- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
válasz
csababarca #22188 üzenetére
Jogos, kócos fogak és a toka megtéveztettek -
dudu5130
őstag
válasz
csababarca #22148 üzenetére
Ezzel a rajongók 99.9% így van szerintem. Egy ilyen sorozatot nem lehet jól lezárni, az viszont tény, hogy zautolsó 2 évad ugyanezzel az esemény sorozattal is legalább 4 10 részes évad az előzök részletességével nézve.
-
dudu5130
őstag
válasz
csababarca #22142 üzenetére
Ezt be akarták fejezni ez volt a lényege. Kb. az összes szál 180 fokos fordulatot vett az utolsó évadban. Egy évadon belül is Jont felemelik mint a legbecsületesebb férfi, aztán a mélybe taszítják. Tyrionnak egy monológot adhattak volna amikor közli ezt vele. Sansa nekem mindig is visszataszító karakter volt. A király választás is vicc volt észak kiválásával úgy, hogy mindenki szó nélkül türte ezt.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
csababarca #21863 üzenetére
Én is örülnék ha csak ennyi lett volna a gond az évadban.
Egyébként ha nem is lett volna ennyire világos, hanem a kettő között valahol, akkor szerintem legalább ezzel kapcsolatban nem lenne ekkora közutálat. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
csababarca #21863 üzenetére
Van aki nem tudta megállítani és visszatekerni, és nem tudta, hogy a Brienne volt a képen vagy a Jamie...és akkor a néző a vak, meg a hülye.
A mar..ja ennyire ért hozzá, akkor tudhatná, hogy a legtöbb tv alapbeállításon van, de még a műszerrel kalibrált monitorokon is várhatóan nem lehet majd látni... akkor csak előtte bejelentem, hogy, hogy kell beállítani és besötétíteni a mozinál is sötétebbre a szobát.
Leadja a sz*rját, és utólag lenyilatkozza, hogy nem volt sötét, mert én fényképeztem. Egyrészt ez nem egy érv, másrészt előtte kellett volna mondani.
Élőben mire elkezdték a nézők buzerálni a tv beállításait, már meghalt a dothraki sereg... sőt, ott még volt valami remény, hogy lesz valami fény, igazából a többség akkor kezdett lázasan setupolni, amikor kialudtak a dotik semmit nem érő vas vagy acél sarlóik...Mel nélkül 5 másodperc helyett 1 másodpercig húzták volna. -
k-adi
nagyúr
válasz
csababarca #21476 üzenetére
nem fognak..
sőt az új SW-t is ők írják.... jön egy ujabb last jedi
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21527 üzenetére
Nincs mit.
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21525 üzenetére
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21520 üzenetére
-
Aventador91
őstag
válasz
csababarca #21522 üzenetére
-
Aventador91
őstag
válasz
csababarca #21520 üzenetére
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21476 üzenetére
Ez így van. A záróepizódban Peter Dinklage és Emilia Clarke színészi játéka kiemelkedő!
Máshol épp azt taglalták, hogy eddig Emiliát egyarcú, közepesen tehetséges színésznőnek tartották, de a mostani alakítása után ez a vélemény erőteljesen pozitív irányba változott, mert igen jól. kb. mesterien megmutatta a drámai oldalát is.
-
mepet
addikt
válasz
csababarca #21463 üzenetére
Én aláírtam a petíciót. 99.9999%, hogy nem lesz belőle semmi, de mindenféleképpen megérdemlik az írók, hogy lássák, hány millióan elégedetlenek a munkájukkal.
Tiszteletlenség a színészekkel szemben? Ha azt mondom, hogy szar lett az autópálya szakasz, meg kéne javítani, az tiszteletlenség az építőmunkással szemben? Bullshit. Miért? Nem miattuk lett szar az évad. Az, hogy valamelyik színész kiakadt ezen, az érthető, hiszen ő maga is szégyelli, hogy részt vállalt a színvonal csökkenésében. No meg mekkora tiszteletlenség volt az írók "munkája" a nézőkkel szemben? -
myckie2
őstag
válasz
csababarca #21467 üzenetére
Nem is tudnának. Már mindenki jó pár évre előre be van táblázva forgatásokkal. Ezen kívül szerintem könyörögne minden főszereplő újraforgatásért vagy még pár évadért, mert olyan pénzt kerestek a Trónok Harcával, amit más filmekkel soha nem fognak. Hidd el, hogy ott senki sem olyan érzelmes, hogy "Jujj, de már elbúcsúztunk a sorozattól!". Ez a pénzről szól.
-
myckie2
őstag
válasz
csababarca #21463 üzenetére
"Tiszteletlenség lenne a színészekkel szemben, a sorozaton dolgozókkal szemben." Miért is? Hisz nem ők írták a sorozatot, nem ők írták a forgatókönyvet. Ők is tudják, jól (már aki volt hajlandó követni a trónok harcát és nem csak bement jó gázsiért dolgozni), hogy mekkora borzalom lett a 8. évad. Ez már jó pár interjúból kiderült.
Én csak egy bocsánatkérést szeretnék a HBO-tól és D&D-től. De ha meg is történik ilyesmi, akkor is csak durván maszatolós bocsánatkérés lesz belőle, hogy "Sajnálják, hogy pár embernek nem tetszett a 8. évad, de a többség imádta és szerintünk is király volt. "...
-
Valty
aktív tag
válasz
csababarca #21415 üzenetére
"szóval ez egy elbagatelizált vonal volt, sajnos.
ez a legnagyobb szívfájdalmam."Az enyém is, bármit ki lehett volna belőle dolgozni, de nem ezt.
Ahogy a többi elbagatelizált szálból is -
andreas9109
tag
válasz
csababarca #21424 üzenetére
Keleten a vörös papnők, Asshai és a warlockok vannak, esetleg Valyria. 3-ből 2-ben fel tudják támasztani egy mozifilm erejéig, Drogon kéznél lesz. Már látom lelki szemeimmel.
-
CptAdamica
veterán
válasz
csababarca #21424 üzenetére
Szerintem hagyjuk az elméleteket, feleslegesek. Biztos repült a tenger felett, aztán véletlen kiesett a karmai közül, bele a tengerbe, oszt kész, vége.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
"engem az R-L=J teória zavar,"
főleg hogy csak egy gyenge plot device volt, igazi jelentősége nem lett.
-
k-adi
nagyúr
válasz
szóval ez egy elbagatelizált vonal volt, sajnos.
ez a legnagyobb szívfájdalmam.Igen, mire kiderült hogy ő is Targ, már mindegy volt szinte.
-
Rison77
senior tag
válasz
csababarca #21397 üzenetére
Te jó ég ez mennyire illett volna az egész lezárásához.. Tuti, hogy ez volt az eredeti változat, de mivel kiszivárgott, így újra kellett írni az egészet, ami teljesen megmagyarázza ezt az összecsapott valamit.
-
j0k3r!
őstag
válasz
csababarca #21397 üzenetére
Így leírva jobban tetszik, mint amit kaptunk (talán megfilmesítve sem lett volna rosszabb)
-
oxox
addikt
válasz
csababarca #21331 üzenetére
hol látsz képet a mai részből korábban?...azért elég sokan nem látták még.
-
oba
addikt
válasz
csababarca #21328 üzenetére
spoiler?
-
paatrick
őstag
válasz
csababarca #21313 üzenetére
3. Sansa
nagyrészt eddig is önfejű volt (a sorozat elején konkrétan egy kis picsa). Most hogy alkalma volt valamit elérni, kihasználta. Ő már nem Kisujj "little bird"-je. 4. Brandon az építő
a hősök korában élt, amikor először visszaverték a másokat, és felépítették a falat, ezzel védve az emberek birodalmát. Megalapította Winterfell-t, a Stark házat.Mondhatjuk a legenda ismétli önmagát. Most egy Stark és egy Lannister összefogva irányítja és újjáépíti az országot.
Azok után hogy mennyien hisztiztek Azor Ahai legendája miatt, most itt van ez, erre meg azt mondjátok hogy miért hozom fel?plusz:
S01e04Arya kérdezi az apját hogy akkor Bran így nyomin nem lehet már lovag? Erre azt mondja Ned, hogy nem, de attól még ülhet a királyi tanácsban vagy építhet saját várat magának mint Brandon az építő. -
Imilenni
addikt
válasz
csababarca #21247 üzenetére
Akkor miért volt ennyire kihansúlyozva? Ha csak n+ gyilkosságból lett meg az az 1 zöld szem?
-
válasz
csababarca #21243 üzenetére
Na meg aztán visszanézte-e valaki, hogy az eddigi áldozatok között nem volt-e zöld szemű
-
Imilenni
addikt
válasz
csababarca #21241 üzenetére
A könyvben lila, itt zöld. Ennyire erővel jósolhatott volna direkt más szemszínt (mivel Fantasy hupi rózsaszínt is akár) -
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21227 üzenetére
Nekem ez jött le belőle.Mit mond Bran Tyrionnak, amikor öt javasolja királynak, és megszsvazzák? Kb. tudom, hogy nem akarod, de jó király leszel. Erre Bran: Nagyjából azt válaszolja, hogy elfogadom. Nem ezért tettem meg azt a hosszú utat a falon túlról eddig. Vagy vmi hasonló. Lettá előre ezt a jövőképet is, hogy Jon tudj, hogy Targaryen, akkor nem biztos, hogy minden úgy alakul Daeneryssel, ahogy kellene. Valószínű ezért mondja Jonnak azt, hogy a Te döntésed! - amikor elmondja Sansának és Aryának, hogy ki is Havas valójában. Tényleg, Sárkánykő nem észak-keletre van Királyvártól?! De tetszik, hogy ha Sárkánykőre vitte Drogon Daenerys tetemét, hisz ott született, oda vágyott mindig. Így hazatért örökre "megpihenni"...! -
laceszgamer
addikt
válasz
csababarca #21223 üzenetére
Hát, ha ennyire képesek a könyvek nélkül, inkább ne erőltessék... Bár azon sem lepődnék meg ha el sem készülnének, szerintem már nem lesz akkora felhajtás körülöttük.
-
laceszgamer
addikt
válasz
csababarca #21220 üzenetére
"de végre vége."
Gondolatolvasó vagy, vagy én vagyok az.
-
energy4ever
addikt
válasz
csababarca #21217 üzenetére
Nalam van, csak a menuje nem jo a feliratnak.
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21192 üzenetére
Nem mostani, még ha most is posztolta!
Itt még Emília szőke, ez a forgatás alatti időszakban készülhetett.
Ez itt egy 3 napja készült fotó az SMS Battles Quiz For The MS Society eseményen:
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
csababarca #21192 üzenetére
Bezony.
Pár órája posztolta Emilia instán.
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21170 üzenetére
Ez kész...!
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21160 üzenetére
Én is megértem Emiliát. Mert ugye ő egy eléggé humorzsák kis energia bomba nő, aki igen nagy, és melegszívű, gondoskodó teremtés. Legalább is akik ismerik, kb. így írják le Emiliát. Szóval tökre nem egy Daenerys.
Csak azt nem tudom, hogy a reakciói az egész 8. évadnak, vagy magának Daenerys karakterívének szólnak. -
Aventador91
őstag
válasz
csababarca #21160 üzenetére
nem fogja megölni, túl kiszámítható lenne, és eddig sem volt semmi olyan amit előre megjósoltak a 8. évadban
szerintem senki nem öli meg -
Aventador91
őstag
válasz
csababarca #21144 üzenetére
azt is el kell fogadni hogy valakinek így is jó. ez nem csak got fika topik
-
k-adi
nagyúr
válasz
csababarca #21122 üzenetére
valami magyarázata biztosan lesz
ja ahogy e3 után NK-re mi?
olyan cukik vagytok.. -
Aventador91
őstag
válasz
csababarca #21097 üzenetére
ti is majd felfogjátok hogy vagy beletörődtök vagy beletörődtök
lehet petíciozni is, 1-2 milla lehet összejön, de csak amcsiban 12millióan vesznek ki szabit/dolgoznak otthon hogy megnézzék az utolsó részt. és ez a szám csak azok akik szabit vesznek ki
-
CptAdamica
veterán
válasz
csababarca #21083 üzenetére
Amúgy nagyon azt érzem a készítőkön, hogy nekik már tökük tele volt a sorozattal, ezt csinálják már évek óta, aztán ráuntak. Gyorsan le akarták zárni, már leszarták az előző évadokban történteket is. Ezen az interjún is az látszik, hogy bazdmeg, hadd menjek már hazafelé. Szomorú amúgy. Én már felkészítettem magam, hogy egy nagy hülyeség lesz a vége.
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21086 üzenetére
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21083 üzenetére
Pont most nézem...!
Dehogy, majdnem 10 hónapja jelent meg a redditen. Nagyon senki nem akarta elhinni, mert gyerekük lesz, stb.! Aztán az S08E04 maláj szivárgásnál lett nagyon felkapva a leak, hogy basszus, pont olyan pontok vannak az elején, mint ami majdnem 2 hete kiszivárgott...! Azóta eléggé bejött ami le van benne írva a főbb pontokra vonatkozóan, ez van sajna v. nem sajna...!
(Nekem a Daenerys -ből a halála után valahogy Éjkirálynő lesz jobban bejött volna, de ez van.
)
-
Spet
addikt
válasz
csababarca #21051 üzenetére
Az eredeti hozzászólásodban Dany-ra van kiélezve teljesen a szöveg, szóval nem tudom, hogy került Jon a képbe
Látom, akkor kb. ahonnan kimásoltad a hozzászólást, annak a készítője is csak csapong a személyek között, mint az éved rendezői a cselekménnyel.
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21044 üzenetére
Nyugi, jövőre jöhet a "Bloodmoon" spin off, én várom!
-
Attila2011
aktív tag
válasz
csababarca #21021 üzenetére
Nekem tetszene és lenne is alapja, Sansa elég jól tudja, hogy a káosz egy létra, aminek egy trón van a végén. Jobb befejezés lenne, mintha Jont koronáznák meg, elvégre nem egy szappanopárnak indult a sorozat.
-
batai15
félisten
válasz
csababarca #21021 üzenetére
Azt én is vizionáltam ,amivel nem is lenne akkora probléma ha lenne normális előzménye mint például ami anno elvileg kiszivárgott forgató könyv ,ott is valami hasonló volt , viszont ahogy eljutottak oda na azért az tetszett volna.
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #20991 üzenetére
Ez így igaz!
Most offolok: Aki tökéletes HBO minisorozatot akar látni, az nézze a Csernobilt!
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #20983 üzenetére
Feri összefoglalta, simán mehetnek háttérképnek is.
De nyugi, nincs rajtuk műanyag kávés pohár!
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
csababarca #20983 üzenetére
Mert jó képek. Kurva jó képek.
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #20962 üzenetére
Ma ránéztem. 200.000 aláírás felett jár már. Ami ugye bagatel tétel egy tizenmilliós nézettségű sorozatnál, viszont jól mutatja, hogy a kb. 800.000 -es reddit -es rajongói közösség egy kissé felhördült a 8. évad forgatókönyvének minőségén!
-
enginev3.0
félisten
válasz
csababarca #20952 üzenetére
Szerintem se jó ötlet Aryával megöletni Dany-t, elég sok lenne már egy karakterre
-
do3om
addikt
válasz
csababarca #20946 üzenetére
Arya szerepe valószínűleg sokkal nagyobb mint gondolta mindenki. Ugye az NK-t már lerendezte, ugy néz ki lesz még valaki akivel majd összeakad. Ő az aki a birodalom várt megváltója az egész sorozatban. Nem azok akik már elbuktak és mindenki azt hitte azok közül valaki: Stannis, Robb, Jon, Daenerys, Renly.
Az időugrások is... nem tudom azért vannak események tehát pl királyvár amikor Dany először kiköt még nincs semmi védelem, most ugye ott a sok skorpió, az nem egy egy pér nap hanem az NK elleni harc és visszatérés szerintem hónapos időt ölel fel, sőt lehet több. Ez idő alatt simán elhajózik euron és felkészül a sárkány kinyírására, na meg biztos hogy tudta hova kell mennie, tudjuk hogy mindenhol vannak besúgók.
-
k-adi
nagyúr
válasz
csababarca #20946 üzenetére
Én sem értem mit esznek annyira Arya-n... gyerekes a kinézete, melle sincs, színészi képessége is 0 kb... lefogadom az egyetlen sex jelenetében is dublőr volt
szerk: Dany pusztítását pedig JON szemszögéből is be lehetett volna mutatni, hisz ő is ugyanazokon az utcákon mászkált kb.. szóval ez az indok se állja meg a helyét ary mellett
-
Peppo
őstag
válasz
csababarca #20910 üzenetére
Még annak is kevesek voltak. Talán egy percet ha voltak képernyőn, és még kb. ugyanennyi ideig beszéltek róluk.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
csababarca #20882 üzenetére
Így van, mondják h vége nekik aztán mégsem. De vannak akiket mindennel meg lehet etetni. Ha Dany odacsinálna a trón elé, az is írói fordulat lenne.
-
Integrale
veterán
válasz
csababarca #20882 üzenetére
Gondoltak a csata utani idoszakra is. Logikus.
-
Aventador91
őstag
válasz
csababarca #20821 üzenetére
gondolom az 5. és 6. részt előbb forgatták le mint az első 4-et, tele dothrakikkal, aztán szar került a levesbe, mert nem lett összehangolva a forgatókönyv. így látható mindenhol dothraki miközben a 3. részben 98%-uk halt
-
fjudors
aktív tag
válasz
csababarca #20850 üzenetére
nézőpont kérdése, de csak félig adták meg magukat.
mert ugye,a megadást az jelentette volna, ha megszólalnak a harangok, és kinyitják a kapukat.de a kapuk nem nyíltak ki...
lehet úgy is nézni, hogy azért pöccent be, mert nem adták meg magukat a várban -
[CS]Blade2
addikt
válasz
csababarca #20845 üzenetére
Annyira sz*r ez a sorozat, hogy két néző totál eltérően láthatja benne a dolgokat. Szerintem Jon totál lesz*rta az egészet, sőt többször kijelentette, hogy őt nem érdekli a trón, sem az, hogy Dany mit akar csinálni, mit csinál, hogy dönt. Már eleve egy nem túl okos karakternek látom én. Egy rossz stratéga, a harcban gondolkodás, és a várható következmények nélkül, érzelmek mentén cselekszik. Rákattan az első vörösre, majd az első szőkére, akit meglát, kicsit a f.a vezérli, szerelem első látásra. Őt nem érdekli, hogy Joffrey vagy Cersei vagy Dany mit csinál. Ő nem politizál, nem érdekli Westeros jövője. Ő egyedül az NK témára tudott rákattanni, azt érzete a saját ügyének.
A karaktere ugyanolyan hektikus, mint Dany-é. Jelenleg a "Jon kiàll Dany mellett" az nem karakteridegen, hanem karakter hű. -
oxox
addikt
válasz
csababarca #20845 üzenetére
oszt lekaszabolja a sárkányt, Jont, Danyt
vonjuk le a következtetést, ha Arya olyan nehéz mint egy kacsa, akkor fából van, úszik a vizen, tehát boszorkány...sárkány legyaulta Királyvárat, az NK ledobta a sárkányt, Arya megszurkálta a kékszemüt...tehát Arya erősebb mint királyvár
mit neki egy sárkány
-
hipsteR
csendes tag
válasz
csababarca #20842 üzenetére
Remelem az elarulas amit irtal nem a leakbol van, mert ha igen (ne ird le ha igen
) akkor szerintem illett volna minimum spoiler tagbe rakni.
-
KubanitoS
veterán
válasz
csababarca #20775 üzenetére
Kihagytad, hogy a végén még kapott egy lovacskát is, hogy ellovagoljon a naplementébe... Anyám borogass...
-
Ragnar_
addikt
válasz
csababarca #20736 üzenetére
Sansa nem nagyon kedveli Dannyt, és ha Danny morcos marad akkor akár börtönbe is küldheti Sansát, vagy bárkit akit fenyegetésnek vél. (Vagy élve elégeti..) És már ott is az indíték Aryának. Az egyik legnagyobb kérdés, hogy mennyire kattant be Danny. Gyakorlatilag sokminden attól függ a továbbiakban. Lehet ezután simán normális is, Jonék visszamennek Deresbe, ő meg uralkodik Királyvárban a vastrónon a dothrakiakkal, a makulátlanokkal, meg a sárkánnyal. Leginkább valami ilyesmire tippelnék a következő rész előzeteséből. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Megölhetné Jon, de neki nincs rá indítéka. Ő elmondta, hogy ez neki jó így, minden fasza, és Dany a királynő, bármit is tegyen, ő vele van, követi, és telibe sz*rja az egészet. Arya-nak nincs célja, ő olyan lesz, mint a Véreb. Nem logikus, hogy kinyírná, meg aztán nem lennének méltó ellenfelek. Az éjkirályölő vs. egy kardozni sem tudó szőke, feledékeny nő. Nem egy szint. Arya ellen csak a Hegy lenne méltó ellenfél. Azt nem tudná egy konyhakéssel leszúrni. Sansa és a völgy már más tészta, na ők velszeg szívesen beszúrnák a g.ibe. Az 1.000.000 embert már kinyírta, így nép nincs, aki fellázadjon, a makik újra 8000-10000-en vannak, de azok követik így is, a dotik újra 100.000-en vannak, a nagy háborúban igazából csak eldobták a sarlót, és két oldalt elmenekültek a g.ibe. Ők követik Dany-t őrülten is, nekik más céljuk. Ha Jon-ék kinyírnák Dany-t, akkor a dotik és a makik ellépnének, mert ők telibesz.rják Jon-ékat, az nekik egy senki, aki semmit nem tud. Itt jön ki, hogy nem kellett volna essosi barbárokat áthozni. -
CptAdamica
veterán
válasz
Én sem értem ezt a nagy felhypeolást, de biztosan kifog még nyírni valakit. -
zolka95
őstag
válasz
csababarca #20709 üzenetére
Lehet majd a következő epizódban lesz meghökkentő Dany lelkiállapota. Várnak a bemutatásával.
Arya-t meg szerintem azért mutatták ennyit, mert így majd érthető lesz ha ő öli meg Danyt. Megutálta stb. Dany szeme is zöld, ahogy az előbb már írták.
Nekem ez így már nagyon kiszámítható. Nem tetszik. -
batai15
félisten
válasz
csababarca #20705 üzenetére
Ez inkább gáz ,mint dramaturgiailag át érezhető.
Akárhogy is ,nálam leírta magát a sorozat,nagyon nem tudom a pozitív dolgokat benne látni akahogy is nézem . -
Integrale
veterán
válasz
csababarca #20692 üzenetére
Na ne mondd, hogy neked nem volt visszás viselkedése sosem!
Sosem szimpatizáltam a karakterével, mert nem volt különb a többinél. Felszabadítjuk, de ezt meg azt megégetjük. És nem is egyszer, mind ezt ugyan úgy a trónért, nekem mindig úgy tűnt, hogy ez csak jópofizás a saját céljainak elérése érdekében, hogy maga mellé állítson embereket. Erőfitogtatás, példa statuálás nálam nem fér össze a felszabadító, leverő atyaúristennel.De persze tudom, csak egy nézőpontja lehet az egész sorozatnak, és az a nézőpont a tiéd!
-
Integrale
veterán
válasz
csababarca #20498 üzenetére
Írtam egy szóval is arról, hogy kilőtték, és miért ne lőhették volna ki?
Mutass rá légy szíves! -
whitezo88
nagyúr
válasz
csababarca #20484 üzenetére
Neten mar van aki kiszamolta mekkora sebesseggel kellett a nyilaknak menniuk hogy atlojek a susut, akkora tavolsagbol es pontosan, es hogy esesi szog nelkul atszaggassak a hajot. Asszem mach6... Qyburn a GoT Tony Starkja Railgunt keszitett fabol es acelbol.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
csababarca #20472 üzenetére
Egyértelmű, hogy Jon-t és Tyrion-t nem az észéért szeretik. Tyrion-nál mondjuk ez egy váratlan fordulattal jött el, egyik nap már úgy kelt fel, hogy tökkelütött volt. Előtte még jól nyomta az ipart...
Jon mindig is sz*r volt a taktikában, a politikában, stb. csak ölni és parádézni tud. Mondjuk elmélyítettebb a karaktere, miután azt mondta Danynek, hogy Na, hát mondom, hogy nem az eszéért szeretik. Valszeg a humoráért.nem maradhatna minden így, hogy te vagy a királynő, a nagynéném, és tovább du...lak? -
Drenadar
veterán
válasz
csababarca #20387 üzenetére
nem is az hogy elfelejt enni... de biztos más is leírta már,
ahogy a sárkány meghalt drámai meg kínos volt de legfőképp kínos. aki repült már életében vagy csak van esze az tudja, hogy a magasból előbb észreveszel / meglátsz egy hajóflottát mint hogy nem. mert ők nem vették észre. egy hajóflottát. a magasban. sőt hagyta magát lelövetni. És ezek a vasszigetiek nagyon durva lövészek. egy kisérleti fegyverrel egy mozgó célpontot kuuuuuu messziről ... 3 lövésből 3 találat. jah és egy olyan ballistánál is durvább dolgot pár másodperc alatt újra felhúztak és betáraztak jah és a lövedékük durvább hatású volt mint egy ágyúgolyónak. nah persze.
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #20377 üzenetére
Ugye, hogy ugye...!
Meglátjuk. Az irány szerintem jó, mert Daeny magától elsőre is ezt csinálta volna. Ugye a Targaryen jelmondat nem véletlenül az, hogy Tűz és Vér!
Kettő olyan tanácsadója volt, akik az elejétől vele voltak, Jorah, és Missandei, aki ráadásul a bizalmas barátnőjévé vált az évek során. Meg hát egy anya, ha elveszíti szeretett gyermekét...!!! Tyrion és Varys érdekből vannak mellette, csak míg az első hisz benne, addig Varys a maga kis kvázi "népfelség elvére" épülő pecsenyéjéhez keresett egy vezetőt, amihez Jon jobban illik, mint Daenerys. Szerintem is keserédes lesz a végjáték, még annál is jobban, mint eddig gondoltuk, gondoljuk...! Ugye a pontos végét elmondta Martin a sorozat készítőinek, de az odavezető út megírása azért nem lett tökéletes. Én nem mondom azt, hogy rossz lett, de erőteljesen érezni Martin zsenijének hiányát. Az a nagy kérdés, hogy Daeny életben marad -e, vagy meghal?! Abból, hogy a sorozatnak erőteljes a feminista töltete, van egy erőteljes tippem, de majd meglátjuk.Van egy olyan megérzésem, hogy a végére azért mindenki szaftosan fog káromkodni, mert ha az idézett leak bejön, akkor nagyon nem fanservice lesz, mint a 7. és a 8. évad eddigi epizódjai. -
gyáliSanyi
őstag
válasz
csababarca #20328 üzenetére
Onnantól, hogy kilőtte az első nyilat a sárkányra, elkezdődött a harc, nincs hagyományoskodás sőt még majdnem ott véget is érhetett volna, ha mindet eltalálják. Viszont még mindig nem hiszem, hogy csak egy sárkánya lesz Dany-neka következő részekben! Vagy ne lenne sárkány "nehézbombázó" futótúzzes hordókkal. -
Spet
addikt
válasz
csababarca #20260 üzenetére
Ne a játékost utáld, hanem a játékot.
Nekik az a lényeg, hogy minél nagyobb nézettséget generáljanak. Ezt, hogy tehetik meg? Úgy, hogy Hollywood szintű elemeket használnak fel.
Virágboltos leaked 4. epizode spoilereket legyetek már kedvesek kiemelni, és nem az egészet spoiler alá rejteni. Ennyi jószándék legyen bennetek, kösz.
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #20264 üzenetére
Ma kirakták két képben az SG.hu GOT fórum topikban. Azt ajánlom, emlékeztem rá, de az eredeti linket már nem tudom megtalálni. -
Gyuri27
félisten
válasz
csababarca #20257 üzenetére
Én se értem az eredet végét. Meg a bosszúállókét se. Sorolhatnám azokat amikkel nem értek egyet egy egy filmben.
De nem mi rendezzük. Nem mi irjuk. Mi csak nézzük.
Az a baj ezt a részt mindenki túlgondolja szerintem. Van még 3. Lehet, hogy azok fényében ez teljesen más lesz.
Ha a sorozatnál maradunk kezdjünk el sirni, hogy meghalt Edd. Miért volt olyan naiv, hülye. Az iró meg olyan szemét stb-stb. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
csababarca #20252 üzenetére
Innen már csak az fogja élvezni, akit a látvány kárpótolni tud. Tipikusan azok, akiknek a mai filmek mindennél jobban tetszenek, és a kedvenc filmjei maximum az előző 10 évben készültek.
S08E04! spoiler:a tolmács egyébként nem sok vizet zavart, így megint egy lényegtelen karaktert vesznek ki. Korábban még ért volna valamit, de aztán annyira ellaposodott és jelentéktelen lett a karaktere, hogy csak kislányok fogják sajnálni a töketlen csávó kapcsán. Az új törvényszerűségek, amiket behoztak a S08E03-ban... lehet, hogy az S01E01-től kezdve újraírják az egészet egy újranézés alkalmával.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
csababarca #20235 üzenetére
Meg eleve egy marhaság, például honnan tudta volna ezt? Újabb plothole.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
csababarca #20232 üzenetére
A sorozatban tobb a plot hole mint Budapesten a pot hole.
-
Ragnar_
addikt
válasz
csababarca #20159 üzenetére
Viszont a két sárkányon kívül olyan sokan nem maradtak életben Deres ostroma után. Az északiaknak egyértelműen a két sárkány a hadereje, a dothraki hordának reszeltek, a makulátlanok is megtizedelődtek. Mondjuk esetleg ha Dorn belép a háborúba Észak oldalán, akkor megint lesz némi gyalogsági/földi hadereje is az északi szövetségnek. De Dornet lehet, hogy pont nem érdekli, hogy ki ül a vastrónon, bár ugye, ha jól emlékszem a teljes királyi család meghalt, és lehet, hogy az új királynak kellene a vastrón, vagy szövetségre lépne Északkal, mivel a Lannisterekkel nem volt éppen felhőtlen a viszony. -
k-adi
nagyúr
válasz
csababarca #20122 üzenetére
Tévedés. Dany taktikázik. Azért ment északra, mert kell neki Jon és haverjai támogatása. Na meg nyilván ha jön egy ellenség, azt le kell verni mielőtt teázhatna a trónon.. Aztán hogy beleszeretett Jonba, stb.. már mese habbal.
Az eredeti Dany ugyanolyan kegyetlen mint C.
Amúgy meg bármikor bekattanhat, már elég sok veszteség érte.
-
Aventador91
őstag
válasz
csababarca #20122 üzenetére
lehet hogy elkattan és kinyírja jont. akkor változik a dolog
-
do3om
addikt
válasz
csababarca #20056 üzenetére
Azt ugye nem kell elfelejteni hogy páncél volt ezeken a hősökön, a zobiknál pedig nem soknak volt fegyvere, főleg nem rendes. ás filmben ha megharapnak átváltozol, itt nem így van, szóval vegyél fől egy vastag bőrkabátot és csak azon rágd már meg a kezed sikerül e.
Az ütések sem olyan erejűek, sok zombi csak csont és bőr, vagyis úgy 30, max 40kg. Erejük a tömegben van, ha kicsit ritkulnak már gyengébbek, és a sárkányok ugye jelentősen feldarabolták a rohamozó csapatot, az első hullám az mint láttuk mindent vitt de aztán jó 20 méter széles sávokat pörköltek közéjük, nem is egyszer. -
Peppo
őstag
válasz
csababarca #20054 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy a látottak alapján Aryának csak be kellene mennie Királyvárba, és kinyírni Cerseit. Ha ezernyi zombi és white walker között meg tudta tenni az Éjkirállyal, akkor nehogy már Cersei probléma legyen. Szóval ha most északiak százai halnak meg Királyvár ostrománál, az még nagyobb kabaré lesz, mint ez a rész volt.
-
válasz
csababarca #19992 üzenetére
Az ilyen látomások inkább azt jelentik nekem, hogy ha nem mész és cselekszel, akkor ez vár rád a jövőben. Azaz nem egy determinált jövőt látott a látomásában, hanem egy olyan jövőt, ami akkor vár rá, ha mindent az eddigi mederben folytat.
Ha jól emlékszem, G R R Martin is utalt valami hasonlóra a látomások és próféciák kapcsán -
_drk
addikt
válasz
csababarca #19995 üzenetére
Van még 3*90 perc elvileg ,lehetne mit alkotni.
De előzetesben a köv rész csak sebnyalogatás, holtégetés és felsorakozás lesz Cersei ellen.
5. részben csata ismét.
Majd 6.részben sorozat lezárás, ki miként, hol folytatja nagyjából.Lehetne még reménykedni, de nem akarok, mert utólag csak még rosszabb lenne az egész. Ha legalább Bran is csinált volna valamit, vagy lett volna még valami nagy trükk az egész mögött, ahogy legyőzik a fő nagy ellenséget aki inkább NK volt mint Cersei akkor OK lenne. De így nagyon szájhúzós sajnos. Mert igazából, bármilyen überbrutál volt NK, azon kívül, hogy átjött a falon sok mindent nem csinált. Márpedig be volt harangozva a 10 éves tél, meg nyomorúság. Volt sárkánya is meg óriása is. Jól le is alázta Deres-t, mert ez nem egy szenvedős csata volt, ez szín tiszta alázás minden tekintetben. Az hogy ott túl élte Jamie, Tormund meg a többi csak hollywoodi klisé. Így nézőként még a drámai hatás is elmarad mert hiába haltak meg rengetegen, nem volt súlya. Aki számít él! Theon meg Mormon már rég csak háttérszereplők voltak. Csak így az Éjkirály is egy szürke pont volt az egész történetben, aki legyengíti Dany seregeit, csak hogy még izgalmas legyen a Cersei elleni csata. -
zolka95
őstag
válasz
csababarca #19992 üzenetére
Lehet Jonny jégtrónját jelképezi fent északon, miután átvette a helyét az Éjkirály után. Szerelemért még nem árulták el Dany-t. Ygritte visszatér mint egy Más asszony, hogy elcsábítsa Jonnyt, mint anno az Éjkirályt. Meg aztán mindig lennie kell egy Stark-nak
Deres-benészakon (?!)Na valami hasonló méretű epikus csattanóra számítok.
ROBREGGAE Én nem konkrétan az Éjkirály visszatérésére gondolok. Valami másik vezetőjük lesz, akár Jon akár más. De kell hogy legyen még valami szerepük. Hiába ilyen egyszerű megölni. 8000 éve hogy a francba győzték le? Lekaszabolták a zombi seregét az Éjkirály meg vissza húzódott északra?
Valami olyan dolog lehet mint a Mátrixban. Folyton elpusztítják Ziont és új kiválasztott lesz.
A Mások se tűnnek el soha. Mindig lesz egy Éjkirály. -
ROBREGGAE
tag
válasz
csababarca #19991 üzenetére
Én meg az elmúlt 3 rész alapján nagyon meglepődnék, ha bármit kezdenének Brannel még ha titkon remélem is. Olyan faék egyszerű, buta, klisés volt ez a rész... Jobban belegondolva, előre spoilereztek a készítők. Cersei magabiztosan el van azzal, hogy na majd kinyírják a holtakat nagy veszteségek árán, aztán ő majd a maradékot szétkapja meg se fordulna a fejében, hogy azért tényleg durva egy cucc ez az Éjkirály, s hát persze hogy így történik, bejön a "terve". Meg Dany és Jon között is ugyanígy meg volt ez valamennyire, segíts a Mások legyőzésében és támogatlak a trónért való csatában Cerseivel szemben. Ezt vetítették előre a készítők és a 4. részben ez is lesz, mennek együtt Királyvár felé... Ennyi, így volt megírva, ezek után meg pláne meglepődnék, ha bármi visszatérés lenne az Éjkirálytól, leakarták rendezni bő egy órában őket, a többség elégedett vele, más meg le van szarva. Remélem legalább majd sárkányok véletlen összehoznak egy jó kis futótüzet és berobban egész Királyvár, ennél nagyobb csavart nem várok hirtelen kiindulva a 3 epizódból. -
emmm
őstag
válasz
csababarca #19942 üzenetére
Tényleg. Köszi!
-
Peppo
őstag
válasz
csababarca #19910 üzenetére
Az öt az ötezer akart lenni.
-
Aventador91
őstag
válasz
csababarca #19853 üzenetére
ja így belegondolva, látszott hogy jonnál már erőlködik, tátog de láng már alig jön, aztán már semmi -
Grave_444
nagyúr
válasz
csababarca #19846 üzenetére
Van valami régi magyar film, amiben mindenkit Béláznak, szerintem onnan.
Wunwun csatornáján is Béla.
Köszi a válaszokat.
Tényleg túlélte a farkas? -
Integrale
veterán
válasz
csababarca #19634 üzenetére
Benjen asszem elmondta, hogy ki mentette meg.
-
Gyuri27
félisten
válasz
csababarca #19634 üzenetére
Ő maga mondta, hogy Westeroson fog meghalni.
Ez meg egy kiváló alkalom lenne.
Főleg mert több beszélgetés volt arról, hogy mekkorát hibázott.
Azon se lepődnék meg ha az ő lelke költözne a kardba.Azért még van gyermek és varsafa Westeroson. Ha pedig észak elbukik akkor nem lesz fa meg gyermek se. Az NK tesz róla. Tehát illő lenne északra látogatni némi mágiával.
pulffy: Brannak milyen hasznos képessége van az NK-val szemben? Eddig amit tudunk az 0. Annak pedig a szorzata továbbra is 0.
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #19601 üzenetére
Balról jobbra:
Stark, Arryn csapatok - itt, ha minden igaz Brienne a parancsnok; Targaryen erők, azaz Makulátlanok, előttük a Dothraki lovasság (tippre Jorah Mormont is itt fog harcolni), majd Stark csapatok megint. Várfalon belül Mormont-ház lovagjai Lady Lyanna Mormont vezetésével, aztán van egy üres fekete csempe, ami valószínű a kriptákat jelöli, mint menedék, de ez nem biztos. Plusz az epizódból megtudtuk, hogy a jobb oldalon az Istenerdőben lesznek a kis létszámú Vas szülöttei katonák Theon Greyjoy vezetésével Brandont védelmezve. Viszont hol lehet a kettő sárkány?! -
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #19531 üzenetére
Az Éjkirállyal együtt 13 -an voltak.
[link] -
batai15
félisten
válasz
csababarca #19449 üzenetére
Mert arya nem ember vagy mi? Régóta lehetett érezni hogy gendry bejön neki , és pont az lenne illúzió romboló hogyha nem így történik meg
-
laceszgamer
addikt
válasz
csababarca #19411 üzenetére
Nekem a 19405-ös comment spoiler része meg sem jelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest