- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Akkor frissítsd le a legfrissebbre.
The router will reset after upgrading this firmware.
The configure file of old firmware cannot be used in this firmware.Tehát: Resetelni kell frissítés után, és a régi beállítási fájlt nem lehet rá visszatölteni, így kézzel kell ismét beállítgatnod.
-
suste
veterán
-
FNZ
őstag
tudok majd a suste firm-ben is saját ip címet adni, hogy ne a 192.168.1.1 legyen a router?
bocs, de nem értek hozzá:
olvastam a sok-sok leírást, de nem tudom, hogy mivel tud többet a suste mint a vargalex attól eltekintven, hogy a suste újabb. gondolom a benne lévő csomagok verziója az újabb és ettől stabilabb lesz a szerkezet? -
-
-
-
-
SztiviVander
addikt
a router beépített dlna szerverét sose használtam, de a routerre kötött raspberry-n futó minidlna-t csak akkor látja az LG tv-m ha a hw nat ki van kapcsolva (maga a nat persze engedélyezve van különben nem lenne net a belső hálón). nem tudom miért van ez, de esetleg tehetsz egy próbát. vargalex-ben meg a többi nem gyári fw-be eleve nincs hw nat opció, ott alaphelyzetben is ment minden.
-
krealon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged