- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika0001
senior tag
válasz
razor33 #1929 üzenetére
El lehet távolítani a HDD jelszót is. Jó a megérzésed! Valóban a BIOS-ban kell ''törölni''. Itt egy kis segítség:
''HDD password delete on Toshiba Tecra A8 series
Here is how:
Shutdown Tecra A8
Press ESC and Power button together
Enter the passwords if prompted
Press F1 to enter the BIOS
Select the password field (it shows Registered)
enter bkspc or space
enter your existing password
press enter
It prompts for New password
Just enter
Repeat for verify
Now password is Unregistered
Can be repeated for any password field''
Remélem világos minden. -
Satellite
tag
válasz
razor33 #1920 üzenetére
Az a lemez egy Recovery DVD.
(Ha tényleg visszaolvastál, akkor tudnod kéne, - 100-szor kitárgyaltuk már.)
Tehát: azon a lemezen rajta van az előtelepített gyári oprendszer képe egy image-fájlban.
Ha ezzel újratelepíted a géped, akkor mindent ''letöröl'' a HDD-ről, majd egy menetben felmásolja a komplett oprendszert, - és kb. 30 perc múlva az a kép fogad, mint a géped első bekapcsolásakor... -
oviktor
tag
válasz
razor33 #1921 üzenetére
Hello!
A win-es kérdésre.Nekem 1 éve van meg a notim és a gyári win ami rajta volt mint neked van most rajta 1 hónap alatt megpusztult és gondolkodás nélkül felraktam rá 1 sima sp2-t és semmi baja nincs azzal a toshiba-s cuccok közül azt raktam fel ami kell és had szaladjon,azóta már próbálkoztam vista-val is de még nem igazi a toshiba driver támogatottsága vagyis amikor próbáltam még nemvolt az. -
Satellite
tag
válasz
razor33 #1913 üzenetére
OK, a Te dolgod, - megvetted, - azt raksz rá, amit akarsz.
De ha vennéd a fáradságot, és visszaolvasnál mondjuk 1 (esetleg kettő) évet itt, akkor lehet hogy érdekes ''tapasztalatokkal'' szembesülnél, - olyan emberkék részéről, akik belevágtak abba, amit tervezel.
Az ''eredmény'' az esetek többségében önmagáért beszél.
Egy gyárilag telepített (és sokszorosan, minden létező környezetben) letesztelt oprendszer a nagy gyártók esetében (DELL, Compaq, IBM, TOSHIBA) sosem egy mezei, boltban megvehető platform. Viszont nem fárad el, és karbantartva hosszú éveken át mindenféle lefagyás, kékhalál és egyebek nélkül működik.
De ha Te ezt unalmasnak találod, akkor sok sikert az újratelepítéshez!
[Szerkesztve] -
ufonauta
aktív tag
válasz
razor33 #1902 üzenetére
Az i386, tools cd, support, meg valami value mappa törölhető a C gyökeréből, azokat biztonság kedvéért rakja oda. (maga a win nem használ onnan semmit) Ha megvan a telepítőlemezed nyugodtan törölheted őket. A futó alkalmazásokat az újratelepítés után tudod kilőni. Amiről biztos tudod, hogy nem használod azt törlöd a vezérlőpult/programok hozzáadása alól szép szabályosan. Amiben nem vagy biztos azt ne töröld, csak tiltsd le az indulását. futtatás/msconfig alatt.
A BIOS jelszó valszeg nem kavar be, de a HDD-ről vedd le a jelszót mielőtt nekiállsz! Biztos, ami biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest