- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
madgie
titán
válasz
t_a_m_a_s #16982 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a rövid spoileres hozzászólásoknál az van, hogy ha rányomsz mobilon és YT hivatkozás van benne (mert miért ne lenne az egész mondat linkesítve), akkor már nyitva is megfelé és nem 10 meg 100 kilobíte-okat nammog le a mobilnetből, hanem lazán 20 megát, mire kilövöd. Tudom, tiltsam le a YT appot, ne menjen mobilnettel, aztán meg amikor böngészőben nyitja meg valamiért, akkor ugyanott vagyok
Szóval ezt a ne szúrjunk be képet dolgot erőltetett hisztinek gondolom.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
t_a_m_a_s #16982 üzenetére
legyen kép, csak ne egy óvodás szintjén és az is legalább háromszor.....
nem gondolom ,hogy ez a fórum csak 2 ember perverziója, bennfentes bárgyú beszólásokkal, primitív mémekkel
mikor ide találtam, ez volta legszínvonalasabb trónok megbeszélés, de valami hihetetlen bárgyú kisiskolás szintre süllyed -
laceszgamer
addikt
-
k-adi
nagyúr
válasz
t_a_m_a_s #12324 üzenetére
Pontosan, kezd kifulladni, a nagy hype pedig erre mégjobban rátesz.
Feriék hc fanok, ők nem látják ezt. Vagy nem akarják.
Igaz, a csata jól meg lett csinálva a mostani részben, de lényegében történeti haladás nem igazán volt most se és már csak 1 rész van hátra, amibe rengeteg mindent bele kellene zsúfolni, ami nyilván nem fog megtörténni vagy elkapkodva... egyik se jó. A gond az, hogy sok a történeti szál (még mindig, pedig halnak rendesen) és kevés az epizód szám. Lenne egy évad 15 részes, már jobb lenne minden. Vagy ne adj isten 20 részes és akkor annyi töltelék rész lehet (pl. Sam és a szenvedése) amennyit akarnak.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Én személy szerint nem tartom magam hardcore fanatikusnak.
A tavalyi évadzáró azért elég badass volt.
Adaptáció; egy adott "irodalmi" művet más művészeti ágban jelenítenek meg. Az adaptáció szükségszerűen más lesz, mint az erdeti mű.
A 4. évad után a legerősebb a mostani. Nem sok újat lehet már mutatni, sőt. Egy joker maradt az író/készítők kézben, ez pedig A Tél. Valljuk be, ideje volt már, hogy egy ilyen zseniálisan felépített történet valahol véget érjen. Ha a java nem is, de az igazán deformáló dolgok még hátra vannak. Mondja ezt egy olyan ember, aki Jon megölése után majdnem öngyilkos lett. (na jó, ez azért túlzás) Szerintem elég jól fel lett vezetve a 6 évadon keresztül. Várjuk ki az évadzárót, lehet, hogy abban lesz a fekete leves.
Az összes fő történetszál kezd ugyan oda kilyukadni. Bran, Jon és Dany. A 3 'sákkánnyal' nem igazán lenne ellenfele, szóval kell egy újabb, talán minden eddiginél nehezebb akadály. Várom a pillanatot, amikor pofára esik majd.
Hidd el, a legnagyobb ütközet még hátra van.
-
válasz
Ez így van, de minél nagyobb a siker, annál inkább a mainstream igényeket kell kielégítenie a filmnek.
Egy hollywood-i shów-ba nem fért volna bele ennyi főhős halála, ha nem így írják meg a könyvet, í]g most örülhetnek, hogy a két befejező rész még nincs kész, mert saját kedvükre formálhatták az adott kereteken belül.
Én a könyvnél volt,hogy átlapoztam 100-150 oldalt, hogy meglássam, mi történik a számomra kedves karakterrel, nem akartam kivárni, hogy majd csak adott időben olvassam el. Itt a filmben ezt ha akarnám, sem tudnám megtenni, mert inkább mutogatnak egy meztelen nőt, mint egy lényeges beszélgetést.
Ettől még megnézem a sorozatot, tetszik is, csak nekem nem a harci jelenet a fő ebben a sorozatban, hiszen nem attól lesz izgalmas (viszont látványossá az teszi, ez pedig egy TV-show - ezt elfogadom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB Black CSAK KIPROBÁLVA VOLT! 2ÉV GARI VAN RÁ
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest