- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izzé
őstag
válasz
[CS]Blade2 #21914 üzenetére
Pontosan! A Disney SW filmeket már nem lehet még jobban elb@szni. Ettől már annyira nincs lejjebb, hogy csak jól jöhetnek ki belőle!
Egyébként nekem nincs bajom a GOT végével, inkább az odáig vezető úttal, amiben viszont vastagon benne van D&D. Amíg volt könyv zseniális volt, sőt, a 6. évadot is imádtam, a 7.-től viszont meredeken zuhant a szinvonal. -
csababarca
őstag
válasz
[CS]Blade2 #21860 üzenetére
jézus, megnéztem, durva azért mekkora a különbség a világos verzió és a normál között.
pedig én azok között voltam, akik ha csak ennyi lett volna az évad összes hibája akkor 10/10re értékeltem volna.
de kb ez volt a legkisebb hiba, technikai jellegű.
a sztorivezetés és a karakterívek semmibe vétele jobban zavar. -
válasz
[CS]Blade2 #21716 üzenetére
Igen, az biztos, hogy más szemmel néztem a GoT-t az évadok alatt. Engem nem a csatajelenetek, a szex, az erőszak éltetett benne, hanem a politikai húzások, a párbeszédek, az apró, de meghatározó lépések.
Számomra Tyrion őrlődése, Daenereys beszéde alatt, majd az, ahogy odamegy hozzá, és nem tudni még, hogy tőrt ránt, vagy csak mond valamit, majd az, ahogyan elhajítja a segítő jelvényét olyan erős jelenet, ami önmagában felülírta az 5. rész teljes csatajelenetét. Ez van, a mögöttes tartalom jobban mozgat, mint a látványvilág. Éppen ezért kifejezetten örülök, hogy a befejező rész nem a zúzdáról szólt, arra ott volt a 3. és az 5. rész, hanem az erkölcsi döntésekről, a kompromisszumos megoldás kereséséről. Nekem ezek többet érnek a vérben tocsogásnál.
Valószínűleg ezért volt nekem pl a nyolcadik évad kevésbé negatív, mert nem a kötelező 16 pár mell és 4 szexjelenet volt a domináns az egészben (persze kellett bele tenniük, mert van egy ilyen elvárás a nézőkben sajnos), hanem inkább a kommunikációból, kapcsolatokból fakadó feszültség.
A fattyak csatája sokak számára egy hű de... epizód volt, és igen, egyszer megnézve én is élveztem, de ha arról van szó, hogy melyiket akarnám újranézni, azt, vagy a 8/2-t, biztosan ez utóbbit választom, mert érdekfeszítőbb volt számomra a felkészülés, az ismeretlentől való félelem, a szinte biztos halálra való rákészülés, mint a nagy csatajelenet.
Pontosan azért, mert a fentiek engem jobban érdekelnek, ezért nincs rám hatással a nyílvessző becsapódási szöge (ha oldalról elhajítasz egy dobótőrt, akkor is előfordul, hogy épp merőlegesen fog állni a sík fában), mert nem ez érdekel, hanem az, amit beszélnek, ahogy viselkednek, ami alapján döntenek. Én ezt élveztem a könyvben, és ezek a részek tetszettek a sorozatban is.Bízom benne, hogy a spin-off-ok is inkább erről fognak szólni, nem pedig a végtelen harcokról.
MOD
De mielőtt félreértenéd, félreértenétek: nem kell, hogy más is ezt élvezze a sorozatban, és elfogadom, hogy mivel a várt dolgokat nem kapták meg sokan, ezért elégedetlenek. Én megkaptam nagyrészt azt, amit vártam, ezért aztán élveztem a nyolcadik évadot is - bizonyos szempontból jobban, mint a hetediket. -
válasz
[CS]Blade2 #21711 üzenetére
Igen, ez a te véleményed
Az enyém pedig más -
dudu5130
őstag
válasz
[CS]Blade2 #21684 üzenetére
A lázadásról egy 3 részes mozit simán össze lehetne hozni.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #21678 üzenetére
Osztom a gondolataidat, annyit fűznék hozzá csupán, hogy évadokat egyben legyűrni - megvan a maga sajátossága és izgalma, de ha a részek között van egy akár 2 hét az évadok között pedig 2 év.. teljesen más, akkor van meg az igazi misztikuma.
Én sajnos a könyveket nem olvastam, talán egyszer, bár a mai rohanó világban piszkosul sajnálom hogy sokszor az elkezdettekre sincs idő, viszont mindenki oda-vissza dicsérte őket, ezt az egyet sajnálom, hogy ha ott ennyi szál-történet volt, miért nem tudták kicsit tartalommal feltölteni ezt az évadot? Amikor Arya sasszézott az összedőlő épületek és lángok között kicsit ilyen Dwayne Johnson szokásos katasztrófafilm volt ami max 5.5 értékelés tud kiharcolni. Illetve rengeteg olyan szál volt a könyvekben, ami a filmre nem is került fel. Szóval bennem ennyi "tüske" maradt, hogy az egész epizódos mészárlások helyett lehetett volna igazi tartalommal megfűszerezni, és talán nincs ez a keserű szájíz most. :/
-
CptAdamica
veterán
válasz
[CS]Blade2 #21539 üzenetére
Szerintem ez erős. A Dexter egy jó sorozat volt, (bárcsak ne láttam volna az utolsó részt) de közelében sincs a Trónok Harcának komplexitásban, karakterekben, cselekményben.
-
Petya25
őstag
válasz
Dexter imádtam, a trónokba bele sem kezdtem, engem nem érdekelt.
Engem nem zavart a Dexter vége, menet közben több dolgot elszúrtak a szerzők.
De ez minden soriban így van, főleg ha már elég nagy az elvárás.
Az Agymenők is kiemelkedő sorozat, de ott is vannak gyengébb részek, ja most már nem lesznek. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
A Dexter a befejezéssel együtt is egy jobb sorozat
Mondod ezt a nyolcadik évad alapján...
Hhahahhahahhaaa
-
Peti78
őstag
válasz
[CS]Blade2 #21500 üzenetére
Én simán 2 millát kertem volna. A büdös eletben többet nem dolgoznék
-
myckie2
őstag
válasz
[CS]Blade2 #21500 üzenetére
Ahogyan már az IGN oldalán leírtam, Sophie színészi tehetsége messze átlag alatti. Az eddigi filmek, amikben szerepelt mind buktak kritikusoknál és bevételben is. Ha szeretne még színészi munkát kapni, akkor kénytelen védeni az írókat és készítőket. (Persze benne van a pakliban, hogy kicsit butácska szegény.) Egyszer egy tini színész mondta, hogy ha szerepeket akarsz, akkor legyél alázatos. Egy nagy híres AAA kategóriás színészként azt mondhatna amit akar (bizonyos keretek között), de egy B kategóriás színészként jobb, ha tartja a száját.
-
Peppo
őstag
válasz
[CS]Blade2 #21305 üzenetére
Anakin esetében sem vitték túlzásba a dolgot. Tíz perccel az után, hogy feladja Palpatine-t már gyerekeket szeletelt a jedi templomban. Anakin heves természetű volt, de nem gonosz. Még Dookut sem ölte volna meg, ha Palpatine nem veszi rá. Ehhez képest pár perc alatt mészárossá vált.
-
válasz
[CS]Blade2 #21096 üzenetére
"ennek a sorozatnak az egyik védje volt az első 5-6 évadban, hogy nem kapod meg nézőként, amit akarsz."
Akkor meg mi a baj? Most is ez történik
-
csababarca
őstag
válasz
[CS]Blade2 #21096 üzenetére
Hátha végre felfogják.
-
csababarca
őstag
válasz
[CS]Blade2 #21065 üzenetére
Akkor nálam telitalálat
uhh Feri, ez a teasa baromi hatásos volt
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
[CS]Blade2 #21037 üzenetére
Lesz NK.
-
Ragnar_
addikt
válasz
[CS]Blade2 #21003 üzenetére
Szerintem úgy gondolta, hogy csak idő kérdése, hogy ő legyen a királynő, addig is hadd szokja Gendry a címet.
-
dudu5130
őstag
válasz
[CS]Blade2 #20986 üzenetére
Úgy kellene kezdeni, hogy az előző évadban a falnal is legyen harc.
-
csababarca
őstag
válasz
Ez papíron tök jól hangzik.
de ez minimum 1 év. Meg egy rahedli pénz.
emellett nyíltan vállalnák, hogy valamit elrontottak.ezt kaptuk a pofánkba, el kell fogadni, majd továbblépni.
Ez van. -
madgie
titán
válasz
-
milan1225
csendes tag
válasz
[CS]Blade2 #20934 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled.
Wun-wun videója elég jól összefoglalja a történteket. Dany nem őrült meg, teljesen épp elmével rendelkezik. Tetteit sokkal inkább a düh, bosszú, csalódottság vezérelte. Elveszített maga körül mindent és mindenkit szinte, barátokat, "gyermekeket", szerelmét, célját. Hisz ő maga mondja, h itt nincs számára szeretet, se semmi más. Megmentette az egész kontinenst (sárkányok, makulátlanok nélkül nem kellett volna több mint 5 perc és a holtak átgázoltak volna Deresen és sorra mindenen azután ezek tények), melyekért súlyos árat fizetett (sereg, Viserion,Jorah) és mégis megvető tekintetett kapott csak mindenkitől. Ezt még fokozták árulások, titkok, Missandei, Rhaegal halála.... Ez csupán az én véleményem, de szerintem 10 emberből legalább 5 hasonlóan cselekedett volna. Arya szemszögéből jól láthattuk a borzalmakat, de ne gondoljuk hogy Robert lázadása, vagy éppen a királyok csatája kevésbé volt tragikus. Mikor Stannis Baratheon ostrom alá vette királyvárat Cercei Sansának mesélte éppen mi vár rájuk ha bejutnak a várba. Ez a háború..... bármennyire is szörnyű. Dany hibát követett el ez kétségtelen és minden bizonnyal az életével fog fizetni érte, de nincs itt akkora Pál fordulat mint amit sokan gondolnak, Dany a sors áldozata lett éppen úgy mint ahogy a város... -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
[CS]Blade2 #20934 üzenetére
Ott mikor volt diktatúra?
-
mepet
addikt
válasz
[CS]Blade2 #20553 üzenetére
Megnéztem a Kingslandingi csatát.
Hát most bebizonyosodott, hogy az előző rész végén az a nevetséges arckifejezés tényleg az volt, ahogy átalakult Daenerys Őrült Királynővé... Vagy mégsem? Őrültéségnek tűnhetett, amit tett, pedig szerintem teljesen logikus volt. Amit nem tudsz megszerezni, azt el kell pusztítanod. Viszont mivel Aegon Targaryen árulása miatt már nem szerezhette meg a trónt, így a trónt elpusztította, ahogy annak a rendje. Együtt a néppel, akik nyilvánvalóan sosem fogadták volna el őt. Szerintem Daenerys a saját szempontjai szemszögéből helyesen cselekedett, én egyáltalán nem lepődtem meg azon, ami történt. El sem tudtam volna képzelni, hogy a pletykáló nemesekkel jópofizik a trónon ülve... -
whitezo88
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #20908 üzenetére
20000 gyalogos es 2000 lovas. Biztos a 35000 dothrakival kaveztak. Meg mindig nem ertem miert irtak bele oket a sorozatba.
-
enginev3.0
félisten
válasz
[CS]Blade2 #20876 üzenetére
Nálam érdekes
Mióta vagy mielőtt megjelent a 8. évad kb 4-5-6 ismerősöm kezdte el nézni a sorozatot, volt aki egy hónap alatt lezavart 6 évadot
viszont az ismerőseim aki eddig is nézték, és most "együtt" nézzük a 8. évadot, senki nem dícséri, max 1-2 ember mondja hogy nem rossz, de tudom hogy csak hazudnak , mindenki más kőkeményen megmondja, hogy nagyon nem méltó ez így!
-
oxox
addikt
válasz
[CS]Blade2 #20855 üzenetére
Jonnak az volt a célja NK után, hogy megdöntse Cersei uralmát, és ameddig nem tudta ki is Ő megdöntse Dany-t, és segitse hatalomra kerülni, mert hitt benne...az előző most teljesedett be, a másodiknál meg némi zavar támadt az erőben, merthát ki akarná a nagynénjét húzogatni... és itt tartunk most, gondolom amúgy tök hagyományos dolgokat szeretett volna, kisházat az erdő szélén, gyerekeket, szivárványt hányó unikornist....
Arya célja az volt, hogy a listáját kipipálja...aztán, a ne legyé' olya'n mint Én more' (ez vicc tényleg) megváltoztatta a céljait (no de olyan is van, hogy valaki tüzoltó akar lenni nagykorában, aztán meg pék), és alapjában véve egy a neveltetésük, védik a gyengét/elesettet, éshát gondolom az őt ért "élményeket" látva, most bővült a lista egy névvel...aztán, hogy mi akar, még nem gondolkozott rajta, úri kisasszon' nem akar lenni az biztos
-
oxox
addikt
válasz
[CS]Blade2 #20849 üzenetére
szerinem Jon emberi...
fa.za vezérli? hát ha én is holló lettem volna, és a kis-vörösnél lett volna esélyem, hát naná...aki nem ugrott volna rá, az csinálja meg gyorsan a házifeladatát, mert holnap is van iskola.
elborult az agya...hát, ha a testvéremet veszik célkeresztbe akkor nekem is elborult volna az agyam, és ha már lelőtte, akkor én is pépesre csapkodom
NK az ügye volt, mert a stark (lovagi) nevelésbe beletartozott az elesettek védelme. Nem akar uralkodni, ezt én nem érzem gyengeségnek, Én pl. egy jómunkásember vagyok, nem biztos, hogy szeretnék másokat utasitani, lebas.ni, felmondani bárkinek, stb. Nincs meg mindenkinek az igénye az uralkodásra.pont ezért van most dilemmában, mert egyrészt a rokona (neveltetése ellen van), másrészt ártatlanokat ölt hidegvérrel.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Ő egyedül az NK témára tudott rákattanni, azt érzete a saját ügyének.
R'hllor máshogy gondolja...
-
csababarca
őstag
válasz
Ez is igaz, mondjuk Jonnál nehéz karakterhű vonásokat megítélni, mert egyszer tudatos, máskor meg teljesen megborul...lásd a Fattyak csatája pl.
Igazat adok amúgy, bármit kinézek mostmár.leak:
nyilván a leak totál ellentmond annak amit én elképzelek befejezésnek, de jobban átjönne ez.
:leakA másik, hogy azon gondolkoztam, hogy ezt a Dany döntést alá lehetett volna támasztani mondjuk eképpen:
Rhaegalt nem szedik le az előző részben.
Ketten lezúzzák a védelmet, visszaszorítják a Lannistereket.
Megszólalnak a harangok.
Fellélegzik mindenki, majd mondjuk Euron ekkor szedi le a már leállít csatában a megpihenő Rhaegalt.
Nah és akkor erre bepöccen Dany abban a pillanatban félretesz mindent, és mehet a pusztítás.Nekem így jobban átjött volna, "érthetőbb" lett volna a dolog, hogy a megadás után ezt csinálják, akkor nem érdemelnek kegyelmet.
-
Ragnar_
addikt
válasz
[CS]Blade2 #20808 üzenetére
Szerintem a
NK halála inkább volt isteni közbeavatkozás, mint bérgyilkos bravúr. Bericet azért hozta vissza 6x a tűz ura, hogy ott Deresben Arya túlélje, Melisandre azért volt 1000 éves, hogy megtalálja Azor Ahait és ott akkor támogassa a védőket, és 'felébressze' Aryat a pánikból. És még az is lehet, hogy Arya azért élt túl, hogy végül a sokarcú isten szolgálatában a Tűz istene támogatásával meg tudja állítani a NK-et és a holtak seregét. Azért legalább úgy intézték a csatát, hogy lássuk, hogy bármilyen sereg totálisan esélytelen a holtak serege ellen, így az egyetlen esély a NK kiiktatása volt. Cersei hadászati skilljével kapcsolatban, így, hogy láttuk az ostromot kijelenthetjük, hogy elefántokkal se lett volna több esély, és kb. a holtak serege is ennyi idő alatt darálta volna be Királyvárat, talán kicsit több, mert azok ellen a futótűz még hatásos is lehetett volna. Euron akármilyen hajóhaddal szemben ütőképes lehetett volna, de a sárkánnyal már nem tudott mit kezdeni 2. alkalomal.
Mondjuk azt szívesen megnéztem volna, hogy az öreg Tywin hogy tábornokolta volna a két háborút.A sárkányokat mindig olyan helyzetből húzták be ami totál ismeretlen volt Dannynak és a sárkányoknak is. Első esetben ugye az űbergerelyhajító NK, (mondjuk az első sárkány halála és a sárkányélesztés elég ütősek voltak ott megint borult a balasz rendesen. Kérdés még, hogy a NK egyáltalán át tudott volna-e kelni a falon, ha nincs a sárkány..) második esetben a hajóra szerelt fejlesztett skorpiók. És lehet, hogyha Királyvár nem esik el akkor a következő skorpió gyártmány megint ütőképesebb lehetett volna valahogy. (pl. egy lövésnél területet fedjen egyszerre kb. egy 6m^2-es területre 3x3 dárdát lőjön, de mondjuk azzal is egyszer lehet lőni kb. ha a sárkány közeledik) És az EP5-ben igazából csak annyi történt, hogy ahogy azt Martin is említette, egy kifejlett sárkány a levegőben gyakorlatilag sebezhetetlen. Danny átmehet neutrálisba és rosszba, a Királyvári mészárlás miatt jó már nem nagyon lehet. Ha nagyon megkattant szinte biztos, hogy Arya megöli. Ha átmegy neutrálisba és csak Királyvár volt az elrettentő példa akkor nem biztos. Észak biztos nem lesz a szíve csücske, lehet, hogy a fal újraépítését is elrendeli akár Jont megbízva, még akkor is, ha a NK halálával és a vadakkal kötött béke után igazábó nem sok értelme lenne. Kíváncsi vagyok Bronnt látjuk -e még. Ha meg kellene tippelnem akkor Tyrion társaságában felbukkanhat, feltéve, ha Tyriont nem végzik ki Jaime szabadonengedése miatt. -
Integrale
veterán
válasz
[CS]Blade2 #20808 üzenetére
Tudjak, hogy kell megolni, mert Samnak hala megtudtak. Ha Sam nincs, akkor vergodhettek volna Deresben.
Tudod van olyan a vilagban, hogy fejlodes. Nem tudod ujszulottkent, hogy kell kereketcserelni, de apad megmutatja, es mar megy is. -
Ragnar_
addikt
válasz
[CS]Blade2 #20761 üzenetére
Lehet, hogy a könyvekben csak egy mendemonda, de a filmben végig ott volt a háttérben fenyegető jelenlétként a NK és a holtak serege. És ott volt a fal is. Azt csak úgy nem építették volna meg. Lehetett volna az a verzió, hogy a falon túl csak a vadak vannak és azok köré szőtt monda csak a NK, és a holtak serege, valójában azok csak a vadak akik a hideg elől időnként elindulnak délre. De a filmben ott volt az NK és a holtak serege, és az erdő gyermekei. Sőt gyakorlatilag az éjjeli őrséggel és a másokkal indított az egész széria. Persze azok is lehettek volna csak a vadak is, de később ki lett fejtve, hogy miről van szó. A holtak serege és a NK szerves része lett a sorozatnak, a lezárása az már más tészta attól én is többet vártam, de ez van.
-
Imilenni
addikt
válasz
[CS]Blade2 #20584 üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz.
5 ember sehogy se bírt volna több ezer élő-holtal -
whitezo88
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #20577 üzenetére
Qyburn Industries újabb találmánya erre az esetre:
[link] -
oxox
addikt
válasz
[CS]Blade2 #20577 üzenetére
vagy csak simán egy vihar közeledik, vagy jéghegy...azért a bemutatókból leginkább az nem derül ki, hogy mi lesz a részben.
-
Peppo
őstag
válasz
[CS]Blade2 #20549 üzenetére
Ha a színészi játékot nézzük, mindig is Jon és Daenerys volt, akik a gyenge láncszemnek tűntek. Ők megmaradtak a végére, sőt, most már abszolút főszereplők, így a korábbiakhoz képest arányaiban sokkal több jelenet jut nekik, míg egy csomó olyan karakter, akiket nagyon jól formált meg a színész, kiesett. Tywin, Olenna, Ramsay, Joffrey, Baelish, és még sorolhatnánk. Jött néhány közben, pl. Tormund, aki szerintem is zseniális, ill. nekem annak ellenére, hogy maga a karakter túlzó, bejön Euron is. Iszonyat irritáló rohadék, de pont ez a szerepe, és nagyon jól hozza.
-
Integrale
veterán
válasz
[CS]Blade2 #20515 üzenetére
Utána még egy vágás amikor Sansa elmondja (vagy nem, vagy mást) Tyrionnak.
Kétlem. Szerintem ez olyan helyzet, mint Kisujj megölésekor. -
Integrale
veterán
válasz
[CS]Blade2 #20375 üzenetére
Ebben a reszben hol, es mikor volt teleportalas?
-
xtro
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #20358 üzenetére
Megnéztem a trailer-t még 1x. Nem lesz armor a sárkányon. Csak annyi van, hogy nagyon magasról jön a sárkánnyal, és azt a szart nem lehet 80°-os szögben felfele fordítani. Gondolom azért Euron leugrik a tűz elől, és végül felül a Trónra. 10/10 el tudom képzelni hogy ez lesz, csak miközben ugrik dob egy 360 noscope-t Drogon szemében mindeközben valami dramtikus zene megy hogy meglegyen a művésziesség.
gyuromoj:
A két jómadár önmagát belvágatta filmbe, de szegény Szellem egy fejvakarást sem kaphatott, miután szinte a halálból jött vissza. Amúgy Szellem mérete az évadok során egyre csökkent. (Eredetileg kb. 2-3x ekkorának kéne lennie, de mind1 ez már kis sem akaszt)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
[CS]Blade2 #20321 üzenetére
"Ez az legutóbbi találkozás elég tré volt. Add meg magad, az uralkodásodnak vége. Nem is hallotta, olyan magasan volt, és fújt a pofájába a szél, a másik pedig látható volt, hogy Cersei van túlerőben. Nem is tudom már, hogy miben volt, hogy le van vágva a lovag keze-lába, és akkor a földön fekve mondja, hogy egyezünk ki egy döntetlenben. Na ez annak a paródiája." Zseniálisan bánsz a szavakkal
Szerk. : újranéztem
jelenetét...Wormsy Missandei után kiabáló A háttérben ott vannak az elsüllyedt hajók és az Iron Fleet SEHOL -
Stigma.HC
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #20321 üzenetére
Monty Python, de ott legalább vicces volt
-
Integrale
veterán
válasz
[CS]Blade2 #20316 üzenetére
A NK egy jegcsappal dobta le az elozo evadban, de mashol talalta el, most a nyakan ment at, nincs ebben meglepo. -
Integrale
veterán
válasz
[CS]Blade2 #20311 üzenetére
Nem szamitottak tamadasra. 7. evadban sem, meg is halt a sarkany, es most sem, csak el voltak foglalva a gyozelemmel, szinten halt sarkany. 8/3-ban pedig szamitottak ra. Kicsit tulgondolod az egeszet. Ulj le, nezd, kapcsolodj ki. -
Ragnar_
addikt
válasz
[CS]Blade2 #20242 üzenetére
Én úgy gondolom hogy Melisandre 800+ éve a sok áldozat a fény urának + Arya minden megpróbáltatása és arc nélkülivé válása + Bran tette csak lehetővé, hogy Deresben megállították a NK-et. Ha bármelyik hármójuk közül nincs ott Deresben, vagy Arya nem lesz arcnélküli Bran nem lesz a háromszemű holló, és Melisandre nem nyitja fel Arya szemét, akkor a NK Deres után szépen Királyvárig megy immár Dothraki és makulátlan "erősítéssel". A futótűzzel lehetett volna kezdeni valamit a holtak serege ellen valószínűleg, de ezt már nem tudjuk meg. Azért valószínűleg nem lőtték el az összes puskaport a 3. résszel, és össze tudnak tudnak hozni még néhány epikus pillanatot és fordulatot. (De azt sem tartottam lehetetlennek a 3. rész előtt, hogy a NK és a holtak a végéig harcban maradnak, esetleg pont a NK foglalja el a vastrónt ha átmenetileg is, vagy akár lezárásként.) Én mindenesetre kíváncsian várom mit sikerült még kitalálniuk az utolsó részekre legfeljebb kiderül, hogy valóban hiba volt ilyen hamar kiírni a NK-et a fináléból. -
Peppo
őstag
válasz
[CS]Blade2 #20261 üzenetére
Mondjuk azért azzal a tákolmánnyal egy mozgó célpontot a levegőben eltalálni...
-
laceszgamer
addikt
válasz
Régen ugye elhet más volt, akkor még nem volt kéznél a túlméretezett nyílpuska. Anélkül azért lehet nem lenne olyan könnyű leszedni pket. Mondjuk az a baj ezekután már Jon sem fog sárkányra űlni, hacsak Dany-t nem kapják el és akkor maradna neki Drogon. -
raider21
aktív tag
válasz
Amit írtam, azt a hátralévő 3 epizódra értettem.
Emilia Clarke -nak volt egy elszólása, hogy tart attól, hogy az S08E05 -ben mindenki számára kiderül majd, hogy ki is valójában Daenerys Targaryen. És tart a rajongók reakcióitól. Gondolom ő lesz az őrült királynő..., erre alapozva, meg egy bő 3/4 éves Leakre emlékezve írtam azt, amit. A leaket anno elhessegettem magamtól, de sajna benne vannak ezek a most kiszivárgott dolgok is, szóról, szóra! Elég őrült és vérben tocsogó vége lesz a GOT -nak, ha bejön. -
Gyuri27
félisten
válasz
[CS]Blade2 #20254 üzenetére
Akik ennyire sirukálnak, hogy jaj de szar. Azok nem nézik. Ennyi.
Nem kötelező. -
Gyuri27
félisten
válasz
[CS]Blade2 #20242 üzenetére
Vagy kiderül vagy sem. De szerintem az NK-t csak azzal a tőrrel és/vagy csak Arya tudta megölni.
Ha a sárkánytűz nem fogott rajta a sárkány üveg se. Itt jön a kövi, hogy akkor a sárkánytűzben kovácsolt acél miért. Itt meg kanyarodhatunk az elejére.Mostanában arról szolt az egész, hogy útját állják legyen bármi is, kelljen beálldozni bárkit is.
Ez azt gondolom le is jött a részből. Nyilvánvaló volt tehát, hogy ott bukik el az NK (még ha meg nem is hal). -
oxox
addikt
válasz
[CS]Blade2 #20217 üzenetére
+1 én is igy gondolom...szivemből szóltál
Már korábban irtam, hogy olvasás közben is úgy éreztem Martin nem gondolta át teljesen, sokszor bemutatott valakit (kb azt is tudtuk, hogy a cimerállata honnan ered, és mit evett két napja), aztán jobb esetben sosem hallottunk felőle, rosszabb esetbe meghalt, az olvasó meg nézett, hogy minek volt ennyire bemutatva ha semmi célja nem volt...csapongott, de igy szerettük, és valószinüleg tényleg azt történt amit irtak korábban...elmondta kit tervezett a végére, és olyan hálivudosan eljutunk oda.
(#20224) Integrale
nem emlékszem ilyen évadra...Jon felöltötte a feketét, róla mindig volt szó, és neki bizony azért eléggé arról szólt a sorsa. Elméleted szerint a mások csak egy mellékszál, akkor ki is lehetett volna hagyni őket...nélkülük tényleg nem lett volna érdekes a sorozat. Mindenki a régi "örök" télről beszélt, meg, hogy most hamarabb jött, rég nem volt már olyan mint most lesz. Olvastad a könyveket?...nem rosszból, de a könyvek az érzésem erősitették, és lehet anélkül hajlanék arra amit irsz, vagy könnyebben elfogadnám (bár véleményem szerint kell egy brutális főgonosz a drámához...az emlitett palpatin, vagy sauron pl...semmiképpen egy Cersei. olyan mintha a Marvell univerzumban mondjuk pókember lenne a főgonosz)
jahh még egy a fentiekhez...mi lett az üstökös sorsa...ez is tipikus Martin...üstökös, égi jel, visszatért a mágia, a sárkányok, mozgolódnak a mások...aztán rohadtul nincs szó arról, hogy még ott van-É az az üstökös, vagy bárkinek van-e valami ötlete vele kapcsolatban.
-
Peppo
őstag
válasz
[CS]Blade2 #20217 üzenetére
Igen. Pontosan ott szállt el az egész.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #20212 üzenetére
Barmi lehet es annak ellenkezoje is. Tul snassz lenne ha csak Kiralyvar maradna a lenyeg.
-
raider21
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #20186 üzenetére
Ácsi, ácsi...: Az egész dothraki horda 100.000 fő, nőkkel, gyerekekkel együtt. A vérlovasok száma kb. 40.000 fő lehetett amikor elindultak Westerosra. A makulátlanok az elején voltak 8000 -en, azóta bőven vesztettek már embert, jó pár csatában, lázadásban, stb.; most Deresnél kb. lehettek 7000-7500 -an.
Meg gondolom valamekkora helyőrség csak hátramaradt Sárkánykőn is?!
-
tatararpad
őstag
válasz
[CS]Blade2 #20053 üzenetére
Daenerys megmondta, hogy I'm going to break the the wheel. Lehetséges hogy nem csak az EU-ban lesznek májusban parlamenti választások, hanem Westerosban is az urnák elé lehet járulni majd.
-
csababarca
őstag
válasz
[CS]Blade2 #20053 üzenetére
Cersei még csinálni fog valamit.
Futótűz taktika újra. Aztán értelmetlünk halnak meg a Great War hősei, Jaime, Jon, stb...ezért élték túl ezt a csatát, hogy ilyen bagatell halált haljanak.Kicsit reménykedek hogy mégsem, mert kisülök, ha a futótűzzel jönnek megint. Pedig biztos vagyok benne, ha Cersei a vesztét érzi, akkor ehhez fog nyúlni, hogy vigyen magával minél több mindenkit.
-
raider21
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #20043 üzenetére
Na ezt bizony meglesem.
-
pachito
őstag
válasz
[CS]Blade2 #20012 üzenetére
De miért várt volna mikor így is lazán bevonult a szentélybe az elittel? Az azért nem elvárható még az Éjkirálytól sem hogy majd valaki vagy valakik átmasíroznak a privát kis seregén és a vezérein, pláne nem ilyen sebességgel. Főleg nem olyantól aki előtte fél órával a könyvtárban bujdokolt és csúnyán lebukott néhány peon előtt.
Szerintem nagyon cheap lezárása lett ennek a szálnak így, lehet itt jönni ezzel hogy de Cersei az igazi ellenség meg mittudomén, de nem. Nem Cersei meg akármilyen kis királyocska eljövetelét jövendölték meg, meg féltek a már a Hosszú Tél gondolatától is mint cigány gyerek a fürdőtől meg ismételték évadokon át hanem az Éjkirályét. Jól mondta a Hound, ez a Halál. Emellett eltörpül majd bármilyen zsoldos hadsereg meg csata. És ennek ellenére már Winterfellnél megáll a 'nagy sereg'. Oké.
Ez csak az én véleményem, ettől függetlenül másnak még biztos ez volt a zsenialitás netovabbja, bennem azért bőven maradt hiányérzet. -
válasz
[CS]Blade2 #20001 üzenetére
Örülök, hogy nem vagy forgatókönyvíró
-
batai15
félisten
válasz
[CS]Blade2 #19841 üzenetére
Hagyjuk már Béla megnevezést ,ugyanis én is az vagyok és kiba@@ irritáló , valamint nem csak itt olvasom köcce.
-
Pitterix
őstag
válasz
[CS]Blade2 #19841 üzenetére
Szólhatott volna Thanosnak, hogy adjon kölcsön neki pár kavicskát.
Engem az érdekel, vajon azzal a több 10ezer halottal mi a lópikulát csinálnak. Azért nem kevés ember kell az összeszedésükhöz, még akkor is,
ha a dragonok szétégetik őket. Am szerintem makulátlanokból is maradt bőven erre-arra. -
gyáliSanyi
őstag
válasz
[CS]Blade2 #19705 üzenetére
A vége felé már nem hiányzik az új fő karakterek bevezetése. Így Euron gondom megkapta a mellékes gonosz szerepét.
-
Izzé
őstag
válasz
[CS]Blade2 #19625 üzenetére
Még szerencse, hogy leálltak (egyelőre?) a főbb karakterek kivégzésével! Ha folytatták volna a vörös nász szerű vérengzést, akkor most ki(k) miatt néznénk a sorozatot?!?
-
Integrale
veterán
válasz
[CS]Blade2 #19612 üzenetére
És ezt miért most várod? Bele sem férne a történet folyamába, ha most hirtelen meghalt volna valaki.
Lesz még váratlan fordulat, de ehhez szükséges ez a két "altató" rész, mind ahhoz, hogy meglepődj, mind ahhoz, hogy értsük a sztorit, elkezdjünk agyalni, hogy na vajon ki a következő, aztán bumm. -
S e t h
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #19596 üzenetére
Nem, ezek a jelenetek nem voltak rosszak, ezt így tényszerűen nem lehet kijelenteni.
A többséggel ellentétben neked nem tetszettek.
Amit te leírtál, az alapján kíváncsi vagyok nálad hány pontosak voltak egy 10-es skálán.Egyébként nekem most nem jön le, hogy te egyes jeleneteket túl hosszúnak tartasz, mert csak hat rész van, másokat meg túl rövidnek, bár ahogy nézem neked úgy volt xar az egész ahogy van.
A korábbi évadok esetében is ennyire kritikus voltál? Mert akkor nem lehetett egyszerű menet végig szenvedni.🙂
-
Integrale
veterán
válasz
Nem akarod te irni a sztorit? Miert kellett volna egy nem vart halal? Miert kene mindenkeppen fordulat?
-
Pitterix
őstag
válasz
Most arra lennék kíváncsi, hogy ezek után meg fogod vajon nézni a többi részt?
A könyveket olvastad?
Ha igen, abban is találtál ennyi nem a szád ízének megfelelő jelenetet?
Nem kötekedni akarok, csak a kíváncsiság vezérel. -
Aventador91
őstag
válasz
-
laceszgamer
addikt
válasz
[CS]Blade2 #19568 üzenetére
Mondjuk már elég erőteljesen off, de pl a HBO Go-s nézésből milyen bevételük van? Reklám nem tudom, hogy van-e, mármint blokk nélkül, de például az előfizetés is... egy hónap után regelek egy új fiókot,és máris lehet ingyen lesni tovább.
-
válasz
[CS]Blade2 #19327 üzenetére
izé, lehet így is értékelni a sorozatot, de ebben az esetben én léptem innen . . .
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Elnézegetve a térképet nem is emlékeztem, hogy a faltól északra ilyen szép nagy terület van még. Volt hol bujkálniuk a másoknak pár ezer évig
(#19329) Grave444 Ezt így butaság kijelenteni. Nem véletlenül jött elő megannyi helyen szerte a rajongók körében ez a kritika. Konkrétan engem is zavart már ez a super puruit mode, teleport vagy hívjuk aminek akarjuk a hetedik évadban. DE ennek ellenére ugyan úgy szeretem-szeretik-szeretni fogják sokan ezek után is. Nem végletekben kell gondolkozni
Egyszerűen csak véleményt formálunk, hogy ez a része bizony nekünk nem jött át.Második, harmadik és a negyedik évad lesz az örök kedvenc amit bármikor újra tudok nézni. Vagyis hamarabb nézem újra mint a többit
Egyébként Jon felül a sárkányra, simán elrepked vele mint egy Stark (mármint szinte mindenki ezt hiszi ugye.) Az emberek többségének meg ez nem is fura? Ezen azért csodálkoztam kicsit -
Grave_444
nagyúr
válasz
Ez senkit nem érdekel, baromság így számolgatni.
Ha ennyire reálisak akarunk lenni az egész sorozat nem életszerű. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2 #19324 üzenetére
[link] 300 mérföld széles a fal.
3000 mérföld nagyságrend egy Fal-Óváros út csak oda.A holló ment vagy 1500-1800 mérföldet légvonalba, majd Dany ennél kicsit többet. Alsó hangon 3000 mérföld mondjuk 24 óra alatt, de legyen 48, mondjuk Jonék 2 napot szobroztak.
-
xtro
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #19295 üzenetére
"Gyenge rész lett, de igazából azt teszi gyengévé, hogy nem 20 részes az évad"
Teljesen egyetértek.
-
brownus
veterán
válasz
[CS]Blade2 #18988 üzenetére
ugyan, ilyenekkel tele volt az összes évad
kinemszarjale...
(csak nem mutatták az eltelt időt, kábé így, hogy a narrátor bemondja, hogy most menjenek el wc-re, csináljanak maguknak egy teát, stb...) gendry még mindig fut, még mindig fut...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
[CS]Blade2 #18988 üzenetére
Amit leírtál az ugyanaz (csaltak az idővel)
Örülnék neki, ha az igazat mondanák és nem lesznek ugrálások, de most még rövidebb az évad viszonylag, úgyhogy nem hiszem el ezt az interjút
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
[CS]Blade2 #18855 üzenetére
Jó sok sárkány jelenet volt a trailerben, remélem több screentimeot kapnak, megérdemlik
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
[CS]Blade2 #18891 üzenetére
Brannel lesz érdekes dialógusuk, de szerintem be fogják venni, mert Brienne & Podrick duóval csapatja a falon.
A NK meg várhatna, míg a fele brigád elhalálozik, aztán jönne, és feltámaszthatná őket.
-
Aventador91
őstag
válasz
1:03nál az nem mosoly, hanem sírás elfojtás. csak nem meghal jaime?mást nem tudok elképzelni amiért cersei még sírna
-
csababarca
őstag
válasz
[CS]Blade2 #18873 üzenetére
Közben meg ugyanakkora marhaságokat is elkövet mint más.
Ne emeljük fel, ha következetesek lennének az írók, már nem élne, ahogy Jon sem pl.
Mert azért volt jó sorozat a got, mert aki nagy hibát vétett, azt kinyírták.
Cerseinek minden évadban vannak baklövései, és egy meztelen sétával lerendezték.Jah meg meghaltak a gyerekei, akiket aztán nagyon sajnált, hahhaa, sose szerette őket, hiába papolt róla, csak a céljaihoz felhasznált tárgyaknak tekintette őket.
Remélem az a karakter aki térdel előtte, az Arya, valamilyen maszkban, és a következő snitt, amikor elvágja a torkát.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
-
oxox
addikt
válasz
most akartam berakni....!!!! ott van
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
[CS]Blade2 #18787 üzenetére
Szerintem Jont látja meg.
-
oxox
addikt
válasz
[CS]Blade2 #18723 üzenetére
Tyrion-t lehet inkább Targaryen-hez kell majd irni.
-
updog
őstag
válasz
[CS]Blade2 #18763 üzenetére
Én veled értek egyet, persze ebben közrejátszhat, hogy tavaly megszületett a kisfiam, és nem úgy megy hogy csak leülünk megnézni 1-1 részt
De valahogy, mint tv-sorozat, nekem sem adja az újranézést, pedig többször próbálkoztam (amikor még volt időm).
Ellenben a könyveket eddig háromszor olvastam újra, valahogy egészen más, még ha már kb. fejből mondom a következő mondatokat is, valahogy minden újraolvasás hozzáad valamit az egészhez, rávilágít valami új dologra. Ami persze nem is meglepő, mert jóval több kontent van a könyvekben "elrejtve".
De amúgy simán meg tudom érteni azt is, akinek a sorozat ad ilyen élményt
-
lck
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #18763 üzenetére
Hát nem tudom. Persze elsőre üt a legnagyobbat. De nekem a második megnézés sok pluszt hozott. Lehet hogy az én felfogásom gyenge, de másodszorra jobban élveztem benne helyzeteket, tudván hogy ki kivel van.
-
GSPLR
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #18726 üzenetére
Lehetett volna ezt az egészet hosszabbra is nyújtani és elmenni 10 évadig. Van akkora tábora a sorozatnak, hogy megérje csinálni, kicsit fura hogy sok dolgot lekurtítanak az HBO kedvéért. Nagyon izgulok már, hogy mi lesz a vége az egésznek, de van egy olyan érzésem, hogy végén inkább dühösen kelek majd fel a fotelból mint elégedetten.
-
laceszgamer
addikt
válasz
[CS]Blade2 #18723 üzenetére
Arrynoknak sem hiszem, hogy túl fényes jövőjük lenne... Bár ki tudja, végül is gyereket elhet tudna csinálni. -
pulffy
őstag
válasz
[CS]Blade2 #18721 üzenetére
Ebből mi következik?... Mindenki kihal a csába,
The winner is Night King -
laceszgamer
addikt
válasz
[CS]Blade2 #18706 üzenetére
Lehet már tudni a dolgokat, de csak egy apróságot említek meg: Arya és a kis listája.
A Véreb és Arya pedig mondjuk úgy " pajtások " hisz a Véreb " törlesztett " már neki úgymond akkor mikor a sorsára hagyta. Hisz tudta, hogy akár túl is élheti és így is lett.
-
pulffy
őstag
válasz
[CS]Blade2 #18692 üzenetére
Pedig 2000ben már ment minden idők legnagyobbja (szerintem
) a Maffiózók.
-
Aventador91
őstag
válasz
[CS]Blade2 #18679 üzenetére
szerintem a szobrok annyit jelentenek hogy ők starkok, a többi meg az ami eddig is nyílvánvaló volt, hogy jön a tél
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
[CS]Blade2 #18658 üzenetére
Össze lett csapva? Az ötödik rész volt a legjobb az évadban. Sietniük kellett, mert 7 részben kellett elmesélni az évad szotirját, plusz kellett egy kis eksön is.
Miért ne tegyenek bele CGI részeket, ha van rá pénz? Hülyék lennének kihagyni.
Ha tényleg a az évad elején lemegy a legnagyobb csatajelenet, akkor a maradék 2-3 részben lehet, hogy nem is lesz semmi. Ha tényleg David Benioff ésD.B. Weiss rendezi az utolsó részt, akkor elég beszédorientált részre lehet számítani.
-
csababarca
őstag
válasz
[CS]Blade2 #18651 üzenetére
Én értem mi a problémát, és jogos.
de itt most már más a tét.
igen az első pár évad a kibontakozásról szólt, egy évad felépítése az volt,hogy 8 részen keresztül építettekék a fő eseményhez vezető utat, majd bumm.
ez a 4. évaddal megváltozott, lényegében.le kell zárni, így döntöttek, így mostmár nincs idő időhúzásokra, meg jellemfejlesztésre, kis közjátékokra.
kb minden amit látni fogunk az baromi fontos lesz. -
törölt tag
válasz
[CS]Blade2 #18651 üzenetére
Igaz, Winterfell-ert a csata lehetne mondjuk 1-2 perc, olyan lenyegtelen kis porfeszek, meg amugy is csak a mellekszereplok mennek oda
Jon elkuldi a segitojet aki pofozkodik par masodpercet a Night King-el aztan fokuszalhatunk vegre fontosabb dolgokra is
-
Ragnar_
addikt
válasz
[CS]Blade2 #17501 üzenetére
Persze vannak olyan múltbéli események amiknek a kimenetelét már ismerjük, de ugye írták előttem is, hogy azért a SW előzmények is működtek attól, hogy ismertünk későbbi történéseket. Vagy mondjuk egy Alien prequel. Vagy ha folytatás lenne, akkor mondjuk egy-két generációval később mi a helyzet Westeroson, milyenek a következő generációk az adott uralkodóházból. Szövetségek esetleg valamilyen új háború stb.. Szinte végtelen a lehetőségek száma.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
[CS]Blade2 #17496 üzenetére
Hát nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de én nem azért nézek sorozatokat, mert érdekel, hogy egy darab történetszálnak mi lesz a vége. Van még bőven felfedezni való a sorozat univerzumában.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Szerintem nem kell feltétlenül közvetlen előzményekre gondolni, bár akkor is lehettek érdekes dolgok, soksok mellékszál és történés lehet. Vagy néhány ezer évvel a mostani történések előtt is lehettek Westerosban érdekes események, karakterek stb ...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sok krimiben előre tudod ki a gyilkos. Mégis izgalmas és jó a film.
Persze vannak olyan krimik ahol a végéig nem tudod ki a gyilkos.
De mindkét kategóriát meg lehet csinálni jól és rosszul is.Nézd a gyűrűk urát. Ott is jó lett az előzmény.
Én szerettem a star wars elözményét is (itt a megrögzött klasszik rajongók ne hőbörögjenek). -
Izzé
őstag
válasz
[CS]Blade2 #17452 üzenetére
Na jó, de én csak a megbetegedésre reagáltam.
Neked viszont ezek szerint a rendezővel van bajod, esetleg valamelyik íróval.
Oké, tényleg szar megoldás volt mert miközben néztem én is arra gondoltam hogy WTF simán elmenekülhetnének mind a ketten...De nem! Egyszerűen csak ki kellett írni Benjent és így oldották meg. -
Izzé
őstag
válasz
[CS]Blade2 #17448 üzenetére
"Jon pedig kibírta a fagyos vizet a mínuszokban, majd lassabban mentek a zombik, hogy ne érjenek oda, majd ki tudja hány órás utat kibírt átázott ruhában. Nálam fel sem jött volna, vagy feljön, de egyből elkaszálják a zombik, vagy esetleg megmentik őt, de a visszaúton úgy megbetegszik, hogy abba hal bele."
Erre talán van magyarázat: a Targaryen vér. Dany mondta (azt már passzolom, hogy a sorozatban vagy a könyvben), hogy sosem volt még beteg.
(#17449) Aventador91: Valar Morghulis
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Hobby rádiós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest