- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
madgie #15834 üzenetére
Amikor vki egy ezerszer elcsépelt dologgal rúgja be az ajtót, mert " nem tudom megérteni " attitűddel áll hozzá egy felvetéshez.
Ő nem tudja elképzelni, hogy más másként gondolkodik és miért? Mert ennek kell, hogy legyen magyarázata, hiszen alapvetően az lehet a jó hozzáállás, amit ő gyakorol, mégis miért kell valakinek másképpen gondolkodnia?
Meg hát miért is szerethet vki szőke nőket, amikor én a vöröset, barnát, feketét preferálom. Vagy legyen kövér, sovány, android vagy iphone, FTC vagy UTE, ATI vagy NVIDIA, kell a francnak görcsölni, hiszen én nem tudom elképzelni más miért nem azt szereti amit én.Rá is kérdezek, biztosan kapok rá magyarázatot.
Hát LOL.
Igen, vkinek a szinkronos jön be és van akinek a feliratos, de olyan is akad van aki eredeti nyelven, felirat nélkül nézi. De ez miként lehet? Még az is előfordulhat, hogy nem vagyunk egyformák és több oka is lehet miért van ez így.
Dobjuk be a gumicsontot, amúgy sincs miről beszélni, hiszen végre megy a sorozat.De lehet én gondolom rosszul, mindenki nézze ugyanúgy, legyünk egységesek és akkor nem lesz tele minden off-al.
-
monti0222w
addikt
válasz
madgie #15809 üzenetére
Ahogy írta, nem mindenki perfekt angolból, a másik ha már magyar vagyok hagy hallgassam meg az anyanyelvemen, elég szép ez a nyelvi!
A magyar szinkron fanyalgoknak meg annyit, hogy más országban sem jobb a helyzett, és azokhoz képest még mindig jobb a magyar! Hallgassátok meg egy francia szinkront, de USA-ban sem jobb a helyzett. -
Tigerclaw
nagyúr
-
Dyingsoul
veterán
válasz
madgie #11366 üzenetére
Azért ez nem így működik szerintem. Ha normális mágiával csinálták akkor örökké hűségesnek kell lennie, hiszen a zöldemberes mágia szavatossági ideje 432 trillió földi év. Viccet félretéve.
Ha létrehozták őket és sikeresen megvédték őket az emberektől, nekik viszont nem ártottak akkor miért most fordultak ellenük? Megtörte valami vagy valaki az átkot? Na mert a te magyarázatod szerint azonnal ellenük kellett volna fordulnia és ott helyben kinyírnia mindet. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
madgie #11262 üzenetére
Nem is akart segíteni. Tudta, hogy most meg kell halnia, ergo fosott bele az egészbe. Vagy nem is tudott volna mit csinálni, szerintem. Bele kellett volna 'szisszennie', vagy wtf? .Nekem speciel még most sem tiszta, hogy a NK miért akarja ennyire Brant. Jó, tud a múltban kutakodni, plusz manipulálni(?!) is tudja. De ennyi? A fában is simán utána tudott volna menni. Korábban írta valaki, hogy még akkor is 'flesselt', amikor leléptek. Ez is érdekes lesz -
Sareth
senior tag
Az kedvem is támadt egy kicsit tolni az Usagi Yojimbo-t a jó öreg C64-en
toturi - Van persze én is az vagyok
Shireen hangja még így 8 biten is megviselt
-
Gyuri27
félisten
Mivel sárkány ivadék.
Meg ha benne éled újra Ahai annak átveszi némely tulajdonságát. Az meg ki tudja hogy nézett ki. Ha szellembe wargol és újjá éled onnan is hozhat valamit. Szóval lehetőség van bőven.
Akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a Starkok is az idők kezdetétől eredeztetik a családfájukat. Azokat se tudjuk, hogy néztek ki. -
Sareth
senior tag
Az szép lenne de nem úgy volt hogy túlélték az ugrást. Még hiteles fotó is van róla...
-
-
aAron_
őstag
Tökéletesen egyetértek. Engem is baromira idegesítenek már. Attól függetlenül, hogy nem városi harcra lettek kiképezve, sokkal jobbak is lehetnének. (Normális phalanxot sem láttam még tőlük...) Eleve Dany nevetséges helyen ült, nem volt védhető, maximum, ha 4 testőr volt vele, arénában egy katonát sem lehetett látni. Ezen kívül más típusú egységek nincsenek is a szolgálatában? Mire költi azt a rengeteg adót, amit beszed? Miért nem toboroz a volt rabszolgák közül egy lojális testőrséget?
(#6825) genndy: Erősítés nincsen? Mire való az, ha nem arra, hogy ilyen és ehhez hasonló kiemelt fontosságú eseményekre is maradjon megfelelő kapacitás?
(#6826) monti0222w: Kardot én még nem láttam a kezükben.
(#6836) Ijk: Szerintem meg simán beleillik a sorozatba, annak ellenére, hogy undorító tett volt.
-
DaveNo1
veterán
Sok helyen leírták már, hogy nem ilyen harcra vannak kiképezve, dárdával szűk terepen harcolni nem a legjobb, ha lenne kardjuk lehet nagyobb hatékonysággal harcolnának (az mondjuk tényleg wtf, hogy ha annyra jók, miért nincsenek kiképezve és felszerelve szűk városi harcokra) -
Sareth
senior tag
Ne viccelj. A véleményed miatt nem leszel népszerűtlen, legalábbis az én szememben semmiképp sem, bár az is igaz hogy van itt sok „türelmetlen” Masie Williams rajongó akik lehet megátkoznak
Én némileg igazat adok neked, bár az is igaz hogy én nem a nőt látom/keresem benne. Alapból még kiskorú (ezt fentebb taglaltam is) + nem is a zsáner típusom amit majd az évek sem szépítenek meg. Mindettől függetlenül a szerepét jól játssza (ami mindenképpen elismerendő) a karaktert pedig mintha csak ráöntötték volna. Nekem olyan kedves, aranyos lány a szomszédból arc akivel jókat lehetne hülyülni...
-
Soucaller
tag
Arról nem is beszélve hogy a herceget nem csak az esküvőért hívták ide, tudod a lannisterek szövetségeseket is keresnek. A tengeren túl azért van 3 sárkány és jó pár ezer katona
Lehet nem fog a nagy szövetségnek jól jönni hogy meg halt a herceg náluk, de mondjuk én spekulálok nem olvastam a könyvet, de nem hiszem hogy ekkora ziccer ne hagyjon volna ki a jó öreg Martin bácsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest