- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtro
aktív tag
Nekem tetszett ez a rész.
Nem volt rossz, nem is volt jó, de legább nem volt rossz.
De nem azért nem volt jó mert magában rossz, vagy a cselekmények miatt, hanem mert nem volt mögötte megfelelő történet. Ha még legalább egy 4-5 rész van előtte ami felvezeti akkor azt mondom pöpec, így viszont...
-
xtro
aktív tag
válasz
andreas9109 #20397 üzenetére
-
xtro
aktív tag
Közben idéznék a könyvből:
If anyone had thought to ask him, Tyrion could have told them not to bother. Unless one of those long iron scorpion bolts chanced to find an eye, the queen's pet monster was not like to be brought down by such toys. Dragons are not so easy to kill as that. Tickle him with these and you' ll only make him angry.
The eyes were where a dragon was most vulnerable. The eyes, and the brain behind them. Not the underbelly, as certain old tales would have it. The scales there were just as tough as those along a dragon's back and flanks. And not down the gullet either. That was madness. These would-be dragonslayers might as well try to quench a fire with a spear thrust. "Death comes out of the dragon's mouth," Septon Barth had written in his Unnatural History, "but death does not go in that way."
Eddig 1 sárkányt lőttek le skorpióval, úgy hogy belemakkoltak a szemébe ... Ő volt Merexas.
Erre jön Euron bácsi....
De ha ilyen egyszerű megölni egy sárkányt akkor mégis, hogy hódította meg Westerost Hódító Aegon sárkány háton?
A sárkányokat nagyon ledegradálták ebben a sorozatban
Annyira tetszik,hogy ment a hype a sárkányokra meg az NK-ra aztán kiderül hogy kb alig tudnak(tudtak) valamit. -
xtro
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #20358 üzenetére
Megnéztem a trailer-t még 1x. Nem lesz armor a sárkányon. Csak annyi van, hogy nagyon magasról jön a sárkánnyal, és azt a szart nem lehet 80°-os szögben felfele fordítani. Gondolom azért Euron leugrik a tűz elől, és végül felül a Trónra. 10/10 el tudom képzelni hogy ez lesz, csak miközben ugrik dob egy 360 noscope-t Drogon szemében mindeközben valami dramtikus zene megy hogy meglegyen a művésziesség.
gyuromoj:
A két jómadár önmagát belvágatta filmbe, de szegény Szellem egy fejvakarást sem kaphatott, miután szinte a halálból jött vissza. Amúgy Szellem mérete az évadok során egyre csökkent. (Eredetileg kb. 2-3x ekkorának kéne lennie, de mind1 ez már kis sem akaszt)
-
xtro
aktív tag
válasz
laceszgamer #20355 üzenetére
Én már semmin se lepődnék meg
-
xtro
aktív tag
Hivatalosan elengedtem a sorozatot, meg sem próbálom felsorolni a logikai bukfenceket, a Starbuckos bögréről nem is beszélve.
Értem én, senkit sem zavar, nekem se egyből tűnt fel, nem azt kerestem, de mikor egy AAA produkciót kiadnak 784384762szor végig nézik hogy minden pöpec és mehet.
Közben arra csapják ki hogy nincs pénz CGIra és akkor csak 6 rész lesz és nem tűnik fel senkinek.Okés vessünk erre fátylat.
Karakterek: ??? vannak még ???
Történet: Kiszámítható, sablonos elvesztette amiért szerettük, olyan mintha valaki 2 percenként rátenyerel a "skip" gombra és ugrik az egész egy olyan laza 10-20percet amit mi nem látunk
Esküszüm az utolsó rész az lesz hogy csak a kulcs jelenteket fogjuk látni:> Ő meghal
> Ő is maghal
> Sárkány
> Ő megmenti őt
> Vicces jelenet
> Amúgy Ő is meghal
> Sárkány
> Jon komoran néz + sablonos szöveg
> Fordulat
> Valaki leül a trónra
"Van még CGI-ra pénz ? Egy pici maradt..."
> SárkányVÉGE ((( ezt leaked scriptként terjesszétek )))
A délelőtti irodalom érettségiben több történet és mélyebb karakterek voltak mint ebben
CGI: nem olyan hogy azt mondjam hogy elég lesz 6 rész fiúk derekasan dolgoztatok vele (amúgy 2 éve csinálják ezt)
De hamár CGI.... csak én éreztem hogy erre részre picit megvágjuk a keretet jó lesz az hozzállást
volt de a többinél valami nem volt rendben. Nem borzasztó, csak feltűnt hogy nem olyan....A sárkány halál okés Nem hittem volna hogy ennyire elfogy a szufla a végére.
-
xtro
aktív tag
válasz
ROBREGGAE #19871 üzenetére
miközben a sok ezer hullának 2 perc alatt el kellett volna árasztania az egész kócerájt úgy, hogy senki ne maradjon életbe.
Amikor megjött az első hulla hullám akkor egy pillanatra azt hittem, hogy az egész élők seregét bekebelzik cakk-pakk, szószerint, - nézzétek vissza szinte átcsapnak az élőkön -, ott nagyon volt egy feelingje, aztán egy pár vágással arréb azokat akiket elsodord a töménytelen hulla (az első sorba, igen rád gondolok Jamie és társai) már vígan vagdossák 1v1 ben az élőholtakat
Gondoljunk csak a falra, kb 1p alatt egy egész hegyni hulla volt ott.De ugyebár ezért voltak ott a sárkányok, akik megakadályozták a bekebelezést szóval ez még talán annyira nem buktatós. Viszont
Az NK simán ( miután frontálisan nekirohant Deresnek) körbekeríthette volna a várat, hiszen csak látta hogy 1 falszakaszt is alig tudnak védeni akkor ha megnyit még egy-két frontot akkor mégkönnyebb dolga lenne. Vagy ne adj Isten alapból több fronton támad.
Amúgy ha már itt tartunk, erre a védők közül senki nem gondolt?Hogy, nem frontálisan jönnek, hanem mondjuk 2-3-4 oldalról? Mert olyan szépen felrakták oda szembe a sereget mintha lepacsiztak volna előre az NK-val hogy akkor itt és most aztán majd elváik ki a nagylegény.Mondjuk mind1, már ez is inkább csak ilyen nyavajgás, de na.... eddig a részletek valóságos kiszámíthatatlansága emelte oda sorozatot ahová
NyxNyxNyx:
-
xtro
aktív tag
válasz
S e t h #19819 üzenetére
Persze aki olvasta a könyveket az már az eleje óta tudta, hogy a sztori bár rendelkezik fantasy elemekkel, messze nem ez a központi eleme.
Ugyanazokat a könyveket olvastuk?
Pont, hogy a mágia felemelkedéséről szól.Az évad első két része tetszett, a mostani az akcióra kiéhezetteket talán jól is lakatta, de drámában elég gyenge volt.
Ezzel viszont teljesen egyetértek.
-
xtro
aktív tag
válasz
DaveNo1 #19810 üzenetére
Most hogy újra néztem
valóban nincsenek annyian Egyre jobban zavar a számok és a részletek elhagyása, olyan mintha mindent homályban hagynának csak azért, hogy a látvány és a CGI keret kedvéért bármit bármikor megtehessenek.
Dany kb. 1000 hajóval tért vissza Westerosra ( ez biztos mert a sorozatban mondták), most nem tudom hogy egy hajó hány embert tud elvinni de gondolom olyan 80-90et tuti el tud szállítani, akkor most hol van aza sereg? Nem az egész banda jött volna fel északra? (De.)
Tudom nem kéne ezen rugúznom, de az előző évadokban/könyvekben olyan szépen adagolva voltak, ezek teremtették meg a történet gerincét számomra.
-
xtro
aktív tag
válasz
Aventador91 #19804 üzenetére
akkor ezt nem csak én várom
raider21:
Az utolsó képet én is láttam és lehet benne valami. Amúgy meg ha ezt a háborút nem nyerik meg egy Arya-Bran- 2 sárkány trióval akkor nem tudom mivel lehetne -
xtro
aktív tag
válasz
alex devil #19789 üzenetére
A végén rájöttek hogy maradt egy kis CGI pénzt, és valaki úgy gondolta, hogy látványos lesz, csapassuk neki. Ki a retek küld egy 100+ ezres ÉLŐHOLT sereg ellen, 20ezer dotrakhit?
Úgy hogy az elején nem kaptak a holtak ellen semmi hatásos fegyvert , ha vörös papnő nem jön akkor így lazán elküldtek volna egy 20ezres feedet az NK-nak. Nem mintha bármit ért volna a buffolt dothraki bagázs.Aryas befejezés teljesen okés, éreztem hogy Arya fontos lett, igaz nem hittem volna hogy ilyen durva level up-pal zárja a részt. Igaz bánom hogy semmi nagyobb inditéka nem volt az NK-nak. Okés majd letolhatnak valami magyarázatot, de az már olyan mintha egy halott lovat nógatnál, hogy vágtasson. Más: A kvíz eredményét már posztoltátok és csak én nem találom? Vagy még nem lett kitéve?
Csak mert bejött a tippem, hogy Szürke Féreg túl OP és nem fog meghalni. Pedig, hogy temette mindenki -
xtro
aktív tag
válasz
TSanya #19589 üzenetére
Én is ezt támogatom.
Szerintem 99,99% hogy Királyvár el fog esni a holtak által. 2 vízióban is láttuk (Dany-2.évad és Bran-4.évad). (Királyvár lakossága 500+ ezer)
Szvsz, hogy mi lesz:
> Óriási csata, sokan elesnek, a sereg kivérzett,de Deres győz. Viszont túl könnyen.
Dramitkus vágás/ epizód zárás Királyvár környékére.
> Jégsárkány + a holtak seregének jó része masírozok arra felé.
Viszont sok buktató van ezzel ugyebár, pl.:
Egy közel 100 ezeres sereg hogy tud észrevétlenül eljutni egy kontinens egyik végéből a másikig úgy hogy Deres egy üzenetet se kapjon?Bran azt mondta,hogy őt akarja megölni, miért kerülné ki?
Miért menne egyáltlán Királyvárba? -- Mondjuk ezen az érven minek támadja meg Derest? Mármint ott van Bran, okés, de most hacsak nem igaz a NK= Bran teória akkor nem hiszem sok értelme lenne ennek.
Más, a számokkal mennyire foglalkozunk? Mármint azt kb tudjuk hogy a holtak serege kb 100-120 ezer körül lehet, de Deresnél most pontosan hány katona is van?
Ez az emberke szorzott majd osztott majd újra szorzott és úgy saccolta hogy Dany most 116,285 embernek parancsol, ehhez jön még Észak serege kb.10 ezer ember + a Völgy lovagjai, ami ugyancsak egy pár ezer lehet (gondolom nem az egész bagázs jött fel északra) szóval Derest kb. ugyan annyi elő védi mint holt támadja.
Mondjuk ezt a gondolatmenetet a madártávlaból lőtt képek nem támaszjták alá annyira. Ott én inkább egy ilyen 40ezer vs 100-120ezeres felállást saccolnék. Amúgy egy picit szomorú vagyok hogy számokat az utóbbi évadokban elhagyták.
OFF
Tudom, hogy ígértem egy kvízt,de sajnos nem jött össze.
Most hétvégére viszont tuti összerakok egyet. Ilyen "ki hal meg ki éli túl" totóra gondoltam. -
xtro
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #19295 üzenetére
"Gyenge rész lett, de igazából azt teszi gyengévé, hogy nem 20 részes az évad"
Teljesen egyetértek.
-
xtro
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #19240 üzenetére
-
xtro
aktív tag
válasz
Attila2011 #19235 üzenetére
-
xtro
aktív tag
Amíg várakozunk addig gondoltam összedobok egy "topik kvíz"-t, hogy kinek mi tippje a sorozat kimenetelével kapcsolatban.
Itt lehet kitölteni, erdeményeket holnap este kirakom. Aztán majd a végén meglátjuk
Ki fog az utolsó képkockán a Vastrónon ülni?
Ha van rá igény minden résszel kapcsolatban csinálhatok egy kis kvízt, just for the fun and giggles
.
-
xtro
aktív tag
Imádom ezt a topikot szezon időben.
6 hét gyermekek. Kezdjük
Feri sose változz.
-
xtro
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #17691 üzenetére
Jó újra a mémeket látni
-
xtro
aktív tag
-
xtro
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #17108 üzenetére
Nem,mind kettő látó és a látók találkozhatnak egymással vagy akár interakcióba kerülhetnek mással a múltban ezzel befolyásolva a jövőt. De a varázs a Falon van, Brannek semmi köze,ne keverjük a szezont a fazonnal.
+ az NK varázslata minden hova kiterjed lásd az élő hulla Királyvárban vagy az első évadokban valamikor áthoztak pár holtat. Nem kellet neki Bran érintése csak a sárkány (a sárkányok itt nagyon op-ok,könyvben is volt hogy az ő születésük hozta meg újra varázslatot,ők is ilyen varázslények szal sztm egy sima sárkány is lerombolhatta volna a Falat) ezért várt ott türelmesen ha megakarta volna megölte volna Jonéket ott helyben,de nem ő várta a sárkányt mert tudta (mivel látó,mint Bran) hogy jönni fog. -
xtro
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #16897 üzenetére
Félinformáció a legjobb információ
-
xtro
aktív tag
-
xtro
aktív tag
válasz
BoneDragon #16835 üzenetére
Nem muszáj nézni
¯\_(ツ)_/¯ -
xtro
aktív tag
válasz
Aventador91 #16330 üzenetére
Link?
-
xtro
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #16322 üzenetére
-
xtro
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #16277 üzenetére
Csak az idegel hogy még van 2 rész és vége most ha 6.ban elkapnak egy előholtat azt 7-ben leszállítják és vége. Annyira érzem hogy Cersei arca lesz az utolsó képkocka amint meglátja az élőholtat
-
xtro
aktív tag
Csak hogy tisztázzuk az nem TÓ volt hanem FOLYÓ
-
xtro
aktív tag
válasz
laceszgamer #15930 üzenetére
egy méreg hatását
-
xtro
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #15895 üzenetére
bran elmondja > balhé> kisujj szart kever > arya megakadályozza > brienne kivégzi -
xtro
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #15850 üzenetére
-
xtro
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #15659 üzenetére
-
xtro
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #15654 üzenetére
-
xtro
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #14495 üzenetére
Arya kezd elhízni
-
xtro
aktív tag
Micsoda PS majszterek vannak erre
-
xtro
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #14441 üzenetére
pont ugyanez
-
xtro
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #13930 üzenetére
wat??
-
xtro
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #13591 üzenetére
WTF avatár
-
xtro
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #13283 üzenetére
+1
-
xtro
aktív tag
reddit gyöngye
"Valyrians stole my penis"
"Valyrians ... penis "
"Val...ria...is"
"Varys". -
xtro
aktív tag
Sziasztok, valahol van HBO stream vagy ilyesmi? A lényeg hogy valahol tudjam nézni
xtro
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest