Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DonDragonka

őstag

válasz Satellite #4931 üzenetére

Köszi! Sajnos ezekkel(HW teszt) kezdtem, csak nem írtam, bocsesz.
    Gyári Recovery Xp lemezem nincs, mint mondottam volt vistát adtak hozzá. A sima XP-vel meg csak copok.
    No azért van újdonság is.
    SP1-es XP lehal a 32. percben a hálózatok telepítésénél. Taskman szerint nem fut semmi még is áll a telepítő.
    Leltem egy LITE xp-t ami szépen gond nélkül felment de az meg annyira fapados, hogy a voda HSDPA kártya sem települ fel rá.

A gyári vistával meg az a baj, hogy bele van rakva ez a nymvadt symantec-es fityfene ami úgy rátelepszik a gépre, hogy teljesen használhatatlan lesz tőle ez a szerencsétlen.

No mind egy próbálkozom még.
    Esetleg egy letölthető Recovery disk valahol valakinél? :D

• DonDragonka

őstag

Sziasztok!

Lenne gy olyan problémám, hogy szeretnék feltelepíteni XP-t egy Toshiba Satellite L30M101 (PSL33E) notira.

Erre gyárilag Vista Home-ot raknak fel. De azt nem szeresse a gazdája. Gondoltam minő egyszerű lesz feltennem XP-t, de tévedtem.

Minden próbálkozásomnál a telepítő megakad 10 perccel a vége előtt az Összetevők regisztrálásánál. Addig szépen eljut, majd megáll. A zöld kockák mozognak a jobb alsó sarokban, egér van, de nem történik semmi.
    Volt olyan, hogy 4 órát vártam ezen a ponton mire meguntam.
    Ha meg újraindítom a telepítést akkor ugyan tovább megy a telepítő ezen a ponton is de akkor meg teljesen használhatatlanná válik az XP. A bejelentkezésre kell várni vagy 20 percet és minden iszonyatosan lassú.

Amivel eddig próbálkoztam:
    - XP hun SP2-es
    - XP en SP2-es
    - XP en SP3-as
    Mindegyiknél ugyan ez volt a jelenség.

Mind olyan amivel már számtalan gépet felhúztam. Ilyen problémába még nem futottam.

Tudnátok esetleg segíteni?

Új hozzászólás Aktív témák