- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
batai15 #21316 üzenetére
jahh volt olyan teória is, hogy Tyrion is félig Targaryen....ebből sem lett semmi.
a sorozat alapján inkább egy kutya szintjén van, mint valami bölcs-intelligens lény lenne,
azért nem támadta meg elsőnek ("érzett valamit"...és később sem), mert Dany nem utasitotta rá...mondjuk úgy nem csibészeltette (ha már kutya), onnan a falka tagja lett, nem ette volna meg Tormundot sem, mert őt is hagyta korábban felmászni a hátára.
miért sütötte meg a trónt....mert látványos volt, és kellett valami, hogy nézett volna ki, ha simán megfordul, és elrepül? és még látványos is volt.(#21318) DaveNo1
nem minden hóditónak célja az ártatlan polgárok szénné égetése, munkatáborba deportálása, majd megölése...voltak birodalmak amik ezt tették, de nagytöbbségben nem ez a jellemző, sok értelme nincs is, ha nem tudod betelepiteni az elfoglalt földet, nem tudsz kit dolgoztatni, adóztatni, fosztogatni akár -
DaveNo1
veterán
válasz
batai15 #21303 üzenetére
Szerintem sem volt őrült, inkább volt egy elképzelése ami mások számára nem elfogadható mert elég durva utat kell bejárni hozzá. Ahogy korábban is írtam, Samet kiröhögték amikor a demokrácia gondolatát felvetette. Ha Dany nem is demokráciát, de az addig fennálló középkori rendszert el akarta törölni, nagyobb szabadságot és egyenlőséget adva a népnek. Ha a saját történelmünket nézzük, akkor ez Európában is rengeteg véres polgárháborún keresztül valósult meg. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
batai15 #21303 üzenetére
Azt láthatod rajta, hogy csak megjátssza magát, ami azért lehet, mert ez nem ő, ez nem az a karakter. Itt nem Anakin vívódása van, hogy, ha bevállalja a sötét oldalt, akkor megmentheti vele a csajt. Itt egyből Anakin a Sith uralkodó, lesz*rja, hogy meg akarta menteni a csajt. Itt Dany elvakult. Sajnos az nincs felépítve, mint Vader-nél, hogy vívódik. Itt egy zavarodottság alakult ki, hogy kifordították a karaktert. -
oxox
addikt
válasz
batai15 #21273 üzenetére
szerinted milyen hőfok volt abban a jurtában?
arany olvadáspontja 1000 fok körül van, egy átlagos szoba (nem fából épitett jurta...amiben még olaj égők is vannak) 800-1300celsis fokon ég...szerintem akkor hasonlót birt ki Dany (de mikor a tojásokat keltette akkor sem lehetett kisebb hőmérséklet)(#21279) Revesz -
ez igaz, és a sárkány lenyeli Dany-t és Ő lesz az új NQK.
-
csababarca
őstag
válasz
batai15 #21022 üzenetére
Nekem nem esne jól.
Tyrion egy szörnyen lebutított karakter lett, csak rossz és érthetetlen tanácsokkal.
Sansa meg Cersei lite. Önző.Tyriont korábban sokkal inkább el tudtam volna képzelni, de ez az évad után már nem.
Jonnak kellene lenni. Egyszerűen nem lehet az a lényege a származásának, hogy Dany berágjon rá.
tudom hogy ez happy endes, de Jonnak nem az, mert valószínűleg ehhez Danyt meg kell ölni. Akit szeretett elvileg, plusz az utolsó vérszerinti családtagja. Illetve nem akar király lenni.
szóval ez neki nem boldog vég. -
Spet
addikt
válasz
batai15 #20912 üzenetére
Teljes mértékben leépítették a szereplőket, amiket valamilyen szinten felépítettek az előző évadokban.
Ami elmondhat, hogy a látványra ráfeküdtek (azért nem tették oda magukat teljesen), a történetet/logikát meg bevágták a sufniba.
Ez kell a népnek, nem pedig a középkori hadászati eszközök képességeinek bemutatása (arra ott a History Channel), amin elég sok ember csámcsog (minek?).
-
csababarca
őstag
válasz
batai15 #20820 üzenetére
Igen, itt meg a záró évadban még meredekebb kérdések merülnek fel, amik bizony nem lesznek megválaszolva.
https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/bod78s/new_david_benioff_and_db_weiss_interview/
ezt így itt hagyom.
lusta írás, látvány oltárán feláldozni mindent, aztán kövi részre elfelejteni.
pl a dothrakiak, maga a készítők mondják, hogy ez a dothrakik végét jelenti, kihangsúlyozzák, hogy konkrétan egy teljes nép/kultúra kihalt. erre két rész múlva már újra ott kurjongatnak.ezeket hogy lehet védeni? ezt komolyan fel nem fogom.
Ott volt Stannis, folyamatosan fogyott a serege. és mire Winterfell alá ért, egy szedett-vedett pár ezres serege maradt. neki nem teleportálták vissza az írók a seregét teljes egészében.
-
enginev3.0
félisten
válasz
batai15 #20767 üzenetére
Ez egyszerű élvezkedés volt a hegynek
Nem akarta rögtön megölniTetszett ahogy a királynő meg a segédje ellen fordult
Nos akkor:
Az őrült királynő cím után tudtam hogy ez lesz
Az biztos hogy sokkoló volt
De Sensei drámája egyáltalán nem jött át, sehol, se amikor felfogta hogy veszített, se amikor meghalt. Sőt, azt sem tudtam hogy felfogta e hogy veszített, valahogy kimaradt a színészi alakítás az egész szerepből most.
Pont olyan halált halt mint az ejkiraly, csak itt még a jutalom sem jutott senkinek hogy ki élvezze hogy megölteEgy dolog látszik ezen a sorozaton, azok kívül hogy több évet, egy hatalmas sorozatot, és több millió (?) Nézőt keserít el már 4 hete, az, hogy nincs idejük.
Ennyi szálat ennyi rész alatt nem lehet elvarni, ez még egy varrodában is húzós lenne
Egyszerűen elbarmolták, és ez nem egy 3. Vagy 5. Évad hogy majd jobb lesz, sokaknak -nekem biztos- így fog megmaradni a sorozat, hogy ennyire béna lezárást még egy ZS kategóriás sorozatnak sem nézek el.Elkeserítő, nagyon.
Szegény RR Martin, remélem nem nézi
-
laceszgamer
addikt
-
[CS]Blade2
addikt
-
brownus
veterán
válasz
batai15 #19844 üzenetére
akkor ezt csak neked :d
[link]....................................................................................................................
omg, egy mese/fantasy sorozatban ilyeneken kiakadni
na, gecijó rész volt, zúzda ezerrel, kicsit lehetett volna világosabb is
mit vártatok? az éjkirály leül sakkozni brannal vagy jonnal? közben a csajok énekelnek miközben fonnak mert télen mi mást csinálnának?
nagyon kíváncsi vagyok, most, hogy maradtak
mi lesz (3 rész)...pár százan -
Izzé
őstag
válasz
batai15 #19469 üzenetére
Nem ez a baj, mondom ezt úgy, hogy az első rész után nekem ez kifejetetten tetszett! Nem volt felszínes, mélyen ütött! Imádtam minen percét!
A gond azzal van, hogy ezt a hatalmas történetet 6 résszel zárják. Fűt-fát ígértek a készítők, pl hogy azért van erre szükség, mert kurva drága lesz az évad (khmm fuck cgi!), erre jön a rideg valóság: már csak 4 rész van. -
GODx
tag
-
-
DaveNo1
veterán
válasz
batai15 #16062 üzenetére
Elvileg eltelt jó pár nap (vagy akár 1 hét is) a részen belül. de ez a többi részre is igaz az évadban. Amúgy ez számomra is eléggé zavaró.
Gondolom jószággal etetik őket. Amúgy kérdés mennyire inteligensek, ha nagyon, akkor valószínűleg kedvtelésből nem gyújtogatnak stb.
-
maximilian4
addikt
válasz
batai15 #16050 üzenetére
Jó helyre kapta. Ha jól láttam a szárnya tövébe. Max nem tud majd repülni, vagy lassabban, kevesebbet. Ahogy láttam a hasán volt a legvastagabb a páncél, ráadásul full domború és egy vízszintes felület nincs rajta. Ilyenkor a páncél effektív vastagsága a valódi többszöröse. Onnan csak úgy pattognának le az íjjak, még ez a nagy is. Egytlen esély véleményem szerint az a fej. -
gghrtz
őstag
válasz
batai15 #15980 üzenetére
Hidd el akkor is elolvasna, es akkor is elkezdeni trollkodni meg sirni.
Brownus
Az igenytelenseggel mar viszonylag egyetertek, de akkor sincs ennek koze ahhoz, hogy most ki mennyire okos/hulye.
Akik a sorozat elejen jarnak meg ne jojjenek ide. Csinalj egy topikot, hogy " akik meg csak a 7. evad 1. reszet lattak". -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
batai15 #15940 üzenetére
Jon el fogja mondani, hogy meghalt. Dany rákérdezett Tyrionnál, hogy mégis mit jelenthet. Szerintem nem véletlenül. Az is lehet, hogy ezért mennek majd a falon túlra. Nem hiszed el? Akkor gyere, megmutatom.
Amikor mennek fel, Jon mondja, hogy "Én nem vagyok Stark", abban a pillanatban jön egy sárkány. Érdekes.
-
oxox
addikt
válasz
batai15 #15724 üzenetére
könyvben eddig erre nem volt utalás, márhogy náluk jellemzőbb lenne mint bárkinél (annyi csak, hogy egy millió emberből egy tud vargolni...náluk meg minimum három, és köztük Bran az aki egymiliomodik az egymillióból....de a vadak között is volt aki szintén tudott vargolni...valószinüleg nem véletlenül van ez igy, de akkor a tüz papjai/papnői is különlegesek (hiszen mágia birtokosok), de akár a vasszigetek szülöttjeire is igaz, hiszen megfuladnak, majd feltámadnak
.
de az üstökös feltünése, amivel sem a könyv, sem a sorozat pont nem foglalkozik már fikarcnyit sem, hozta el a varázslatot, és lehet annak előszele a vargok megjelenése....vagy baromira nincs ez kitalálva, csak igy alakult (könyveket olvasva nekem határozottan ez volt az elképzelésem....nem éreztem átgondoltnak...szereplőkkel is pont ez volt, bemutatták, leirták a családfáját, a páncélját, csak azt nem, hogy milyen alsógatyában van, és majd vagy többet sosem tünt fel (hátha kell majd egy szereplő, és jó lesz az), vagy szimplán csak meghalt
-
Gretel
tag
válasz
batai15 #15716 üzenetére
Attól még simán lehetnének (már ha mindkettő túlélné) egy pár. Jon csak az unokaöccse Danynek, nem testvére. Tywin az első unokatestvérét vette feleségül, azt a kutya nem szólta meg érte. A Targaryen házban egyébként is szokás rokonokkal házasodni. Még Dany szülei is testvérek voltak...
-
-
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
batai15 #11585 üzenetére
No, de ifjan azért azért még elment!
Igaz, abban az időben még a szilikont sem ismerték..., de ennek ellenére... -
-
Sareth
senior tag
válasz
batai15 #7435 üzenetére
Nem hiszem hogy az erőn múlt. Egy szimpla rossz mozdulat is lehetett de így egyből lehetett a filmmel reklámozni... Marketing
Nagyon OFF de befutott az első kritika a T5-ről... Meglepő módon az Index nem húzta le
- Óvatosan mert Spoileres!
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest