- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultrazord
tag
hello
van ubuntun egyszerű, grafikus felületű windows bootlemez készítő progi? Winusb nem megy valamiért
olyan kéne mint a rufus, csak az meg nem inudl elkösz
-
Ultrazord
tag
válasz
#40553216 #17293 üzenetére
jó, amikor be akartam lépni recoverybe, választottam egy csökkentett asztalt, vagy helyreállítást de bármit is választottam, megállt egy képernyőnél és nem csinált semmit
ctrl alt f1-re gondolsz?
miért oldaná meg, hogy ha nekem most nem a jelszóval van baja, hanem hogy visszavág ugyan oda?
ha rossz jelszót ütök be akkor azt mondja rossz, ha jó, akkor bevillan a cmd és vissza a grafikus bejelentkezésre van sajnos.köszi, azért kipróbálom
-
Ultrazord
tag
válasz
Ultrazord #17289 üzenetére
nem emlékszem, hogy külön particion volt e a home, de most sikerült dpkg --configure -a val bekonfoltatni és el tudok jutni a grafikus bejelentkező képernyőig..
de ott nem fogadja el a jelszavam, hanem visszadob megint írjam be...
ha rosszat írok persze kiírja, hogy rossz.
na most mi van? -
Ultrazord
tag
ide is bemásolnám, ha nem gond. Ha megoldást írtok légyszíves legyetek tekintettel arra, hogy abszolút kezdő vagyok
képzeljétek elbasztam az ubuntum
az történt, hogy jött egy frissítés, hogy lts14.akárhányra menjek, mondom ok, viszont ki kellett lépnem belőle, mert kellett valami sürgősen a winen...
gondoltam, nem lesz gond, nem is erőltetett kilépés volt, most meg nem indul el rendesen, recovery ppk vagy csamagok rekoverijénél se megy tovább..
töltő képernyőn befagy, de ki lehet kapcsolni a gépetmit lehet tenni? fontos dolgok voltak rajta, rendbe lehet hozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest