Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
Celtis #16105 üzenetére
Openwrt-ből van két verzió stabil és a snapshot/trunk verzió. Az előbbiből kevés van évi 1 build kb jelenlegi a 18.06 és annak javításai, rc1,2,stb... Ezek többn,ire erősen tesztelt buildek.
Az utóbbiak pedig fogd fel mint egy nightly build nem tudom a gyakoriságát, de pár nap. Pont ezért ha valamit telepíteni akarsz akkor azt az első telepítéskor kell megtenni, mert később nem fog megegyezni a kernel verziója. Nah és ebből a verzióból hozzáadtak egy új targetet, ami már 4.14-es kernelre épül ezáltal a flow-offload bekapcsolható. Ami a NAT sebességre igazán jótékonyan hat, de ezek nem "stabil" buildek az is simán megeshet, hogy egy-egy build félresikerül és csak soros portról/tftp-vel lehet éleszteni, én olvastam valami olyasmit hogy az ethernet vezérlő a 1043-nál nem jó még vag,is használhatatlan. Utána kell keresni, lede/openwrt saját fórumán, hogy mi a helyzet a 43xx és 3600 esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- The Rogue Prince of Persia teszt
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest