- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pubos
tag
válasz
Satellite #5453 üzenetére
Addig már eljutottam meg van a bios belépés .A gond hogy nem tudom telepíteni se az xp se win 2000.Az xp már le sem formázza a meghajtót vagy ha sikerül akkor fájl másolás közben kék halál.A 2000 formáz de utána annak is kék halál.A win. lemez eredeti.
A másik nagy gondom a videó kari driveres sehol nem találom. Trident Cyber 9525 dvd
Amúgy kösz hogy szántál rám időt.
Ha tudnál segíteni, vagy valaki akkor légyszi. -
DonDragonka
őstag
válasz
Satellite #4931 üzenetére
Köszi! Sajnos ezekkel(HW teszt) kezdtem, csak nem írtam, bocsesz.
Gyári Recovery Xp lemezem nincs, mint mondottam volt vistát adtak hozzá. A sima XP-vel meg csak copok.
No azért van újdonság is.
SP1-es XP lehal a 32. percben a hálózatok telepítésénél. Taskman szerint nem fut semmi még is áll a telepítő.
Leltem egy LITE xp-t ami szépen gond nélkül felment de az meg annyira fapados, hogy a voda HSDPA kártya sem települ fel rá.A gyári vistával meg az a baj, hogy bele van rakva ez a nymvadt symantec-es fityfene ami úgy rátelepszik a gépre, hogy teljesen használhatatlan lesz tőle ez a szerencsétlen.
No mind egy próbálkozom még.
Esetleg egy letölthető Recovery disk valahol valakinél? -
ABE
őstag
válasz
Satellite #4689 üzenetére
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.
Érdekes, hogy az L300 szériánál nem működik ez a módszer.
Az is fura, hogy jelentős teljesítmény csökkenés van akkor, ha a SATA mód nincs engedélyezve, holott más gépeken ez nem szokott problémát okozni.
Ez az "Insyde-BIOS" egyébként mit takar?
-
ABE
őstag
válasz
Satellite #4673 üzenetére
Igen, sikerült már két HP notin is megoldani a dolgot, de a módszernek működnie kell szerintem más gépen is. Leírom bővebben, hátha mást is érdekel:
Először a chipsetnek megfelelő SATA drivert kell leszedni (én az Intel honlapról származó Matrix Storage Managerből nyertem ki), majd be kell menni az eszközkezelőbe, és a merevlemez vezérlőnek manuálisan meg kell adni azt a drivert, ami pontosan a gépben lévő típusú vezérlőhöz tartozik. Itt asszem szól a rendszer, hogy nem kompatibilis a driver, de tovább kell nyomni, felmegy az. A lényeg, hogy a vezérlőhöz pontosan passzoló drivert válaszd ki a listából. Utána újra kell indítani a gépet, de irány a BIOS, mielőtt még a Windows elkezdene betölteni. Itt átállítod a SATA módot, és ezután már be kell töltenie a Windows-nak kékhalál nélkül.
Szóval az egész trükk lényege annyi, hogy az új driver csak újraindítás után "aktiválódik", és közben állítod át a SATA módot. Én leginkább azt tudom elképzelni, hogy nem a megfelelő drivert rendelted hozzá, és azért van kékhalál.
-
luiz187
tag
válasz
Satellite #3160 üzenetére
hat igazsag szerint az osszes letezo nyelvu Toshiba honlapot vegigneztem (szo szerint, a kinai kriksz-krakszosat is) es az en tipusomhoz csak vistas driverek vannak fenn.
szal nem nagyon tudom honnan lehetne szerezni XPs drivereket, talan ha vkinek ugyanilyen laptopja van, vagy hasonlo, de egyes alkatreszek benne ugyanazok, amit meg persze csak itt a forumon tud az emberfia kideriteni, mert honlapon nem tul reszletesek a leirasok.
ha ezen kivul tud vki erre megoldast, az nagy segitseg lenne sztem minden uj vistas toshiba tulajnak. -
Novicius
csendes tag
válasz
Satellite #3160 üzenetére
Kedves Luis187!
Igen, azóta már én is rájöttem! Valamilyen oknál fogva azt hittem, hogy a jobb és baloldalon lévő két beépített hangszóró melletti kis rések beépített mikrofont rejtenek ... Hogy honnan vettem ezt, rejtély ... (biztos álmodtam
),
Mindenesetre köszönöm, hogy foglalkoztál az üggyel!üdv: Novicius
-
-
luiz187
tag
válasz
Satellite #3092 üzenetére
Hali
A gep egy P200D-10P HD2400assal, szal akkor ne nagyon csodalkozzak a 1.5 oras uzemidon.Az USBs optikai eger mennyit fogyaszthat? Nagy kulonbseg lehet, ha azt lehuzom rola?
Van vmi trukk, amivel ezt meg lehet vhogy hosszabbitani? Fenyero levetele, power saver uzemmod hasznalata Vista alatt opciokon kivul? Aero, Sidebar kikapcs segithet? Vagy vmilyen kulsos progi esetleg?
-
Kbali
nagyúr
válasz
Satellite #3098 üzenetére
Köszi, kipróbálom, majd jelzem az eredményt.
Az az érdekes, hogy most is folyamatosan 2 USB portot használok: egy rádiós egér, meg gy külső bill. persze most nem mond semmi ilyet.
Ráadásul szinte az összes portot használom felváltva, tehát nem csak egyet terhelek folyamatosan. -
mcharles
csendes tag
válasz
Satellite #3092 üzenetére
Hello Satellite!
Köszi a gyors választ. Az említett linken nem jelzik, hogy fényes lenne. Találtam egy boltot is, ahol következetesen feltüntetik, hogy melyik kijelző nagyfényű. Két noti közül választok, a már említett típus, ill. az L40-14H között. Az utóbbi 1,46-os procival van, X3100-s VGA-val, a 135-ös 1.86-os procival, GM 900 –as VGA-val, üzleti Vistával. (mindkettő Intel Centrino Duo). Irodai munkára, internetezésre, fénykép nézegetésre használom. -
T-unit
őstag
válasz
Satellite #3027 üzenetére
Nem is tudtam h kifutó darab,webshopokba kb 2-3hónapja látom csak,pedig télleg sűrűn nézegetek gépeket 200e alatt(az is igaz h régebben lehet sokkal több volt, azt meg soha nem nézem
).Egyébként Acerről váltanék,amivel bajom nincs egyelőre (féléves múlt) csak játékfejlesztők nem tudnak/akarnak itt nekem optimalizálni,és kellene a mobilitás.
-
padre71
tag
válasz
Satellite #2324 üzenetére
Tudom, hogy ha valami garanciális probléma adódik, akkor szinte mindig próbálnak kifogást találni a kereskedők, hogy a hiba miért nem garanciális. Sajnos vannak rossz tapasztalataim, Mo-on még mindig az a divat, hogy a fizetés pillanatáig kedves a vevő, utána már úgy tekintenek rá, mint egy sorozatgyilkosra. A laptop esetében csak max. a csavarokba tudnának belekapaszkodni, hogy nincs úgy beragadva mint a gyári szerelés után. Más nyoma nincs, ha nem barmolja szét az ember a gépet.
De az tuti, hogy a garis ügyintézés általában nagyon lassú és sok ideggel jár.
-
padre71
tag
válasz
Satellite #2231 üzenetére
Köszi. Elgondolgodtató, hogy megéri-e a fejlesztés. A gép még jövő májusig garis, lehet hogy nem lenne szerencsés otthon házilag barkácsolni, aztán véletlen szétbarmolni valamit. Itt a PH-n kb. 20-22k egy coreduo, míg a technotrade egy T2080-t kb. 31k-ért rak bele munkadíjjal és a régi beszámításával. Lehet, hogy az a 10k különbség megéri a biztonságot és a garit.
Viszont ha ennyi pénzt áldoznék rá, lehet hogy jobban járok, ha ezt eladom és veszek egy jobbat.
Át kell gondolnom mindenesetre. -
padre71
tag
válasz
Satellite #2226 üzenetére
Köszi a választ. Közben kiderült számomra is, hogy csak a Core Duo megy bele. Megnéztem a belinket proci tesztet és látom hogy a procim (Celeron M440) a 66., míg a vele azonos órajelű (1860 MHz) core duo T2350 a 27.
A váltás talán érezhető különbséget adna, mint coreduo és egy c2d között.
Mennyire bonyorult a proci csere? A Technotradnél elég drága a proci és 5k+áfaért rakják bele. Az asztali gépemet rendszeresen szétkapom, abban van gyakorlat, de a notimat még nem szedtem szét egyszer sem. -
suszitibi
csendes tag
válasz
Satellite #2127 üzenetére
Most cseréltünk L30-ba (x200 chipset) cerkaM440-ről, T2350-re procit. Teljesen jól működik, a Vista is jobb, a fogyasztás is. DE!!! Eddig kb.10 másodpercenként egy pillanatra magasabb fordulatra kapcsolt a venti. Az új procival ez a jelenség megszűnt, ami azt eredményezi, hogy nagyobb terhelésnél túlmelegszik és kikapcsol. Segítséget szívesen vennék. Esetleg bios frissítés? Ha még valakinek van ilyen tapasztalata írjon. Köszönöm.
-
the.odzsy
aktív tag
-
atos30
aktív tag
válasz
Satellite #2036 üzenetére
Cpu fogyasztásról: A síma celeronos procimmal működő gép XP-vel kb:20 W-ot emészt fel.A T2300-as duplamagos Vistával (a duplamag miatt sztem csak vista a jó, bár a fene tudja) 25-30 W-ot a speedstep szorzojától függően.
Tehát az én tapasztalatom, hogy az olcsóbb CPU-val szerelt gép tovább bírja ,mint a modernebb. -
szatocs
őstag
válasz
Satellite #2036 üzenetére
Néztem volna én magamtól, de hát gyorskereső eltűnt, keresgetni meg most nem nagyon akartam
L40 - Ezek szerint ami ebben van proci, azt lehet állítgatni? Nekem a tecra - ban a dothan procit 7 fokozatban lehet állítani, 400 MHz - től 2000 - ig. Ennél a procinál is lenne lehetőség valamilyen módú visszavételre, hogy tovább bírja az akksi? -
razor33
csendes tag
válasz
Satellite #1905 üzenetére
Azért, mert amit használnak, az előbb-utóbb elfárad, ez alól még a nem mezei win se kivétel (bár nem tudom, h. mi nem mezei ezen, nem vettem észre semmit, amiben különbözne az asztalimon futó win xp pro-tól). Amúgy meg e konkrét esetben elindítottam egy progi uninstallját, ami szépen elkezdte uninstallálni az összes többi progit is a program files mappából, kezdve a photoshoppal, ami ilyen hibás uninstall után nem telepíthető vissza, azt meg szeretném azért használni. Meg nem igazán tetszik, h. miért megy nekem alapból 50 folyamat, na nem mintha nem bírná el a gép, de ha nem kell, akkor minek. Ha újrarakom, akkor meg csak annyit fogok feltenni, ami tényleg jó is vmire. (Értem, h. le lehet tiltani, ami nem kell, le is vannak, de akkor fent se lesznek, max ha kell vmi, akkor felrakom.) Na csak ezért!
-
csabika0001
senior tag
válasz
Satellite #1717 üzenetére
''A vásárlástól számított 1 éven belül lehet garanciakiterjesztést venni a gépekhez.''
Nem tudom, hogy minden típusra vonatkozik e, de az biztos hogy a Tecra gépeknél a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálni kell a bővítést.
A Toshiba oldaláról:
''Ez a jótállásbővítés csak akkor érvényes, ha megvásárlása a Toshiba hordozható számítógép vásárlásától számított harminc napon belül történik. A szolgáltatás használatához a bővítés megvásárlásától kezdve harminc napon belül aktiválni kell a bővítést.''
link: [link] -
ufonauta
aktív tag
válasz
Hááá....t szerettem volna megnézni ezt a garancia hosszabbítást. A Toshiba oldalán két viszonteladót említ az egyik a Technotrade, aminek van egy használhatatlan honlapja, a másik a Ramiris, ami nem forgalmaz Toshiba notit.
Bár a Technotrade oldalán találtam egy oldalt, ahol el lehet indítani (gondolom) a garancia hosszabbítást, de a legördülő menüben, ahol az eladók vannak feltüntetve nem találom a Saturn-t, mint eladót, pedig én ott vettem a notit. De magát a Technotrade-t sem, aki garanciális szervizként igazán árulhatná a hosszabítást. Noh mindegy, majd egyszer csak meghosszabbítom, mielőtt lejár a gyári garancia.
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
válasz
Satellite #1722 üzenetére
''Amerikai géphez amerikai honlap!''
Heh, ennyit tudok
''Esetleg meg kell keresni a géped európai megfelelőjét, és meg kell próbálni szerezni egy ahhoz adott XP-s Recovery DVD-t.''
Valami ilyesmire gondoltam. Igazabol abban biztam te tudod es beirod hogy ''nem kell keresgelni, XY gepnek a cuccait szedd le innnen''
''Vistá-s változatokra nem fognak utólag (lefelé) fejleszteni semmit.''
Ezt megertem, csak a szomoru az egeszben az, hogy nem kene fejleszteni semmit. Ha megnezed a gep specifikacioit akkor lathatod hogy semmi uj nincs benne es ugyanezt vagy nagyon hasonlot mas neven arultak XP-vel is (igaz nem neztem utana tuzetesen).
Amugy koszi a segitseget
[Szerkesztve] -
Beya
tag
válasz
Satellite #1719 üzenetére
Szia Satellite!
Köszi a választ. Nem tudom még biztosan, de lehet, hogy 13-ért 1 év garit tudok venni hozzá. (Még nem kérdeztem rá, csak neten láttam.) Ha ez összejönne, úgy megérné a gép szerinted?
Mármint azért nem éri meg, mert amerikai vagy mert már csak 3 hónap rá a gari?
[Szerkesztve] -
Satellite
tag
-
Beya
tag
válasz
Köszi a segítséget.
Sikerült beszélni a pesti márkaszervízzel. Tényleg van lehetőség hosszabításra, de csak az USA-ban. Vagy telefonon, mert egyéb módot nem találtam.
Most, az van hogy a tulaj a nem akarja meghosszabítani a garit. Én pedig nem vagyok olyan penge angolból, hogy egy ilyet be merjek vállalni.
A gépre aug. végéig van gari. Megéri igy 330e. ért?
Toshiba Satellit P105-S9312 -
amol
addikt
-
jani0625
aktív tag
válasz
Satellite #1599 üzenetére
most azért nem kell fikázni, tudjátok, ha én nem vagyok...
amúgy asus meg toshiba közt vaciláltam, de asus volt a jobb ajánlat, ennyi, meg alapból 2 év gar. Nem bántam meg, király a gép, de ha váltok lehethogy toshiba lesz, bár ennek egyenlőre nem sok esélye(és fedezete van). Bár ahogy mennek le a noti árak...
az enyém még 320k volt németországból, úgy hogy itthon 400k fölött lett volna egy picit gyengébb, mert ilyen nem volt itthon, ma meg 250ből kapok már egy elég fasza gépet.
és igen nem olvastam vissza, sorry, nincs időm. -
amol
addikt
válasz
Satellite #1536 üzenetére
Jó hogy párhuzamosan írogatunk egymásnak 2 topicban
Miben jobb? Én a gépembe szerelt gyári Toshibánál jobban meg voltam elégedve a Hitachival, igaz pár évvel fiatalabb volt. Nekem a lényeg a sebesség mellett a zajszint és a melegedés (hmm. másnak nem?)
Most is egy 100 gigás HItachim van, teljesen rendben van. -
Foxi
senior tag
válasz
Satellite #1528 üzenetére
Akkor mégsem hülyültem meg és tényleg annyi
Amúgy érdekes az is, hogy a dobozon szerepel a wifi mac címe, meg a notin is, de az viszont tényleg nincs benne. Így +512 mega rammal egész kellemes kis gép, amire kell bőven elég és remélem azért nem fog itt meghalni nekem -
amol
addikt
válasz
Satellite #1409 üzenetére
Hát igen, csak ugye a Qosmio ára a fellegekben jár. Meg a méretei sem éppen aprók.
Annak ellenére, hogy videokártyából sem a csúcsot szerelik beléjük az akkuidejük is elég alacsony, persze ezek nem arra lettek kitalálva amire a mezei notik.
Jó kis gép ez az 5100-as, ha nem tojt volna be nemigen válnék meg tőle. TT: alaplapcsere 100k+, most a display.hu-nál csücsül feb. 8 óta, gondolom hozzá sem nyúltak úgyhogy szerintem el is hozom. Telefonos érdeklődésre enyhén szólva semmilyen választ nem kaptam.
Van valami tipp hova vihetném még el? notebookdoktor? -
ABE
őstag
válasz
Satellite #1394 üzenetére
Nos, becsülöm én a garanciát, ezért is kérdeztem, hogy milyen lehetőségek vannak. Ha lenne rá mód, szervízben rakatnék bele procit. Ha ezt a garancia megtartásával nem lehet megoldani, akkor felmerül az otthoni beépítés lehetősége, de persze ez is csak akkor, ha biztosan sikerül gond nélkül megcsinálni. Eddig nem is kezdtem neki szétszedni, mert biztosra akarok menni. Ha bátor lennék és semmit nem érne nekem a garancia, most a ''hogyan rakjam össze a gépet'' kérdéssel kopogtattam volna be a topikba...
-
ABE
őstag
válasz
Satellite #1385 üzenetére
Uh, akkor a garanciát reszkírozom, ha procit cserélek. A gép alján 3 fedlap van, egyik mögött vannak a memóriák, másik mögött a winchester, a harmadik mögött pedig asszem a wlan kártya. Ez akkor azt jelenti, hogy procicseréhez az egész hátsó borítást le kell szednem? Illetve a gép hátulján a szellőzőnyílás mellett van egy matrica, amin a gép specifikációja van. Ez alatt a matrica alatt kitapintható egy csavarhely (vagy valami hasonló). Lehet, hogy a matrica eltávolítása után szabaddá válna egy újabb fedőlap, ami a procit takarja?
Gondolom az XPress 200M támogatja a Pentium M-et is, a foglalat, az FSB ugyanaz. Ahogy elnézem, a 740-esekből (1.73ghz) van nagyobb kínálat. Ezeknek nagyobb az órajelük, a cache méretük, illetve tudják a SpeedStep-et, úgyhogy nekem megérné egy ilyenre fejleszteni Celeron M-ről (mivel Sulinetes gépet emlékeim szerint 5 évig nem lehet eladni, nem árt kicsit fejleszteni).
Vajon nincs valahol leírás arról, hogy konkrétan ennél a típusnál milyen macerával jár a proci cseréje? Tudom, a notebook nem PC, de azért ahogy látom, jó néhányan lecserélik a Celeron M-et. -
amol
addikt
válasz
Satellite #1360 üzenetére
Ezt én is tudom. A múltkor a házról kérdeztem, arra írtad hogy sokkal jobb. Én mindenesetre a 5100-asom masszivitását hiányolom az új modellekből. Tud ennél jobbat is a Toshiba. Az elég érdekes, hogy a bal oldalon, a bővítőkártyák helye felett a ház mennyire könnyen nyomható be. Nem is beszélve a kijelző burkolatáról, aminek megnyomására hullámok keletkeznek az lcd-n.
Soha nem gondoltam volna hogy váltanék, most mégis necces. Erre még rátesznek ezek a szomorú akkuteljesítmények.
A notim február 8. óta van a display.hu-nál miután a TT szerint csak az alaplap cseréje segíthet. Gondoltam adok még egy esélyt. Három hetet ígértek de még mindig semmi hír. Telefonos érdeklődésemre csak egy morcos ''javítás alatt, mittomén'' infot kaptam.
Más: amióta gép nélkül vagyok édesapám A45-ösét kaptam kölcsön (szintén masszív darab), és már régóta küzd egy problémával. Tápról kevésbé, de akksiról annál inkább ciripel és kb. 10 percenként fagy. A furcsa az, hogy ha beledugok egy USB-s eszközt, akkor sosem fagy le. Van ötletetek? Microsoft USB-s frissítése nem oldja meg a problémát. Mindjárt megnézem az USB portok energiagazdálkodási beállításait, lehet hogy ott találok valamit. TT erre is azt mondta hogy esetlegesen alaplapcserére szorul, de csak látatlanban. -
ufonauta
aktív tag
válasz
Satellite #1344 üzenetére
Hisz írtam is lejjebb, hogy ha a felét hozná az 54-nek, már elégedett lennék, sőt igazándiból 20-al is kiegyeznék.
A belinkelt tesztben is hozza az eszköz a 20 fölötti értéket.
Kivéve az erős légköri zavart (amit egy szobában, ahol más rádió nem megy nem valószínüsítek), illetev a b-s eszköz jelenlétét. (Noh ezen nem tudom mit akart érteni.)
Két router wlanjával is ugyanúgy 7-8 mega a maximum. Linksys WRT54G v7 (legújabb firmware-vel, illetve egy fonera routerrel is. Most a foneraval használom és a linksysnek kikapcsoltam a wlanját, hogy ne zavarjon be.
Ez sajnos ennyit tud. -
ufonauta
aktív tag
válasz
Satellite #1332 üzenetére
Köszi!
Titokban reménykedtem benne, hogy jól írják a toshiba.hu-n és tudja a g szabványt is. Amint hazaérek nekiállok a beállításokat átvizslatni. Lehet, hogy csak valami elkerülte a figyelmem.
A gond az, hogy a Linksys wrt54g routerrel is 7-8 megabitet produkál (ez kb. 1 m-re van a notitól) és egy fonera routerrel is ugyanennyi a sebesség. (bár az 3 m-re van) UTP-n viszont jön a linksysről 20,5 megabittel. Természetesen a tesztállományt ugyanonnan töltöttem. (openoffice.hu) -
Steven21
tag
válasz
Satellite #1322 üzenetére
Mikor jonnek az uj modellek? Gondolom ott meg joval magasabbra lesznek huzva az árak, mert Vista így és úgy...
azert szerintem annyira nem volt szar modell, sot, nemigazan lattam jobbat nala ebben az arketogriaban. felhívtam a technotradet, erre azt mondja a fazon, hogy ott van s helyettesíto modell a A100-906-os modell. Ez csak neki nem tűnt fel, hogy kisebb teljesítmenyű a procija annak??? Szerintem amugy azert megy ki a modell, mert tul jol sikerult, túl alacsony áron... Ez nem állhat a háttérben?! Pont nekem nem sikerült hozzájutnom a nagykerben? Se a ramiris se a tecnotrade nem tartja már én nem is fogja rendelni....
[Szerkesztve] -
Steven21
tag
válasz
Satellite #1314 üzenetére
ÉS akkor melyik jobb döntés? Satellite A100-847 vagy a Tecra A7-111? Sokmindent figyelembe véve, valamivel a tecra áll jobb helyen, bár az régebbi konstrukció. Az A100-847 viszont szerintem erősebb procival van szerelve... Videókártyában kb. mind2 ugyanaz. Melyikkel járnék jobban?
köszi
-
törölt tag
válasz
Satellite #1279 üzenetére
Szia Satellite!!!!
Van ez a Problémám az A100-847 modellel hogy a hang néha recseg. Audió és videó lejátszásnál. Akkor is ha a windows hangerőszabájozónál az állítócsúszkát húzogatom fel és le ezzel növelve és csökkentve a hangerőt. Valamint ha az elnémítást kapcsolom ki és be. Ha a CD és mikrofon hangerőt elnémítom akkor nem recseg olyan hangosan a hangerőszabájozó csúszkájának állítása közben. Új driverek nem segítettek...szóval nem tudom hogy mi lehet a baj...bár az is lehet hogy ezek alapban ilyenek? Vettem még kettőt eladásra, de azok is ilyenek. Ezért nem tudom hogy mit is gondoljak most róla.
Találkoztál már esetleg ezzel a problémával? -
amol
addikt
válasz
Satellite #1278 üzenetére
Ezek szerint az X1600-as több hűtést igényel mint a go7600-as? Jó lenne tudni, hogy belerakják- e majd a 7600-ast a Pro A100-ba és a Tecrába.
Miért bír egy HP X1600-assal 4000mAh akksival 3-4 órát?
Engem ez a ventilátorzaj-kérdés pld. esti wlan-netezésnél érdekel, azt természetesen nem várom hogy a Carbon futtatása alatt csöndben legyen.
Más kérdés: (rajtam kívül) megkockáztatná valaki hogy a Tecrába utólagosan valami komolyabb hangszórót szereljen? Van itthon egy pár Harman Kardon...
-
amol
addikt
válasz
Satellite #1272 üzenetére
Ez nagyon titkosan hangzik!
Elképzelhető hogy érdekelne.
Olvasgattam jópár tesztet az A100-asról és az A7-es Tecráról és mindegyikben azt írják hogy a venti állandóan megy terheléstől függetlenül. Igaz ez? Ilyen bután oldották volna meg a hőelvezetést? Mert akkor nem csoda ez az alacsony akkuidő.
Sikerült megoldani a 847-es recsegését? -
martin555
aktív tag
válasz
Satellite #1196 üzenetére
Satellite !! magyon köszönöm a tételes hozzászólást, de tényleg. A neved is jelez valamit , hogy vághatod a témát
no, szóval. az egyik gondom megoldódott: mmc kártyával próbáltam az olvasót: csak villant egyet a LED-je. SD-vel tökéletesen és villámgyorsan megy, gyorsabban COPY-zik mint az usb (1-es?) olvasóm!! 900 K helyett ~2500 K. én voltam a hunyó ebben.
a villany bemenet tényleg nagyon lötyög, akiktől vettem olyannak tűnnek hogy rábízható, szal majd visszaviszem. félek emiatt, mi lehet !
a modem driver, nyilván a gyárival próbálkozom! mivel EXE a telepítőcsomag, eddig nem sikerült (nincs XP-nek aláírva), most www.winace.com -mal kitömöritettem egy mappába és nem a setup.exe-t inditottam hanem az .INF-re mutattam rá, úgy is fagyás. mindegy, egyenlőre nem kell, de hát ...
LCD zsanér.. akkor ez ennyi, jó.., (van a gépre még valamennyi garanciám) de kérdésem: az hogy a zsanér ilyen laza, nincs összefüggésben az LCD adatvezetékével és az LCD lámpáival? azaz nem fog nekem egyszer csak elnyíródni vagy elszakadni amaz, emiatt?
az akku akkor úgy látom még örülnöm is kell
nos, a titokzatos szerelőaljzatokat még mindignem tudom hogy mi lehet, nyilván az USERS GUIDE.pdf-et és a product tour-t (flash-es) is átnyálaztam, tegnap ki is nyitottam a két titokzatos szerelőfedelet, de csak valami kis vezetékféle megy nyák-féle van alatta, tök BIOS nak vagy keyboard biosnak néz ki.. jó, fingom sincs mi az, kíváncsi típus vagyok.
még1x kössz. üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest