- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
God Vazzeg #29604 üzenetére
Jaaa,én csak a böngészőt indítottam újra...
-
Foose
addikt
válasz
God Vazzeg #29600 üzenetére
Bárhogy is próbálom,nem tudom oda másolni. Rendszergazda módban sem. Maga a fájl már megvan. Nah,közben lehet sikerült.
-
Foose
addikt
válasz
ubyegon2 #28969 üzenetére
Szerintem nem figyeltetek akkor,ha miattam kapod az ívet. Leírtam mindent,nem ismétlem magam. Ez azoknak szól,akik írnak,de nem olvasnak. Leírtam,mit-hogyan csináltam,ha valaki nem olvasta el,akkor az nem az én hibám. Ezért kapod most Te az ívet. Szuper... Mindegy,nem fontos. Megoldom magamnak...
Syl Köszi
-
Foose
addikt
Sziasztok! Jelenleg a linux mint 18 van telepítve,de ajánlja már a frissítést 18.1-re... Érdemes?? Van jelentősége? Nyilván javítások,egyebek vannak a .1-ben...
-
Foose
addikt
válasz
God Vazzeg #28947 üzenetére
Na akkor.... A rendszergazdát azért írtam, mert a fiók adatok ezt írja a felhasználóra.
-
Foose
addikt
Nem trükközök én semmit. Rendszergazdaként használom. De szerintem látszik is,nem nagyon értek a linuxhoz,így lett telepítve. Íme,ha megnyitom a terminalt: [kép] Nem akarok én semmi extrát,csak használni.
-
Foose
addikt
válasz
ubyegon2 #28937 üzenetére
Tegnap este még pirossal írt valami hibát,most megint próbáltam,már ezt dobta: [kép] Aztán végül telepítette a függőséget. Most települt is végre az opera. Persze,a hivatalos oldalról töltöttem le...
tomtyi pl magyar nyelvi fájlt kellett bemásolni a skype mappájába,ehhez kell a jogosultság,ha nem muszáj,nem szoktam túrkálni a rendszerben.
-
Foose
addikt
Hm,addig beszéltetek róla,hogy újra felraktam. Vannak érdekes dolgok. Például alapból enged a fájlkezelőben rendszergazdaként hozzáférni,xubuntun nem sikerült. De pl az opera böngészőt nem engedi telepíteni. Függőségi akármire hivatkozik. Viszont egyenlőre gyorsabbnak tűnik mint a Xubi. Sokkal testreszabhatóbb ha jól látom... Holnap folytatom,jobban beleások...
-
Foose
addikt
Más meg azt javasolta,tegyem fel a xubuntu mellé.
Hát így tettem...
ubyegon2 Végülis igen. Annyira sok érdekeset nem találtam benne számomra. Jó jó,de na... Azt olvastam alapból kezeli a flasht,de nem így volt. Firefox ordított rögtön soundcloudon pl hogy nem tud lejátszani. Meg ugye,friss és üres rendszer volt fent,mindent frissítettem amit akart,ennyíből azért nem lehet megállapítani hogy mennyivel jobb,vagy épp nem. De ahogy elnézem,inkább lebeszélni akartak róla,mint rá.
-
Foose
addikt
Termeszetesen nem tudom visszanyerni a grubot. Ekezetet nem tudok irni,live cdrol vagyok. Franc
-
Foose
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
Foose
addikt
Na,néhány hozzászólással előbbi beszélgetésre: Jelenleg Xubuntu 16.04 van a gépemen,de rátaláltam a Linux mint 18-ra. Az lett javasolva,hogy mostani rendszer mellé rakjam fel a mint-et,ne csak live módban nézzem meg. Oké,van asszem olyan 200 GB szabadon,de nem tudom mekkora részt vágjak neki ha telepítem a mint-et,mert ugye ha mégsem tetszik,akkor pucolni kellene. Na de,megy ez egyszerűen? Mármint hogy adatvesztés nélkül lepucolom a mint-et,és újra használható marad az a rész is amin a mint-et próbáltam?
-
Foose
addikt
Persze,előbb egy live tesztet néztem volna... Na jólvan,most elbizonytalanítottatok
Köszi mindenkinek a hozzászólást!
-
Foose
addikt
Sziasztok! Közel egy éve xubuntu van a gépemen,mondhatni alap dolgokra használom... Most xubuntu 16.04 van rajta. Most olvasom hogy kint van a linux mint 18.1, ami szintén lts, akárcsak a mostani rendszerem. Érdemes váltani mintre? Nagyrészt netre,zenére,filmre használom...
-
Foose
addikt
válasz
lev258 #28566 üzenetére
Semmi extrát nem csináltam,a lentebbi linken lévő leírást követtem. Most végigjátszottam megint a telepítést,de nem látja a gép. "Terminálban a libreoffice parancsra történik valami?" az hogy nincs telepítve. Viszont a szoftverközpont ajánl egy 5.2-es verziót,de ahhoz valami ubuntu single fiók kell.
(#28567) growler Hozzá lett adva,(első lépés a leírásban) de nem látja a gép. Nem értem.
-
Foose
addikt
válasz
lev258 #28561 üzenetére
Hát a fene tudja melyik verzió volt,gyárilag jött a xubuntuhoz. De mint írtam,csalódtam... Szivem szerint használtam volna,de ha egy pps-t nem tudott megnyitni...
(ez az? katt)
(#28563) lev258 Igen,de mondtam hogy azóta hogy telepítettem a rendszert,jött hozzá frissítés. Asszem valami 5-ös verziószám volt
Bocs,már a 16.04 van a gépen.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Xubuntu 14.04-em van,rajta gyárilag telepített és azóta frissített Libreoffice. Nem volt hajlandó megnyitni egy pps-t,csak hibásan,kriksz-krakszokban. Uninstall,felraktam helyette a legfrisebb openoffice-t,az gyönyörűen megnyitotta. Érdemes volt cserélni? Egyáltalán hogy lehet ez,hogy a gyári nem nyitotta meg,míg más progival ez sikerült?
-
Foose
addikt
Köszönöm a válaszokat a fejhallgatós kérdés-re...! Most jutok csak ide,melóztam.... Hát,mivel a füles már megvan,nem veszek másikat. Erre volt most pénz.....
-
Foose
addikt
Sziasztok! Xubuntu 16.04 van a gépemen,vettem egy egyszerű Hama fejhallgatót,de nem lehet hangosan hallgatni,mert torzít a basszus. Nyilván halkabbra veszem,de akkor a fülemtől kb 50 cm-re ha csettintek,hallom zene mellett is. Hogyan tudnám hangosabbra venni a zenét úgy hogy ne legyen sok a basszus? Valami egyszerű integrált hangkártyám van. (Intel NM10/ICH7 Family High Definition Audio Controller)
-
Foose
addikt
válasz
lev258 #25955 üzenetére
sudo apt-get libappindicator1
[sudo] sirdannyl jelszava:
E: libappindicator1 érvénytelen művelet
Lentebb szerkesztettem a krusader mondanómat... Indulni indul rendszergazdaként,de csak akkor ha megnyitom,és ott megyek a fejlécben a rendszergazda módban indításra. Máshogy nem lehet?? Mármint könnyebben? gksu-val indul... De a libapp..... nem tudom mi ez,miért kell,de nem megy fel a chrome. -
Foose
addikt
válasz
lev258 #25953 üzenetére
Pedig mondom. Ezért nem értem... Azaz elindul,de akárhogy próbálom,krusader előbb csak simán indul,úgy tudom utána a rendszergazda módot. Most meg a chrome nem akar felvenni dpkg-val sem,mert valami libindicator1-t hiányol. Arra meg beírom hogy install blabla,és ez fogad: "apt-get install libappindicator1
E: /var/lib/dpkg/lock zárolási fájl nem nyitható meg - open (13: Engedély megtagadva)
E: Az adminisztrációs könyvtár (/var/lib/dpkg/) nem zárolható, rendszergazdaként próbálja?" Most akkor nem értem... -
Foose
addikt
Sziasztok! Nah,végül a tegnap esti beszélgetések után mégis az Ubuntu 16.04 lett feltéve. Furcsa a felület a Xubuntu után... Az oldalmenühöz hogyan tudok hozzáadni program indítót? Valami segítség hogy ne mindig itt kérdezzek,hol található 16.04-ről? Tudom hogy deb telepítés nem megy szoftverközpontból,de akkor hogyan is? Csak tároló felvétel?
-
Foose
addikt
Na, míg én a melóval voltam elfoglalva, meg is beszéltétek
(#25916) lev258 úgy értettem hogy jó pár progi volt nekem telepítve, de már nem támogatja 14.04. nincs frissítés. Ezért gondoltam, lehet jobb lenne a 16.04,de végig olvasva amit írtatok, lehet marad a 14.04.
-
-
Foose
addikt
Sziasztok! Nemrég kérdeztem, akkor még Windows 7 mellé volt telepítve a Xubuntu 14.04..... Most egy Windows hiba miatt végül teljesen le lett pucolva minden, még mindig inkább a 14.04-et rakjam fel? Ugyebár pár napja kérdeztem a 16.04-et,van ami miatt ajánlotta valaki hogy érdemes feltenni, van aki azt mondja hogy hagyjam a 14.04-et. Egyszerű asztali gép, 2GB ram, integrált 256 MB-os videókártya, core 2 duo proci.
-
Foose
addikt
Köszönöm az infót! Hát,elég siralmas. 6 csomag (0.3%) (már) nem tölthető le
145 csomag (6.3%) nem támogatott. Hát igen,ez volt az egyik ok,ami miatt gondolom jobb a friss rendszer. Fene tudja,mi lenne a jó?!(#25776) lev258 Jajaja,jogos
Hát,én csak használom. Net,videó,zene... Munkám miatt sokkal többre nincs is időm.
-
Foose
addikt
Dave™ lev258 Ne sietni akarok,tudom hogy még van támogatás,de már két rendzser kijött azóta,mint ami nekem van. És mindig írják mik az újítások... Gondoltam miért ne,bár telefonon pont nem vagyok hajlandó frissíteni,mert nem mindig jobb az újabb. De hát,bevált rendszer stb,akkor örökre ennél ragadjak?
A 15.10-et már hozza nálam,hogy frissíthető...
-
Foose
addikt
Sziasztok! Miután pár hozzászólással lentebb felmerült hogy viszonylag régi a rendszerem,(14.04 LTS) kérdem én,kint van a 16.04,érdemes lenne arra frissítenem? Milyen esetleges hátrányai vannak? Úgy értem,ami pl korábbi rendszeren futott,most nem,vagy hasonló dolgok.... Illetve,mivel nem sima ubuntum van hanem xubuntu,(pont azért,mert kevés a ram,és a videokari) elég lenne a 16.04-nek a gépem? Core 2 duo E7400 2.8GHz,2 GB RAM,videokarit most nem tudom hirtelen,de egy kis egyszerű valami... (hogy tudom linuxon megnézni?)
-
Foose
addikt
Nah,gép indításkor jelez is hogy hiba van,valami script-et ír egy elég hosszú szöveges leírásban. Lehet hanyagolnom kell az opera developert.
-
Foose
addikt
válasz
spammer #25748 üzenetére
Nem, nem deb-et akartam írni. Ugyanis első két alkalommal azt tettem fel, de nem indult ugye. Gondoltam hátha... Így sem lett jobb, mert végül terminálból telepítettem fel az rpmet. Oké hogy developer, de attól még indulnia kellene. Viszont honnan tudjam hogy milyen néven fut ha el sem indul!? Tuti hogy csak ezért nem fogom pucolni a sima operát. A szomszéd srác windowst használ, nála hiba nélkül működik, gondoltam linuxon is így működik. De hát...
-
Foose
addikt
spammer Akárhogy próbáltam,mindig csak a sima opera indult el. Most nagy nehezen fel tudtam telepíteni rpm-ből,és elindult,de írta is hogy egy összeomlás után állt helyre. Érdekes,és nem értem.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Xubuntu 14.04 LTS van a gépemen. Opera böngésző,chrome,firefox telepítve. Pár napja találtam rá az opera developer-re,(38.0)fel is tettem,(hivatalos oldalról töltöttem le) működött. Majd másnap gép bekapcs,és összeomlással el sem indul. Azóta pucoltam. Ma megint felraktam,de már el sem indul,a hiba ugyanaz. Összeomlás. Mi lehet a baj?
-
Foose
addikt
-
Foose
addikt
Sziasztok! Van valami változás linuxos opera-ban? Mert eddig a facebookon úgymond beágyott,(oda feltöltött) videók akadozva mentek nálam,erre mondta sok mindenki hogy azért,mert régi benne a flash,de pl youtubeon nem volt gond vele. Nekem most a 35.0.2066.92 verzió van fent,(Ubuntu 14.04.4 LTS (x86_64; XFCE)) és hiba nélkül mennek a videók facebookon is.
-
Foose
addikt
Na megvan. Kellett a reset gomb. (#24508) core2) Így már jó. Magyar,és 44-es verzió. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
Foose
addikt
Vááá,nem jó
Terminálból felraktam,de valami kiír a végén hogy mindent zárjak be ami firefox. De hát semmi nincs... Gép restart,44.01 verzió,de benne a könyvjelzők,és angol. Hol lát még firefoxot a gép hogy nem akarja amit én? Firefox oldalán is azt írja hogy magyar a letölthető. Még akkor is,ha nekem 64 bites rendszerem van.
-
Foose
addikt
Valami nem jó. Mindent pucoltam ami firefox. Synaptic hozza is a 44-es verziót (HU) hogy nincs telepítve,kijelölöm telepítésre,alkalmaz,telepíti,de nincs sehol. Csináljam terminálban? Kevéske tudásommal gondolom sudo apt-get install firefox
-
Foose
addikt
válasz
Neil Watts #24508 üzenetére
A locale parancs HU-t hoz... Akkor megnézem,valami nem stimm,mert a tűzróka oldalán is csak 44.akármennyi a legfrissebb verzió. A developer verzió meg már 46,tehát gőzöm sincs milyen firefox ez. De hogy nem magyar,az biztos
Kukk ezt a reset-et... Ok,csomagkezelő... Ezt meg pucolom.
-
Foose
addikt
válasz
Neil Watts #24505 üzenetére
A fene emlékszik már,anno felraktam az ubuntu-t,aztán később került rá Xubuntu felület. Magyar volt a firefox. Most frissítettem,és angol. Hiába adom hozzá a magyar nyelvet,angol marad. Chrome az oké,most nem fontos...
Ha jól emlékszem,valamiért lepucoltam anno.... Legutóbb a firefox oldaláról töltöttem le a telepítőt.
-
Foose
addikt
Igaz,bár nálam több ramot eszik a firefox,sok helyen azt olvasom hogy ubuntura inkább ezt ajánlják mint pl a chrome-ot,ezért felraktam. Most a 45.0b4 van fent. Rendszer: 14.04.3. Mióta nincs benne magyar nyelv? A firefox letöltések között is csak korábbi verzió támogatja a magyar nyelvet...
-
Foose
addikt
-
Foose
addikt
Más: adott egy vinyó,ami partícionálva lett,egy (asszem) 30GB-os részén win 7 van,de nem használom mert kevés a RAM a gépben. Másik partíción a linux,de ugye a linux telepítéskor készült grub... Na most ugye ha pucolni akarom a wint,úszik a grub is. Ezt hogy tudom kiküszöbölni? Mármint hogy maradjon meg a grub,és induljon a linux.
-
Foose
addikt
válasz
Dhampir #24485 üzenetére
Bocs,de ennyire hülye én sem vagyok
Ezt szerintem mindenki tudja,magától. Nyilván oka van hogy nincs win a gépemen...
(#24486) colomb2 Mivel nem tudtam egyszerűen felrakni a wine-t,ezért playonlinux van fent. Nem is találok sehol cfg-t... Most próbáltam,igaz nem úgy ahogy írtad,de nem akarja ez az igazságot,én meg nem fogok egy windows játék miatt ennyit tökölni. (nem hanyagolandó dolog,hogy a most wanted nem csak 4 cd-ből áll,van crack is,meg patch....ezt mind wine-al.... Áh...) Rá kell jönnöm,ha játszani akarok,akkor kell a win. Viszont oka van hogy nincs... Marad a játék nélküli élet.
-
Foose
addikt
Jó,hát gyerekek... Megéri ennyit tökölni egy játék miatt??
Csak mert linuxon akarok win játékot?? Áááá... Nem igazán van sok időm ilyesmire,ha tudom hogy ennyire hogy mondjam,nem egyszerű,bele sem kezdek. Mellesleg az exe hozzászóláshoz: Mint mondtam,nekem 4 cd-s verzió van meg,ami ugye windowson is virtuális meghajtóval telepíthető. Ergo nincs exe amit futtatni lehet,csak mdf meg mds...
-
Foose
addikt
válasz
Raynes #24480 üzenetére
Hát,miután átnéztem mik vannak nekem itthon lemezen,és mik azok amik megvannak a playonlinuxban,nem sok lehetőség maradt... Viszont nem vágom,pl most wanted megvan a POL-on,nekem lemezen,de amikor tallózni kell a játékot,nem látja a dvd lemezt a POL. Szóval kuka. Akkor most ennek mi értelme van? Csak azért nem működik,mert nem exe?? De hát akkor miért van a POL listájában? Nem egy 200 MB-os game... Nem vágom. Azt jó lett volna pl feldobni,de hát... Nekem lemezen a most wanted cd1-cd4 verzióban van meg. És Ezekből szerintem már rájöttél,hogy nem buheráltam a wine-t össze-vissza minden oldalról,szoftverközpontból cibáltam le a POL-t.
-
Foose
addikt
válasz
Neil Watts #24471 üzenetére
Szoftverközpontban van,onnan telepítem épp. Meglátjuk működik-e nálam is?!
-
-
Foose
addikt
válasz
Neil Watts #24465 üzenetére
Hú,ez remek. Ha ennyire nem mindegy,lehet hagyom. Van vagy 30 játék kiírva lemezre,gondoltam majd wine telepítés után kitalálom,mivel játsszak... Hm,ezt dobja fel a parancsra: Ez a csomag nem található: meas-utils. Persze,mert mesa...
direct rendering: Yes OpenGL renderer string: Mesa DRI Intel(R) G33
(#24466) Syl Köszi
-
Foose
addikt
Sziasztok! Tegnap este órákig keresgéltem,hogyan tudom telepíteni a wine-t.... tar.bz2 tömörítésben jött le a hivatalos oldalról,de sem terminálban,sem máshogy nem tudom megcsinálni amit leírásokban írnak. Asztalra kitéve a tömörített fájl,de nem megy. Fájlkezelőben ki tudom csomagolni ha kell,de azzal még nem vagyok előrébb,mert indítani meg nem tudom a wine-t. 14.04.3 (xubuntu felülettel) Millió leírás és videó után Ti mit javasoltok?
-
Foose
addikt
válasz
lev258 #24232 üzenetére
Mint azt már több nappal ezelőtt is írtam, fel lett téve, és facebookon nem jó videóra. Na most, ha fut egy böngésző, és videót nézek pl youtubeon, oké, aztán belépek facebookra, és ott van videó amit meg akarok nézni, nyissak külön böngészőt miatta? Nem. Így maradt a chrome..
-
Foose
addikt
válasz
Lathronos #24163 üzenetére
Hm,nemrégiben chrome-ról operára akartam váltani,(14.04.3)de facebookon (és lehet máshol is) az alapból facebookra feltöltött videók szaggatnak nálam. Mindent felraktam,ami segítene. Chrome-nál jól működik. Most felraktam a Vivaldi-t is,de annál is szaggat. 64 bites rendszerem van... Egyébként nem lenne rossz ez a vivaldi,de megvárom amig kilép a beta fázisból.
-
Foose
addikt
válasz
ubyegon2 #24011 üzenetére
Hát,kerestem én máshol is,de ott is csak a pepper flash-t írták megoldásnak. Nálam viszont hiába van fent... Na de hát ezek a beágyazott videók fb-on olyanok,amiket oda töltenek fel,nem más idegen oldalra,szóval nem hiszem hogy kárt okoznának. eddig chrome-ot használtam,nem is volt vele gondom,csak kezd zavarni hogy fogja a gépet,azért akarok váltani operára
-
Foose
addikt
-
Foose
addikt
Sziasztok! Tud valaki segíteni? 14.04-en,opera 34.0.2036.47-el olyan gondom van,hogy facebookon beágyazott videók szaggatnak. Flash pepper legfrissebb is fent van,de nem segít. Youtube videók mennek szépen...
-
Foose
addikt
Most jártam utána,nem a pepperflesh a gond... "Állapotinformációk olvasása... Kész
pepperflashplugin-nonfree már a legújabb verzió." -
-
Foose
addikt
válasz
spammer #21939 üzenetére
Using PPAPI flash
/usr/lib/chromium-browser/chromium-browser: error while loading shared libraries: libnative_theme.so: cannot open shared object file: No such file or directoryDe azóta a Firefoxot használom,lehet marad is. Sok helyen olvastam hogy linux alatt inkább az a legjobb,de voltak velem apróbb gondjaim. Azért toltam inkább a chromiumot. Viszont most egész jó,lehet marad a tűzróka.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Xubuntu 14.04-en telepítve volt a Chromium böngésző. Most jött egy frissítés,feltoltam,azóta nem indul a chromium. Synaptic-al eltávolítottam,újra telepítettem,de semmi. Mi lehet a gond?
-
Foose
addikt
Jó jó,akkor ahogy olvasom,inkább marad így a Xubuntu... Köszönöm
-
Foose
addikt
Sziasztok! Még nem kaptam választ... Xubuntu 14.04.1 van a gépemen, amire az új 17.2-es linux mint-et szeretném feldobni. Hogyan? Korábban írt olyat valaki hogy elég ha felveszem a tárolót. Hiába keresem, nem találtam neten infót. ??
-
Foose
addikt
Sziasztok! Xubuntu 14.04.1 van a gépemen, ezt hogyan tudom linux mint-re cserélni? pl erre gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest