- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
assemble #16469 üzenetére
A csempe rendszer az tényleg borzalmas, ezért sem váltok át 7-ről a 8-ra
, de nem kell aggódni a 9-esben visszatér a hagyományos menüsor. A kezelőt meg azért nem találtam, mert nem tudtam, hogy így hívják, de most már tudom ha linuxot használok, ne akarjak olyat keresni, hogy sajátgép
-
Spet
addikt
válasz
N0zer0 #16466 üzenetére
Nos úgy volt ratyi a HDD, hogy a rajta lévő win 7 se normál módban sem csökkentett módban nem indul el hanem az eredeti konfigban egyszerűen vagy már a bios-nál lefagy vagy pedig utána. Az én alaplapomban meg egyszerűen újraindul mind2 esetben.
Így feldobtam egy lubuntu live-ot egy pendrive-ra, mivel azt javasolták, hogy abból lehet adatot kezelni. Csak elfelejtették mondani, hogy mely menüpont alól tudom ezt végrehajtani (de én is hibás voltam, mivel én sem kérdeztem meg, gondolván adott lesz a dolog). Egy fél órámba beletelt mire rájöttem, hogy a PCManFM nevű program tudja azt mint win-ben a sajátgép. Aztán 6 újraindítás után sikerült mindent átmásolnom, mert olyan állapotban volt a HDD, hogy végtelen ciklusba került ha túl sokat másolt az ember.
Remélem így már mindent érthetően leírtam, kerek a történet, és látszik, hogy eddig soha az életemben nem használtam linux oprendszert
-
Spet
addikt
Udv mindenkinek a segitsegeteket szeretnem kerni.
Jelenleg bebootolt lubuntu oprendszerrol irok nektek es abban szeretnek segitseget kerni hogy hogyan tudom az egyik hddn levo adatokat atmasolni egy masikra? Lubuntu latja megnyitja viszont nem tudok rajonni hogyan tudom ezt veghezvinni, megmondom oszinten ubuntuban sikhulye vagyok csak wint hasznalok, azonban az adatokat csak igy tudom elerni, mert ratyi a hdd. Segitokesz kommenteket elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged