- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
válasz
haralambusz #2560 üzenetére
Hol?
-
atos30
aktív tag
válasz
Satellite #2036 üzenetére
Cpu fogyasztásról: A síma celeronos procimmal működő gép XP-vel kb:20 W-ot emészt fel.A T2300-as duplamagos Vistával (a duplamag miatt sztem csak vista a jó, bár a fene tudja) 25-30 W-ot a speedstep szorzojától függően.
Tehát az én tapasztalatom, hogy az olcsóbb CPU-val szerelt gép tovább bírja ,mint a modernebb. -
atos30
aktív tag
válasz
lúúúzer #1962 üzenetére
Nekem is bekapcsolt,de csak azért mert a rejtett gomb a noti elejébe van építve a lezárótüskék alá, hogy amikor a két rögzítőtüske a helyére kattan akkor az egyik alatt a fém kinézetű kapcsolót megnyomja a tüske.Mivel elég érzékeny a kapcsoló ezért van az ,hogy már egy századmilis emelkedéskor bekapcsol a gép ,amikor még ki sem oldottad a reteszt.Sajnos ennyit lötyög a fedél és a kapcsolonak elég ennyi.Ha kiékeled valamivel a fedelet, hogy ne lötyögjön, valszeg le se fog hibernálni.Inkább a kis reteszlukba, ahol a kapcsoló van tegyél valami picipapírkát vagy valami eltávolítható dolgot, ami által a reteszelő tüske hamarabb fogja megnyomni a gombot és így lötyögéskor nem fog bekapcsolni a gép.
-
atos30
aktív tag
válasz
Bookshie #1792 üzenetére
Az én l30-115 -öm teteje festett ezüstszínű műanyag és már igencsak kezd lejönni a festés( hurcolászom rendesen).
Viszont a belső fekete rész anyagában színezett fekete ha jól tudom, és így semmi jel nem utal rá ,hogy valaha is használta volna valaki a gépet.Az ezüst sajna kopik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest