- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Memoria nelkul is ugyanazt csinalja, van valahol egy 19V tolto, meg talan megprobalom azzal, de oszinten szolva a mostanival is a power LED vilagit es a venti is felporog 3mp-re aztan leall ugyhogy sokat nem varok tole. Az akku mar halott. Nem akkora tragedia, majd 9 evet lehuzott, azt a $400-at megerte kiadni erte anno. Koszi!
-
Raymond
titán
Van itt egy Satellite A135-S2386 tipusu joszagom. Nemigen akar mar elindulni, bekapcsolas utan a LED zolden vilagit, a venti felporog ugy 3 masodpercre aztan leall es a LED vilagit tovabb, de mas eletjelet nem ad magarol az edes. Akkuval es akku nelkul is ezt csinalja. Van valakinek otlete, van ertelme vele foglalkozni vagy valami az alaplapon megehett el?
-
Raymond
titán
válasz
Satellite #1722 üzenetére
''Amerikai géphez amerikai honlap!''
Heh, ennyit tudok
''Esetleg meg kell keresni a géped európai megfelelőjét, és meg kell próbálni szerezni egy ahhoz adott XP-s Recovery DVD-t.''
Valami ilyesmire gondoltam. Igazabol abban biztam te tudod es beirod hogy ''nem kell keresgelni, XY gepnek a cuccait szedd le innnen''
''Vistá-s változatokra nem fognak utólag (lefelé) fejleszteni semmit.''
Ezt megertem, csak a szomoru az egeszben az, hogy nem kene fejleszteni semmit. Ha megnezed a gep specifikacioit akkor lathatod hogy semmi uj nincs benne es ugyanezt vagy nagyon hasonlot mas neven arultak XP-vel is (igaz nem neztem utana tuzetesen).
Amugy koszi a segitseget
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
Beszereztem egy Satellite A135-S2386 gepet. Le kell rola szedni a telepitett Vista Home Basic-et es egy XP-t felrakni. Mielott nekiallnek: van valahol egy XP-s driver csomag ami letoltheto vagy vadaszhatom oket egyenkent? Az Fn gombokat iranyito program jo ami a CD-n van vagy kell egy masik valtozat? Ha kell akkor honnan? Koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest