- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Ragnar_ #21062 üzenetére
A Jon-t játszó színész mondja a 7. évadra, hogy Sansa egy irritáló valaki. Az ő karakterének ez a szerepe, a nézők bosszantása. Más sorozatokban is van ilyen, pl. Rescue Me-be a Sheila az. Akkor érik el a kívánt hatást, ha nézőként legszívesebben pofán vágnád, ha meglátnád.
-
Peppo
őstag
válasz
Ragnar_ #20919 üzenetére
Annak idején nem bántam, hogy a sorozat begyorsult. A 3-4. évad táján eléggé időhúzás jellege volt, ahogy a harmadik könyvet két évadra bontva adták le.Ha úgy folytatják, sosem lett volna vége. Bármennyire is tetszett a sorozat, azért szerettem volna, ha halad is valamerre, és volt idő, mikor nagyon nem így volt.
Most sem a tempó a baj. Nem bánom, hogy nem látom az északi sereget két részen át gyalogolni Derestől Királyvárig. De megértem, hogy másoknak ez túl gyors.
A karakterek durva és hiteltelen változása, a cselekmény logikátlansága, és a plot armor a fő probléma. Ezekre láthattunk példákat a hetedik évadban is, és most a nyolcadikban már nem is szól másról a sorozat.
-
Integrale
veterán
válasz
Ragnar_ #20827 üzenetére
Nekem ezek nagyon belemagyarazosak.
Azert jon vissza, hogy ott, es akkor Aryat megmentse.
Szerintem azert, hogy a kornyezeteben elok eletet valamilyen formaban brfolyasolja, megvaltoztassa, last a Hund eseteben. Ha o nincs, akkor Sandor sem valtozik meg.
Ha Sandor nem valtozik, valoszinuleg Arya sem olyan amilyen. Egymast formaljak a karakterek.Az exeim sem azert voltak, hogy a mostanival legyek, hanem mert formalnak, igenyeket valtoztatnak, ami alapjan kikotottem a zasszony mellett.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Ragnar_ #20827 üzenetére
Nekem az egyetlen bajom hogy Dany tömegpusztító megkattanása annyira volt hiteles mint anno Anakinnak a SW-ban amikor úgy kezdte a sötét oldali pályafutását hogy padavanokat gyilkolt le. Mint írtam az belefért volna ha a Vörös tornyot porig égeti, először úgy is tűnt mintha azért indulna meg, de hogy végül az egész várost felégette a kifogyhatatlan sárkánnyal és a végére hagyta, hogy Cersei esetleg nyugodtan kereket oldjon teljesen wtf. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Ragnar_ #20768 üzenetére
A lezárása miatt nem lehet komolyan venni a sorozatban sem, ha valaki újranézné/nézi. Innentől kezdve vicces, hogy azt mondja, hogy közeleg a tél, viccet csináltak belőle. Az is egész más megvilágításba kerül, hogy csak a nagy háború számít, ami főleg Jon monológjai.
Egy kis karolás is kinyírta volna, egy iszonyat könnyen sebezhető muksi. Innentől kezdve, ha az a vége, hogy idővel újra eljön majd egy ilyen tag, az semmi. Már tudják, hogy, hogy kell könnyedén kinyírni. Elküldenek egy kislányt essosba a kiképzésre, a falra sárkányüveg-es skorpiókat tesznek. Még egyszer nem tudna a jelenlegi westerosi emberek ellen átjönni. Már a falról ráugrana a sárkányára egy assasin kislány.aztán 2x csúnyán néz az NK-ra,, Dany lepermetezi, Theon nekifut vert helyzetből, majd Arya a semmiből a nyakába ugrik, és levágja, mint egy disznót. S08E05
Cersei és Euron sem volt b..ó ellenség, Cersei-nek még taktikája sem volt, sem B terve. Igazából nincs ebben a történetben nagy ellenség. Az ellenség ellen vannak nagy játékosok. Arya és Dany a sárkánnyal, de abból is Dany és a sárkány megölhető. 3-3 szúrás/találat kiviszi őket. Arya legalább 3 hasba szúrást gond nélkül kibír. Ha mostantól Dany átállt a sötét oldalra, akkor még mindig a jók a b.ók Arya-val. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Ragnar_ #20748 üzenetére
Miért lenne ütős, ha látnánk egy új NK-t? Az NK egy ló..sz bohóc. Az nem ellenség. Nekem már így is mindig a fogatlan jut az eszembe, ahogy leírjátok.
De komolyan: Az NK csak egy átverés volt a történetben, egy mellékszál. A gyerekeket ijesztgették vele a horror mesékben a történetben. Pl.: ahogy Ned azt mondta Brokinak, hogy a toronynál leverte Arturt, közben pedig nem így volt. A Winter is Coming és az NK is egy ugyanilyen túlzás. Jönnek, jönnek, aztán amikor valójában eljönnek, akkor mindig jól hazab..k őket. A legutolsó tél 1,5 órát tartott. Valszeg átlagban valahol ennyi idő alatt mindig leverték őket. Nagy kamu, a sok hülye meg betárazza a kaját 3 hónapra, meg évekig tél lesz... ja 1,5 órát.
S08E05Ebben a részben pl. mi már úgy kapjuk meg a Hegy vs. Sanyi meccset, hogy már a később a történetben a gyerekeknek mesélt verziót látjuk. Valszeg ez nem így történt. Amikor átszúrta az agyát, akkor beforgott.
Pl: lehet, hogy Robert sem a pöröllyel b.ta szét Rhaegal fejét, hanem lehet, hogy a csávó megbotlott, megfejelt egy sziklát, ő meg úgy talált rá a csatamezőn, de senki nem látta, aztán a Ned-nek már úgy mesélte el később, hogy "huuu, ne tudd meg, a pöröllyel b.tam szét a fejét". -
Integrale
veterán
válasz
Ragnar_ #20741 üzenetére
Hogyne lenne inditeka Jonnak? Megolt 1 millio artatlan embert, ami szembenall az o mentalitasaval, raadasul nem birja Sansat, ebbol a reszbol kiderult, hogy Aryanak is kivan a f@sza vele, raadasul Tyrion is neheztel.
Jonnak marad eszak, Denerys remelem alulrol fogja szagolni az ibolyat, a kiralyvar elvesztette szerepet, atterelodik a hangsuly Deresre.
Branbol ejkiraly lesz, Arya, Denerys, Tyrion meghal. -
DaveNo1
veterán
válasz
Ragnar_ #20376 üzenetére
Milyen horda? Azokat ott rakták meg a rohamnál. Logikusan pár harcos maradhatott csak. Oké, hogy csak pár ezret lehetett látni a rohamnál, de akkor meg hol volt a többi? Taktikusan elrejtették valahol őket a közelben ha menekülni kellene? Akkor ezt illett volna megmagyarázni. Ja amit kihagytam még az a temetés. Na az is gáz volt. Mégis hova a fenébe tűnt az éjkirály seregének hullatömege? Az több mint 100 ezer hulla volt............ -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Ragnar_ #20237 üzenetére
A csatajelenetig valóban durván az NK volt a fő fenyegetés, de a 3. rész számomra teljesen átírta, és egy legyőzhetetlennek tűnő, abszolút fő gonosz lényből lett egy kis sz*r darab, egy sebezhető, könnyen legyőzhető jég királykisasszony. Szerintem Brienne is leverte volna, mint vak a poharat, így teljesen súlytalan lett. Jon simán ledobhatta volna egy darab sárkányüveggel a tudom is én már hányadik évadban, amikor először találkoznak.
Örült sokáig készült erre, és egyedül a Ned Umber-t tudta leverni, Deres-en úgy fennakadt, hogy most porszívóval szedik össze a darabjait, Jon-ék még talán le is h....ák.Cersei-re abból a szempontból ráfogható, hogy ő a fő ellenség, a fő gonosz, hogy ő kb. annyi idő alatt leverte volna az NK-t, mint az NK-ék a dothrakiakat. Jön a zombi sereg, aztán 10 másodperc alatt futótűzzel felgyújtja az egészet, egy darab sárkányüveggel meg elcsomagolja az NK-t, úgy, hogy ki sem megy a szobájából. Összességében viszont csak egy kuplungos halandó nő, és már az előző évadban is csak vergődött. 5 másodperc alatt hatástalanítható, ugyanúgy elég csak őt kinyírni, mint az NK-t. Nem olyan fanatikus a bérmunkában dolgozó serege és a többi játszótársa, hogy nélküle nem dobnának el mindent. Számomra itt már nincs ellenség, nincs harc, így innen nekem már nem Trónok harca, hanem csak Trónok, de igazából még az sem, mert sz*rok a trónra. Ha innentől át lehet nevezni két kuplungos cica harca a trónért történetre, akkor, ha ezt előre tudom, nem is kezdtem volna el nézni. -
csababarca
őstag
válasz
Ragnar_ #20158 üzenetére
Elvileg abból a skórpióból legyárthatott valamennyit.
ostobák lennének Jonék ha velük kezdenék az ostromot. Már tudhatják hogy a Lannisterenek vannak ilyenjeik, megtapasztalták.
de a sárkányokat ki fogják csinálni, úgyhogy a logika itt is félre lesz rakva.én még az arany kompániától is várol valami pálfordulást.
-
ROBREGGAE
tag
válasz
Ragnar_ #19606 üzenetére
Szerintem ilyesmikre nem lesz idő, egyszerűen nem fér már bele, amúgy is nekem az jött le a 6. évad végén, hogy elégedetten mosolygott Jaqen, mikor Arya lelépett, mintha átment volna a kiképzésen, valahogy nem tudom elképzelni, hogy azt a színészt visszahozzák. Kb. mint a rajongói elméletek Kisujjal kapcsolatban meg Lady Stonehearttal.. Sőt, valahol olvastam, hogy Robin meg Edmure is benne lesz a nyolcadik évadban, hát kíváncsi vagyok kamu e vagy sem.(Igazából ők ténylegesen lógnak a levegőben, szart se nagyon tudunk róluk, simán lehet szerepük még...) S akkor emellett nyilván visszatér Melisandre is Westerosra. Így is van pár karakter kérdőjelesen, szóval az arc nélkülieket én már nem gondolom... -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Ragnar_ #17498 üzenetére
Én kifejezetten azokra az előzményekre gondolok, amiről sok tudunk. Robert lázadása, Aegon hódítása, stb...
Az szerintem is még beleférhet, ha pl. erdő gyermekei, az elsők, és a mások nyomják a témát és tudjuk, hogy kb. mennyi marad az erdő gyermekeiből, az elsőkből, és, hogy a mások hogy fognak állni 300 körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest