-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Lenne egy kis problémám, segítsetek pls.: a routerem random időközönként lecsatlakozik a netről. Természetesen mindig akkor amikor nem kéne, játék közben stb.
Azért vettem ezt a 3600-ast, mert az előző router is ezt csinálta, gondoltam az a szar, de nem: ez is csinálja.
A szolgáltató persze hülyének néz hogy nincs itt semmi gond, hibába mesélem nekik hogy 2 routerrel és 4 firmware-rel is ugyanez a gond...A kérdésem: dd wrt alatt be lehet lőni valami logot ami a wan oldalt nézi? Ha igen elmondanátok pár szóban hogyan?
Köszönöm
-
LLKobe
veterán
válasz
wwenigma #9977 üzenetére
DD es egyeb WRT-vel bukod a hardveres natot, azaz wan felol a max sebesseg 20-25Mbyte/sec lesz. Csak hogy a kesobbiekben ne szaladj bele.
Okés köszi az infót. Jelenleg 10/1-es netem van, uh nem fenyeget ez a probléma.
Meg ha majd ha cserelni akarod a DD-t annak is olvass utana hogy ne teglazd be.
Mindenképpen, de ha jól sejtem nem mostanság lesz nekem gigabites netem...
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Megjött tegnap a router. Hát szép darab, az előző routeremnél majd kétszer nagyobb
Fel is röffentettem rá a dd wrt-t, teljesen hibátlanul műxik minden ahogy kell. Bár a wifi nem valami nagy szám, talán picit gyengébb is mint az előző routeremen.
Amúgy igazából a szuper tulajdonságainak felét sem használom ki... Torrentre van külön atom procis szerverem. Torrenteznék is róla, de az átviteli sebesség a gép és a routerre kötött vinyó között visszatart. Lehet hogy erre venni kéne valami NAS-t? Pár hónapja volt egy nálam, de elég siralma 8MB/s-os értékeket produkált...Summárum: a router faxa, meg vagyok vele elégedve, csak legyen stabil.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Holnap jön meg a 3600-as routerem. Pár gyors és egyszerű kérdésrem lenne :
-A vargalex Build miben több mint egy sima dd wrt? Semmi extrát nem akarok, még torrentezni se, arra van külön szerver
-dd wrt-ből vanna külön buildek az eltérő hw revíziókhoz? Vagy csak egy van?
-és végül : van valami extra trükk a dd wrt flasheléséhez? Vagy csak letöltöm, webes felületen flashelem és kész?
köszönök előre is mindent segítséget!
-
LLKobe
veterán
Úgy látom van belőle egy pár revízió, a régebbi kék ledes, az újabbak zöld ledesek.
Van ezek között valami különbség? Van az aprón egy eladó, de az még a régi kék ledes, van ennek valami negatívuma az újakhoz képest? -
LLKobe
veterán
Üdv Uraim!
gondolkodom egy ilyen router vételén, jókat halottam róla. Osztjátok ezt a véleményt?
Illetve DD WRT-vel szeretném használni, kérdésem az lenne, hogy ha usb-n rádugok egy vinyót és arra torrentezek vele, mekkora lesz annak az adatátviteli sebessége? Ha a vinyóról akarok a gépemre másolni.
Gondolom sajna nem túl sok, és ha mondjuk 2db 20 gigás filmet akarok másolni akkor malmozhatok órákat?
Most egy atomos ITX gép van torrentezésre, gigabites lannal, 50-60MB/s-el jön át róla. Gondolom ezen töredéke lenne nem?Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged