szundybence
aktív tag
válasz
Kendek #18678 üzenetére
mert ahogy néztem a felhasználók kb. harmada még 32-biten van (Systemback letöltésekkel mérve).
És akkor abban még benne sincsenek azok, akinek mások telepítik fel, például pont a te programoddal rendszermásolás, vagy rendszertelepítés opcióval. Nyilván ők akkor nem fogják letölteni a programodat. Tehát ez a statisztika is csalhat kicsit.
Mint ahogyan csalóka a linux elterjedtségének kimutatott statisztikája is. Mert én nem hiszek abban a 2.2%-ban. Szerintem sokkal több lehet a valós százalék ennél. -
szundybence
aktív tag
válasz
Kendek #18522 üzenetére
Elolvastam. Aztán még egyszer elolvastam. De csak haloványan értem miről van szó. Megelégszem azzal, ha megcsinálod a programodat úgy, hogy nekem ne legyen vele gondom. Hogy lassul, vagy nagyobb helyet foglal, az nem érdekel. Sosem figyeltem ilyesmire. Szerintem mások sem. Biztosíthatlak, hogy nagyra becsülöm a munkádat ezzel együtt is.
-
szundybence
aktív tag
válasz
Kendek #18516 üzenetére
Igen, 32 bites, de a többit, amiről beszélsz egyáltalán nem értem. 32 bites 14.04.1 LTS. Innen töltöttem le.
Én biztosan nem irányítottam át semmiféle dolgot sehová sem. Szerinted most mit csináljak? Na-persze azon kívül, hogy várom a javításodat. De mit javítasz meg? A programodat, vagy a Xubuntut? Mert nem egészen értem a helyzetet.
-
szundybence
aktív tag
válasz
Kendek #18491 üzenetére
"UEFI-s telepítés vagy hagyományos?"
Hagyományos inteles alaplap BIOS és két közönséges winyó.
"Ha hagyományos, akkor mi a beállítás (automatikus, eszköz vagy partíció)?"
Semmin sem változtattam. Már sokszor csináltam így ezen a gépen és eddig minden jó volt.
egyik winyó egyik particióján van a linux és a másik winyó egy külön partíciójára szeretném másolni a rendszert."Próbáld meg úgy is, hogy terminálból futtatod a Systembacket, akkor a GRUB telepítésénél kiírtak után hátha okosabbak leszünk."
Megpróbáltam. Azt mondja, hogy root jog kell neki. Amikor megadom és megint futtatom, akkor meg azt írja ki pirossal, idézem:
"Nem biztonságos X Window hitelesítés!
Kérlek, ne használd a 'sudo' parancsot."
Mit csinálok rosszul?
(#18495) ubyegon2: Én is nagyra tartom ezt a programot. Használom is rendszeresen. Most, a 14.10-es friss installom nem vált be és ezért úgy döntöttem, hogy újra felrakok egy 14.04.1-est. Szinte nincs is még alatta semmi, csak a Systemback. Én egyébként még sohasem telepítettem grubot kézzel.
-
-
trane95
csendes tag
válasz
Kendek #17931 üzenetére
Leegyszerűsítve egy laptopról van szó, halálra buított biosszal, ki tudod választani, hogy miről bootoljon. XP-re akarom visszarakni, mert ezt nem nagyon tudja használni semmire, de semmi másról nem bootol, csak vinyóról. És ezt próbáltam két különböző telepítővel, azért tettem fel ide a kérdést, hogy hátha valamiért baszkurálja a BIOS-t. De volt rá példa, hogy - talán - recovery menübe dobott be, miután más eszközt választottam bootolandónak. CD-nél kiírta,t hogy nem talál bootolható eszközt.
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
Kendek #17619 üzenetére
Természetesen, biztonsági mentés sosem árt, akkor sem, ha csak frissítget az ember (hiszen attól, mert az emberek 90%-ánál jól működik, nem jelenti azt, hogy nálam is úgy fog).
Nem a Systemback érdemeit akartam kétségbe vonni, hanem arra válaszoltam, hogy valóban sokan vagyunk, akik már nem szeretnek bütykölgetni (egy ideig azt gondoltam, hogy csak nincs rá időm, de valójában már igazi élvezetet sem okoz).
-
törölt tag
válasz
Kendek #17616 üzenetére
Digis 50 megabiten elég hamar lejön minden, a /home/nevem/. mappákat meg hamar át lehet másolni, VMS mappa ígyis-úgyis másolódik, alapban a dd-vel is ezt csináltam volna.
Régebben minden hónapban húztam fel valamilyen linuxot a meglévő mellé. Igazából kicsit hiányzik mostanában ez a telepítősdi, mert kényelmessé váltam, de mivel az idő is szorít nem gondolkoztam túl sokat az új rendszeren.
Annó valamikor amikor kijött az első(?) systemback próbálgattam, meg pár más visszaállító megoldást még (remastersys, és társai) de igazából már kinőttem a kisérletező korból. Én már csak annyit szeretnék, hogy a gép úgy működjön, hogy a frissítések kivételével ne kelljen arról tudnom, hogy operációs rendszer van alatta...
A lelkes amatőrből az idők során az átlagosnál éppen picit jobban hozzáértő felhasználó lett, akinek már nem célja a világmegváltás, és rendszerpiszkálás, hanem a stabil működés az álmom...
-
törölt tag
válasz
Kendek #17614 üzenetére
Persze pár dolgot esetleg érdemes lehet az SSD miatt beállítani, bár nem feltétlen szükséges.
Igazat megvallva ez a rész érdekelt volna igazán, de mivel pár óra múlva produktívnak kell lennie a gépnek, ezért most telepedett fel egy új rendszer, mert szerencsére ahol vagyok elég jó most a net...
Szóval tárgytalan lett...
-
Benex
senior tag
válasz
Kendek #17159 üzenetére
Köszönöm, mostanra már nekem is jó lett, de délelőtt még megállt
Valaki tette már fel az új elementary-t ? Én nagyon gondolkozom rajta, de nem tudom mennyire használható, vm-be már feltettem , ott teljesen stabil, de nem tudom mennyire mérvadó az.
Előre köszönöm a választ az elementary os-ra
-
válasz
Kendek #16883 üzenetére
Systemback a király! MINT- en ugyan egész használható a backup, de a Systemback mindíg felkerül!
Kár, hogy csak Debian alapúakra van.(#16884) N0zer0 Az idő az igen jó tényleg, arra gondolsz, hogy páran napszúrást kaptak?
thread nem tudtam mit jelent, ezért rákerestem és még így se értem miért emlegetik többen is!? Trendi nem-magyarul írni a szál- at?
na ezt biztosan jól elmagyarázza majd valaki az 1bites agyamnak -
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Kendek #16586 üzenetére
iwpriv wlan0
wlan0 Available private ioctls :
ndis_reset (8BF0) : set 0 & get 0
power_profile (8BF1) : set 1 int & get 0
deauthenticate (8BF3) : set 0 & get 0
network_type (8BF2) : set 1 char & get 0
media_stream (8BF4) : set 1 int & get 0
reload_defaults (8BF7) : set 0 & get 0iwpriv wlan0 -a
wlan0 Available read-only private ioctl : -
Zirowe
nagyúr
válasz
Kendek #16581 üzenetére
No, most nem tudom mi történ, összevissza telepítgettem a dolgokat, hirtelen megjelentek a vezetéknélküli hálózatok, működik a wifi stick.
Ez már hatalmas előrelépés nekem.
Viszont kiadom a parancsot és ezt kapom:
# iwpriv wlan0 e2p 208=043e
Invalid command : e2piwconfig
wlan0 IEEE 802.11g ESSID:off/any
Mode:Managed Frequency:2.447 GHz Access Point: Not-Associated
Bit Rate:117 Mb/s Tx-Power:32 dBm
RTS thr:2347 B Fragment thr:2346 B
Encryption key:off
Power Management:off
Link Quality:76/100 Signal level:-47 dBm Noise level:-96 dBm
Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
Tx excessive retries:0 Invalid misc:0 Missed beacon:0
lo no wireless extensions.
eth0 no wireless extensions.ifconfig
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:0c:29:8b:c5:f6
inet addr:192.168.60.132 Bcast:192.168.60.255 Mask:255.255.255.0
inet6 addr: fe80::20c:29ff:fe8b:c5f6/64 Scope:Link
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:3710 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:2833 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:3591208 (3.5 MB) TX bytes:317981 (317.9 KB)
Interrupt:19 Base address:0x2000
lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
UP LOOPBACK RUNNING MTU:65536 Metric:1
RX packets:665 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:665 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:62406 (62.4 KB) TX bytes:62406 (62.4 KB)
wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 48:5d:60:d7:c5:54
inet6 addr: fe80::4a5d:60ff:fed7:c554/64 Scope:Link
UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:122 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:129 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:14346 (14.3 KB) TX bytes:23186 (23.1 KB) -
Zirowe
nagyúr
válasz
Kendek #16579 üzenetére
Az a ra0 próbálkozás még a driver telepítése előtt volt, de persze utána sem változott a helyzet.
Akkor hogyan tudnám használatba venni?
Azon a pár helyen, ahol bcm4323-as wifi eszközökre hivatkoznak, ott mind a windows drivert használják.
Vagy van-e esetleg más módszer a vid/pid megváltoztatására? -
-
válasz
Kendek #16514 üzenetére
Kössz!
Én telepítettem a Win8.1-et.
Most nézem, hogy a Fast boot és a Secure boot is ki van kapcsolva.
Az számít valamit, hogy a Boot opcióknál a bootolás AHCI P0: winyóneve van beállítva?
Ez nem legacy módot jelent?
Ha nem ettől függ, akkor hol tudom megnézni?mod: az ubuntu telepítés után be lehet kapcsolani a secure boot és a fast boot opciókat?
(#16516) N0zer0 Kössz! A windowsban nem találkoztam olyan opcióval, hogy fast boot, valszeg azért, mert a setup-ban ki van kapcsolva.
-
-
gyulank
addikt
válasz
Kendek #16500 üzenetére
W: Sikertelen letöltés: http://ppa.launchpad.net/alexey-smirnov/deadbeef/ubuntu/dists/trusty/main/binary-amd64/Packages 404 Not Found
W: Sikertelen letöltés: http://ppa.launchpad.net/alexey-smirnov/deadbeef/ubuntu/dists/trusty/main/binary-i386/Packages 404 Not Found
E: Néhány indexfájlt nem sikerült letölteni. Figyelmen kívül lettek hagyva, vagy régebbiek lettek felhasználva.
-
N0zer0
senior tag
válasz
Kendek #16490 üzenetére
Miért az 512 meg az MBR hogy jön ide? Szerintem gyorsabban ír, ha nagyobb blokkokkal dolgozik, nem véletlen, hogy nagy linuxos oldalakon is bs=4M-mel mutatják be a pendrive-ra lemezkép kiírását.
Ráadásul ha nincs baj a HDD-vel, meg nem kell a törölt adatot elrejteni, én nem írnám tele dd-vel, időpocsékolás. Nagy merevlemeznél elég sok óra, mire /dev/zero-san végigmegy rajta. Sima újraparticionálás bőven elég, majd úgyis felülíródik adattal használat közben.
-
válasz
Kendek #16490 üzenetére
Köszi, ez tényleg hasznos, mert most nincs fenn Win, hogy a HDS- t használjam írás tesztre, egy másik hibás HDD- t még Win7 alól tettem rendbe, még akkoriban tértem át Linuxra. Az WD Black volt, ez sajna nem az.
A sor végén ez a 4 kb ez akkor is jó, ha még nem Advanced Format- os a HDD?
Sorry kevertem a dolgokat, közben rájöttem, hogy azt majd a Linux már formázza rendesen, ha használatba veszem. -
válasz
Kendek #16481 üzenetére
Köszi, nem értek hozzá, csak logikusnak tűnt. Pont jókor írtad ezt a módszert, mert van egy gyengélkedő HDD- m, amit törölni akarok, így ezt ki is próbálom! A helyreállítást utána persze még meg kell csinálnom, de tetszenek ezek a piszok egyszerű, egyben drasztikus módszerek!
A dd- zést meg amúgy is el kéne már sajátítanom. -
Foose
addikt
válasz
Kendek #16481 üzenetére
Na de most akkor csak egy sima xp javítást kell csinálni telepítő lemezről? Az a nehézség,hogy két külön vinyó van,mind a kettőn külön rendszer,és a grub a xp-s vinyón van. Akkor most ha xubuntu indít,a lentebb írt parancsot nem használhatom,mert mindent töröl,a másik vinyót is? Istenem,miért nem lehet ezt egyszerűbben?!
2 nap múlva 400km-re költözök,azt hittem gyorsan le tudom takarítani az ubuntut. Jó,akkor keresek xp telepítőt,aztán javítás,azzal még adatot az xpről nem veszítek asszem. De előtte hogy pucoljam a ubuntut,hogy az xp-s vinyóhoz ne nyúljon?
(#16482) stopperos Pfú,ezek a mezők ott lesznek majd a javításkor? Sosem csináltam még javítást. Remélem megtalálom. Köszi! (sajnos meg kell válnom a géptől,nem tudom magammal vinni. Ahova megyek,ott fogok élni hosszú ideig.)
(#16484) T_chris Jah,akkor csak törlöm a linuxos partíciót.... (egy egész vinyó) ok,vágom. Köszönöm
-
Foose
addikt
válasz
Kendek #16478 üzenetére
Ez nekem nem megoldás,nincs időm xp tökölésre.
Direkt nem is formázom azt a vinyót,csak ürítem ami nem kell. Bonyodalmasan tudok hozzájutni a megfelelő driverekhez,örülök hogy megvannak. Szóval az xp-hez semmilyen módon nem szeretnék nyúlni. Így viszont akkor más megoldást keresek a xubuntu törlésre.
-
assemble
addikt
válasz
Kendek #16427 üzenetére
A laptopomban sztem a sima keretben sincs rezgescsillapito gumi... Teljesen jol van rogzitve az optikai meghajto is (nyilvan...), es ugy emlekszem hely is van ott boven szelesebb vinyonak is. A hang se hiszem, hogy jobban kiszurodne, elvegre az optikai meghajto ami a helyen lenne, legalabb olyan hangos lenne (de sztem inkabb hangosabb).
Az optikai meghajto pedig sztem nagyon sokszor sata2 (oda overkill a sata3), mig a sima hdd meghajto ujabb gepekben sata3 csatlakozos, ami egy nagy elony tud lenni. -
mAtThEw0319
senior tag
válasz
Kendek #16413 üzenetére
Nekem nem így van 14.04-n, hanem: Nézet és ott a fülön kiveszem a pipát. Ki x-elem és megnyitom és megint mutatja.
Ha kiveszem a pipát és fölötte rámegyek, hogy: Nézet visszaállítása alapértelmezettre, akkor is megjelennek a rejtett fájlok. Pedig nem állítottam át sehol alapértelmezettre (azt se tudom hol kell) hogy a rejtett fájlok megjelenjenek.Ott volt az ahol mondtad, csak vak vagyok.. Köszi!
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
Kendek #16293 üzenetére
Okés, hiszek neked, lehet, hogy a napokban újra húzom.. végülis egyszerű beállítani a dolgokat. Max fél óra.
Annyi kérdésem lenne, hogy ha a /home könyvtárat (vagy csatolást) nem törlöm akkor megmaradnak ugye a felhasználók amik létre lettek hozva?
+1: Perpill 32 bites Ubuntu van fent, de alapból 64 bites Windows 8 volt fent. Azért raktam fel a 32 bites Ubuntut, mert a 64 bites-ben van egy ilyen, hogy AMD64 ... ez most mit jelent? Intel procira nem lehet felrakni a 64 bitest?
Intel® Pentium(R) CPU B970 procim van.Köszönöm előre is a segítséget!
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
Kendek #16277 üzenetére
A(z) „gnome-session-properties” program jelenleg nincs telepítve. A következő beírásával telepítheti:
sudo apt-get install gnome-session-bin*Beírom*
sudo apt-get install gnome-session-bin
[sudo] password for **************:
Csomaglisták olvasása... Kész
Függőségi fa építése
Állapotinformációk olvasása... Kész
gnome-session-bin már a legújabb verzió.
A következő csomagok automatikusan lettek telepítve, és már nincs rájuk szükség:
gir1.2-accountsservice-1.0 gir1.2-caribou-1.0 gir1.2-clutter-1.0
gir1.2-cogl-1.0 gir1.2-coglpango-1.0 gir1.2-gck-1 gir1.2-gcr-3
gir1.2-gdm-1.0 gir1.2-json-1.0 gir1.2-nmgtk-1.0 gir1.2-polkit-1.0
gir1.2-telepathyglib-0.12 gir1.2-telepathylogger-0.2 gir1.2-upowerglib-1.0
gjs gnome-themes-standard gnome-themes-standard-data libcaribou-common
libcaribou0 libgdm1 libgjs0e libmozjs-24-0 libmutter0d linux-image-generic
mutter-common
Ezeket az „apt-get autoremove” paranccsal törölheti.
0 frissített, 0 újonnan telepített, 0 eltávolítandó és 11 nem frissített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Konteó topic
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Honda topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest