- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Aventador91 #19322 üzenetére
Ja, én az olyanokat lesz@rtam
-
t_a_m_a_s
addikt
Abszolút ezt éreztem én is. Húzzák-nyúzzák már két évad óta. Ennek a résznek a lényege 20-25 perc volt, a többi töltelék. Lehet itt felvezető epizódra hivatkozni, de én úgy vagyok vele, hogy felvezette ezt az első 7 évad, összvissz 8 óra van hátra a sorozatból, és k*rva sok szál amit el kell varrni. Pörgethetnék rendesen!
Mondjuk én ezt úgy mondom, hogy annyira már nem hat meg a sorozat mint régen. OK, várom az új részt, igyekszem is megnézni még hétfő délelőtt, de nem dőlök a kardomba ha nem így történik.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
BoneDragon #16975 üzenetére
Ne vedd sértésnek, de a másik oldalról meg kb pont ennyire idegesítő már mindenhol ezt a mobilnetes nyavajgást hallgatni. Most komolyan: ha annyira sokat mobilneteztek, miért nem olyan csomagot vesztek amiben van is mobilnet? 2017 van, már nem megfizethetetlen a dolog... Vagy miért nem használtok olyan böngészőt amiben be lehet állítani, hogy ne jelenítse meg a képeket? Vagy tömörítse, vagy mittudomén? A felettem lévő 15-20 hsz-ben a képek max 100 KB-osak... Rosseb se akar minden hsz-ben 5 linket nyitogatni csak mert nektek kevés a limitetek...
No offense, csak már kikívánkozott.
-
t_a_m_a_s
addikt
Srácok, valaki dobjon már meg valami 6.rész megnézési lehetőséggel. Az irodából mindent tudok, csak torrentezni nem, de mostmár b@ssza a csőröm nagyon...
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
gyuromoj #15587 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy megint elb@szarintottak egy részt a nagy büdös semmire. Ezúttal nem tízből, hanem hétből egyet...
Kíváncsi leszek mikor pörög fel, nagyon ráférne a sorozatra, mert így - részemről legalábbis - kezd érdektelenségbe fulladni, amit nagyon sajnálok. -
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
Ne legyen igazam, de szvsz nem lesznek már könyvek. Jó, ha a hatodikat befejezi az öreg, de szerintem már azt sem... Kb gennyesre kereste magát az eddigiekkel meg a film után is csorog a lé valószínűleg, nem nagyon motiválja már semmi, hogy befejezze. 20 éves az első könyv, a Sárkányok tánca is már öt éve jelent meg...
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #13901 üzenetére
Persze. Semmiképpen sem durván...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #12322 üzenetére
Kb az évad eleje óta követem a topikot. Az azért lejött, hogy az ide írogatók jó része hardcore GoT fan. Ők, ti máshogy látjátok ezt. Én is nagyon kedvelem a könyvet/filmet, de kb a 4. évad óta folyamatosan csalódott vagyok egy picit. Ez az évad objektíven nézve nem volt túl erős
(nem akarom azt írni hogy egy fos volt, mert letrolloztok, és nem ez a szándékom). Az egészét tekintve hozta a szokásos ívet: az első 2-3-4 rész OK, aztán kicsit leül, a végén nagy hentölés, az utolsó részben meg majd nyilván nyitva marad pár izgalmasabb cselekményszál. De tavaly is, idén is minden résznek úgy lett vége, hogy azt mondtam magamban: ennyi? Valahogy rendszeresen elmaradt az izgalom, a katarzis, a következő rész besózott seggel való várása... Sőt, ezúttal a következő széria besózott seggel való várását sem érzem...Kicsit kifulladt az egész. Amíg mentek a könyv szerint addig OK volt, de mióta eltérnek illetve nem az öreg Martin keveri a szálakat, azóta kicsit halivúd lett, semmi váratlan... Az öreg sem kapkod a könyvvel, és így majd' 10 évvel az első könyv megjelenése után szerintem páran feladtuk már a folytatást.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
DeathBat666 #11294 üzenetére
Szerintem meg ha 1,5 évad után sem éreztél rá, akkor engedd el...
Bár az tény, hogy ahogy ment előre a sorozat és nőtt a népszerűsége, úgy nőtt a büdzsé is, és látványosabb lett, de ha 15 rész alatt nem fogott meg a sztori, akkor én nem erőltetném.
Én sem láttam a Star Warsokat a mai napig, pedig sokan mondják hogy jó, de ha nem tetszik, csak azért ne nézem meg mert nagy a hájp körülötte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest