- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
Gyuri27 #20438 üzenetére
Amíg megvoltak a sárkányai és a serege addig persze, hogy elhitte, hogy őt illeti a vastrón. A származása mellett a hatalma is meg volt hozzá, hiszen ki mert volna szembeszállni a sárkányokkal. A sivatagos vidéket szépen végig is hódította. Csakhogy a Lannisterek azokhoz a kvázi rabszolgatartó barbárokhoz képest már jóval keményebb dió. Megtalálták a sárkányok ellenszerét is ugye, és Danny lassan ott lesz ahonnan elindult, hogy csak egy különösebb hatalom nélküli Targaryen aki ráadásul még nem is a jogos örögös a trónra. És míg ugye Deres ostromáig Jon érezhette úgy, hogy Danny nélkül reszeltek, addig mostanra lassan Jon lesz a nagyobb hatalmú/befolyású, de szerintem ha Danny durván be nem kattan (amire azért van esély) Jon ki fog tartani mellette. (Szerintem a skorpiókat azóta fejlesztették, és ha jól rémlik a nyíl is másmilyen volt amit kilőtt, mint az amit még Bronn használt, mikor meglőtte az egyik sárkányt. Ezért is lehetett egyrészt, hogy komolyabb kárt tudott tenni a sárkányban.) -
Peppo
őstag
válasz
Gyuri27 #20447 üzenetére
Mondjuk kb. minden meg is történt vele, amitől megzakkanhatott. Elment északra, megvédte az ottaniak seggét, elvesztette a legrégebbi emberét és a serege nagyját, erre mindenki utálja. A trónutódlási joga is odavan, és alighanem Jon is. Bukott egy sárkányt a semmiért, és kinyírták a barátnőjét. És arról még nem is tud, hogy Varys is elárulja. Mert tuti el fogja.
Szóval ha ezek után nem csinálna semmi csúnyát, az lenne a valódi meglepetés. -
Ijk
nagyúr
válasz
Gyuri27 #20438 üzenetére
Azért vannak katonai vezetők, stratégák a tanácsnokok között, nem kell értenie hozzá.
Tyrion szerelmes Dany-ba nem jó tanácsadó már. Le kellett volna beszélni erről az egész sietett invázióról a megtépázott sereggel. Szépen elindulni délnek, felszabadítani a területeket, maga mellé állítani az embereket. Nyilván forgatókönyv ezt nem engedheti meg, le kell zárni 2 rész alatt a sorozatot. Több éveadnyi szufla meg már nincs az egészben, túlnyújtották a 4-5-6 évaddal és nem volt értelme. Karaktereket meg kell tartaniuk a végéig, nem nagyon lehetett már kiírni senkit. Nincs ezzel semmi gond, az egésszel sincs, vannak hibák, de nem értek egyet a fanyalgókkal. Ezt a sorozatot nem lehet végigvinni hogy mindenki elégedett legyen, már az első évaddal bebukott ez a dolog és pont azért lett jó. -
Ijk
nagyúr
válasz
Gyuri27 #20435 üzenetére
Az elmúlt részek alapján van még egyéb taktikai, stratégiai kérdésed?
Nyilván egy elhagyott várba előörsöt küldenek és nem a legfőbb vezető tesz panorámaköröket védelem nélkül. De hát nem először bízták el magukat a sárkányok miatt, úgy érzem a továbbiakban nem fogják. Kár hogy így esett el a második sárkánya, rohadt frusztráló volt.
Euron karaktere meg egyszerűen nem hiteles hogy ilyen cseleket legyen képes saját kútfőből végrehajtani. Nálam ő a legnagyobb fail az utolsó két évad tekintetében, nem a forgatókönyv. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Gyuri27 #20335 üzenetére
megnéztem a trailert. triviál. dany a nap felől közelít a sárkánnyal, halványan látszik is a sárkány sziluettje a szűrt napkorongon. logikus, így nem tudnak rá célozni, ecuron is ezért hunyorog bele a napba polarizált naphemü nélkül. (bár az is lehet hogy jon belehajította danyt a napba sárkányostól )
sztakkor most lehet fanyalogni hogy bezzeg amíg a könyvek tartottak addig napsevót mer martinbácsi kitakarta azt is hát maargery, nooormális?!?! -
Peppo
őstag
válasz
Gyuri27 #20367 üzenetére
Mikor királlyá választották, utána mondta, hogy akkor most nekiáll mindenki hajót építeni. Építsetek nekem 1000 hajót, és nektek adom a világot. Valami ilyesmit mondott nekik. Azok meg megcsinálták pár hónap alatt egy olyan szigeten, amelyen, szintén Euront idézve, nincs más csak szikla és madárszar.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Gyuri27 #20367 üzenetére
Emlékeim szerint a 6. évad közepén tért vissza és vette át a hatalmat a vasszigeteken. Akkor mondta, hogy épít egy 1000 hajós flottát. Majd a 7. évad elején ez már meg is volt.
Az már csak mellékes, hogy honnan a fenébe volt erőforrása hozzá pár szaros szigeten ahol nagy valószínűséggel még minőségi fából sincs elég, nemhogy emberi erőforrásból. Még a rómaiaknak sem volt 1000 hajót flottájuk amikor a fél világot uralták.
-
hipsteR
csendes tag
válasz
Gyuri27 #20335 üzenetére
Szvsz az a legvaloszinubb, hogy pancelt kapott a Drogon. Bar felmerul a kerdes, hogy ezt eddig miert nem lehetett meglepni meg hat hogy rakjak ra? Elkepzeleseim szerint mindenkit megeszik Lehet Jon meg Dany ketten feloltoztettek? Mindenesetre hiaba abrandultam ki ma a sorozatbol cirka 8 ev utan, ha az armored war dragon temat meglepik visitani fogok
-
csababarca
őstag
válasz
Gyuri27 #20256 üzenetére
megnézzük csak nem értjük miért kell a szereplőket kifordítani önmagukból.
mert ez lesz a sorsa Jon,Dany,Tyrion,Jaime vonalnak, ebben biztos vagyok.
nem ettől lesz monumentális, meg felejthetetlen egy sorozat, hogy dobjuk a karakteríveket a kukába, csak hogy meghökkentsük az embereket. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Gyuri27 #20215 üzenetére
Ott már volt egy hiba a sorozatban, hogy nem volt semmijük, és akkor eldöntötték, hogy mától lesznek valakik, és minden ember elkezdi kivágni a fákat az egész szigeten, és megépítik a világ legnagyobb hajóflottáját. Az emberek pedig lelkesek voltak, mert eddig erre még sosem gondolt senki, és a nagy lelkesedésben pár hét vagy hónap alatt felhúzták a szükséges mennyiségű hajót, hogy 900-1000 hajóból álló flottájuk legyen.
Igazából talán ott szállt el az egész, mert addig jó volt, hogy megépítik, mert a tökük televolt már, hogy ilyen lesajnáltak, meg minden háborúban veszítenek. A területükön meg volt semmi, csak kő és madársz*r?, így amolyan végső támadásként kivágták a nem létező erdőt.
Itt már látszott, hogy az első részek óta nincs ez a történet befejezve. Talán azért is volt jó az első 6 évad, mert Martin fogta az alapot, és elkezdte csűrni-csavarni, de valójában céltalanul alakítani, mintha ennek sosem terveztek volna véget.
Ha előre meg van írva, akkor már ott meglett volna a hajóflotta, hogy legyen mivel utánuk menni, meg szállítani és harcolni.Attól lehetett bármelyik karaktert kiírni bármikor, mert sok felépített karakter volt, és akkor még valszeg nem tudták, hogy mi lesz a vége. Kinyírunk bárkit, úgyis folytatható marad a sorozat. Jon-t is holtan hagyhatták volna, tovább lehetett volna vinni ugyanide a történetet, ahol most van.
Amióta eldöntötték végérvényesen, hogy mi lesz a vége, azóta van vagy 5-6 halhatatlan karakter, így pedig egy normál tucat sorozat az egész. Ilyen az összes többi sorozatban a főszereplő, csak legtöbbször ez már az első részekben kiderül. Plot armor-os k**ögök. -
do3om
addikt
válasz
Gyuri27 #19981 üzenetére
Vannak még erő gyermekei? Nem elintézték azokat is mind? És ha vannak is szerinted csinálnak még egy NK-t Mert tuti nem.
Csak a csatát figyelte, gondolom Aryát is látta.
Bran tudta hogy vége azért szemeztek nem látszott hogy félne hanem az hogy a tesó jön.
Ő a fény urának szolgája. Mint a lángoló kardos akinek a feladata az volt hogy megvédje Aryat, Bevégezte a feladatát ennyi, nem kel rajta elmélkedni, száz éve várta már.
Ezt nem tudom.
A kiképzésén kívül? Szerintem csak az, és azt szerintem nagyon kevesek csinálják meg szóval hogy ott volt az igen csak komoly extra neki. Biztos elbukott? mert a tanítója mosolyából inkább az mondanám pont hogy így lett 5-ös a vizsga. -
csababarca
őstag
válasz
Gyuri27 #19636 üzenetére
Még van 4 rész, bármikor betoppanhat. akár a kövi részben is.
Pont ezt írtam, hogy Varsafa van még máshol is, nem csak ott
De a gyermekekre a sorozat (és ez sorozatos topik) nem utalt, hogy lennének máshol. Még el is hangzik a barlangban egyszer, hogy ennyien maradtak. -
csababarca
őstag
válasz
Gyuri27 #19633 üzenetére
Benjent se tudjuk ki mentette meg, ott az Erdő Gyermekei keze van a dologban.
Essosba visszament, ugye száműzték az előző évadban, mert kiderült Shireen égetése.
Gyermekeknek annyi, legalábbis a sorozatban biztosan.Varsafa fontos lesz, ebben biztos vagyok. Kérdés mi a szerepe, mert ugye nem az az egy Varsafa létezik Westerosban. De kapcsolódik NK és Bran is hozzá.
-
emmm
őstag
válasz
Gyuri27 #19569 üzenetére
Talán az is fontos lehet, hogy ki az NK, illetve ki volt. Azt a fás részt, mikor a barlangban voltak és mesélt róla az a faszerű lény, nem igazán értettem. Vagy már nem emlékszem rá.
Valami balance szerű dologra számítok a történet végén, de ezerféleképp be lehet fejezni ugye. El tudom képzelni, mikor a végét tervezték, hány lehetséges kimenetelt rajzolhattak fel táblára. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Gyuri27 #18665 üzenetére
Az előző évadoknál mi volt a teaser-be, abból mit lehetett megfejteni, és az mennyire egyezett utána az adott évad történéseivel?
Szerintem ez csak hype, és az utalások átverések. Még nehezen megfejthető utalást se nagyon szoktak teaser-be rakni.
Nagyobb hype, hogy a 3 tag lent van a pincében holtan, mintha krumplit pucoltak.Szerintem ettől még bármelyik életben maradhat, és bármelyik meghalhat.
Ha mindenképp utalás van benne, akkor inkább arról lehet szó, hogy a történet jelen iránya alapján mind meghalnának. Csak, hogy a történetben vannak csavarok...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Gyuri27 #17591 üzenetére
Margery
Tywin
Tyrion
Why Tyrion will win the game of thrones
Littlefinger
Daenerys & Jon Snow
How power really works
The Most Powerful Psichological force
Why the starks will always get betrayedAsszem ez az összes amit csinált
Angol nyelvtudás szükséges!
-
csababarca
őstag
válasz
Gyuri27 #17476 üzenetére
Olenna rakta vele, nem Dontos. Ez már ki lett tárgyalva párszor. Olenna odament Sansához, és megigazgatta a nyakláncot. Mikor oda ment még rajta volt a kő, ami a mérget tartalmazta, következőre mutatták már hiányzott.
Utána rakta Olenna bele, Dontos nem volt jelen akkor.
Most néztem újra a 4. évadot. -
Aventador91
őstag
válasz
Gyuri27 #17375 üzenetére
a sárkánysimogató, puncipöcögtető, a jégember
[CS]Blade2 : te nem jártál még úgy, hogy egymásrataláltok egy lánnyal, nagyon bejön, meg is dugod, jó vele minden, mással nem volt még ennyire jó lenni, aztán egy véletlen családdal találkozás közben derül ki hogy a csaj a másodunokatestvéred? akkor jössz rá hogy hát ezért volt annyi közös stb. nem véletlen. és egy világ omlik össze benned, persze vége.
én jártam így, és visszagondolva undorító
ez most kicsúszott
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Gyuri27 #17288 üzenetére
Szerintem csak egyféleképpen lehet az éjkirály is, ha vargolja a csávót. Hogy miért jó ez neki, az kérdés marad. NK-ként saját magát is ki akarja nyírni.
Nekem két teóriám van rá:
Van a Bran aki mondjuk 12 éves, és az ö szemszögéből látjuk a történetet. A most-hoz képest eltelik kb 15 év,
és 27 évesen őt kapják el az erdő gyermekei és nyomják bele a sárkányüveget, de ettől még megmarad a 27 éves Bran a saját idejében. Utána még él éldegél, és csomószor visszamegy a múltba, és annak a 15 Bran Starknak, akiket megemlít az előzmény, a nagy része ő. Tehát pl. a fal építője. A 12 éves változat, aki a kezdete a történetének úgy alakul ki, hogy a 70 éves változata mutatja neki a falon túlról a látomásokat, hogy menjen oda. A jelenlegi Bran-nek így 70 éves korára valahogy oda kellene jutnia ahhoz a fához a barlangba.
A másik variáció, hogy a fás csávó Targi, és mezei varg és látó, és a Bran is csak egy ilyen tag. Az éjkirály pedig valami ős Stark vagy Targi és csak véletlen műve, hogy őt buzerálták az erdő gyermekei, és ő is egy varg és látó csóka volt. -
.LnB
titán
válasz
Gyuri27 #17216 üzenetére
Bocs, hogy ennyire offolok. De mióta nézem újra a sorozatot, folyton azon agyalok, hogy az HBO mennyire durva Warcraft sorozatot csinálhatna! Imádom a Warcraft lore-t, nem vagyok szakértő de szeretem, ismerem. És mára már az is a kultúra része szerintem mint a Got könyvek. Nem igaz, hogy ilyen minőségben ne lenne sikeres. Sírni tudnék ha belegondklok mennyire jó lehetne.
minimum 40 evadnyi sztori még ha csak az első nagy háborútól kezdenék is. Bár jobban örülnék ha a Nightelfek felemelkedése, kút, Illidan sztoritól indulna.. Áhh...
Ui:mondjuk a Pandariant kihagyhatnák.
Szerk:de legalább Witcher sorozat az lesz!
-
Gretel
tag
válasz
Gyuri27 #17106 üzenetére
Hát ez az! Ennek az átállásnak meg kéne történnie, ha Cersei tényleg áthozatja őket. Ha képesek lesznek kihagyni, csak hogy Cerseit még tovább helyzetben tartsák... na arra nem lesznek szavaim. (Mostanság Cerseit is indokolatlanul erősen védi a plot armor.) Még ha meg is kötik vele a szerződést, elfogadják a munkát, szó nélkül le kéne lépniük és beállni Rhaegar fia mellé... és a Vastrón ellen harcolni/lázadni, nem pedig az aktuális uralkodót védeni. -
-
oxox
addikt
válasz
Gyuri27 #16759 üzenetére
erre én nem látok esélyt...már mindenki mindenben összeesküvést lát, lehet egy kard markolata, lehet a kékség mássága, a fal szine, etc, etc...nincs ez annyira átgondolva.
abban sem vagyok biztos, hogy felül a másik sárkányra, Dany ösztönösen irányitja őket fura lenne ha ez havasnak is menne, de ez még elképzelhető.odamennek majd a falhoz, és vagy a sárkány rálehet, vagy a nk csinál egy két irkafirkát a levegőbe és leomlik...én erre tippelek.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Gyuri27 #16633 üzenetére
Én ebben látom a lényeget. A dothrakiakat már leírtam, hogy miért gáz, de ezek a kényszer letérdeltetések is betehetnek, és még mindig ott maradna, hogy
bármilyen jól viszi a 7 királyságot, a nemes házak fejeseiben ebben a világban mindig meglesz, hogy elkezdenek szervezkedni, hogy jó ez így, de jobb lenne a trónon nyomni az aktuális király(nő) helyett.
A vas szigeteket már fel sem hozom, hogy ők pl. nem szeretnének dolgozni, ahogy a dothrakiak sem. Ha pedig kivételeket ad, hogy oké, ti nem dolgoztok, az a többinek rögtön nem tetszene, és megint csak szervezkedés lenne a király(nő) ellen.Állítólag keserédes lesz a vége. Én ezt most úgy tudnám elképzelni, hogy, ha tényleg csak annyi lesz a lényeg, hogy ki a következő, aki a trónon ül..., hogy megszerzi, de pl. nem lesz kik felett uralkodni. Magyarul megb. a trónt.
Kizártnak tartom, hogy megcsinálják a végére a demokráciát.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
törölt tag
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Gyuri27 #16555 üzenetére
Az, hogy halott, szerintem nem kizáró ok. Valami biztos lesz, az kevés, hogy repül, oszt csókolom. Miért ne repülhetne kisebben? Majdnem tökéletesen ellátták így is a feladatot, hogy nem ült rajtuk senki, és nem vargolta őket senki. Bran repülni fog, igen. A madarakkal. -
Razermazer
őstag
válasz
Gyuri27 #16447 üzenetére
1: Ez igaz lehet talán,(Mance Rydernek nem véletlenül ezért kellett a tél kürtje? vagy az csak a falat összetartó mágiát töri meg, ezáltal lerombolva a falat, hogy a tervük szerint át tudjanak menni a falon?) bár a későbbi hozzászólásokat olvasva nem biztos hogy így van, ahogy öreg Nan mesélte hogy élnek valahol északon akiket a targaryenek nem tudtak megszelidíteni. Meg ugye az éjkirály még nem talált rájuk. Az baszó lenne ha a jégsárkány felkelne és Jon lovagolná meg(esélyesebb hogy Rhaegalt fogja), vagy Bran irányítaná mint varg. 2: Mi van a sárkánykürttel? ami minden megszólaltatásakor egy emberéletet követel, hatalmas hőt és fényt bocsát ki(Euron Greyjoy találta meg az utazásai során és Danynek akarta adni mi nászajándék, ő akarta elvenni ez sem így történt a sorozatban) a könyvekben benne volt igaz a forgatókönyvírók magasan tesznek rá, már a varjak lakomája óta totál szétvált a két vonal, persze nem is itt tartanánk ha a könyvek szerint haladna a sorozat. 3: A mostani részhez kapcsolódik Danynek már az első számszeríj találkozáskor, csináltatni kellett volna a sárkányokra páncélt, jó tudom az éjkirály ellen nem ér semmit speckó dárdái kardjai vannak. Csak valyriai acél tudta volna ezt meggátolni amit meg tudjuk, hogy ekkora mennyiségben ami egy sárkány mellvértjére kell, nincs az ismert világban. Tutira látta a jövőt az éjkirály, honnak a bánatból lett volna neki ekkora lánca kivontatni Viseriont, ő is olyan mint Bran vagyis azt a technikát is tudja. Végül is a gyermekek teremtménye akik szintén láttak a jövőbe.
Nagyon ütős volt ez a rész nagyon sajnáltam azt a sárkányt, Dany és Jon már biztos, hogy szerelmi szálba bonyolódnak, csak azt nem tudom Jon hogy fogja viselni ha Bran végre valahára elmondja neki hogy Rhaegal fia vagyis Targaryen.4: Ezeket a white walkereket az éj királyt, szerintem csak Bran, Jon, Dany együttműködés nyiffantja ki. A kígyó fejét kell levágni akkor vége a seregnek. Mint fent írtam ha látja a jövőt nehézkes lesz. Hát ennyi nem tudom mi tartozik spoilerbe így inkább abba tettem.
-
pulffy
őstag
válasz
Gyuri27 #16118 üzenetére
Arya nem egy senki, ezt o maga mondta 6/10ben
Bran amugy barkit megtudna vargolni?
szuper resz volt es a legroviddeb...
Csata szerintem jol sikerult, megmuttatak a Dothrakiak hogy mit tudnak, es Drogon mikor megjelent...
libaboros lettem...Dany nem lehet szidni hogy benazott , elvegre elso csataja volt... ahhoz kepest hozta amit kellett, Jamie szerintem nem halt meg, fogsab kene esnie( mar megint
)es a kivegzesere varnia ,mivel o olte meg Dany apjat, na akkor mit lepne Tyrion !?
, kivancsi vagyok Jorah mikor csatlakozik Danyhez, kellene melle aki jobb tanacsokat neki... Amugy nagyon izgultam hogy senkinek ne essen baja se Bronnak, se Drogonnak , Jamiet is birom ha nem Cersei mellett van , de hal isten nem lett semmi egyenlore
-
S e t h
nagyúr
válasz
Gyuri27 #16118 üzenetére
Egy szaros szerepjátékban még azt mondom oké, de ez a sorozat olyan szinten alapult a vérre és könnyre, hogy nem hittem volna, hogy ez a ziccer kimarad.
Viszont az is tény, hogy amióta elszakadtak egymástól azóta mindegyik olyan életutat járt be, olyan célokat tűzött ki magának, ahol a testvériség mint kötelék nem nagyon került sosem felszínre, de ebben talán benne volt az is, hogy nem tudták él-e hal a másik.
Ehhez képest most itt vannak Deresben, végre együtt, anyu-apu az enyészeté és ahhoz képest erősen visszafogott ez a találkozás.Nem tudom lesz-e vmi érzelmi katarzis ebben az évadban, mint akár egy vörös nász, van Ned Stark halála, de most olyan visszafogott mindenki.
-
válasz
Gyuri27 #16072 üzenetére
Nem is az a kérdés, hogy melyiket választanám egy harcban (sárkány ellen is AK-t választanék), hanem mikor arról van szó, hogy megsebezheti-e a kitalált lényt egy ilyesmi fegyver, akkor nem árt kicsit mögé nézni, és átgondolni, milyen erős egy fegyver.
Ez kb olyan, mint amikor Godzillát meglövik egy atomrakétával, és ő továbbsétál. Mikor a jelenlegi rakéták (és azok "csak" rakéták) 10-15m-es sziklafalba lyukat ütnek, majd mögötte a másodlagos repeszfej berobban, hogy a sziklák mögött levőket elpusztítsa, akkor egy képzeletbeli dög nagy gyíkot cafatokra szedne egy kicsi atombomba. de persze a képzelet világában túléli, ahogy az autós baleseteket is túlélik, sőt elsétálnak kis sántikálással.
Én nem azt tartom abnormálisnak, hogy a sárkányt leszedi a fegyver, hanem azt, hogy előtte mikor lelőtték a kispajtást vele, akkor miért állt meg a nyíl a szekérben ahelyett, hogy átszaladt volna az emberen és a rakományon is, mert az lett volna a reális - persze nem mutat olyan jól. Bár elképzeltem volna, hogy átszalad mindenen, majd Bronn elpislant a távolba, és elismerően hümmög egyet és "süsü" felé fordítja. Szóval igen, egy mozgó célpont leszedése egy ilyen fegyverrel sehogy sem egyszerű, elvégre mozgó célról van szó egy ismeretlen fegyverrel. Nekem viszont tetszett Jamie előrelátása, hogy vitt egyet magával. Az pedig még inkább tetszett, hogy miután már látta, hogy a csata elveszett, megpróbálta a saját élete feláldozásával is lefejezni az ellenséget. Daenerys pedig tök ostoba volt, hogy miután meglátta, hogy van egy eszköz, ami meg tudja ölni a sárkányát, nekitámadt ahelyett, hogy hagyta volna, hogy a földi egységek szépen megsemmisítsék. látszik, hogy tök hülye a háborúhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest