- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unlimited
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12292 üzenetére
Így már értem. A másik a 1043 V2 amit kinéztem, kb. árban is egy. Ebben a hardver is van olyan erős, mint abban? Azt mondod, az össze akadások miatt jobb lenne ez az 5Ghz?
-
Unlimited
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12290 üzenetére
Köszi a választ!
Tehát ha átállítom 5Ghz-re, hogy ne zavarjon be a többi jel, akkor a telefonok, tabok, ilyesmi működni fog róla? Vagy azoknak is tudnia kell az 5Ghz frekit? Bocs az ilyen kérdések miatt, de teljesen láma vagyok a benne, ezért is vagyok most itt. -
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek! Ezt a routert néztem ki a Digi 500/200 netjéhez. Itt van már bekötve a net, 1-2 nap, vennék hozzá egy ilyet. Ez megfelelő lenne szerintetek? Abszolút nem értek a ruoterekhez. Eddig egy 1043-as Tp-link-em volt, de az már ide kevés. Az 5Ghz menyire kellene nekem? Egy panelban lakom, ahol talál a telefonom vagy 10-15 wi-fi jelet.
Néha egy kis torrent, gyereknek mese letöltés, alap net használat, filmezés ilyesmi. 1-2 telefont kell kiszolgálnia, 1-2 tab-ot, meg később a gyerek asztali gépét (laptopját) ez majd kiderül.
Szóval, ez mennyire felelne meg nekem? Mennyivel jobb a 4300-as?
Ja, és egy főgép, amin az átmenő jel kellene, az van rákötve, a többit meg wi-fi-n kellene kiszolgálnia!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen egeret válasszak?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Gitáros topic
- Autós kamerák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged