- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
kgergely23
Normál esetben, de itt a törvényszerűségeket nézve nem tud mögé kerülni, mert ezek a hajók olyanok, mint abban a videómániás filmben, amikor a gif madarak mindig a kamera felé vannak. Euron hajóin van teleport, azzal pedig helyben meg tudja fordítani. xtro
Nekem is feltűnt már pár apróság a CGI jeleneteknél. Pl.: amikor Jony lezuhan a legrövidebb tél alatt a sárkánnyal, akkor szerintem 1:1-ben a 7x6 lezuhanása van összevágva a 7x6 felszállással 80%-ban. A mostani részben a hang szerintem 100%-ban a 7x6-os sárkány halál tusája. Ugyanazt az effektet és jelenetet vágták be. Ezek a 7. évad költségvetésében elvileg szerepeltek, szóval, ha ide is beszámolták, akkor itt turpisság van. még egy kis poén a végére:
Sokan ki voltak akadva, hogy Jon-on nincs bunda, a makikon nincs bunda. Szerintem Jon úgy volt vele, hogy ilyen rövid télre mi a francnak. -
k-adi
nagyúr
Szerintem azt akarták sugallni, hogy NK nem akkora taktikus, az ő ereje a zombik számában van. Ő jön fentről és hozza a telet meg a sötétséget... mivel úgy számolt, hogy sokkal többen vannak ők, mint az élő védők, ezért úgy volt vele, hogy
elég lesz a frontális megközelítés is.... aztán ahogy halad a csata, rájön, hogy hoppá itt azért van 1-2 csalás, tűz-papnő meg soha meg nem haló Sam, Jamie, stb... ezért a sárkányával nyit egy újabb belépési pontot a csata felénél... szerk: ha akkora taktikus lett volna, akkor
de ez már túl nagy csavar lett volna, meghát akkor a távot is le kellett volna teleportálni és ha 7 évad alatt csak deresig jutottak el akkor ez ugye megint egy vicc kategória inkább.....kikerüli derest - vagy csak egy kisebb sereget hagy ott és királyvárba megy, legyőzi C-t és utána visszamegy azokkal a zombikkal is és 2 oldalról összepréseli derest meg a sztárokat. -
Kotomicuki
senior tag
De akkor a "fába való behatolást" hogyan is kéne értelmezni, hhmm?
Ott Bran volt a kulcs egy erőtér áthidalására/semlegesítésére...
Ennyire minden mágikus erő forrása lenne a Fal, hogy még a Háromszemű is gyengébb erőtérrel védené magát annál? De egy sárkány meg röhögve átüti azt csak az ÉK+Bran nem?!
Tényleg, Bran nem ellensége az ÉK-nak, hogy állandóan futni hagyja - de akkor a "passzív" Háromszemű miért volt útjában neki?! Terveznek még vele/velük vmit az hbo-ék?
Ha meg sárkány kellett az ÉK-nak, aki látó is egyben, akkor miért nem tett már évekkel ezelőtt egy kis "túrát" a sárkányokért...
Láncon fölneveli, majd megöli, végül föltámasztja őket és egyből 3 sárkánya is van..., ha már westeros-on keresztül-kasul elér a mágikus ereje - csak azzal a Fallal nem bír, érdekes mód...!Ja, és akkor már Bran...
Neki tulajdonképpen mi is a célja, ha már nem segíti az embereket, csak ülni és látni - meg kisstílű intrikusként bele-belenyúlni/-szólni a dolgokba - , amíg hagyják azt?!Hhmm, visszatérve a Háromszeműre, ő nem tudta volna elmagyarázni az Erdő Gyermekeinek, hogy irtó nagy balhé lesz abból, ha "dögöljön meg a szomszéd tehene is"-t "játszanak"? Nem lett volna egyszerűbb módja az emberek távoltartásának, vagy az azokkal való jobb kapcsolat kiépítésére?! ("Figyú! Én vagyok a varg-ok varg-ja, ne balhézzatok erre, mer' ez egy csendes környék...")
Az utódlást nem lehetett volna egyszerűbben, kevesebb áldozattal megoldani, ha már ennyire látja a jövőt és hatni is tud rá?!
Tulajdonképpen mire is jó ez a "látás", kit is segít, ha segít ez egyáltalán?!
Wylis-ből a gyengeelméjű Hodor lett, ezen kívül...?! (Jon targaryen voltára, önmagában eléggé kevés lenne, mint bizonyíték, hogy "Láttam!"..., de enélkül is rájöhettek volna (már) erre (Sam könyvei + sárkány + az apró részletek, kezdve Ned feddhetetlen becsületességével...).) -
-
oxox
addikt
kis kegészités...nem a sárkányok hozták meg a varázslatot...az üstökös hozta meg, amiről most annyit hallunk, mint a következő könyről.
a jövő változik, és gondolom számitott rá, még ha nem is tudta 100%, hogy jól jön ki a dologból...de szeretném hinni, amint fentebb is irtam, hogy volt B terv is, mert más esetben a bank rossz lúnyára tett...én már küldtem volna küldöttet az NK-hoz, hogy beszéljék meg a közös jövőt.
-
Ragnar_
addikt
Ez dícséretes én még azt se szúrtam ki, hogy obsidián fegyverekkel harcoltak, valami csillivilli cuccra számítottam (kb. mint a Night King dárdája) de felvilágosítottak, hogy obszidiánból kb. kőkori fegyvereket lehet csak csinálni mint ami volt is náluk tőrök, baltaszerűségek, meg nyílhegyek..
-
S e t h
nagyúr
Nincs kész a könyv, Martin is még csak tapogatózik.
Nem lennék meglepve ha ez is az okok között szerepelne.
Oké, ez már lassan a vígjáték, nincs nagyon már lehetőség új szereplőkre, mély dramaturgiára nem lehet számítani.
Kissé összecsapottnak tűnik, mintha gyorsan mutassunk vmit alapon zajlana a történet.
Eddig komoly drámaként is helytállt a sorozat, most meg kicsit már ponyvás, kommersz érzetet kelt. -
qbeer666
tag
Azért írtam, hogy nem megbántásnak szánom. Egyébként van angol C1-es nyelvvizsgám, ha gondolod tényleg belinkelem, de ettől eltekintve, például egy jó anime-t (Hayao Miyazaki) is csakis japánul nézek meg szívesen, felirattal, annak ellenére, hogy nem tudok japánul. Egyszerűen elvesz az élményből, hogy leszinkronizálják, pedig ez nem is élőszereplős eset. Elnézést azoktól, akiket a megjegyzésem bántott, tényleg nem annak szántam.
-
k-adi
nagyúr
Én is csak angolul, feliratosan nézem (ahogy mindent ha tehetem, de ha nincs felirat, akkor is inkább OV, mintsem szinkron), sokkal jobb úgy a hangulata.
A magyar szinkron botrány már 10 éve bármelyik filmről, sorozatról legyen szó. Tudsz mondani az elmúlt 10 évben 10 olyan filmet, sorozatot ahol tényleg jó volt a magyar szinkron, valóban passzoló, hihető a karakterhez? Jó, lejjebb viszem a lécet, legyen csak "elviselhető" a szinkron, még úgy se fogsz tudni írni 10 példát.
És ez most nem a hencegés miatt írom, sajnos a szinkron ipar a béka segge alatt van Mo.n már jó pár éve és nem igazán mutat fejlődést se egy ideje... az meg a másik, hogy már annyira hozzászoktam az angolhoz, hogy már az zavarna ha magyarul szólalna meg bármelyik karakter.
-
pulffy
őstag
Jo kis resz volt ...
ez a vargos dolog , szerintem nem mindegyik varg tud visszamenni a mutba, sot csak az oreg csoka tudta, es ok nem latszodtak a multban tehat valtoztatni se tudnanak rajta, de azt konkretan nem mutatjak hogy Bren vargolja meg a kis Hodort... oreg csoka tudta hogy Bran lessz a kivalsztott , lehet o kavarta meg regen a kis Hodort
Tormund hatalmas
Arya szerintem is unalmas...
Deny mar vegre elindult...(valamere), Jorah remelem meg visszater.
Szerintem Völgy lovagajai fognak meg kelleni Sansaeknak, Kisujj azert nem kell leirni, nagy taktikus...
Erdo gyermekei tehat kihaltak ?
Szegeny Nyar....lasan kihalnak a remfarkasok is... mar csak Szellem van, es Nymeria ,Arya farkassa, de ott mar reg lattuk
-
Sareth
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kempingezés és sátrazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LED világítás a lakásban
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Dell OptiPlex 3040
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest