- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #22022 üzenetére
olyan irreális elvárásnak kell megfelelnie, hogy inkább haláláig húzza a befejezését
-
k-adi
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #22017 üzenetére
nem lesz semmi
ez kb. borítékolható
-
pulffy
őstag
válasz
jonnyjoker01 #21983 üzenetére
Azért így az egész GOT nem lehet mínősíteni, tegyük hozzá hogy az utolsó két évad nem a legjobb lett, de főleg az utolsó.
-
k-adi
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #21947 üzenetére
pedig tényleg pocsék lett
-
raider21
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #21941 üzenetére
Ebben bizony egyetértünk!
-
Ragnar_
addikt
válasz
jonnyjoker01 #21936 üzenetére
Nagyon sok verziót lehetett volna csinálni. De valószínűleg CGI-ben már sok lett volna ha az NK és a holtak serege végig ott lett volna a befejező részig. Bár mondjuk az valószínűleg jól mutatott volna, ha mondjuk a NK 2 sárkánnyal fagyasztotta volna a tengert egy nagy sávban amerre mennek.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
jonnyjoker01 #21913 üzenetére
A Disney-nél van a SW. Hogy tudnák Benioff-ék ennél jobban el..ni? A Solo filmbe azt akarták beletenni, hogy Lando megd... egy droidot, mert pánszexuális, és a robotokra gerjed. Jó eséllyel egy régi trilógia rajongó akkor is kidobja a TV-t az ablakon, ha bárki más van Benioff-ék helyett.
Szerintem a már megjelent Disney SW filmek óta teljesen mindegy már ennek a szériának. Ide nem kell történet, mert 3 éveseknek készül, és nem kell logika. Elég a látvány, meg legyen benne politikai üzenet, és ennyi.Teljesen felesleges aggódni, hogy Benioff-ék kezébe kerül. -
raider21
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #21911 üzenetére
Ez érthető a HBO szemszögéből is. Bő 2 hónapja végleg vége a sorozatnak, és még mindig kitart a "népharag". Ilyet sem sűrűn látni, ezt azért ismerjük el.
-
Peppo
őstag
válasz
jonnyjoker01 #21846 üzenetére
Talán már direkt sem tudták volna ennél jobban elcseszni. Egy hónap után visszatekintve még mindig nem értem, hogy voltak képesek ezt így kiadni a kezükből.
-
vvega30
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #21768 üzenetére
-
raider21
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #21768 üzenetére
Nincs, de keresgéltem.
Az eredetije tényleg egy festmény, és arra PS -ék rá Drogon sziluettjét, továbbá az eredeti képen egy férfi sziluett látható, azt is kicserélték Daeneryszére. De ezektől függetlenül is egy jó kép lett, ez tény. -
raider21
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #21682 üzenetére
Ezt a jelenetsort biztos, hogy Martin iránymutatásai alapján rendezte meg D&D páros.
Daenerys kijön a "templomból" (Ugye Királyvár kb. úgy néz ki a sorozatban mint egy nagyméretű katedrális.) mint az Antikrisztus, mert ezzel a sárkányszárnyai nőttek Daeny -nek képi beállítással kb. ezt akarták érzékeltetni. Ő legfőbb gonosz..., nem az Éjkirály, és ő hozná el a Hosszú Éjszakát...! Lásd a Királyvári mini telet a pusztítás után, ami kb. azt akarta sugallni, hogy a westerosi "atomhatalom" Daenerys + Drogon elhozta a nukleáris telet.
Makulátlanok beállítása, mint a Waffen SS, és jön a beszéd..., még a külsőségei is Hitleriek, az egész a III. Birodalom okkultizmusát sugallja a néző felé. De maga a beszéd szövege..., na az maga Sztálin, és a bolsevik világ proletárjai egyesüljetek, és uraljuk a kommunizmuson keresztül az egész világot, megvívva a végső nagy mindent eldöntő harcunk.Nekem kb. ez jött le az egészből. Ezért mondom, azt, hogy az S08E06 kb. első 30 perce az 9/10, de ami utána jön, na az 3/10 nálam.
-
Aventador91
őstag
válasz
jonnyjoker01 #21682 üzenetére
volt is cikk hogy hitler beszédeit nézegette e.c.
sajnos igen, pl. ezekhez képest a 7-8. évad sehol sincs [link]
-
raider21
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #21609 üzenetére
Elfogadom ezt is! De akkor D&D nagyon elcsesztek alapból valamit, vagy már ennyire a SW univerzumra koncentráltak már?!
ROBREGGAE #21608: Nekem 7. évad még bejött a rohanás ellenére is. De tény, hogy az 1-4. évad az etalon, az 5-6 már gyengébb, de még mindig kiemelkedő alkotás volt a sorozatos mezőnyből. De a 8. évadhoz képest még a 7. is bőven vállalható történet vezetésben. Viszont technikailag, stáb méretét, statiszták számát nézve egyértelmű, hogy a 8. évadba tolták a legtöbb anyagi és emberi erőforrást!
-
raider21
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #21597 üzenetére
Azt írtam, hogy vannak olyan jelek, hogy D&D -ék átírhatták.
Tudom, hogy Martin a regényekről beszélt, és ott is nagyjából hasonló végkifejlet várható, de még sem teljesen az, ami a sorozaté lett. És ő nem fogja átírni, azért merz pár ezren rájöttek az általa is felvázolt végkifejletre, mert akkor minden karakterszál amit könyveken keresztül épített, felborulna, karakteridegenné válnának az események, stb.; és nem működne semmi sem tovább, az olvasók nem értenék, és nem is fogadnák el. Személy szerint a sorozat esetében az átírás opcióra hajlok jobban, mert ha nem így volt, akkor a korábbi munkáikhoz képest egyszerűen elfelejtettek írni D&D -ék, vagy ennyire összecsapták a végét?! -
Crucio
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #21532 üzenetére
Köszi!
-
raider21
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #21231 üzenetére
Agyfaszt fogsz kapni...!
-
laceszgamer
addikt
válasz
jonnyjoker01 #21230 üzenetére
Lehet azt hitte, hogy a vastrónból állt bele teljesen véletlen. Végül is arról sosem esett szó, hogy mennyire okosak a sárkányok:
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #21230 üzenetére
-
laceszgamer
addikt
válasz
jonnyjoker01 #20682 üzenetére
Asszem ideje aludni
Minél többet gondolkodok ezen a részen nálam is csak annál jobban egy " cses.... meg " érzés ami kialakul. Olyan szépen le lehetett volna vezetni egy 10 részes évaddal, szépen lezárni a szálakat, északot, Dorne-t, az Éjkirályt, Királyvárat... Erre most tessék, bár legalább garantáltan lehet pár n apig röhögni a mémeken ezek után.
-
Peppo
őstag
válasz
jonnyjoker01 #20481 üzenetére
Akkor tényleg egyszerűen beleszartak az egészbe, tudván, hogy az utolsó pár részt már úgyis megnézi a többség. Reméltem, hogy ez nem igaz, de úgy tűnik, mégis.
Ehhez méltóan IMDB-n a legutóbbi rész 6,8 pont. Korábban 8 alá nem ment egy sem.
Ezek mögé is odaállhatna Unella septa a kolomppal.
-
Pitterix
őstag
válasz
jonnyjoker01 #20323 üzenetére
Majdnem teljesen egyet érek veled.
Nekem személy szerint tetszett, főleg a beszélgetések.A sárkány lelövése, erre Dany gyenge reakciója, Brienne sírós jelenete, Gendry leánykérése voltak nekem az igazán gyenge pontok. Mondjuk én sem értettem, miért nem küdik le Danyéket a kapu előtt, de hát biztos a betyárbecsület....
Sokan vagdalkoznak itt a logikátlanságokkal, de egy ilyen világban egy könyvekből való megvalósításnál, pláne, ha az eredeti író kiszállt, lehetetlen csak logikus dolgokat vászonra vinni.
Még mindig nem értem, aki fanyalog, az miért nézi? Tényleg csak azért, hogy fikázhassa?Am no offense!
-
Integrale
veterán
válasz
jonnyjoker01 #20340 üzenetére
A teoriakat eddig is le kellett volna huzni a WC-n. A sok elmelkedes magasra tette a lecet, sok belemagyarazott elkepzelessel tarsitva.
-
Gyuri27
félisten
válasz
jonnyjoker01 #20340 üzenetére
Ha lehet hinni Dany látomásának. Meg ahogy a dolgok most állnak királyvár nagy része elpusztul.
Megeszi a pekenyóca azaz a ződ trutyi.Arra azért kiváncsi vagyok a falon túl tavaszodik most már? -
válasz
jonnyjoker01 #20323 üzenetére
Neked válaszolok, mert értelmesen írtad le a dolgokat, de többen is felvetették a végén azt a jelenetet, amikor ott áll Danny és Cersei és a harc előtti tárgyalás zajlik, hogy miért nem végzett Cersei az ott levőkkel. Nos, ha a Vörös Nász szentségtörés volt az akkori hagyományok tekintetében, akkor ez annak a hatványa lenne. Onnantól kezdve nem lenne egy vazallusa sem Cersei-nek, esélye nem lenne megtartani a trónt. (Ne feledjétek, a sereg nem úgy rakódik össze, hogy valakinek van X számú serege, hanem az alattvalóid egységei, seregei alkotják a nagyúr seregét - így volt ez Magyarországon is és mindenhol máshol hosszú évszázadokon át.) Van annyi esze Cersei-nek, hogy ezt ne kockáztassa meg, amikor nyerésre áll. -
CptAdamica
veterán
válasz
jonnyjoker01 #19972 üzenetére
Áhá, köszi.
-
M3oH
addikt
válasz
jonnyjoker01 #19666 üzenetére
Skins cimű angol sorozatban játszottak együtt kb 10 éve.
-
válasz
jonnyjoker01 #19592 üzenetére
Benjen Stark akár ideális alany is lehetne családi üldözőnek -
k-adi
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #19390 üzenetére
na igen... és hol van a
farkas?? (ghost?) -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #19390 üzenetére
Meg az elefántok.
-
laceszgamer
addikt
válasz
jonnyjoker01 #19271 üzenetére
Már bejelentkezni sem lehet, a bejelentkezésnél valami olyasmit lehet csak választani, hogy melyik szolgáltatónál van az elöfizum, siman emaillel, jelszóval fel sem dobja.
-
Gyuri27
félisten
válasz
jonnyjoker01 #19215 üzenetére
Ez az ő hülyeségük. Mert így mindenki az alternativ tékában nézi és rengeteg pénztől esnek el.
-
brownus
veterán
válasz
jonnyjoker01 #19121 üzenetére
nekünk is két hétbe telt
(2018, karácsonyi szünetben )
-
Izzé
őstag
válasz
jonnyjoker01 #19113 üzenetére
Szintén! Kellett 3 kép, mire leesett, hogy sehol egy ecset.....
-
pachito
őstag
válasz
jonnyjoker01 #19106 üzenetére
-
brownus
veterán
válasz
jonnyjoker01 #19020 üzenetére
neem? ha valahová való akkor ide aztán pláne
egy olyan sorozat kibeszélőjében amiben mindenki mindenkivel dug? és az már csak a ráadás, hogy gyönyörű testű nők és szép, izmos férfiak szeretik egymást?
a hír igaz! persze a dailymail hitelességét is helyén kell kezelni :d
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #18972 üzenetére
Majd a hatodik rész után kiderül.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #18955 üzenetére
Bezony.
-
pulffy
őstag
válasz
jonnyjoker01 #18929 üzenetére
Vagy már f@szukon van a hideg, és a meereeni sunny beachen akarnak sütkérezni
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #18910 üzenetére
Lesz belőlük bőven.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #18823 üzenetére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #18613 üzenetére
-
pulffy
őstag
válasz
jonnyjoker01 #18536 üzenetére
Oda kell adni Joanne Kathleen Rowlingnak, majd ő befejezi
-
oxox
addikt
válasz
jonnyjoker01 #18333 üzenetére
kár, hogy áruló lesz szerintem...legalábbis a hajós jelenetből arra következtettem...meg ugye a jóslat.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Tyrion épp azért nem akarná a trónt mert annyit változott. Segít persze de önszántából ha választhatna akkor tuti nem szeretne ezzel foglalatoskodni. Amire egyedül vágyik az Kaszter-hegy.
-
törölt tag
válasz
Persze, az utobbi ket evadban meg teljesen kiszurkult, a 7-ik evadban annyi hibat okozott hogy valami gond van vele... Ettol meg birom a torpot
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #18287 üzenetére
-
pulffy
őstag
válasz
jonnyjoker01 #18283 üzenetére
Hat ja, jó hosszúúú uborkaszezon
És arra nem gondoltok hogy a photoshop pont fordítva van? -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #18283 üzenetére
Nincs velük probléma.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #18217 üzenetére
Én sem ismertem addig.
-
laceszgamer
addikt
válasz
jonnyjoker01 #18217 üzenetére
Akkor én jártam a legjobban, mert számomra totál ismeretlen ez az énekes, szóval körülbelül úgymond egy cseppet sem zökkentett ki a hangulatból.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #18194 üzenetére
Tényleg.
-
Izzé
őstag
válasz
jonnyjoker01 #18156 üzenetére
Szvsz csak zsíros.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #18156 üzenetére
Jó lesz a kicsike.
-
laceszgamer
addikt
válasz
jonnyjoker01 #18108 üzenetére
Köszi.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #18047 üzenetére
Elég fincsi. Zabáljam meg őket.
-
updog
őstag
válasz
jonnyjoker01 #18047 üzenetére
Mert, mire jogosít, ha én idősebb vagyok nála?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #18035 üzenetére
Így 2x is átgondolják, hogy hol is repkednek a videós cuccossal.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #18021 üzenetére
Igazából még semmi konkrétum sincs, de a legtöbb helyen 2 óra körüli epizódokat írnak. Azt nem tudom, hogy honnan származik ez a dolog, de valljuk be, nem lenne rossz, igaz?
-
edari
őstag
válasz
jonnyjoker01 #17990 üzenetére
+1. a hatodik évad utolsó két része.
7 évad ezek után egy hatalmas csalódás volt, el is veszett az érdeklődésem a sorozat után. Őszintén szólva már nem is érdekel a 8. évad. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #17974 üzenetére
-
GODx
tag
válasz
jonnyjoker01 #17974 üzenetére
A cikkben jelölve van, hogy mettől spoileres. Konkrétan annyi, hogy megköszönik az eddigi kemény munkájukat.
-
Izzé
őstag
válasz
jonnyjoker01 #17966 üzenetére
Nagyon jó!
-
pulffy
őstag
válasz
jonnyjoker01 #17896 üzenetére
Koszi, Arthur Daynek nem volt Valyria acelja?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
jonnyjoker01 #17794 üzenetére
Az már az iPhone XXL verzió.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #17774 üzenetére
-
edari
őstag
válasz
jonnyjoker01 #17774 üzenetére
-
Izzé
őstag
válasz
jonnyjoker01 #17746 üzenetére
Az a baj, hogy a sorozatból már csak 1 évad jön, a könyvből viszont még mindig kettőt várunk. Nem kellene sokáig húzni az utolsót sem, ha ki akarják használni a sorozat népszerűségét.
Egy ilyen got nélküli uborkaszezonban pont jó lenne egy új könyv. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
jonnyjoker01 #17726 üzenetére
-
csabulaxi
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #17702 üzenetére
tegnapi bulvár bullshit
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #17702 üzenetére
Neeem, a testvére fia a gyerek. Nem tudom, gondoltam így viccesebb.
Tudnám, ha az enyém lenne...
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #17675 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
jonnyjoker01 #17590 üzenetére
Az fincsi lenne.
-
raider21
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #17354 üzenetére
-
raider21
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #17276 üzenetére
Oksa, vágom már a problémát. Pedig direkt külön spoiler mezőbe raktam a címet.
-
Gyuri27
félisten
válasz
jonnyjoker01 #16980 üzenetére
-
DeathBat666
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #16884 üzenetére
miért nem lenne igazuk?
no offense, nyilván mindneki tudja, hogy megfog történni ez az esemény, de akkor is berakhatta volna spoilerbe.. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
jonnyjoker01 #16828 üzenetére
Más oldalakon is sokan azon a véleményen vannak, hogy a első évadok sokkal jobbak, így ez kicsit több annál, mint ízlések és pofonok. (gyakorlatilag ezzel belenyúltak egy nagy arányú pofonba) Igen, első évadok kicsit lassúak a fő szálakat tekintve, de jól van megcsinálva. A töltelék részek is jók, van benne minden, ami kell bele.
Talán valahol lenne egy arany középút, ahol haladnak is a főbb szálakkal, kapunk mindenből, és minden ésszerű a kitalált felépített világhoz képest,
de az igazi nagy probléma az új évaddal nem is a tempó, mert nem kell mutatni, hogy 1500 mérföldet repül a holló majd vissza a sárkány, vagy, hogy közben történjen valami (vagy 5 részen át másik helyszínről szóljon, amíg azok baktatnak), hanem, hogy - most már bevallottan - csaltak az idővel. Tudták jól, ha ezt akarják behozni, hogy Jon üzen Danynek és ő pedig elmegy megmenteni, akkor hetekig tart, még a mágikus lényén is az út, és ahelyett, hogy kitaláltak volna valamit, amivel megmagyarázzák, vagy újra írják és kitalálnak valami más történetet... úgy voltak vele, hogy "dolgozzon a f.m, ezeknek a hü..e parasztoknak jó lesz úgy, hogy 1x mutatjuk, hogy lement a nap és ott aludtak 1 napot, amíg Dany hetek alatt odaért... csak nem veszik annyira észre, majd a drága CGI eltereli a figyelmüket."
1000 megoldás lett volna normálisan megírni vagy megmagyarázni, de inkább leköpték a nézőket.
Az a vicces, hogy a szörnyülködésben itt poénkodunk a teleportálással, de mivel ez egy fantasy, be tudták volna tenni, hogy a sárkány mágikus lényként teleportál. Egyszerűen úgy érkezett volna meg, mint amikor Drogon megmenti Dany-t, hogy a tűzből a semmiből jön ki a sárkány. Így legalább a fél út csak pár perc, a futás és a holló miatt pedig mutatták volna, hogy 3 napot ott szobroznak...persze ez csak 1 lyuk, attól még ott van vagy 10 másik, ami miatt inkább az lett volna a korrekt, ha ezt a forgatókönyvet azonnal elégetik, és újraírják.
A tavas megoldás is B kategória, hogy 6-8 ember alatt megreped az évekig fagyott jég, majd 1 nap alatt minden eddiginél jobban befagy, hogy 3.000.000 zombi is rá tud menni, meg a bazi nagy lánc. Még az is jobb lett volna, ha NK a Jedi elméjével kiemeli.
Az a bosszantó a dologban, hogy TV történelmet csináltak az első évadokkal, és, ha csak tartani tudták volna a színvonalat.... talán évtizedekig a "sorozatok trónjára került volna a produkció", de talán sokkal tovább is. Nem véletlen az imdb 9.5 és 9.9, így ettől jobb sorozatot nagyon nehéz lett volna csinálni.
Amit viszont főleg ebben az évadban csináltak... már máshogy gondolom. Ugyanennyi pénzből a felállított mérce megdönthető.A látványt én nem tudom beszámolni a pontokba. Nem néztem, hogy ezek a részek is 9+ az imdb-n, de nálam a lyukak és a forgatókönyv miatt csak 2/10. (Ha az utolsó évad is ilyen lesz, akkor nálam az egész sorozatot tekintve le fogja vinni kb. 7/10-re)
Kicsit olyan érzésem van, hogy azért néztem meg, mert már beleöltem 60-70 órát (teóriákkal, háttér-történettel, újranézéssel több 100-at.), valamint, mert nem tudtam, hogy rossz, amíg nem néztem meg.
Ha ez lenne egy sorozat első része (S07E06), szerintem nem néztem volna meg a 2. részt. Pusztán CGI-vel nem tudnak megvenni. -
madgie
titán
válasz
jonnyjoker01 #16772 üzenetére
De érted, Dzsoni is megint benyomta a berzerkert (már a fattyúk csatájánál se jött be neki, sebaj), ahelyett, hogy odamutatott volna Danynek, hogy némá, ott a kékszemű egylet a dombon, pörköjjémáoda, aztán mehetünk kistargaryent gyártani. -
Aventador91
őstag
válasz
jonnyjoker01 #16740 üzenetére
sejtettem
-
Aventador91
őstag
válasz
jonnyjoker01 #16734 üzenetére
mit?
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
jonnyjoker01 #16676 üzenetére
-
oxox
addikt
válasz
azért szögezzük le, hogy ez egy mesevilág...mondhatnák Jon-nak, hogy azt hiszed, most levegőt lélegzel.
A baj, hogy annyira középkorinak képzeljük el, hogy azon vagyunk kiakadv, hogy a viz, hogy fagy be....de a sárkányok senkit nem zavarnak be? lehet szilicium alapú lény benne mindenki (nem szén)Nem tudtuk mennyi ideig várakoztak a megmentésre (lehet +1nap eltelt....belemagyarázhatjuk), az meg elképzelhető, hogy NK is látja a jövőt.
heiszen
Az senkit nem zavart, hogy
1. miért nem kezdte el dobálni őket a NK fentről a hegyről, ha ilyen jól céloz (minden lovasnál volt egy lándzsa)?
2. miért nem támasztotta fel egyből a meghalt papot?
3. miért nem küldözgették egyesével az élőhalottakat?...valószinüleg egy csontváz súlya töredéke egy jól megtermett vérebnek.
4. miért nem próbáltak kimászni a vizből, ugyanugy mikor Tormundot próbálták behúzni?
ennek csak az lehet az oka, hogy várta a sárkányát....tehát látja a jövőt, mégha homályosan is.....ill. a zombik most akkor parancsot követnek vagy van önálló tudatuk van???...hiszen ha megállsz parancsra, hogy ne ess bele a folyóba, majd x idővel kásőbb látsz egy kavicsot ami már nem szakad be, tehát elindulhatsz..az ok-okozati összefüggés és "logikát" kiván....ha egy robot kap egy stop parancsot, akkor nem indul el, és nyilván nem kaptak egy HA függvényt fagyásra. -
raider21
aktív tag
válasz
-
S e t h
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #16341 üzenetére
Szerintem Bronnt a gunganek nevelték fel, ez lehet a magyarázat, plusz Dzsémi műkeze héliummal van feltöltve.
+ millió a négyzeten meg 1 -
oxox
addikt
válasz
jonnyjoker01 #16183 üzenetére
igen kicsit félreérthetően fogalmaztam, éreztem is...konkrétan Dany-re gondoltam, hogy magára vegyen fel valamit, hamár csak egy van belőle...sárkányra szerintem nem raknak semmit.
de az óriást megöletni balgaság volt. -
gyuromoj
veterán
válasz
jonnyjoker01 #15598 üzenetére
Elnézést, én nem is néztem bele a videóba.
-
Gyuri27
félisten
válasz
jonnyjoker01 #15494 üzenetére
Itt is vagyok hozom a fájást.
Mond a címed koma. Az estebéded már az ufókkal költöd el.
Mert úgy meghajítalak ecsém a plútó nem fog meg! -
gyuromoj
veterán
válasz
jonnyjoker01 #15494 üzenetére
Hogy te mit fogsz ezért kapni a druszámtól...
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #15479 üzenetére
Szerintem most kivételesen nem fizikai fájdalom lesz.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #15407 üzenetére
Neked egy kicsivel több...
-
Argos
őstag
válasz
jonnyjoker01 #15387 üzenetére
Most, hogy mondod....... lehet.
Így már nem is elég milf.Eh, de fene a jó szívem. Majd jól bedzsinázok két kanna 78-as Égikert-alsói Koccintóst, felhörpölöm és ha nagyon szépen kéri, azé' lerázom a barackjait!
Persze, csak ha lesz rajta zoknyi. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #15374 üzenetére
A 8. évad végére meg is előzi!
-
laceszgamer
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15342 üzenetére
Akkor szerintem még a topicból is száműznöd kell magad.
eltéve ha nem akarsz semmit megtudni előre.
-
vvega30
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #15342 üzenetére
áh értem, mazohiznus..
-
vvega30
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #15340 üzenetére
Aug? Nem 07.16? Lemaradtam?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #15274 üzenetére
Hűha, kitartást koma!
-
Izzé
őstag
válasz
jonnyjoker01 #15197 üzenetére
Jó bizony!
Amennyire meg dícsérték a Westworldöt, számomra akkora csalódás lett, hogy egyáltalán nem várom a folytatást. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #15186 üzenetére
Nem hiszem, hogy az eddigieknél "rosszabbak" lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest