- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aventador91
őstag
én is így jártam. örülnék ha kitennék hétfőig itt a topikban, hogy tilos még spoilerben is az új részről beszélni. ha már nem tiszteli meg annyival a készítőket, hogy kivárja a normális minőségű teljes részt, legalább ne beszélne róla itt. mivel van olyan, aki nem annyira igénytelen hogy mindenféle darab részt megnézzen 360p-ben, biztos menőnek érzi magát hogy ő megnézte már, és bejön ide gyorsan kibeszélni, hátha első lesz, de ez csak az ő szegénysége. téma lezárva nálam
-
Argos
őstag
Shame on me!
Na, márhogy' neeem. Csak ugye a pontosság kedvéért.
Yara Greyjoy, mint olyan nem véletlen maradt ki a fenti felsorolásból. Nem azért, mert ne tekinteném igazi nőnek, vagy kőkemény bukszának. Csak hát, abban a famíliában, nem igazán tudja már követni az egyszeri rajongó, hogy mi van, vagy mi nincs a bugyingóban...*
Meg amúgy is. Még az s6-ban közölte a sárkányos nénivel, hogy nem lenne ellenére, ha összeszűrnék a levüket...*A francokat. Simán kifelejtettem...
-
laceszgamer
addikt
Na igen ebben bőven van igazság, pedig milyen jó filmek voltak a 90-es években, vagyis ha pontosítok számunkra jó filmek.
Sok " modern " filmet fel se tudnék sorolni, az elmúlt 10 évből talán ha 10-15 olyan film volt amire azt mondtam, hogy na ez tetszett tényleg.Már más a filmes világ.
-
laceszgamer
addikt
Hát számomra a legnagyobb gond pont ez a poénosra vétel volt... A második részből még a mosolygós jelenetet is kivették, mert egyszerűen nem illett bele az alaphangulatba. Itt meg már teljesen átestek a ló túlsó felére. Az első két részben még jól hozták a megállíthatatlan gyilkológép elöli menekülés atmoszféráját, de ami utána jött... 3-ban oké, lazábbra vették, az még párszor nézhető kategória, a 4 az meg olyan dolog, hogy felesleges besorolni a többi közé, jó amolyan mellékvonalnak mint a Chronicles. De az 5... szinte vígjátéknak beillene. Bár szerintem nem vagyok egyedül a véleményemmel, meg amúgy is bukta, folytatás nem lesz szerencsére.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Na szóval. Respektálod a zsanzsémat. Ez jó. Az egészségednek is.
Zsepi nem kell mert sose sírok. Mert én maga vagyok a fájdalom. Ezt tapasztalhattad.
Amiket meg Feri linkel észak jányai témában. Arra rá se nézzetek. Mert megtudom. Aztán balhé lesz, nagy balhé.Hát mit mondjak most magának. Ha önnönmagának ő tetszik, hát adja isten, hogy elkapja egy kanyarra.
-
törölt tag
Epp arrol beszeltem a fonokommel valamelyik nap hogy milyen minosegi szineszek vannak itt angol-honban
Tim McInnerny es Sean Bean neki mar tul eszakiak
Mondom neki eppen azert szeretem oket, "Te" deli puncs
Tim McInnerny amit lerendez a zaro reszben a kiralyvalasztasnal, a hangja hat az valami szenzacios, imadom hallgatni a hangjat...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest