Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
raider21
aktív tag
Meglátásom szerint, ami a Tűz és Vér c. könyv ismeretén alapul, ez egy baromi drága sorozat lesz, mert itt kell majd a CGI, de nagyon! Ennek a sorozatnak a büdzséjének jóval 100+ millió USD -nek kell lennie, de inkább a 120-150 millió USD környéke lesz a realitás. Ez mellet a Vérhold már nem fért volna be..., főleg úgy, hogy a kaszának két oka van: kreatív nézeteltérés, amibe igen sok minden belefér (állítólag a HBO -nak nem tetszett egészen, mert túl elmentek a mágia és a varázslat irányába - ugye a Mások, stb.) és már a pilot is átlépte a költségvetési keretet! Pedig a Bloodmoon egy vérbeli, ha nem maga a nagybetűs Fantasy sorozat lehetett volna. Csak hát mágia, jégpókok, mamutok, jegesmedvék, óriások, Mások, az is vitte volna a pénzt a speciális effektekre, de mivel ez kb. a könyveket is ismerő rajongói kemény magon kívül még minimális számú nézőt érdekelt volna, jött a kasza. A GOT univerzumban nem fér meg egy kb. a Watchmen nézőszámai környékére prognosztizálható, ráadásul drága sorozat. Ugye mi kell a népnek: szex, ármány, árulás, háború, csaták és bazi nagy Sárkányok! Nos ezek mind adottak egy Targaryen tematikájú spinoff esetében! Ott van mögötte a Tűz és Vér c. könyv is, jobban kapcsolódik a GOT -hoz mint a Vérhold, ekörül még lehet megint nagy hype is; jöhetnek az 5-10-15 milliós nézőszámok, szóval a HBO kvázi biztosra ment! :P ;)
Személy szerint sajnálom a Vérholdat, legalább egy minisorozatra behozták volna, hogy 5 epizóddal valamit adjanak már a rajongói kemény magnak is a Másokról, mitológiáról, mágiáról, stb.!
Egyik szemem sír, a másik nevet!
-
raider21
aktív tag
Én vártam, igazi vérbeli fantasy sorozat lehetett volna! De nem hozta volna a GOT hype faktorát, csak a könyveket is ismerő rajongói keménymagnál. Hiába a GOT sikere a szex, politika, árulás, sárkányok, stb., és az átlagnéző a Targaryenekre és nagy sárkányaikra kíváncsi. Viszont ez baromi drága lesz, mert sok csata, és még több CGI...! A Vérhold szerintem nem fért be a HBO költségvetésébe Miért? Hát ezért...:
A HBO pilot nélkül berendelte az egész első évadot a House of the Dragon (A sárkány/sárkányok háza) c. spinoffból ami Martin Tűz és Vér c. könyvén alapul.
-
_drk
addikt
Vagy legalább még 1 évig húzza, hogy elfelejtsék. De simán lehet, hogy ennyi pénzzel, ennyi évesen már sz*rik az egészre. A HBO elrontotta neki az egészet.
Most már tényleg valami nagyon komoly dolgot kell kitalálnia, ami nem hogy jobb, de sokkal-sokkal jobbnak kell lennie és olyan dolognak ami nem nagyon volt fontolgatva több millió ember által a forumokon/youtubeon/facebook-on akár.Ráadásul még az a plusz 1 könyv... na abban én már teljesen kételkedek, max akkor lesz meg ha már most a fele kész van.
-
Peppo
őstag
Azt egy amerikai sorozattól irreális dolog várni, hogy ilyen vége legyen. A mások nem győzhettek. A baj az volt, hogy a korábbiakban olyan erősre lettek megírva, hogy gyakorlatilag abban a világban nem volt olyan haderő, amely képes lehetett volna legyőzni őket. Viszont valahogy le kellett győzni őket, hogy legyen egy a közönség számára elfogadható befejezés. Ebből eredt a legnagyobb probléma, és ezt fejelte még meg az, hogy az írók meg már nagyon gyorsan le akarták tudni az egészet. A végeredményt láttuk.
-
[CS]Blade2
addikt
Én írtam már korábban, hogy a legvalószínűbb, hogy éhen halt, eltévedt, elsüllyedt. A második legvalószínűbb pedig, hogy Essos-nál kötött ki.Ott pedig már járt, csak nem a legkeletibb részén.
Ha felételezzük, hogy ő egy halhatatlan isten nindzsa, akkor az elsőre az esély lecsökken -123%-ra. A halhatatlan, a mindent tudó és jó csináló, Westeros legtapasztaltabb hajósa Euron óta. (Ugye volt már egy oda-vissza útja korábban.)
Ha jól értettem meg a GoT új történetét, akkor mindent szó szerint kell venni, így, mivel azt mondta, hogy ő sosem lesz úrnő vagy királynő, így ezt kizárhatjuk. A kivétel pedig erősíti a szabályt.
Bran egyszer azt mondta, hogy ő nem lesz semminek az ura, ő megszűnt Brandon-nak lenni, ő már a háromszemű holló. Hazudott, mint a vízfolyás, mert utána meg azt mondja, hogy mindig is arra készült, hogy az övé legyen a 7 királyság..."na jó ba....a isten, 6 is jó, csak ne a hülye Észak királya címet kapjam". Bevenném a jelzők közé, hogy a "Bran, a feltámadt", mert ott a végén már nem húzta a száját, hogy Bran a Stark házból. Ott hirtelen nem találta, az "én már a háromszemű holló vagyok" lemezt. -
whitezo88
nagyúr
A dotrakikkal az is erdekes hogy korabban Dany mindenkit verlovasanak kialtott ki. Akiknek meg kellene bosszulniuk ha megolik a Khalt majd magukkal is vegezni. De ha ettol eltekintunk, aki megoli a Khalt az lesz a Khal. Mert erosebb volt. De igy csak folyamatosan spawnolo biodiszlet voltak.
-
paatrick
őstag
Persze végül oda fut ki minden, ez nem kétséges. De ezt csak most tudtuk meg, néhány szereplő esetén ilyen semmiből jövő sugallattal.
A falon túli részek, meg a fal egyértelműen kapcsolódik a NK dolgokhoz.De pl. Arya azért lesz kirekesztett mert megölik az apját, és kimenekítik. Bosszút esküszik az ellen a pár ember ellen a listáról. Őt végig ez hajtja az útján nem a mások elleni harc.
Danaeryst se befolyásolja a tenger másik oldalán.
Az összes királyvári esemény, Joffrey, Maergery, Főveréb stb. sehogy nem kapcsolódik oda.
És ezek a történetek kb. izgalmasabbak voltak (számomra) mint hogy jön a NK. -
paatrick
őstag
Csak gondold végig. Mi, a nézők tudjuk hogy jön a halál. A sorozat szereplői meg nem.
Kb a 6. évad végéig ez a fenyegetés csak egy mese, amivel riogatják a gyerekeket.
Az addig történteknek vajmi kevés köze van ahhoz hogy azok ott északon jönnek-e. Stannis az egyedüli aki jobban bele van folyva a dologba. -
paatrick
őstag
s07e07
Mondom mikor Jaime elindul északra már esik a hó:
VideóTe meg azon rugózol hogy pár résszel később "nyárias" idő van?
Azt ne mondd már hogy nem tudsz olyat mondani az elmúlt pár évből amikor Magyarországon az egyik héten 20 fok volt a következőn meg kockára fagytál, vagy leesett 10 centi hó.#Aventador91
A Night King csak a fal nyugati szélén bont le kb 200 métert, tehát a fal ugyanúgy áll sok-sok kilométeren át. Most megnéztem azt írják a Fal 300 kb. mérföld/ 480 km hosszú. A Fekete Vár meg kb középen van.
Aztán Tyrion még direkt mondja is hogy a Night Watch megmarad mert a bastardoknak, száműzötteknek, bűnözőknek mindig kell egy hely. -
paatrick
őstag
Ebben az évadban valahol beszélgetett Missandei és Szürke Féreg. Akkor meséli Missandei hogy ő naathi és a népe rabszolga.
Erre mondja Szürke Féreg, hogy az ő népe szabad és majd akkor felszabadítja Missandei népét és akkor ott boldogan élhetnek együtt.
Gondolom ezért megy a makulátlanokkal oda, hogy betartsa az ígéretét. -
Aventador91
őstag
meg nekem. sokkal jobban élvezem a 7-8. évadot mint a sok altató részt előtte. emlékszem amikor daráltam a 6. évadig az egészet, mennyi felesleges részt átpörgettem.
azóta nem kellett belepörgetnem, csak az arya dugós részt mert nem vagyok kíváncsi a kis nyamvadt pincsifejűre8/3-at láttam 3szor
téged bármilyen topikban látlak, mindig elégedetlenkedsz. mindegy hogy film, sorozat vagy játék
biztos erre az életre születtél?
olyan igényeid lehetnek ezekszerint hogy talán valami másik világra voltál tervezve csak rossz helyre kerültél
-
Integrale
veterán
De tényleg, mi a frászt vártatok az NK-ra?
Megöl mindenkit a 3. részben, aztán 2,5 részig semmi, majd a végén megszólal, hogy és most, hogyan tovább?
Miért másabb ez, mint a vörösnász és társai? Egy jelenettel el lett intézve és pont. Nem tudom, hogy mi alapján számított bárki is sokkal többre? -
csababarca
őstag
így van, ezt mondtam én is.
vagy akár Davos, Tyrion, Jon szemszögéből, váltogatva.ez számomra érthetetlen volt, még akkor is ha arra készítették ezzel fel a nézőket és Aryát, hogy ő öli meg Danyt.
túlzó volt, főleg hogy a harmadik részben is ezt már eljátszották vele, de itt legalább volt értelme.
-
csababarca
őstag
-
myckie2
őstag
Én is így voltam az elején, hogy ennyit a részek hosszúságáról, amikor abból nagy részét elviszi a végén a trash talk, az opening, a what happened in the previous episode és marad egy kicsike a történetből is. Most már örülök, hogy minden rész rövidebb, mint aminek lennie kellene, mert minden percét nézni fájdalom.
-
raider21
aktív tag
Nézd, hivatalosan a HBO által kiadott promóképek az S08E05 -hoz, nem valami kalózkodás, kiszivárgás, stb.! És szerda este tettem ki, a megjelenésük után jó pár órával, és már javában ismételte a HBO az S08E04 -et. Szóval nem értem a spoliler kritikát, ha tré, ha nem...!
-
j0k3r!
őstag
Amúgy az is mennyire szánalmas már, hogy gyorsan 1 rész alatt akarják a
karakterét felépíteni (amit nem így szokás, hanem szépen lassan, mert úgy van ereje és hitelessége) és ezért beáldoznak"mad king/queen" egy sárkányt és Missandei-t meg még majd ki tudja mit Amúgy egy ekkora tengeri csatában mennyi esély volt, hogy Missandei túléli és, hogy egy karcolás nélkül megtalálják a roncsok és a hullák közt? Vicc az egész Amúgy Cersei is kezd már irritálni, de nem azért, amiért az írok akarják, hanem, mert ez az egy arca van már évadok óta, ami számomra már kezd unalmassá válni.
meg szerintem a Battle of the Bastards-ból Rickon megölésének a kínai utángyártott másolata voltMissandei megölése -
csababarca
őstag
Ha taktikázna, akkor nem a teljes seregét küldte volna a halálba. Vagy nem a frontvonalba rakatja őket.
maradjunk annyiba ha taktika ha nem, ha ő nincs akkor ez a csata 5 percig tartott volna.
én nem mondom hogy nem forgatják ki Dany karakterét a végére, de kézpénznek se lehet venni.
nekem ez nem tűnik megalapozottnak.
oké kiderült neki hogy nem ő a trónörökös, de ott sem sértődött meg, hanem ment és az életét kockáztatta.(a falon túlra meg önszántából ment, nem hallgatva a tanácsadójára sem, hanem ment a feje után hogy megmentse az ott lévőket. Abban mi volt a taktika? Simán mondhatta volna, hogy bocs későn jött az infó)
bele lehet magyarázni egyébként, de ilyen alapon Jon is meggajdulhat a végére, vagy akkor ott van Sansa akit Kisujj tanított.
pont én most láttam ebben az évadban, hogy Dany jellemváltozáson ment át, és felnyílt a szeme. -
brownus
veterán
nem baj az, férfiak uralta társadalomban élünk x ezer éve, ideje egy kis váltásnak...
/tőlünk nyugatabbra, ahol kicsit előrébb járnak már tapasztalható is.../
#19911) Peppo, tyrion nem hülye lett, egyszerűen elment az életkedve, belefásult az életbe. pont. a nővére átbaszta, ismét. a tesóját is. a királynéja majdnem elküldte magától, ez akkora arcvesztés, hogy sztem még egész jól tartja magát! nincs nője, egy kis paraszt lett a sakktáblán, stb...
nem hülye lett hanem csalódott és fáradt. mentálisan is.
próbáljátok meg egy kicsit beleélni magatokat a szereplők életébe, ti hogy reagálnátok ilyen helyzetekben?
-
Peppo
őstag
Engem úgy általában a fem kampány nem zavar. Azt sem tudnám biztosra mondani, hogy ennek hatása van erre a sorozatra. De az biztos, hogy egy csomó szereplő karakteridegen dolgokat csinál. És tény, hogy a női szereplők változtak pozitív irányba, míg a férfi szereplők negatívan. Pl. Cerseinek és Sansának most már van esze, míg Tyrion hülye lett, Varys (az ő neme mondjuk kérdéses) meg teljesen eltűnt.
A karakteridegen dolgok megjelenése mindig annak a jele, hogy a készítők egy adott pontba akarják terelni a cselekményt, de azt képtelenek logikus úton megtenni, így marad ez a "megoldás". -
raider21
aktív tag
-
t_a_m_a_s
addikt
Abszolút ezt éreztem én is. Húzzák-nyúzzák már két évad óta. Ennek a résznek a lényege 20-25 perc volt, a többi töltelék. Lehet itt felvezető epizódra hivatkozni, de én úgy vagyok vele, hogy felvezette ezt az első 7 évad, összvissz 8 óra van hátra a sorozatból, és k*rva sok szál amit el kell varrni. Pörgethetnék rendesen!
Mondjuk én ezt úgy mondom, hogy annyira már nem hat meg a sorozat mint régen. OK, várom az új részt, igyekszem is megnézni még hétfő délelőtt, de nem dőlök a kardomba ha nem így történik.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Lel, a gépet ne kapcsoljam be helyettük? Nem tudok rendet tenni. Ez tetszik, csak így tovább, jöhetnek még az ilyen háeszek. Mégis honnan tudjam, hogy mi van a szpojlertag alatt? Ha bele olvastam volna, csak magammal csesztem volna ki. Oda kellett volna írniuk, hogy melyik részről van szó, ennyi.
-
feri1014
senior tag
Ez már rég megtörtént.
Értelmetlen linkelgetések, hsz gyűjtögetések a topik életben tartása címen. Lassan már az is itt lesz, ha valaki Westeros alakút sz@rt, csakhogy a topik "életben maradjon".
Semmi értelme olvasni már ezt a topikot, átfutom a hsz-eket, hátha megakad a szemem valami érdekes dolgon és ennyi.
-
törölt tag
Uj nezettsegi rekord, reszenkenti atlag 23 millio nezo
Jol fognak keresni a foszereplok: According to Deadline, Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey, Emilia Clarke and Nikolaj Coster-Waldau “will all be paid north of $500,000 an episode” for seasons 7 and 8.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest