Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"ricsi még soha nem hallottál arról, hogy az ember vesz egy notit, de tételezzük fel tervez rajta...
otthon és útközben elég a 1366 de az irodában rátol egy 24 collos fhd moncsit és azon dolgozik?"Dehogynem hallottam. Csak éppen akinek eddig ilyen igénye volt, az már a notiból is nagyobb felbontásút keresett, és alap kérés volt a dokkoló megléte.
-
Tekmen
aktív tag
köszi, hogy ilyen gyorsan válaszolsz
amúgy a notebookcheck-en 1Gb-os vagy 2Gb-os kártyára vonatkoznak az adatok? vagy ez nem befolyásolja? (egyáltalán van jelentősége, hogy 1 vagy 2Gb
)ja és még annyit kérdeznék, hogy mennyivel erősebb az L850-es kártyája, mint egy nVidia 540m?
-
-
NÓPARA
aktív tag
Amikor én küldtem vissza akkor postai úton ment és arról van is papír. De már ugy vagyok vele hogy marad a gép. Köszi a tippeket és a jó tanácsokat.
A bolttal van a gond főleg mert már a gépet megcsinálták vagy valahol megjavult .Ugyanis a memóriával volt gond mikor a Memtest futtattam. Most is azt csináltam és nem írt ki errors hibát szerencsére. -
didros
senior tag
Most már csak két gép között vacillálok. Ez a Toshiba vagy olcsóbban a Lenovo G570GH B950-es processzorral. A lenovo valahogy letisztultabbnak tűnik nekem és a billentyűzete is ergonomikusabb. Ugyanakkor csábít az is, hogy mennyi extrát kapnék a Toshiba esetén +12ezer ft-ért. Még akkor is ha játékra sohasem használom a gépet..
-
mr_ricsi
veterán
"a nem rendeltetésszerű használatnak nem értem mi köze van ahhoz, hogy megvan-e az összes zacskó és egyéb "
A vita nem a csomagolóanyagon megy, hanem hogy a használó a 3 vagy 8 napban szétszedheti-e a notit, kiveheti-e a HDD-jét és a RAMot.De ha már csomagolóanyag: az NFH honlapján fenn van, hogy nem kérhetik vissza a csomagolóanyagot és a dokumentációt, de ezt a magyar webáruházak többsége vitatja, mivel a jogszabályban sehol nincs leírva. És az NFH is valamiért nagyon puha a kérdésben, mert ha nincs ilyen kötelességünk, akkor miért írja ezt: "de javasoljuk, hogy a termék csomagolását óvatosan bontsuk fel és azt őrizzük meg a számlával és egyéb okmányokkal (például a jótállási jeggyel) együtt az elállási határidő lejártáig. "
-
-
lsc
nagyúr
-
Cardea
csendes tag
Jóvanna
csak szerintem azért az árért amit ő kérdezett vannak más alternatívák is
Azért is írtam off-ban, én (és már nagyon remélem a héten, mert kinyírom a srácot ha nem hozza, már harmadik hete igérgeti) egy Qosmio x770 boldog tulajdonosa leszek, szal én is kedvelem a Toshibát szó se róla, csakhát olyan szinten más alternatíva nem nagyon van amit én szeretnék... és elérhető kishazánkban...
Viszont a DV7-et nem is néztem hogy renyú termék, szal azt ne vegyél! -
mr_ricsi
veterán
"a hp fejleszt magának akkut már 1000 éve...pl az elitebookokban saját fejlesztésű akksik kerülnek 3 év garival!!!"
Gazdasági képtelenség, amit írsz!
A HP azért üzemeltet egy akkufejlesztő labort és egy akkugyárat, hogy a gyártott cellákat évente csak néhány százezres mennyiségben értékesítse? Ugyanmár! A cellákat megveszi valamelyik másik cégtől, és legfeljebb a tokot és a belső elektronikát fejleszti maga. -
zoli62
addikt
Pont erre utaltam korábban. A Toshiba nem fektet akkora hangsúlyt az akkumulátorok fejlesztésére, pedig ezek a hordozható gépek lényeges részei. Ráadásul ők csak notebookgyártásra koncentrálnak, ezért elvárható lenne tőlük, hogy azt teljes körűen végezzék, míg a HP pl. asztali gépeket is gyárt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

amúgy a notebookcheck-en 1Gb-os vagy 2Gb-os kártyára vonatkoznak az adatok? vagy ez nem befolyásolja? (egyáltalán van jelentősége, hogy 1 vagy 2Gb

Janou