- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
Satellite #4931 üzenetére
Köszi! Sajnos ezekkel(HW teszt) kezdtem, csak nem írtam, bocsesz.
Gyári Recovery Xp lemezem nincs, mint mondottam volt vistát adtak hozzá. A sima XP-vel meg csak copok.
No azért van újdonság is.
SP1-es XP lehal a 32. percben a hálózatok telepítésénél. Taskman szerint nem fut semmi még is áll a telepítő.
Leltem egy LITE xp-t ami szépen gond nélkül felment de az meg annyira fapados, hogy a voda HSDPA kártya sem települ fel rá.A gyári vistával meg az a baj, hogy bele van rakva ez a nymvadt symantec-es fityfene ami úgy rátelepszik a gépre, hogy teljesen használhatatlan lesz tőle ez a szerencsétlen.
No mind egy próbálkozom még.
Esetleg egy letölthető Recovery disk valahol valakinél? -
DonDragonka
őstag
Sziasztok!
Lenne gy olyan problémám, hogy szeretnék feltelepíteni XP-t egy Toshiba Satellite L30M101 (PSL33E) notira.
Erre gyárilag Vista Home-ot raknak fel. De azt nem szeresse a gazdája. Gondoltam minő egyszerű lesz feltennem XP-t, de tévedtem.
Minden próbálkozásomnál a telepítő megakad 10 perccel a vége előtt az Összetevők regisztrálásánál. Addig szépen eljut, majd megáll. A zöld kockák mozognak a jobb alsó sarokban, egér van, de nem történik semmi.
Volt olyan, hogy 4 órát vártam ezen a ponton mire meguntam.
Ha meg újraindítom a telepítést akkor ugyan tovább megy a telepítő ezen a ponton is de akkor meg teljesen használhatatlanná válik az XP. A bejelentkezésre kell várni vagy 20 percet és minden iszonyatosan lassú.Amivel eddig próbálkoztam:
- XP hun SP2-es
- XP en SP2-es
- XP en SP3-as
Mindegyiknél ugyan ez volt a jelenség.Mind olyan amivel már számtalan gépet felhúztam. Ilyen problémába még nem futottam.
Tudnátok esetleg segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Jelszókezelők
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Wuthering Waves
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest