Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- TKSTAR TK905
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
-
adamka16
őstag
Szerintem is pocsék a wdr 3600 wifi. Gyenge az antenna, igaz ledobtam róla és rátettem az 1043-as antennáit, ezzel jobban szór szerencsére, de pont tegnap volt nálam egy gép javításon és amíg nem találtam meg hozzá a lan drivert addig 722N-el neteztem rajt, ami ugye hivatalosan 150mbps-re képes mimo nélküli N adapter. Tapasztalatok alapján legrosszabb esetben is kb 4-5 méterre az 1043-tól is tudni szokta a 150mbps-es csatlakozási sebességet valamint a gyakorlati 10-10,5 Mbyte/s másolást lan felől, de ez... ugyan ezzel az adapterrel 72mbps csatlakozási sebességet írt, és valóban nagyon lassan másolt is wifi-n. Kipróbálom még ma, hogy mit szól ahhoz ha ugyan így kikapcsolom az 5ghz wifit és a gyári antennákat visszateszem rá, hogy gyorsul-e valamit vagy marad ugyan ilyen. Ha marad ugyan ilyen csiga tempóba akkor lesz egy eladó 3600-asom mert ez katasztrófa.. 4-5 éves technika majdnem úgy néz ki, hogy jobbnak bizonyul a gyakorlatban. Egyedül az szól mellette, hogy modernebb chip van benn 4* annyi memóriával, de semmi több.
-
nem nagyon érdemes összehasonlítani wifi tekintetében a két routert, hiszen az egyik csak g szabványos és 2.4 GHz képes, a másik pedig n szabványos és dual band, így 2.4 és 5 GHz sávot is tud, és annak megfelelő osztott antennája van; 2*2 dBi 2.4 GHz és 2*3 dBi 5 GHz.
esetleg sebességben is hasonlítsd össze, már ha van megfelelő ellenoldalad, és az újabb router az ötszörösét fogja tudni wifi sebességben, cserébe fogékonyabb az akadályozó tényezőkre az 5 GHz, de ez a technológia/frekvencia sajátossága.
amennyiben minden eszközöd n szabványos, úgy mehet az n only mód, de ha van régebbi g szabványos is, akkor kell a mixed.
amennyiben minden eszközöd 40 MHz képes, úgy mehet csak arra, ellenkező esetben kell a 20 MHz is, de a 40 MHz dupla sávszélességet jelent.
maradhat alapon, ha nincs eltérő elvárás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 Lemezes Verzió Extrán Megkímélt 2 Kontival Eladó!!!
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Magic -Keyboard, Trackpad és Mouse
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- használt Xiaomi 11T Pro 5G 128GB 8GB Celestial Blue
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest