- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Anthony Hopkins mint Hannibál a bárányok hallgatnakban bemutat egy karaktert. Van karaktere. Már az első találkozásnál a nézőt is beparáztatja, és érzed hogy ez tényleg egy pszichopata. (bár már régen láttam, lehet ideje megnézni újra
)
Ehhez képes a NK egy vicc. Látjuk vagy 10 percet az első 6 évadban és ennyi. Néha csúnyán néz, nem félelmetes. Az élőhalott csorda az félelmetes, főleg ahogy az éjjeli csatában nyomják, vagy amikor Hodor védi az ajtót.
És én a sorozat alapján azt mondom ha 10-10 részes az utolsó 2 évad akkor se lett volna a NK félelmetesebb. Azért mert ahhoz kapcsolódási pont kéne közte és az emberek között, az meg eddig se volt. Mindenkit megölt és feltámasztott. Ezt hirtelen nem írhatják át úgy hogy most elfog xy embert és annak elmeséli mi a baja az emberekkel. -
paatrick
őstag
válasz
Imilenni #21456 üzenetére
Csak a nagyon elvakultak hihetik azt hogy egy online petíció miatt bármit újraforgatnak azután hogy vége lett, mindenkinek lejárt a szerződése.
A HBO nem hülye.
Nyilván számoltak azzal is hogy most sok ember lemondja az előfizetést, na bumm, így is úgy is megtették volna bármi a sorozat vége. Majd 1 év múlva a Westworld 3. évadjára meg megint mindenki megveszi. -
paatrick
őstag
kezdenek szállingózni a jobbnál jobb mémek
-
paatrick
őstag
Az a bazi nagy szerencséje a könyvíró Martinnak hogy most leszűrheti hogy mit nem akar a nép, és a szerint alakíthat még a 2 könyvén.
Mert ugye úgy volt hogy mikor elfogyott az alapanyag akkor a HBO, Martin meg ez a 2 jóember összeült és Martin elmondta a lényegi dolgokat, hogy mit hogy szeretne zárni.
Abból hogy a 3. rész végén azt nyilatkozza az egyik író hogymár vagy 3 éve tudjuk hogy Arya fogja megölni a NK-et, teljesen arra következtethetünk hogy ezt pl Martin mondta nekik. Valószínű a végén életben maradt szereplők is hasonlóak. Az hogy a 2 forgatókönyv írónak nem sikerült rendesen átadni az egészet az tény. De elvileg a főcsapás az lenne amit láttunk.
-
paatrick
őstag
Persze végül oda fut ki minden, ez nem kétséges. De ezt csak most tudtuk meg, néhány szereplő esetén ilyen semmiből jövő sugallattal.
A falon túli részek, meg a fal egyértelműen kapcsolódik a NK dolgokhoz.De pl. Arya azért lesz kirekesztett mert megölik az apját, és kimenekítik. Bosszút esküszik az ellen a pár ember ellen a listáról. Őt végig ez hajtja az útján nem a mások elleni harc.
Danaeryst se befolyásolja a tenger másik oldalán.
Az összes királyvári esemény, Joffrey, Maergery, Főveréb stb. sehogy nem kapcsolódik oda.
És ezek a történetek kb. izgalmasabbak voltak (számomra) mint hogy jön a NK. -
paatrick
őstag
Csak gondold végig. Mi, a nézők tudjuk hogy jön a halál. A sorozat szereplői meg nem.
Kb a 6. évad végéig ez a fenyegetés csak egy mese, amivel riogatják a gyerekeket.
Az addig történteknek vajmi kevés köze van ahhoz hogy azok ott északon jönnek-e. Stannis az egyedüli aki jobban bele van folyva a dologba. -
paatrick
őstag
válasz
j0k3r! #21388 üzenetére
Nem kell megmagyaráznom. "Winter is coming" a Stark ház mottója ezer év óta mind ezt mondja, tehát nagy jelentősége nincs.
Mint ahogy szerintem nagyon sokan azt is félreértették hogy itt a NK a főgonosz és arról szólt az egész hogy őt kell legyőzni. Amúgy is a NK összesen volt kb 20 percet képernyőn, milyen fögonosz ez.Szerintem ez a sorozat mindig is arról szólt ami a címe. Trónok Harca. Ki kerül a trónra, milyen utat jár be, háttérben mesterkedések stb. A NK csak egy mellékszál.
-
paatrick
őstag
s07e07
Mondom mikor Jaime elindul északra már esik a hó:
VideóTe meg azon rugózol hogy pár résszel később "nyárias" idő van?
Azt ne mondd már hogy nem tudsz olyat mondani az elmúlt pár évből amikor Magyarországon az egyik héten 20 fok volt a következőn meg kockára fagytál, vagy leesett 10 centi hó.#Aventador91
A Night King csak a fal nyugati szélén bont le kb 200 métert, tehát a fal ugyanúgy áll sok-sok kilométeren át. Most megnéztem azt írják a Fal 300 kb. mérföld/ 480 km hosszú. A Fekete Vár meg kb középen van.
Aztán Tyrion még direkt mondja is hogy a Night Watch megmarad mert a bastardoknak, száműzötteknek, bűnözőknek mindig kell egy hely. -
paatrick
őstag
Ezzel a hó/hamu baromsággal ne fárasszátok magatokat.
Már akkor el kezdett esni a hó amikor Jaime elindult északnak. Téma lezárva.
-
paatrick
őstag
Ebben az évadban valahol beszélgetett Missandei és Szürke Féreg. Akkor meséli Missandei hogy ő naathi és a népe rabszolga.
Erre mondja Szürke Féreg, hogy az ő népe szabad és majd akkor felszabadítja Missandei népét és akkor ott boldogan élhetnek együtt.
Gondolom ezért megy a makulátlanokkal oda, hogy betartsa az ígéretét. -
paatrick
őstag
válasz
csababarca #21313 üzenetére
3. Sansa
nagyrészt eddig is önfejű volt (a sorozat elején konkrétan egy kis picsa). Most hogy alkalma volt valamit elérni, kihasználta. Ő már nem Kisujj "little bird"-je. 4. Brandon az építő
a hősök korában élt, amikor először visszaverték a másokat, és felépítették a falat, ezzel védve az emberek birodalmát. Megalapította Winterfell-t, a Stark házat.Mondhatjuk a legenda ismétli önmagát. Most egy Stark és egy Lannister összefogva irányítja és újjáépíti az országot.
Azok után hogy mennyien hisztiztek Azor Ahai legendája miatt, most itt van ez, erre meg azt mondjátok hogy miért hozom fel?plusz:
S01e04Arya kérdezi az apját hogy akkor Bran így nyomin nem lehet már lovag? Erre azt mondja Ned, hogy nem, de attól még ülhet a királyi tanácsban vagy építhet saját várat magának mint Brandon az építő. -
paatrick
őstag
válasz
NyalokAA #21253 üzenetére
"Ez az utolsó rész is tele volt logikai bakival
"
Az a legjobb hogy amiket leírsz, ami szerinted jó lett volna abban sincs semmi logika
1. Drogon
hogy a francba tűnt volna fel a királyválasztó gyűlés közepén? Miért? Honnan tudta hogy mikor van? Mit tud ő a politikai eseményekről????
2. Danaeryshogy lenne NightQueen? Miért? Mitől? Az éjkirályt az erdő gyermekei teremtették, nem csak úgy lett a semmiből.
3. Sansamiért ne ágálna ha végre szabaddá teheti északot???
4. BranBrandon az építő mond valamit? A legendából?
5. Jontmiért ette volna meg Drogon??? Jon Targaryen, ezt Drogon is tudja. Ráadásul csak annyit látott hogy Danaerys már nem mozdul, ergó meghalt. Jon nem mondta neki hogy "én öltem meg". -
paatrick
őstag
Tökre elbeszélünk egymás mellett amúgy
Én ezeket arra írtam hogy a fél világ most azon forog hogy Arya hogy tudott odarepülni, mert mindennek kell most logikus magyarázat. Odarepült azt kész. Biztos volt ilyen settenkedő képzése az arctalanoknál.
Egyébként kíváncsi lennék hogy a többség milyen véget szánt oda. Majd Havas Jon lekardozza?
Havas Jon konkrétan a legbambább karakter az egész sorozatban. Csak azért "szereti" mindenki mert ő képviseli a megrendíthetetlen erkölcsöket (amik ebben a sorozatban semmit nem érnek) és mert jóképű.
Az a csoda hogy eddig nem ölték meg. Vagyis de -
paatrick
őstag
válasz
Integrale #20816 üzenetére
Nem ezt mondom
Hanem hogy eddig el tudták fogadni az emberek hogy történtek dolgok, most meg mindenki 1 évad alatt akar mindent megtudni.
Plusz szerintem azért se tetszik sokaknak ez a befejező évad mert már 2-3 éve tudjuk hogy vége lesz ezzel, így mindenki felépítette magában mit szeretne pontosan látni, és ha nem úgy történik akkor megy a hőzöngés lásd most
. Mindenki óriási kivégzést/leszámolást akart és nem az lett, pedig nem is illett volna a sorozatba szerintem.Cercei halála #LendvaiFeri1
Ezekre már nem is emlékeztem, köszi. Bár így messziről Égikert nem tűnik nagy számnak. Lehet akkor még kevés volt a pénz CGI-re -
paatrick
őstag
válasz
whitezo88 #20810 üzenetére
Sok dolog eddig se volt megmagyarázva, csak megtörtént. Bár ezek többsége már régi de spoilerbe teszem.
pl:- a vörös papnő honnan az anyámkínjából szülte ki azt az árnyékdémon izét?
- mi ez a tűz ura isten egyáltalán?
- a régi királyvári nagymester aki öregnek tettette magát, közben meg ugyan fitt volt (végigkufircolta az éjszakákat). Vele mi volt? Mit akart? Semmit nem tudunk meg, bezárták a tömlöcbe és ennyi.
- az egész Oberon +Dorne csak azért volt benne hogy egy Lannister lányt meg lehessen ölni. Amúgy tiszta filler.
- a mások miért allergiásak sárkányüvegre és a valíriai acélra?
- a targaryenek miért tűzállók?
- mi a Hegy? Mit csinált vele Quiburn?Ezek a kérdések az első öt évad során merülnek fel.
De ami a legfájóbb nekem hogy Égikertet annyiszor emlegetik mint leggazdagabb tartomány, aztán végül egyszer se mutatták meg nekünk
-
paatrick
őstag
Amúgy az Aranykompániától miért vártok olyan sokat? A könyvben van valami konkrét dolog róluk?
Mert nekem eddig csak annyi derült ki hogy egy random zsoldossereg, akiknek csak az arany az ura. Plusz ugye a tengeren átkelésben meg is halt pár száz(?) és az elefántokat se hozták. Gyalogság az egész és ennyi. Egy zsoldos sereget meg mivel lehet legjobban eladni, hát "ez a világ legerősebb serege" szlogennel. A sárkány meg
most okosan a Nap felől támadt. Bár már az előző csatában se tudták eltalálni akkor amikor Dany már tudta hogy lőnek rá. És most se, szerintem teljesen rendben volt. Az első csapás után meg már nem volt esélye a flottának, hiába "csak 1 jó lövés kell". Amikor 50 méterre tőlük élve égnek el az emberek persze hogy nem fog tudni úgy koncentrálni. Ugyanez az aranykomániával is. Ezért volt jó Arya futása, mert ott bemutatták hogy esélytelen az egész harc/menekülés. -
paatrick
őstag
Emberek ne szívassatok már, tök olyanokat írtok mintha elfelejtettétek volna az előző évadokat.
Daenerys sose volt az a jófej csaj mint amit az utóbbi 2 évadban behoztak. Konkrétan azt volt a célja az elejétől hogy szétégesse egész Királyvárat. Csak a tanácsadói formálták és próbálták lebeszélni. Amíg még a tenger másik oldalán volt se finomkodott. Simán szétégetett mindenkit, keresztre feszítette, sárkányeledelnek dobta azokat akik nem engedelmeskedtek.
Átjött ide, Sam családja nem hódolt be, azokat is szenesítette.
Danenerysnek 2 db ellensúlya van az egész sorozatban. Ser Jorah, és utána Tyrion. Ser Jorah Cercei árulásának köszönhetően is halt meg végül. Tyrion meg mostanra már annyit hibázott hogy nem bízik benne, a végső csepp az előző rész Missandei tárgyalásánál el is dőlt.
És azóta, elárulta őt Jon is, akit szeretett, 2 sárkánya kampec, több ezer embere elesett.
Az lett volna röhejes hogy ha a harangnál megállnak elsétálnak Cercei-hez, utána ünnepség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest