- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
csandi86
csendes tag
válasz
csandi86 #10008 üzenetére
Sziasztok!
Sikerült beállítani a TTL csomagok módosítását, sikerült továbbosztanom a netet a routeren keresztül, viszont előjött egy probléma. Haverokkal elkezdtünk játszani a C&C 3-mal, GameRangeren keresztül és a programnak szüksége lenne a 16000-es UDP portra, hogy mindenkivel tudjon kommunikálni. Jelezte, hogy forwardolni kellene ezt a portot. Gondoltam belépek LuCi-ba a tűzfalbeállításoknál simán hozzáadom az új szabályt, és mehet a móka. Hm hát nem akar összejönni a dolog. Ki is nyitottam teljesen a portot, hátha úgy jó, de nem az igazi.
Tudnátok ebben segíteni? Suste féle fw van fent.Az /etc/config/firewall tartalma:
firewallAz iptables tartalma:
iptables -
adamka16
őstag
válasz
csandi86 #10014 üzenetére
Szerintem ez szinte minden kollégiumban így van. Nálunk is kőkeményen lehúzták a koleszosokat anno hogy kapjanak netet, holott alanyi jogon jár minden hallgatónak internet hozzáférés. Ha koleszos vagy, akkor is ugyan úgy hallgató vagy. Amit kaptunk a befizetésről, az egy skótkockás lapból kivágott fecni a portás aláírásával. Kb a 0-val egyenlő. Aki nem fizette be, vele se csináltak semmit... kb. ennyit ért az egész. Többször is felvetettük kolesz gyűlésen, hogy miért kell fizetni mikor ott a kolesz díj, építsék be abba és majd ott befizetjük, természetesen mi voltunk a hülyék, persze mert ott van nyoma az átutalásnak és a pontos összegnek. Én simán feldobnám az ürgét.... bár most lennék koleszos, tuti kicsesznék vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged