- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
myckie2 #21504 üzenetére
A teste és a GoT miatt elterjedt neve őt azért sínre tette. Ez az igazság. X-men filmet is kapott. A színészi képessége másodlagos. Ha lecseng körülötte a hype, akkor is jó lesz bio díszletnek. A mai filmekbe mindig kell egy jó csaj, egy fekete, egy ázsiai, egy b.i pár, stb. stb... mindenki tudja, szinte végtelen a lista. Nem is csoda, hogy nem marad idő a történetre.
Nekem nem volt vele különösebb bajom, tudtam, hogy a karaktere direkt ilyen, hogy az ember legszívesebben pofán vágná. Bőg és pofákat vág, meg beszól mindenkinek, miközben azért kapja az ívet, meg miatta mások is kapják az ívet.
A Theon-os jelenetei pl. kiemelkednek. S08E02-ből az az 1 perc külön pl. szerintem 9.9, mint a Vörös nász, vagy a Fattyak csatája, vagy a Hardhome.
Pár ilyen 1-2 perces jelenet van, ami jó a 8. évadban, de ezek nem olyan jelentőségűek, hogy elvigyék a show a hátukon. Ha a Dany-Jon párbeszéd a S08E02 végén ilyen minőségű szöveggel és színészi alakítással van, akkor az pl. felérhetett volna az R+L=J jelenetekhez. -
k-adi
nagyúr
válasz
myckie2 #20915 üzenetére
Én is így voltam az elején, hogy ennyit a részek hosszúságáról, amikor abból nagy részét elviszi a végén a trash talk, az opening, a what happened in the previous episode és marad egy kicsike a történetből is.
Most már örülök, hogy minden rész rövidebb, mint aminek lennie kellene, mert minden percét nézni fájdalom.
Azért azt lássuk be, hogy egy sorozat ide jusson, azaz ennyire elkurni.. igazán nagy tehetségnek kell lenni
-
k-adi
nagyúr
válasz
myckie2 #20902 üzenetére
Már az első két rész is tele volt logikai hibákkal, csak gondolom az emberek akkor még tagadásban voltak, hogy jó lesz ez az évad.
pontosan..
én már az első résznél is mondtam hogy ez kevés volt... "dehát ez csak felvezető rész volt"... ja és az előző 7 évad akkor mi a tököm?
lol
szerk:
amúgy a 80+ perces játékidő kamu, plusz a végén a bullshit talk with creators rész -
Peppo
őstag
válasz
myckie2 #20902 üzenetére
Átlagos töltelékrészek voltak, azokra korábban is 8-8,5 pontokat kapott a sorozat. (90% mondjuk tényleg vicc, de pl. az IMDB-n 8 körül vannak, ami szerintem oké.) Azoknál még nem éreztem, hogy komoly baj lenne a minőséggel. (Legalábbis a hetedik évad szintjéhez képest.) Egyetlen probléma (bár az elég nagy) az volt velük, hogy mikor már összesen hat rész van hátra a sorozatból, akkor bűn kettőt elb.szni gyakorlatilag a semmire. Ha még lenne húsz rész, azt mondanám, belefér. De egy egyébként is rövidített záró évadban ennyi történésre fél óránál többet nem lett volna szabad szánni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest